Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Tappara kaudella 2019–2020

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana Eeyore, 31.03.2019 klo 23.48.

 1. Tollanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  jostain syystä nämä maalinsylkemiseen profiloituneet pelaajat kuten Bertrand tai Zaborsky on sellaisia, joihin meikäläinen ei niin etukäteen osaa niin luottaa. Siis siihen että maajeja tulee samaan tahtiin kun on ennenkin tullut. Jotenkin se maalipaikkojen haistelu ja maalinteko tuntuu enemmän riippuvan hienostuneemmasta erikoistadosta ja myös tähtien asennoista kuin vaikkapa haalariosaston puurtaminen, vaikka molemmat vaatii oman osaamisensa. Siksipä mulla onkin erityisen hyvät vibat pikemmnkin Vauhkosesta. Mies on toisaalta tietysti maalintekijä mutta enemmän kuitenkin voima- ja ripartimies kuin omien maalipaikkojensa arkkitehti. Sitä osastoa on mielestäni vähän Tapparasta uupunut. Ja kyllähän mies laukoa osaa eikä vaan hakata irtokiekkoja.

  Viime kausilla Sportia vastaan pelatessa aina jännitti kun Vauhkonen oli askissa. Toivottavasti Tapparan vastustajat tuntee samaa jännitystä tulevalla kaudella kun 110 kg tuhmaa asemoituu maalin tuntumaan.
   
 2. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Larmi siis jatkoi saman tien matkaansa Atlantin taakse. Tappara joutuu tyytymään muiden tavoin yhteen ykkösvahtiin kahden sijaan. Heljanko kuitenkin näytti keväällä, että menestys ei jää hänestä kiinni, joten eipä tähän mikään kaadu. Saa nähdä kuka tulee istumaan penkin päähän.
   
  Ilmestyskirjanpitaja tykkää tästä.
 3. mixu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hifk
  Lainaus:
  Meillä on kaksi ykkösvahtia. Tarkkuutta!
   
  Warrington tykkää tästä.
 4. Jarppis Jäsen

  Lainaus:
  Aika erikoinen viesti Hifkin kannattajalta Tappara osiossa... Onko kyseessä trollaus tai jottain muuta vittuilua? Modet voi päättää... Allekirjoittanut olisi saanut varmaan vuoden pelikiellon kyseisen tyyppisestä kirjoituksesta (kun on erityistarkkailussa uutena palstalaisena) Pelikielto taitaa rapsahtaa kuitenki kun yön pikkutunneilla tän kirjoitan ja arvostelen moderaattoreita.
   
 5. pelimies69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Mitäs erikoista hänen viestissään oli? Hänhän vain korjasi, että heiltä löytyy kaksi ykkösveskaria.
  No ei ollut mikään yllätys Larmin lähteminen paremmille metsästysmaille. No kukahan sieltä tulee Larmin tilalle, kun kuitenkin kahta mokkea tarvitaan kauden aikana.
   
 6. Gagne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vatsallaan makaavat naamansapitelijät
  Lainaus:
  Miten muistelisin että Leinon rysty esimerkiksi tuomittiin helposti livahtaneeksi ja polttelihan se välillä aika lailla Heljangolla... Siinä mielessä toki Tapparan osalta ei jäänyt hänestä kiinni kun penkin takaa ei vastausta Pennasen vyörytyskiekolle löytynyt.
   
 7. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Yksittäisiä helppoja meni Larmillekin. Kokonaisuutena Heljanko paransi runkosarjan esityksestä ja pelasi playoffit korkealla tasolla. Tapparan viisikkopuolustus ja kurinalaisuus ei ollut Kerhon tasolla, joten ottelusarja ei olisi kääntynyt Tapparalle vaikka maalivahdit olisi vaihdettu päikseen. Maalivahdeissa ei ollut ratkaisevaa eroa.
   
  Ilmestyskirjanpitaja tykkää tästä.
 8. Gagne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vatsallaan makaavat naamansapitelijät
  Lainaus:
  Tätä mäkin kyllä meinasin eli että ei se nyt loppujen lopuksi Heljankoon kaatunut. Toki Tukankin metodeilla olisi ainakin finaalipaikka tullut jos Heljanko tosissaan olisi ollut jumalmoodissa kuten Mika Lehto aikanaan. Pirun lähellä se pelien sisällä oli nytkin mutta sitten lopulta ne marginaalit kääntyivät. Vähän sellainen muna-kana keskusteluhan tämä on eli tulin nyt vaan näin joutessani soittamaan lämpimikseni poskeani...
   
 9. Warrington Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Tapparalle kävi Larmin suhteen "IFK:kt". Meille nämä 0 ottelua pelaavat hankinnat on lähes joka kautista arkipäivää. Sinänsä Tapparalla on hyvä tilanne, että Heljanko on väläytellyt potentiaaliaan, ja edelleen täysin mahdollista, että nousee aivan Liigan eliittiin. Tuohon rinnalle joku tasainen marjanpoimija, eikä menestys tule luultavasti veskoista jäämään kiinni.

  Tappara sai jälleen todella hyvin pidettyä runkonsa kasassa, ja hankinnat edustavat laatua. Dynastialle ei näy loppua, vaikka himmeämpi mitali pienen särön tuokin.

  E: Saatte meiltä ennen siirtorajaa Engrenin tai Tuohimaan, jos IFK tekee neljän kauden suonenvetojen jälkeen IFK:t.
   
 10. Torsti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ei jää ei. Palstatotuuden voin mainita jo tässä vaiheessa, että syyllinen on selvillä. Lähdetään selviytymään tämäkin kausi ja koitetaan pelata se mahdollisimman nopeasti mitalipelien kautta ohi.
   
 11. Draco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  No näinköhän tätä maalivahtipuolta paremmaksi saadaan tällaisilla Wouter Peeterseillä. Jokerien junnuissa ja Suomi-sarjassa vähän käyty ja viime kaudella Eliteprospectsin mukaan ei ihan kauheasti pelien määrän mukaan pelannut missään.

  No, ainahan sitä katsoa voidaan...
   
 12. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Minkätasoista kaveria odotat tuohon rooliin?

  Täyteveskari kesän treeneihin ja kaverin ollessa riittävän hyvä, niin projektina Mestikseen organisaation "kolmosveskarina". Ei Peeters mielestäni tähän mitenkään huono haku ole, jos ja kun miehessä potentiaalia nähdään.
   
 13. Rixa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Siltähän tuo Tapolan sanailujen valossa kuulostaa. Toki onhan se hyvä olla enemmän kuin yksi maalivahti kesäreeneissä.

  Aamulehden juttu 13.6.19

  Lainaus:
   
 14. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Luoto sopimukseen Jetsin kanssa. Neloseen avautui siis lisätilaa. Mahtava homma Luodon ja Tapparan kannalta.
   
  Ex, WaLDo, Petofani ja yksi muu tykkäävät tästä.
 15. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Perhana viekää vielä luodotkin pesästä.

  No ei vaan, kaipa tämä kestetään kun osui sektoriin jota pitäisi kestää rokottaa. Ja kipurahatkin kai tulee.
   
 16. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Leijonat
  Jos jostain on varaa luopua niin laitureista. Luoto on hieno pelaaja mutta jotenkin tuntuu että hänen pelityylillään kehittyminen tuli tiensä päähän isossa kaukalossa jo toissa kauden jälkeen. Onnea matkaan Joonalle, saattaa jopa pärjätä NHL:ssä tuolla Tuomo Ruutumaisella pelitavallaan jos vaan pysyy ehjänä
   
  Virveliä kainaloon tykkää tästä.
 17. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Luodon uumoilin änäriin pääsevän jo aiemmin, mutta nyt lienee varsin valmis paketti 3-4 ketjuun änäripeleihin. Voima riittää, suojaus erinomaista jne. Hieno homma Luodolle ja Vanhatalolle oiva tontti ottaa Tapparasta rooli. On kyllä maukas kausi tulossa kun katsoo näitä nuoria mitä Tappara kasvattaa tähdiksi. Puistola ja Vanhatalo tulee olemaan melkoista karkkia jos uskaltavat vahvuuksillaan pelata ja milläpä muullakaan. Kuvia kumartelemattomia nuoria seppiä.
   
 18. vdx mua zorbas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Steelborn, Ich bin ein mouhijärveläinen
  Luodosta ei valitettavasti tule vakituista NHL-pelaajaa. Luistelu ei riitä.
   
 19. Draco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  No en mä tiedä miten sen pukisi sanoiksi. Suomi on jääkiekon maailmanmestari suunnilleen B-joukkueellaan ja Tapparan täytyy saatana hakea joku Belgialainen kaveri kolmosveskarikseen, joka on Suomisarja-tasoa. Eikö itse Tampereen seudultakin löytyisi tuon paikan täyttävä mies?
   
 20. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Mitä väliä sillä on, onko kesätreenien täyteveskari tamperelainen vai joku Suomessa pyörinyt belgialainen? Hinta kun oletettavasti on olematon joka tapauksessa, niin sama kai se on, että ketä organisaatio tryoutille ottaa, kunhan potentiaalia nähdään.

  Jotenkin uskaltaisin väittää, että toimistolla Peetersin taso nähdään korkeampana kuin "Suomisarja", jos miehelle on mitään kesätreeniä pysyvämpää roolia kaivattu. Jos taas kyse on pelkistä kesätreeneistä, niin sillä on vielä vähemmän väliä, että kuka siellä treeneissä täytteenä on
   
 21. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Kuinkas monta 3.kiekalla NHL:ään varattua molaria löytyy Tampereen seudulta?

  Ja vielä sopivasti tuon ikäistä. 3 vuotta varauksesta kulunut, vielä 1 vuosi pelaajaoikeudet omistavalla organisaatiolla aikaa signata mies.

  Ja jos tämä projekti onnistuu ja Peeters päätyy NHL-sopimukseen, arvatkaas mikä tamperelainen jääkiekkoseura tekee sievoisen tilin tästä kehittämistyöstä?

  Maalivahtivalmentajakin on juuri vaihtunut. Veikkaanpa että Näykki haluaa tehdä statementin yrittämällä tällaista hieman haastavampaa projektia.
   
 22. Rixa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ja jos tästä ei tule mitään, niin kyseessä on vain kesäreeneissä tuurannut kolmannen kierroksen varaus.
   
 23. Draco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  No voihan vaikka kesätreeneissä siihen reikävaneriinkin ampua, jos tähtäin maalivahdin ottamisessa ei ole siihen tähtäävä, että kaverista olisi vielä joku päivä jotain muutakin hyötyä seuralle, kun olla putkien välissä kesätreeneissä.

  Mutta tämän suhteen lienee parasta nyt katsoa ja palataan sitten, kun tiedetään miten kävi:

  - Jos kaveri jää kesän jälkeen organisaatioon, niin myönnän jo, että hausta oli sentään jotain hyötyä
  - Jos kaveri pelaa yhdenkin liigamatsin, niin sitten jo nöyrryn suorastaan myöntämään mielipiteessäni virheen

  - Jos kaveri lähtee ennen kuin Liigakausi pääsee kunnolla alkuun, niin teidän ei tarvitse myöntää minulle, että jätkä oli turha, koska vetoatte varmaan siihen, että eihän tässä mitään menetettykään. Mutta varmaan jonkun heiton asiaan liittyen silti heitän täällä siinä tapauksessa.
   
 24. Rixa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Sokeat linkit eivät palvele ketään, oletan että kyseessä on Dominik Hrachovina.
  Mutta varma tästä en ole koska en tiedä mitä nimeä sivusto tarjoaa. Ilmeisesti DH on irtisanottu nykyisen työnantajan toimesta ja täten on mahdollista että DH etsii uutta seuraa.