Tappara kaudella 2019–2020

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tapparan kokoonpano vaikuttaa sen verran tasapainoiselta, ettei vahvistuksia liene tulossa vähään aikaan? Ei edes pakkia?
 
Suosikkijoukkue
Jouel Awrmiia, GeneMatti
Tapparan kokoonpano vaikuttaa sen verran tasapainoiselta, ettei vahvistuksia liene tulossa vähään aikaan? Ei edes pakkia?
Tuskin on tulossa ennen loukkaantumissumaa/kun jonkun taso ei riitä/siirtorajalla. Puolustaja olisi kaikkein hämmentävin hankinta, kun puolustus on kokonaisuutena helpostikin liigan levein. Vaikka Mäntylä olisikin taas runkosarjassa huono.
 

McTorso

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Puolustaja olisi kaikkein hämmentävin hankinta, kun puolustus on kokonaisuutena helpostikin liigan levein. Vaikka Mäntylä olisikin taas runkosarjassa huono.
Tappara tuskin lähtee vaihtamaan maalivahtia tahi valmennusta. Sen jälkeen tuli mieleen puolustus. Nythän näyttää siltä, että Utunen pääsee pelaamaan ihan hyvässä roolissa alusta alkaen ja hyvä niin. Hyökkäys on Tapparalla tasapainossa. Erinomaiset korjausliikkeet sen suhteen sitten viime kauden.
 

Sardion

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapparan kokoonpano vaikuttaa sen verran tasapainoiselta, ettei vahvistuksia liene tulossa vähään aikaan? Ei edes pakkia?
Tapparalla on 7 pääsarjakokemusta omaavaa puolustajaa ensi kaudelle. Tämän lisäksi lupaavilla Jeremi Wehmaalla ja Hugo Hasilla voi hyvinkin olla jo eväitä pelata Liigaa ensi kaudella. En pidä pakistoa laajana, mutta näillä voidaan hyvin lähteä kauteen ja katsoa, riittääkö nuorilla. Uskon, että riittää, sillä Has esiintyi edukseen jo viime kauden harjoitussesongilla, kun olin paikanpäällä pelejä katsomassa. Tarvittaessa sitten hankitaan vielä yksi jätkä. Tappara on huhujen mukaan myös jättänyt Rantakarille sopimustarjouksen, mutta Rantakari todennäköisesti vaihtaa maisemaa tässä kohtaa.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Patrik Virran haastattelun (Youtube) lomassa nähdyistä pätkistä harjoituksista voisi päätellä, että Tampere cupissa nähdään ainakin seuraavat kolme ketjua:

Kuusela - Morley - Bertrand
Puistola - Virta - Karjalainen
Levtchi - Malinen - Vauhkonen

Viikonloppuna eivät pelaa Kemiläinen, Ojamäki ja Rauhala.

Ojamäki olisi helppo kuvitella tuohon Puistolan paikalle sitten kun on jälleen mukana.
 

Apheu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ensimmäiset harjoituspelit takana, vähän yksilökommentteja;

- Bertrand todella hyvä. 2 maalia, alati vaarallinen ja kovatasoista peliä kentän jokaisella osa-alueella. Oli parempi, mitä odotin. Ihan tähtikorin kaveri Liigaan näiden kahden pelin otannalla, niinkuin toki kuuluukin olla

- Morley ok. Paransi toiseen peliin ja teki yhden maalin. Liike ei tässä kohtaa kautta vielä parhaimmillaan. Taitava kaveri, joka pelaa myös yllätävän fyysisesti, "pippurisesti"

- Virta oli aika hyvä. Yksi maali ja osoitti kyllä pystyvänsä tehoilemaan

- Ytterell vakuutti erityisesti kiekollisesti ja ylivoimalla. Ei mitään tähtitouhua, mutta oli hyvä avaamaan peliä

- Suhonen tulee painamaan kovan määrän pisteitä. 0+3 taisi kerätä ja oli useasti nousemassa hienosti hyökkäyksiin

- Vauhkonen oli erinomainen. Yksinkertaisesti hyvä kentän jokaisella osa-alueella, erityisesti kulmapelissä

- Junioreista Vanhatalolla ehkä eniten annettavaa alaketjuissa. Puistolasta ja Simontaipaleesta olisi enemmän apuja ykköstykkien ketjuissa

- Garteig oli todella hyvä. Veikkaan, että on meidän ykkösmaalivahti läpi kauden

Siinäpä ne. Positiiviset fiilikset jäi yksilötasolla. Yhteispeli ja virhemäärät toki alkukausitasolla, joten pelien lopputuloksista en vetäisi isompia johtopäätöksiä.
 

Corkscrew

Jäsen
Kuusela-Morley-Bertrand pelasi ymmärrettävästi vielä kuin kolme yksilöä samassa ketjussa vailla kemiaa, jokaisella vähän oma peli käynnissä eikä oikein mitään kemiaa ollut nähtävissä. Aika ymmärrettävää kun eivät liene koskaan samoissa joukkueissa keskenään pelanneet ja jäätreenejä on takana vasta pari viikkoa. Eiköhän se tuosta lähde ja jos ei lähde niin erilaisia vaihtoehtoja riittää. Kuuselasta ei tarvitse olla huolissaan ja eiköhän Bertrand tuolla luistelulla ja taitotasolla tee tuhoja vaikka yksinkin. Morley näytti vielä syksyn 2011 Joey Tenutelta, oikea taso tulee esille sitten kun luistin alkaa kulkea jos kerran luistelu on yksi miehen vahvuus.

Patrik Puistola kieputteli hyvin Ilves-päädyssä Virran kanssa perjantain avauserässä, sen jälkeen katosivat vähän kuvasta samalla kun koko ottelu luisui käsistä. Lauantaina Puistola oli lepovuorossa joten tämän kaksikon yhteispeliä ei sen enempää nähty tässä vaiheessa. Jere Karjalainen pelasi Virran kanssa kaksi peliä mutta koska jeremäinen luisteluvauhti puuttui vielä kokonaan, ei kovin paljon tapahtunut. Olavi Vauhkonen on massiivisen kokonsa takia tärkeä erilainen pelaaja taitavassa hyökkäyskalustossa ja väläyksiä nähtiin jo, mm. ylivoimaosuma maalin edestä Ilveksen verkkoon.

Tappara ei päässyt tämän vuoden Tampere Cupissa lähellekään sellaista intensiteettiä ja luistelusuoritusta mitä joskus aiemmin on nähty. Ilves oli perjantain pelissä paljon parempi ja latautuneempi, aiemmin tämä on mennyt usein toisin päin eli naapurilla ollut homma vielä niin vaiheessa että peli on ollut liiankin selvästi Tapparan hallinnassa. Nyt toisin päin, kaikki kunnia Kiven ryhmälle joka vei tällä kertaa Rautakorven joukkoja kuusnolla. Lauantain peli oli perinteisempää toisen päivän cupia, verkkaista luistelua ja peli Tapparan kontrollissa. Garteig otti vielä SaiPaa vastaan gameseiverin päätöserässä 3-1-tilanteessa mikä tylsytti vastustajan loppukirin. Ensi viikolla vielä yksi harjoituspeli Valkeakoskella Lukkoa vastaan, jonka jälkeen alkavat pelit pisteistä CHL:ssä. Saa nähdä kumpi aloittaa maalilla tuon pelin, enkä ihmettelisi jos pelivuorossa on taas Garteig.
 

Apheu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kuusela-Morley-Bertrand pelasi ymmärrettävästi vielä kuin kolme yksilöä samassa ketjussa vailla kemiaa, jokaisella vähän oma peli käynnissä eikä oikein mitään kemiaa ollut nähtävissä. Aika ymmärrettävää kun eivät liene koskaan samoissa joukkueissa keskenään pelanneet ja jäätreenejä on takana vasta pari viikkoa. Eiköhän se tuosta lähde ja jos ei lähde niin erilaisia vaihtoehtoja riittää. Kuuselasta ei tarvitse olla huolissaan ja eiköhän Bertrand tuolla luistelulla ja taitotasolla tee tuhoja vaikka yksinkin.
Omaan silmään taas tällä kolmikolla näytti olevan kemiaa heti kärkeen enemmän, kuin esimerkiksi millään muulla Kuuselan ympärille rakennetulla ketjulla parilta viime kaudelta koko kaudella. Zabo-Krisse ei vaan oikein toiminut, ei myöskään JMJ-Krisse tai Malinen-Krisse mitenkään ketjuna optimaalisesti. Olin havaitsevinani kemiaa sekä Kuuselan että Bertrandin, että myös Kuuselan ja Morleyn välillä. Tämä tietää hyvää. Bertrand ja Morley tekivät yhteensä 3 maalia, joista kaksi aivan namupasseja Kuuselalta, ja yhdessä Krisseltä täydellinen maski. En tiedä, olisiko tuo nyt ihan hirveän paljon paremminkaan voinut alkaa.
 

Corkscrew

Jäsen
Bertrand ja Morley tekivät yhteensä 3 maalia, joista kaksi aivan namupasseja Kuuselalta, ja yhdessä Krisseltä täydellinen maski. En tiedä, olisiko tuo nyt ihan hirveän paljon paremminkaan voinut alkaa.
Totta, hyvinhän se lopulta meni tehojen valossa. Ehkä omat odotukset olivat liian korkealla, etenkin Morleyn suhteen. Toivottavasti Krisselle löytyy nyt huippusentteri vierelle jonka kanssa pääsee tekemään isoja asioita keväällä, kuten Lajusen kanssa joskus. Vaikka nyt siihen ruutuun onkin tarjolla ihan eri tyypin kavereita verrattuna työhevonen Lajuseen.
 

Corkscrew

Jäsen
Pari sanaa vielä Alexander Ytterelistä ja Patrik Virrasta. Ytterell oli kuin Elias Fälth, lisänä vielä aina kiekkoilijalle tyylikäs hillitty takatukka. Toivotaan että lopullinen panos on vähän enemmän kuin näillä aiemmilla rightin ruotsalaisveljillä, Fälthillä ja Johan Larssonilla. Luistelu oli vaivatonta, syöttäminen samoin mutta suurempi kunnianhimo puuttui ainakin vielä otteista. Ikää on 28 ja pääsarjatasolla (Ruotsi, Tanska) mitään kovin isoja tehopistelukemia ei ole nähty. Tällä kaudella Rantakarin ollessa lähtökuopissa (oli kuitenkin ainakin lauantain peliä seuraamassa katsomossa) olisi rightin puolen kiekolliselle pakille paikka ottaa iso rooli takalinjoilta. Kolmosparissa Ytterell olisi takuuvarma suorittaja mutta odotukset ovat varmasti isommat miehellä itsellään ja Tappara-valmennuksella.

Patrik Virta oli paljon kiekossa mutta lauantain maalia lukuunottamatta päälimmäisenä jäi mieleen lähes omiin heitetty oman pään syöttö jonka Garteig pelasti nopealla reagoinnilla, sekä läpiajosuoritus jossa kiekko ei missään vaiheessa irronnut lavasta. Ilvestä vastaan Puistola tarjoili myös ainakin yhden hyvän vetopaikan josta kuti jäi pahasti piippuun. Kiekkotuntuma oli vielä kesäterässä, mutta kyllä se siitä. Kaikesta näkee silti ettei 40 pistettä 2017-2018 ollut sattumaa, onnea tai ylisuorittamista, vaan täysin toistettavissa ja nostettavissa 5 alkavaksikin lukemaksi.
 

Luke72

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tuomaristo, Kaavin Kaiku
Puistola on niin poikkeuksellinen kiekon kanssa ja jopa ilman kiekkoa, että isohkoa roolia on annettava. Vähän tulee Haapala mieleen mutta on enemmän neroutta pelisilmän muodossa. Tähän kun ynnätään että Vanhatalon into röyhkeys ja koko olisi myös hyvä saada peliin, äkkiä tulee joillekin vanhemmille katsomo komennuksia. Ei Vauhkosen peliaika ole ollenkaan varmaa, ite tykkäisin mutta Jukan silmään ei ehkä suihki putkilla tarpeeksi, vähä niin kuin Nenonen ja Kärki esim. Toivottavasti saa pelata jatkuvasti. Vauhkonen-Malinen-Vanhatalo olis ainakin kookas kolmikko...

Kilpailu pelipaikoista tietty on hyväksi, Bertrandt/Morley on selkeästi varmoja tapauksia, Krisse siihen niin onhan se nyt huikea kolmikko.
Ytterellin voi kuvitella olevan ihan ”normi” pakki, tähteä tietysti toivottaisiin mutta saas nähdä.
Kyllä Tapparalla erinomaisen mielenkiintoinen ryhmä on. Heljangolta oli kyllä karu esitys kauden eka paikallinen. No siitä ei ole kuin yksi suunta. Toisaalta koko joukkuepelihän oli Ilvestä vastaan jotain ihan käsittämätöntä. Hyökkäys oli melko innokasta ja parikertaa kissat tuli kahdella nollaa vastaan, mitä ei kyllä näe ihan joka vuosikymmen Tapparan peleissä.
 

Corkscrew

Jäsen
Tappara ja Lukko esittivät eilen vauhdikkaan jääkiekko-ottelun yli 1200 katsojan edessä Valkeakoskella. Lukko voitti 2-3, joten Tapparan ainoaksi harjoituspelivoitoksi jäi SaiPan kaato Tampere Cupissa.

Tappara aloittaa terävämmin, Anton Levtchi ja Patrik Virta karkaavat keskialueelta nopeasti ylivoimahyökkäykseen mutta Virran matala laukaus on helppo torjuttava Lassi Lehtiselle. Pian tämän jälkeen Patrik Puistola nousee vauhdikkaasti kulmasta maalille, jossa Lukko-pakki rikkoo ja Tappara pääsee pelin ensimmäiselle yv:lle. Bertrand-Morley-Vauhkonen-Kuusela-Suhonen on aloittava ylivoimayhdistelmä, sen jälkeen jäälle vaihdetaan Ojamäki-Malinen-Virta-Karjalainen-Ytterel. Paras paikka on Karjalaisella Ytterelin poikittaissyötöstä, mutta tässä vaiheessa one-timer lähtee vielä epätarkasti maalin ohi. Ensimmäiselle kympille mahtuu vielä yksi Puistolan monista kärkikynäyritelmistä keskisektoriin sekä Sami Moilasen hyvä paikka keskisektorista, mutta tulosta ei saada tehtyä.

Ensierän avauspuoliskon jälkeen Lukko saa otetta pelistä ja pääsee ylivoimalle. Tapparan alivoimassa pelaavat pääsääntöisesti Jasu-Kuusela-Utunen-Vittasmäki. Toisena alivoimapakkiparina pelaa Mäntylä-Rouhiainen, hyökkääjiä kierrätetään vähän enemmän. Alivoima hoituu Heljangon yhden huipputorjunnan myötä ongelmitta.

Avauserässä nähdään vielä Nemecekin keskialueen taklaus Patrik Virtaan, sekä Tyler Morleyn huippupaikka Kuuselan tarjoillessa keskisektoriin. Tämän jälkeen Lukko iskee 0-1, kun viime kaudella vielä Tapparasta peliaikaa hakenut Miska Kukkonen näkee hienosti takatolpalla olevan Linus Nymanin, joka ohjaa kiekon tyhjiin Tappara-pakin vartioinnin epäonnistuessa.

Toisen erän edetessä Tapparan paras tilanne on Patrik Virran poikittaissyöttö ylivoimalla Jere Karjalaiselle, mutta vetonappi ei ole painettuna, Karjalainen ei näe kiekon tulevan. Erän puolivälissä Tappara vaihtaa harjoituspelihengessä Heljangon Garteigiin. Lopulta Karjalaisen one-timer hyvästä paikasta osuu, ja hienosti. Anton Levtchi syöttää maalin takaa eikä Lehtinen ehdi reagoida, 1-1. Muita toisen erän tapahtumia ovat Jarkko Malisen ilmalento Lukon vaihtoaitioon ja Patrik Puistolan huipputilanne viime sekuntien ylivoimahyökkäyksessä.

Kolmannessa erässä molemmat joukkueet luovat muutaman hyvän maalintekotilanteen. Garteig torjuu hienosti poikittaisliikkeessä, ja toisessa päädyssä Kuusela löytää jälleen kerran Bertrandin maalin edestä. Seuraava maali tulee kuitenkin virheen tuloksena, kun Teemu Suhonen menettää hyökkäyssiniviivalla epäonnistuneen syöttöyrityksen jälkeen ja Lukko rankaisee 2-1-hyökkäyksestä 1-2:een. Suhonen kuittaa miinuksensa pian sutimalla ruuhkasta pelin tasoihin, syöttöpinnat Morleylle ja Bertrandille. Pian tämän jälkeen hyvään vireeseen päätöserässä päässyt ykkösketju sommittelee Suhoselle toisen huipputilanteen, mutta johtomaali jää tekemättä.

Ottelun ratkaisu tulee Tapparan toisen Liian monta pelaaja jäällä -joukkuerangaistuksen seurauksena. Toni Utunen ottaa yhden monista hienoista alivoimablokeistaan, mutta lopulta Lukko saa sahattua hyvän vetopaikan keskisektoriin. Garteig näyttäisi olevan hyvässä torjunta-asennossa ja paljon vastassa peittämässä kulmat, mutta Lukas Klok löytää kuitenkin jostain tilaa ja peli on 2-3 nelisen minuuttia ennen peliajan päättymistä. Lopussa Tappara kehittelee vielä kohtalaisen takaa-ajon, Tyler Morley saa jälleen yhden huipputilanteen mutta Lukko kestää ja kuittaa voiton Raumalle.

Nopeasti summattuna, Tappara pelasi jo paremmin kuin viikko sitten. Lukolle ei annettu paljoa ylivoimahyökkäyksiä, joilla vielä Ilvestä hemmoteltiin Tampere Cupissa. Sellaisesta tosin 1-2-maali taas syntyi, ja omia muutamia yv-hyökkäyksiä hukkailtiin milloin mihinkin, useimmiten huonoon laukaukseen. Ykkösen Kuusela-Bertrand lienee kiveenhakattu kaksikko, Morleyn rooli keskusmiehenä riippuu kanadalaisen omista otteista jatkossa. Oikeastaan kukaan senttereistä ei ole vielä loistanut, vaan kaikki hakevat omaa peliään enemmän tai vähemmän. Viikon päästä alkaa CHL Itävalta-Sveitsi-vieraskiertueella, ja silloin on löydyttävä terävyyttä maalintekoon, tai edellisvuosilta tutut voittoputket saadaan unohtaa.
 

Corkscrew

Jäsen
Rautakorven mietteet Jatkoajan uutisesta.
Haastattelu on tehty ennen Tampere Cupia ja Hakametsään siirtymistä (julkaistu Youtubessa 7.8.), mutta sitä ei jutussa mainita vaikka sen jälkeiset harjoitusotteluiden tulokset on jutussa kerrattu. Luodaan siis vaikutelmaa tuoreesta haastattelusta mitä se ei enää kuitenkaan tässä vaiheessa ole. Otsikkoon on otettu Rautakorven osittain kieli poskessa heitetty "käärmemäinen ameeba", vähän kuin uutena juttuna. Todellisuudessa Rautakorpi on puhunut pelitavan muutostavoitteesta pelien sisällä ja peleistä toiseen jo pitkään, ensimmäisen kerran itse olen kuullut Jukan käyvän näitä asioita haastatteluissa läpi loppuvuodesta 2011. Rautakorven ajanjaksoilla 2012-2014 ja 2017- on siis aina haettu tätä "ameebaa", pelejä seuranneiden arvioitavaksi jää sitten miten kunnianhimoisessa tavoitteessa on eri kausilla onnistuttu.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Näillä mennään klo 20:30 Klagenfurtia vastaan.

71 Kristian Kuusela – 86 Tyler Morley – 9 Charles Bertrand
20 Niko Ojamäki – 11 Patrik Virta – 26 Jere Karjalainen
76 Anton Levtchi– 61 Juhani Jasu – 23 Olavi Vauhkonen
21 Patrik Puistola – 96 Sami Moilanen – 70 Matias Lehtonen
(40 Anton Ollikainen)

33 Veli-Matti Vittasmäki – 4 Teemu Suhonen
19 Ben Blood – 13 Valtteri Kemiläinen
15 Toni Utunen – 91 Alexander Ytterell
18 Tuukka Mäntylä

30 Christian Heljanko
(34 Michael Garteig)


Sentteriongelma ratkaistu loukkaannuttamalla sekä Malinen että Rauhala. Saas nähdä miten tuo toinen ongelma, eli liika maalintekijöiden määrä ratkaistaan.
 

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Malinen oli tänään kertonut olevansa sivussa vielä noin kolme viikkoa. Ainakin siihen asti Virta saa pelata sentterin paikalla, vaikka hänen pelinsä on ollut vielä aika vaisua.

Ykkösketjua ei ole järkeä lähteä rikkomaan, mutta muiden kenttien osalta tilanne elää. Onneksi laadukkaita paloja riittää palapeliin. Lokakuussa Virta voisi palata laitaan jos sentteriosastolle ei ole tullut enempää vaivoja.
 

pelimies69

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Perjantaina alkaa kausi ja heti päästään mittaamaan syksyn tasomme, kun perjantaina tulee Ilves vastaan ja la JYP. Etenkin odotan pe Ilves peliä, koska heillä on hyvin nuori liikkuva joukkue. CHL peleissä Tappara ei minusta vakuuttanut, vaikka kotona tulikin 8-3 voitto.
Edelleen joukkueen pelitapa näyttää samalta, kuin viime vuonna. Hajutonta ja mautonta. Joukkueen pitäisi olla paljon parempi kuin viime vuonna niin hyökkäys kuin puolustuspäässä. Viime pelissä vaikka voitimme senkin, niin emme saanneet yhtään laukausta kohti maalia yhdessä erässä. Tolla materiaalilla tämä hiukan laittaa ainakin allekirjoittaneen ajatuksiin muutaman kysymysmerkin.
Esim Patrik Virta on taiteilija, jolle pitäisi sallia enemän omaa tilaa. Rautakorven pelikirjassa luovuudelle ei juuri sijaa löydy vaan mennään orjallisesti eteenpäin. Voihan olla kuitenkin, että Rautakorpi yllättää tänä vuonna positiivisesti. No palataan asiaan, kun viikonlopun pelit ovat ohitse.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
CHL:n sivuilta poimittuja statseja.

Aloitusprossat:

Otto Rauhala, 72.7%
Juhani Jasu, 66.7%
Tyler Morley, 52.5%
Patrik Virta, 47.8%

Aloituksissa oltu kokonaisuutena paras suomalaisjoukkue 55.3% yhteensä.

Sentteriosasto on varsin hyvässä kuosissa. Malinen vielä kehiin, niin on mahdollista saada neljäs yli 50%:n aloittaja.

Siellä näytti myös olevan tuollainen maalipaikkojen Scoring chances for ja against prosenttijakauma (tasakenttäpelistä, pelaajan kentälläollessa).

Vittasmäki, 68.6%
Suhonen, 60.5%
Mäntylä, 59.3%
Ytterell, 56.4%
Blood, 53.2%
Kemiläinen, 53.1%
Utunen, 39.4%

Tämä on aika vakuuttavaa tilastoa. Koko Top6 suorittaa vahvasti plussan puolella (yli 50%), paitsi Utunen. Vittasmäki ei varmasti paljoa itse paikkoja rakenna, mutta häntä vastaan niitä on kaikista vaikeinta vastustajan saada.

Bertrand 64.5%
Lehtonen 63.6%
Moilanen 61.5%
Morley, 60.0%
Ojamäki, 59.5%
Virta, 59.5%
Jasu, 59,4%
Karjalainen, 58.0%
Ollikainen, 57.1%
Kuusela, 56.5%
Rauhala, 50.0%
Levtchi, 48.9%

Ei hyökkäyksessäkään juuri moittimista. Neloskentässä on näköjään voimavaroja ja ykkönen on nähdyn kova. Keskiketjut kun vielä saisi paremmin tekemään tulosta. Näköjään paikkojen jakauman suhteen vetävät ihan hyvin. Vaikkei niitä oman tilastointini mukaan kovin paljoa muodostu, niin eivät kyllä omissakaan pyöri.


CHL peleissä Tappara ei minusta vakuuttanut, vaikka kotona tulikin 8-3 voitto.
No tässä vaikutti se pelituntuman puute. Kaksi ekaa matsia meni vielä "harjoituspeleinä" tuntuman hakemiseen. Silti neljän pelin kokonaistilastot ovat aika vakuuttavat, eikä vähiten sen takia, että nimivahvaa Bieliä vastaan pelattiin 2 peliä hyvin. NHL-maalivahti Hillerin voittakseen piti itse puolustaa täydellinen nollapeli ja se tehtiin.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Veri

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
Peliajat CHL:stä:

Morley, 20:34
Kuusela, 20:16
Ojamäki, 18:46
Bertrand, 17:48
Karjalainen, 16:46
Virta, 15:54
Jasu, 15:49
Levtchi, 14:20
Vauhkonen, 12:03
Moilanen, 11:23
Rauhala, 10:55
Puistola, 5:58
Lehtonen, 4:12
Ollikainen, 3:08

Kemiläinen, 20:23
Blood, 19:29
Vittasmäki, 19:12
Suhonen, 17:18
Ytterell, 14:42
Mäntylä, 13:14
Utunen, 9:30
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: Veri

Borre

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kummasti oli tasaisempi peli Ilvestä vastaan kun Tapparakin luisteli ja pelasi viisikkopeliä.

Ykkösketju oli jälleen vahva hyökkäyssuuntaan. Omiin päin jää parannettavaa, mutta pienet virheet sallitaan tuollaisen hyökkäysvoiman vastapainoksi.

Hyvä startti kaiken Ilves-hehkutuksen keskellä.
 

Eeyore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Suuria kysymyksiä kaudella. Jääkö Tapparan päästettyjen maalien keskiarvo alle neljään?
 

Mäntylä #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Panthers, Venäjä
posia pitää antaa kun on sen paikka. Nyt on näissä parissa pelissä ollut vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Viihdettä ollut enemmän kuin koko viime kaudella yhteensä. Toivottavasti sama jatkuu
 

Aihio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Kunhan pelin rakenteet saadaan kuntoon, niin tältä porukalta voi odottaa mitä vaan. Omaan silmään viimeisen viiden vuoden otannalla pelinopein rosteri. Ylivoima tuntuu olevan jo nyt varsin mallikkaassa kuosissa. Mielenkiintoista nähdä mihin suuntaan homma menee.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös Pohja