Tappara - JYP ma 14.3.2005

  • 48 524
  • 312
Tila
Viestiketju on suljettu.

Tinke-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Haukat
Hieno ottelu, kummallakin joukkueella oli paljon tunnetta ja taisteluhenkeä mukana matsissa. Ikävä kyllä Partanen ratkaisi ottelun Tapparalle sallimalla ylimääräisen koukkimisen ja kiekottoman pelaajan estämisen, sekä tuomimalla täysin naurettavan jäähyn Shelleyn puhtaasta taklauksesta. Toivottavasti tuomari vaihtuu vikaan matsiin ja JYP hoitaa homman kotiin. Tämä pelkästään sen takia että JYP pelaa viihdyttävämpää ja hienompaa jääkiekkoa.

- tinke-80
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Viestin lähetti Hele
Kyllä se on se päähän kohdistunut taklaus josta jäähy vihelletään. Shelleyn taklaus sen sijaan ei osunut Kantoria päähän vaan Kantor löi oman päänsä pleksiin taklauksen jälkeen joka oli tyylipuhdas taklaus. Olisihan siitä tietenkin voinut pleksille antaa jäähyn...

Niin onnistuneesti missasit koko asian. Taklaus voi olla mielestäni puhdas vaikka se osuu päähän. Näinhän se on NHL'ss'kin. Kuitenkin Suomessa(ja kysyin tämän takia tässä kun puhuttiin linjasta ja taklauksista) jäähy tuomitaan AINA kun taklaus osuu päähän, oli se sitten olkapää tai mikä vain osa mikä osuu. Kantorin taklauksesta on puhunut ollenkaan, vaan yleisesti taklauksista. Suosittelen lukemaan tekstini uudestaan, jos et sitä ymmärtänyt.
 

lintu

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Shelleyn suihkutuomio oli väärä, mutta IFK-fanina noihin suihkutuomioihin on jo onneksi tottunut eikä ne enään yllätä yhtään. Kantor ei todellakaan filmannut, mutta taklaus oli puhdas. Tekevälle sattuu.

Tulee kuitenkin muistaa että Tapparalta ryöstettiin ilmiselvä maali samaisen Partasen toimesta. Turha on siis JYP-fanien itkeä Partasen ratkaisseen matsia. JYP ei muutenkaan yhtään maalia tehnyt ja silloin on turha tuomaria tappiosta syyttää. Nyt JYP kaatui omaan saamattomuuteensa eikä Partaseen.
 

MarkusMaggot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kaljaliigalaiset
Viestin lähetti NorthenAxe Olipa muuten uskomaton purkaus melkoista paskaa. :-) Monikohan täällä on käynyt puhumaan mistään törkeyksistä? Ei tasan kukaan. Ketkä muuten ovat ne "parhaat tapaukset"? Kerro toki. :-)

Mitä helvettiä Villen (tai jonkun muun) olisi pitänyt tehdä? Istua vaikka itse vaihtopenkillä, että oltais voitu pelata tasakentällisin? Ei sitten vissiin olisi saanut tehdä maalia, vai miten tuo homma olisi pitänyt hoitaa?

Ensimmäiseen lauseeseen: suuret kiitokset. My forte.

Missäs kirjoitin että täällä kukaan niin sanoisi, voihan sitä tapahtua vaikka parkkipaikalla hallilta poistuvien keskuudessa. Valitettavasti en ihan jokaista tamperelaista/Tappara-kannattajaa tunne niin on hieman vaikea eritellä. Pari hämeenkyröläistä puusilmää kyllä, mutten viitsi heidän nimiään tässä paljastaa.

En kuitenkaan suostu allekirjoittamaan että koko lainaamasi teksti olisi ihan täyttä paskaa, erityisesti haluaisin korostaa lausetta "Joo, nolla tehtyä playoff-pelissä, se sitten riittääkin kertomaan sen että miksi peli hävittiin". Tuossa kai se aika iso syy JYPin tappiolle oli, toki jos sinulla on joku vähemmän paska selitys asialle niin kerro toki.

Ja Ville Niemis-asiaan, ei tietenkään kannata jäädä penkille istumaan, ei nyt ihan niin reilu tarvitse olla, alkoi vaan heti tuon taklauksen nähtyäni pyörimään päässä Niemisen kommentointi nuorten MM:ssä joissa hän vertaili tuomaritoimintaa NHL:n tuomaritoimintaa, välillä jopa turhaankin kun jäähyjä vihellettiin kyllä aiheestakin. Oikeasti ihan mielenkiinnolla kuulisin Niemisen rehellisen kommentin tuohon Shelleyn tilanteeseen. Veikkaisin että tuskin sieltäkään mitään kehuja ja hehkutusta tuomarin loistavasta tilanteenluvusta tulisi. Nyt jos koskaan arvostaisin Niemisen kaltaisen kokeneen kaverin rehellistä lausuntoa tilanteesta.

Joskus harmittaa kun itse ei ole noissa urheilulähetyksissä toimittajan ominaisuudessa, olisi monta kysymystä monille urheilijoille esitettävänä.
 

Jallu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti timosusi

Mukavaa että Kanadan ihme täytti trombifanien toiveet ja toi verta kentälle. On se hurja. Ja hyödyllinen joukkueelleen.

No voi sun vittu! Oletko sinä oikeasti noin tyhmä? Kanadan ihme täytti trombifanien toiveet ja taklasi puhtaasti. Kaikkien muidenkin joukkueiden fanit varmasti toivovat vastaavia otteita joukkueidensa pelaajilta. Sääli, että Kantor loukkaatui. Vielä suurempi sääli, että Partanen on pelle. Eniten minua vituttaa se, että sinä viitsit voitetun pelin jälkeen kirjoittaa tuollaista paskaa.
 
Shelley-Kantor: Jody aloitti Robin hiillostamisen heti ekasta vaihdosta, mutta Kantor ei juossutkaan karkuun vaan makseli potut takaisin. Kaksikko otti mittaa joka tilanteessa kun samoille raiteille osuivat. Valitettavasti vääntö päättyi taklaukseen joka todellakin oli puhdas. Ison miehen kova taklaus, sen verran takaviistosta, että Kantor kiekkoa sohittuaan ei ollut ollenkaan valmiina ottamaan vastaan. Pää retkahti kovalla voimalla päätypleksiin. Kantor oli ehkä 30cm irti laidasta, joten laitataklaus jäähyn syynä oli hieman hatara. Niemise Ville se taisi sanoa jokin aika sitten että "Jody Shelley taklaa häikäilemättömästi.". No tässä oli sellainen.

Tapparalta viety maali: Räikeä tuomarivirhe. Sinuhe SEISOI maalialueellaan ja potki kiekon kantapäällään sisään. Ei missään vaiheessa näyttänyt kiekko olevan hallussa, saatika suljettu. Selvä maali.

Joukkeiden otteet: Mukava nähdä fyysistä peliä ja taistelua, eikä vain katteetonta puhetta sellaisesta. Molemmilla joukkueilla oli käytössä puolirikolliset otteet, joista osansa saivat kaikki niin J.Immosta kuin J.Ojastakin myöten.

Mitä seuraavaksi?: Monet seikat puoltavat, että JYP menee jatkoon. Ottelun lopun nahinat antoivat viitteitä siitä, että fyysinen peli tulee jatkumaan. Tapparalta puuttuu Kantor, mutta JYP saa Shelleyn takaisin. Robi oli hyvä mies keräämään Jodyn huomion, niin muut saivat pelata rauhassa. Lisäksi Tapparan pakisto on nyt todella kapea. Jos peli päättyi vaivoin 1-0 Tampereella, kallistaa JYPin kotietu vaakaa sen verran, että se on suosikki jatkoon.

Onkohan Ville Nieminen vielä flussan kourissa? Sitä tuttua energisyyttä ei ole, ja häneltä pitäisi löytyä ruutia kyykyttää JYPin pakkeja. Selvästi fyysisempää panosta kaivataan. Samoin raskaita taklauksia odotetaan Marko Mäkiseltä ja Mika Viinaselta. Gusse pääsee askiin ja isoihin saappaisiin - nyt kiltin miehen pitäisi ryhdistäytyä ja pitää JYPpiläiset pois Lehdon maalilta.

Ennakkoasetelmat siis suosivat JYPpiä. Riittääkö jyskälän pojilla maltti hoitaa homma kotiin?
 

Hele

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Voimalaituri
Tapparalta puuttuu Kantor

Niin, virallista tietoa tällaisesta ei ole ilmeisesti tullut. Korjatkaa, jos olen väärässä.
 
Viimeksi muokattu:

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Miksi Tapparafanit eivät ole kirjoittaneet tänne? Ööö, ehkä siksi, että he eivät kaikki ole ehtineet lukea näitä viittä sivua tekstiä ja saavuttuaan kotiin matsista ovat mahdollisesti ne lukeneet ennenkuin kirjoittavat mitään. Eivätkö kaikki tänne kirjoitusoikeuden omaavat välttämättä asu hallin naapurissa tai edes Tampereella.

Tapaus Shelley:
Livenä en nähnyt, vaikutti ensin, että kiekko oli jossain muualla. Erätauolla telkkarista nähtynä Kantor ei odottanut taklausta ollenkaan ja "taklaus" osui kyllä selkäpuolelle, sen näkee Kantorin asennosta hänen osuessaan laitaan. Sana taklaus on heittomerkeissä siksi, että oikeasti kontakti ei ollut taklaus, vaan pikemminkin tuuppaus, joka sattui osumaan Kantoria yläselkään. #33 ei siis nähnyt Shelleytä ja kopautti päänsä pleksiin. Vertakin tuli, ilmeisesti kypärä oli nirhannut otsaan vekin.
Torstin tuomio: 2+10min.

Tapparan estämispeli ei kyllä hävinnyt juurikaan jyväskyläläisten vastaavalle. Sen sijaan rottailu ja pikku-/piilosika (joka muuttui loppua kohden aivan selkeiksi sikailuiksi, kun ei kummallekaan vihelletty mitään) oli Jypin heiniä. En muista heti nähneeni moista rottailua Hakametsässä. En myöskään ole nähnyt JOjasen käyvän noinkin kuumana kuin hän tänään kävi. Tuli mailaa melko mukavasti selkään ja vähän muuallekin. Jypin loppurynnistyksessä Tapparakin sitten antoi keppiä kunnolla ja tuli muutaman kerran rumasti selästä. Tuomari vain sattui jättämään viheltämättä.

Tapaus Uhlbäck: Jaska sai kiekon omassa kulmauksessaan ja lähti nostamaan ylöspäin laidan viertä. Paremmilla vauhdeilla ollut Viinanen sai Jaskan kiinni luistellen samaan suuntaan. Uhlbäckin heitettyä kiekko eteenpäin osui Viinanen hartiallaan Jaskan hartiaan sivusta. Erikoisinta mielestäni oli silti, että Uhlbäck kieriskeli jäässä lähempänä b-pistettä kuin laitaa. Myös leukaansa kovasti piteli luistellessaan aitioon. Melko tökerö yritys filmata kaverilta mies pihalle heti ensimmäisen tilaisuuden tullen. Tuomio oikea, vaikka tunnekuohussa tuntui oikean tuomion olevan filmausjäähy.

Lehto tuntui ehtivän tänään kiekkojen eteen todella maagisesti, vaikka itse monta paikkaa aiheuttikin. Wallinheimo oli melko epävarma helpoissakin vedoissa ja esitteli jotain ihmeellistä showtaan. Juuri Uhlbäckin kieriskellessä Sinuhe huitoi kuin olisi ollut lähdössä lentämällä kotiin. Myös tämä mailalla uhittelu vituttaa meikäläistä, siihen kun kerran joku uhraa hampaan lähtee Wallinheimo pihalle.

Tapparan pirteimmät Koskenkorva, Viinanen ja OJ. Autossa jo puhuttiin, että josko tänään kuultaisiin "Ojaaaaasen Jaaaanneeeee:a" ja sieltähän se tuli. Tosin ottelun lopussa Janne alkoi hieman kuumennuttuaan menettämään otetta.
Mäkisen Marko tuntui olevan jossain aivan muualla kuin lätkämatsissa. Kamalaa suffailua ja taklauksiakin vältteli antamasta. Joukkueen pienimmän piti niistäkin huolehtia lähes yksin.

No, tulihan taas kahvit voitettua Tapparalla ja huomenna sitten vasta lomille.
Niin ja jos olisin Jyväskylästä vaatisin Uhlbäckille jonkinsortin sakinhivutusta. Onneksi olen kuitenkin jostain muualta.

EDIT: No lisätään nyt vielä, että tuo viimeinen on provo johon ei todellakaan tarvitse puuttua.
 
Viimeksi muokattu:

jh1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampere Saints
Tapaus Shelley hallilta oranssien lasien läpi nähtynä:

Jos pelkkää kontaktia katsotaan niin itse taklaus oli puhdas, mutta jos huomioidaan että Kantor loukkaantui tilanteessa niin mielestäni tuomio oli linjassa monien muiden vastaavanlaisten tilanteiden kanssa, joissa on pelaaja loukkaantunut.

Kaikesta huolimatta huomenna vääntö jatkuu ja parempi menee jatkoon jos ihmeitä ei tapahdu.

EDIT: mielipiteen korjaus videokuvan nähtyäni
 
Viimeksi muokattu:

McL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
On kyllä kova päätös. Olkapää olkapäätä vasten, Kantor ei valmistautunut mutta se taas ei taklaajan vika! Huhhuh.
 

Kaivanto

Jäsen
Viestin lähetti calvin
Se mikä minua tässä tapauksessa ihmetyttää on että täällä moni vaahtoaa siihen malliin kuin koskaan aikaisemmin tällaisia tuomioita ei olisi tapahtunut. Kyllähän niitä on, ja jälleen liiga piti linjansa, mies pihalle seurauksen takia. Jos jotakuta tällainen toiminta vieläkin ihmetyttää niin saanen myös ihmetellä että miten kauan olette tätä liigaa seuranneet?

Mua ihmetyttää lähinnä tuomarin sättiminen päättäjien sijaan, tärkeä peli tietysti lisää sydämistymisen astetta noin muuten. Jäähyhän oli toki täysin älytön, mutta liigan monivuotisen linjan mukainen ja ilmiselvästi tuomareita on ohjeistettu juuri tämänkaltaisiin päätöksiin. Eli jos on jokin taklauksentapainen ja joku loukkaantuu, niin arvotaan laita- tai päähän kohdistunut taklaus ja annetaan varmuuden vuoksi iso rangaistus, vaikkei olisi mitään nähtykään.

Koska pelaaja loukkaantui, oli tuomarin sääntöjen mukaan mahdollista tuomita tuosta joko vitonen tai ei mitään.
 

Gags

Jäsen
Suosikkijoukkue
Charlestown Chiefs
Viestin lähetti dee_snyder
Tässä on pommi. Vaikeahan sitä on pelitilanteessa nähdä mitä tapahtuu, Partaselta kova päätös...

Eiköhän liene päivänselvää että tämän kaverit matsit ovat tältä kaudelta sitten vislattu. Kiitos klipistä Dee.
 

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti jh
Tapaus Shelley hallilta oranssien lasien läpi nähtynä:

Jos pelkkää kontaktia katsotaan niin itse taklaus oli puhdas, mutta jos huomioidaan että Robert oli tilanteessa kiekoton pelaaja (kiekko taklauksen tullessa jo toisella Tapparan pelaajalla) ja sen lisäksi Kantor loukkaantuminen tilanteessa niin mielestäni tuomio oli linjassa monien muiden vastaavanlaisten tilanteiden kanssa, joissa on pelaaja loukkaantunut.

Tuosta kiekottomuudesta puheen ollen sanon, että höpöhöpö. Toki herra oli jo luopunut kiekosta, mutta jääkiekossa on iät ja ajat taklattu tilanne loppuun eikä tuossa missään nimessä ollut kyse myöhästyneestä taklauksesta. Pikemminkin valmentajat antaa shittiä jos et noissa paikoissa aja.

Edit: Ja Kantor pakkina tietää helvetin hyvin, että kiekon luovuttamisen jälkeen on syytä pysyä hereillä. Kaveri kohtaa noita tilanteita lukuisia pelistä toiseen.
 
Viimeksi muokattu:

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti darealjyra
Taklauksessa ei mitään väärää.
jh:n väitös kiekottoman pelaajan taklauksesta on naurettava. Tuossa vaiheessa taklausta pitäisi siis alkaa jarruttelemaan?
Kummallinen kuva jääkiekon taklauksista sinulla.
Tuollaisia taklauksia tapahtuu jokaisessa ottelussa. On hienoa, että näitä edes yritetään tehdä. Nykysuomalainen kiekko ei sitä ymmärrä, valitettavasti.

Kirjoitin: "vaikutti ensin, että kiekko oli jossain muualla."

En kuitenkaan kirjoittanut epähuomiossa, että televisiosta nähtyäni Kantor oli "kiekollinen". Eihän tuo mikään kovin myöhäinen taklaus ollut, mutta istuin juuri kulmassa, jossa taklaus tapahtui eivätkä laidat ole läpinäkyviä, joten en nähnyt missä kiekko milloinkin oli.

Eli selvennetään vielä, että Kantor ei ollut mielestäni kiekoton. Kirjoituksestani saattoi vain saada toisenlaisen käsityksen.
Taklaus sinänsä oli turha tuuppaisu, etenkin näin jälkikäteen.

EDIT: lainausta korjattu
 

Sean #19

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Täytyy toivoa että huomenna Jyväskylässä tuomarina on joku muu kun Partanen. Puhdas taklaus, kypärän visiiri teki haavan silmäkulmaan, ja taklaaja suihkuun. Lentääköhän yhtä helposti suihkuun edes F-junnuissa! Pelistä: Tappara taisteli hyvin viidellä pakilla loppuun asti. Ojanen näytti kuinka tärkeetä kokemus on. Pelin lopussa oli pieni Niemisen aiheuttama kahakka, jossa haettin asetelmia huomiselle. Aika jännittävä matsi tulossa huomiselle...
 

Hejony

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Suomi
Vähän kummastuttaa tämä itku tästä Jodyn tilanteesta. Täysin puhdas taklaushan tuo oli ja silleen, mutta eikö se nyt hemmetti mene näille JA:n paukapäillä perille, ettei ole mitään väliä onko puhdas vai ei, jos vastustaja loukkaantuu? Ihan sama juttu Pesosen ulosajossa Kärppiä vastaan tuossa talvella.
 

Aksu

Jäsen
Viestin lähetti Saku #11
Täysin puhdas taklaushan tuo oli ja silleen, mutta eikö se nyt hemmetti mene näille JA:n paukapäillä perille, ettei ole mitään väliä onko puhdas vai ei, jos vastustaja loukkaantuu?

Minulle ei mene perille eli kaivathan sääntökohdan minulle luettavaksi? En nimittäin muista tällaista kohtaa säännöissä, jossa teosta riippumatta loukkaantumistapauksessa jaetaan tällaisia tuomioita.
 

Hevonen

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Viestin lähetti jh


Jos pelkkää kontaktia katsotaan niin itse taklaus oli puhdas, mutta jos huomioidaan että Robert oli tilanteessa kiekoton pelaaja (kiekko taklauksen tullessa jo toisella Tapparan pelaajalla) ja sen lisäksi Kantor loukkaantuminen tilanteessa niin mielestäni tuomio oli linjassa monien muiden vastaavanlaisten tilanteiden kanssa, joissa on pelaaja loukkaantunut.

Kiekoton mies, so what. Samainlaisessa tilanteessa oli IFK:n Teemu Laakso pari kuukautta sitten, ja silloin se pistettiin miehen kokemattomuuden piikkiin, että ajettiin kylmäksi syötön jälkeen.
Keep your head up! Luulenpa,että Robi näki niitin tulevan. Paska säkä, puhdas taklaus. Meni vaan mielenkiinto peliin ku ainoa väriläiskä pihalle.
 

Corkscrew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Sen verran täytyy puolustella Partasta että ainakin alkuun tilanne vaikutti erittäin vakavalta koska Kantor makasi pitkään aivan liikkumattomana jäässä. Siinä tilanteessa saattaa erotuomarikin ylireagoida, vaikka loppujen lopuksi tsekki taisi selvitä vain aivotärähdyksellä tms. (puhtaasti oma arvio).

Ikävä tilanne, sillä Kantor ei selvästikään havainnut Shelleytä. Tuollaisessa tilanteessa (purkukiekko karvaustilanteessa) valmius tulisi kuitenkin ehdottomasti säilyttää, tai käy kuten tänään.

Jos Salmela ja Kantor ovat huomenna sivussa, on JYP vahvoilla.
 

Skeletor

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, urheilullisesti avoin sarja
Ennen ottelua ihmettelin monen muun kanssa ottelun tuomarivalintaa. Ennakkopelot osoittautuivat todeksi. Partasta tuskin tarvitsee syyttää siitä että hän saapui paikalle, vaan jo legendaksi muodostunutta Arto I:tä. Missä on miehen pelisilmä? Mitään harjoittelijoita ei pudotuspeleissä kaivata, vaan parhaat miehet saisivat viheltää. Vai tuleeko jollekin kyynel silmään, jos kaikki eivät saa viheltää tasapuolisesti?

Partanen mielestäni näki koko taklauksen itse ja ei aluksi antanut jäähyä. Veren ja yleisön mylvinnän jälkeen linjurit kertoivat asiansa ja Partasen mieli muuttui. Aika uskomaton tuomio tuosta taklauksesta. Ei kuitenkaan yllätä yhtään liigan viime vuosien tapahtumien jälkeen. Taklattava ei jyväskyläläisten onneksi ollut suuri median lemmikki, joten jatkotoimilta vältytään.

Tapparan maalin hylkääminen oli myös käsittämätön ratkaisu. Partanen ei ollut huonosti sijoittunut ja toisesta päädystäkin jokainen katsoja näki koko ajan kiekon olevan vapaana.

Kahvakortin käyttö tässä vaiheessa ei yllätä ketään. Ottelu oli melkoista painimista ja repimistä, johon osallistuivat tasapuolisesti molemmat joukkueet. Partanen antoi näistä vain pari Shelleyn taklauksen jälkeistä paikkojäähyä Tapparalle, JYPin roikkumista ei katsottu minkään rikkeen arvoiseksi.

Kokonaisuutena Tappara oli melkoisen vaisu ja kolmannessa erässä erittäin passiivinen. Onneksi vastustajakin tuntui olevan tänään jokseenkin hukassa, joten kautta kituutetaan edelleen. Huomisesta Jyväskylän pelistä ei ole tämän päivän esityksellä tiedossa Tapparalle kuin synkkä kotimatka. Omaan hyökkäyspeliin olisi saatava edes hieman mielikuvitusta. Luottaminen pelkkään Lehdon unelmapeliin ja passiiviseen peruutteluun ei hyvää tiedä....
 

axe

Jäsen
Koska olen jääkiekkoasiantuntevuuden ylin auktoriteetti, langetan myös tuomioni. Shelley kärsi isoa vääryyttä, taklauksessa ei mitään vikaa. Tosin tuollaiset tuomiot luultavasti enemmän auttavat Jypiä lopulliseen voittoon kuin hyödyttävät Tapparaa.

Jos se ekan erän lopussa todella iljettävää filmiä (tai oikeastaan huvittavaa kun kehtaa esittää horjuvaa ja sekaisin olevaa) yrittänyt olisi ollut joku muu kuin Uhlbäck, niin olisin vihainen. Nyt se saa olla vain hyvä yritys saada jäähypuntit jäällä tasoihin. Ihan hyvä Jaska, että pystyit siitä "tajuttomuuden rajamailta" vielä palaamaan peliin ja pelaamaankin hyvin ja vauhdikkaasti loppuun asti.
 

jh1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampere Saints
Aksu:lle ja darealjyra:lle

Kuten edellisessä viestissäni totesin niin paikanpäältä nähtynä tuo tilanne näytti tulevan myöhässä. Nyt kun katselin tilannetta tästä ketjusta löytyvältä videoclipiltä niin tilanne näyttää tuosta kuvakulmasta erilaiselta kuin hallin penkiltä katsottuna joten vedetään puheita takaisin tuon kiekoton pelaaja asian osalta.

Siitä huolimatta sitä mieltä että tuomio oli nykyisen pehmoliigan vakiokamaa.

Viestin lähetti darealjyra
Tuollaisia taklauksia tapahtuu jokaisessa ottelussa. On hienoa, että näitä edes yritetään tehdä. Nykysuomalainen kiekko ei sitä ymmärrä, valitettavasti.

Tuosta olen samaa mieltä, valitettavasti kunnon taklauspeliä ei juurikaan enään sallita "kahvaamista" sitäkin enemmän
 

Andrei

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Viestin lähetti Saku #11
Täysin puhdas taklaushan tuo oli ja silleen, mutta eikö se nyt hemmetti mene näille JA:n paukapäillä perille, ettei ole mitään väliä onko puhdas vai ei, jos vastustaja loukkaantuu?
Viestin lähetti Aksu
Minulle ei mene perille eli kaivathan sääntökohdan minulle luettavaksi? En nimittäin muista tällaista kohtaa säännöissä, jossa teosta riippumatta loukkaantumistapauksessa jaetaan tällaisia tuomioita.

Minäkin haluaisin nähdä tämän kohdan, vaikka luulenkin ymmärtäväni Saku #11:sta pointin. Eli nykylinjalla liigassa tuomitaan sen perusteella, kuinka taklattavan käy. Mutta sitä minä en tajua, miksi tähän epäkohtaan ei saisi puuttua. Se, että siitä huomautetaan joka kerta on paljon tehokkaampaa, kun ollaan vain hiljaa ja todetaan "No, se on liigan linja, ei sille mahda mitään, turha valittaa".
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös