Tappara 2002-2003

  • 42 177
  • 253

Jeff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Maajoukkueet
Kossu on Tapparassa 3 tai 4 ketjun miehiä. Ei missään tapauksessa ole mikään Hassisen korvaaja vaikka joku voi niin olettaakkin. Mielenkiintoista nähdä miten Kossun pärjää Tapparassa. Kossun pelityyli ja Tapparan pelityyli eivät ole kyllä ollenkaan samanlaisia, joten saa nähdä millainen rooli Kossulle muodostuu. Tapparassa taitaa olla kovasti uskoa kossua kohtaan, kun tarjosivat jopa 3 vuotista pahvia.
 

Unbreakable

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Onnea Tapparalle hyvästä hankinnasta, sillä vauhtia saitte oikein roppakaupalla. Kossu pelaa hyvällä asenteella ottelusta toiseen, mitä oli mukava seurata katsomosta. Toivotankin Koskenkorvalle menestystä Tapparan leirissä, mutta toivottavasti mies ei saa itsestään parasta osaamista ulos pelatessaan Kärppiä vastaan.:)
 

Jantse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Pari kuvaa Kossusta Kärpät Fan-Club :NETissä

RTVAIXkin voi nyt rauhassa katsella kausikortillaan Tapparan pelejä.
 
Nämä hankinnat eivät itseäni hirveästi vielä vakuuta kumminkaan. Ei Koskenkorvasta missään nimessä Hassisen korvaajaa saa, mutta toivottavasti miehessä on potentiaalia jonka Rautakorpi hyvänä pelaajien kehittäjänä pystyy kaivamaan esiin. Hienoa oli, että Makolle saatiin sopimus, jos mies vain jatkaa samaan malliin kuin ennenkin.

Myös Hovin sopimus oli tärkeä, vaikka hänellä armeijavelvollisuuden suorittaminen onkin edessä. Kyllä Hovin on pakko saada pelata enemmän pelejä kuin kuluneella kaudella ja voipi olla, että tästä on etukäteen jo sovittukin (ajan siis takaa lähinnä sitä, että kun sopimus on sentään kolmivuotinen niin ei kai Hovikaan, kehittyvä nuori molke halua luukunavaajana toimia päätoimisesti?). Kangasniemenkin täytyisi parantaa peliään rutkasti ensi kaudelle.

Missä ovat ne "suuret hankinnat"? Leinonenhan sanoi pitävänsä vielä ovea auki (tjsp.) joten toivotaan, että varsinkin Hassisen korvaaja olisi vielä tulossa...
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Domen
Koskenkorva kaiketi hankittiin Hassista korvamaan. Aikalailla samantyyppisistä pelaajista taitaa olla kyse.

Hyvät hankinnat Tapparalle, onkohan vielä lisää tulossa ?

Edit: Olisiko jollain tietoa Tarvaisen suunnitelmista Nhl:n suuntaan ?

Ei missään nimessä hankittu korvaamaan Hassista. Hassinen oli sniper, jolla oli hyvä laukaus, joka on hyvän maalintekijän paras tunnusmerkki. Koskenkorva on enemmänkin pörrääjä, eikä mikään ratkaisija. Eikä Koskenkorvan laukaus taida olla mikään erikoinen (Kärppäfanit voi korjata, jos oon väärässä). Silti hyvä hankinta. Hassisen korvaaja hankitaan myöhemmin.

Tarvaisen tilanne ratkeaa tod. vasta heinäkuun puolessavälissä kun siirtoaika päättyy.
 
Koskenkorva

Nopea pelaaja Hassisen tapaan kuitenkin, sopisi siten mainiosti Ojasen laidalle. Laukaus ei varmaan olekaan Hassisen luokkaa.

Mutta voisi luulla, ettei Koskenkorva tullut Tapparaan kolmosketju mielessään, onhan kuitenkin muutamat maaottellutkin jo tullut pelattua.

Tarvaiseen vielä sen verran, että miehen kannattaisi kyllä ehdottomasti nyt lähteä kokeilemaan, vaikkei aivan huippusopimusta saisikaan.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Niin, eikös se ole niin, että kun ei saatu pitää Hassista, niin otetaan Koskenkorvaa....:) Vaikutukset eivät ole täysin samanlaisia, vaikkakin muistuttavat toisiaan...

Itse uskoisin, että Koskenkorva saattaa jopa onnistua täyttämään Hassisen aukon suhteellisen hyvin, mikäli vaan saa tilaisuuden. Eikös Kimmo ole kuitenkin ollut Kärpissä aina etupäässä puolustavammassa roolissa?
 

tsei_tsei

Jäsen
Koskenkorvasta saattaa lopulta tulla todellakin Hassisen korvaaja. Tapparaan ei kuitenkaan hirveästi ole viime vuosina hankittu valmiita tähtiä ja kovia nimiä. Tarvainen taitaa olla se kovin hankittu nimi, ja siitäkin on jo aikaa.

Mielestäni ainakin ykköskentän toinen laituri löytyy jo nykyisestä kokoonpanosta. Tätä paikkaa pitäisi ensi kaudelle sovittaa mielestäni Sami Venäläiselle. Venäläinen pelasi todella hyvän kauden ja taisteli joka pelissä. Lisäksi Venäläinen on näyttänyt, että tarvittaessa maalinkin tekeminen onnistuu.

Toinen laituri voisi oikeastaan hyvinkin olla ykkösessä Koskenkorva, tai huihuiltu Mäkiaho. Jos Mäkiaho tulee Tapparaan voisi ketjut olla vaikka tällaiset:

Venäläinen - Ojanen - Mäkiaho
MOjanen - Barkov - Tarvainen
Alanen - Pirnes - Koskenkorva
Mäkinen - Kuki - Uhlbäck

Kossu voisi tasaisesti taistella ykkösketjun paikasta Venäläisen ja Mäkkärin kanssa. Jos Mäkkäri jää IFK:n riveihin, niin Kossulle voisi tuota paikkaa tarjota. Ovethan on avoinna Hassisen korvaajalle, mutta kun Peltola, Jääskeläinen, Nemirovsky ja muutama muu huhuiltu meni jo ohi suun, niin ei noita joka oksalla kasva. Ainakaan sellaisia, jotka kelpaavat Rautakorven Tapparaan.
 

TM

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti tsei_tsei

Toinen laituri voisi oikeastaan hyvinkin olla ykkösessä Koskenkorva, tai huhuiltu Mäkiaho. Jos Mäkiaho tulee Tapparaan voisi ketjut olla vaikka tällaiset:

Venäläinen - Ojanen - Mäkiaho
MOjanen - Barkov - Tarvainen
Alanen - Pirnes - Koskenkorva
Mäkinen - Kuki - Uhlbäck

Kossu voisi tasaisesti taistella ykkösketjun paikasta Venäläisen ja Mäkkärin kanssa.

Venäläinen tai Koskenkorva saattaa ensi kaudella pelata todellakin ykkösessä mutta en usko että molemmat. Hieman kyllä huolestuttaa että Mäkiahoa ajatellen on Leinosen mukaan neuvotteluissa jonkin verran edistytty. Ei Mäkiahosta nyt ainakaan ole ykkösketjussa pelaamaan. Mitä järkeä olisi tuhlata rahoja Mäkkärin vuokraamiseen? jos ensi kaudella halutaan menestyä niin pitää löytää kova maalintekijä ykköseen pistämään kiekot sisään Jannen tarjoilemista passeista. Kun Mäkisen jatko varmistui niin viime kauden nelonen Uhlbäck-Kuki-Mäkinen pysyy kasassa.
 

susi

Jäsen
Lähtökohdat ensi kauteen on näin tapparalaisittain varsin mukavat. Onneksi ei Leinonen ja kumppanit ole lähteneet vastaavaan kilpavarusteluun kuin muut seurat. Tarkan markan budjetilla ja vahvalla uskolla omaan tekemiseen voi Tappara jatkossakin omata menestymisen mahdollisuudet. Tappara ei voi ostaa menestystä kuten Jokerit tai sitä tällä hetkellä kovin yrittävät Hifk ja Kärpät. Koskenkorvan ja Lehdon tapaiset puolivalmiit lupaavat pelaajat sopivat mainiosti trendiin, joka Tapparalle on Rautakorven aikana syntynyt. Pelaajat tulevat mielellään Rautakorven kouluun ja samalla pelaajien oma kehitys kumuloituu koko joukkueen menestymiseen.

Vahvistuksia nykyiseen runkoon ei liene tulossa enää paljoakaan. Korkeintaan se yksi kaveri hyökkäykseen. Vahvistusten osalta tietty tämän kesän nhl-kortit ovat vielä täysin jakamatta. Jos lähtöjä tulee, on Tappara tietysti pakotettu lisävahvistusten hankkimiseen. Tapparan ei tarvitse olla ensi kaudella suurin suosikki tai edes tavoitella runkosarjan voittoa. Eipä siitä tällä kaudella ollut muuta kuin haittaa. Jos/kun Tappara pääsee iskemään ns. puskista, on Tappara tällöin paljon vahvempi.

Mielestäni Tapparan olisi nyt aika antaa kunnon mahdollisuus omille pelaajille ottaa se Vertalan/Hassisen jättämät paikat siinä Jannen vierellä ykkösketjussa. Tähän rooliin erityisesti Venäläisellä olisi varmasti edellytyksiä, sen verran lupaavia otteita Venu jo tällä kaudella paikoittain osoitti. Alanen puolestaan jo tällä kaudella sai tarvittavaa kokemusta ykkösketjussa pelaamisesta ja tosiaan ensi kaudella pitäisi Jonskilta tehoja löytyä jo suuressa määrin.

Mäkiahon mieluusti ottaisin ryhmään mukaan, voisi tuo maisemanvaihdos tehdä Mäkkärille erittäin hyvää. Siitä saataisin pikkasen voimaa esim. Tapparan kolmosketjuun Pirneksen vierelle ja toiselle laidalle vauhtihirmu Koskenkorva niin jo kuulostaa tuokin ketju toimivalta yhdistelmältä. Jos ei Mäkkäri tule, voisi Leinonen harkita jonkin "Chlubna"-tyylisen kaverin hankkimista Barkovin rinnalle ja tällöin Taren voisi nostaa vaikka ykköseen Jannen vierelle.

Nelosketju voisikin sitten jatkaa vaikka samassa kuosissa. Mäkinen-Kuki ovat oiva parivaljakko tässä telaketjussa ja Uhlbäckin Jaska sitten tuo sitä vauhtia ja pörräämistä tähän ketjuun. Tosin eihän siitä ikinä tiedä, vaikka Makosta voisi kasvaa Maalintekijä isolla Barkovin/Jannen vieressä. Ensi kaudelle olisi myös hyvä löytää ketjuista yksi paikka omille lupaaville junnuille. Jo liian moni nuori on siirtynyt a-junnuista pois toiseen
liigaseuraan ilman, että olisi Tapparassa saanut mahdollisuuden.

Puolustuksesta sen verran, että Kangasniemen jatko oli mitä mieluisin asia. Tätä kyllä ounastelin ja toivoin jo aikaisemminkin, että Miska joukkueessa jatkaisi. Tosin sitten Puistolan tapauksessa täytyy ottaa hieman sanoja takaisin, koska pudotuspeleissä Puistola kieltämättä oli yksi Tapparan vahvimmista puolustajista. Jos Puistola säilyttää pudotuspelien aikaisen tasonsa saa Puistolakin rinkiin jäädä. Muuten ulos. Lisäksi Grönvallin roolia voisi hieman "uudistaa", eli pois ylivoimista ja Saravolle suurempaa roolia. Välivaaran taas on pelattava koko kausi tasolla joka hänellä oli viime syksynä. Tosin loukkantuminen taisi vaikuttaa Välivaaran peliin keväällä yllättävän paljon.

Hovi ja Lehto muodostava hyvän maalivahtikaksikon. Molemmat lupaavia kavereita ja Sirenin toimiessa valmentajana voidaan odottaa taas näitä uusia Markkasia, Toskaloita jne.

Siinäpä se tällä erää. Toivomuslistalla, että annetaan Venulle ym. kavereille ensi kaudella kunnon mahdollisuudet ja näiden mahdollisten lisähankintojen suhteen oltaisiin paljon tarkempana kuin viime kaudella. Ei kiitos enää Sjögreneitä/Williamseja/Meluzineita.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Viestin lähetti susi

Hovi ja Lehto muodostava hyvän maalivahtikaksikon. Molemmat lupaavia kavereita ja Sirenin toimiessa valmentajana voidaan odottaa taas näitä uusia Markkasia, Toskaloita jne.

Kun nyt en ole paljon viime aikoina näitä pelaaja/valmentaja sopimus juttuja katsellut, niin kuinka on, onko Sirenin Jaskalla sopimus ensi kaudesta? Ainakin Tapparan kotisivuilla Jaska on 2002-2003 kokoonpanossa, mutta sopimusta ei kai ole julkistettu.

Niin ja vielä Mäkiahosta. Olisihan se kova ketju Mäkinen-Kuki-Mäkiaho. On ainakin kokoo ja näköö. Voisi olla yhdellä jos toisellakin jotain ylimääräistä housuissa.:D
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti TM


Venäläinen tai Koskenkorva saattaa ensi kaudella pelata todellakin ykkösessä mutta en usko että molemmat. Hieman kyllä huolestuttaa että Mäkiahoa ajatellen on Leinosen mukaan neuvotteluissa jonkin verran edistytty. Ei Mäkiahosta nyt ainakaan ole ykkösketjussa pelaamaan. Mitä järkeä olisi tuhlata rahoja Mäkkärin vuokraamiseen? jos ensi kaudella halutaan menestyä niin pitää löytää kova maalintekijä ykköseen pistämään kiekot sisään Jannen tarjoilemista passeista. Kun Mäkisen jatko varmistui niin viime kauden nelonen Uhlbäck-Kuki-Mäkinen pysyy kasassa.

No nyt kirjoitti TM sellaista asiaa, että täällä ollaan samaa mieltä. Jos haetaan nuorta nälkäistä joukkuetta, joku Mäkiaho on täysin eri sarjaa. Saisi Tapparan johtokin jo laittaa asialle pisteen ja Mäkiaho jatkaa missä tahansa muualla.
 

diego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ruotsi
Sen verran hämmentämistä Tapparan ensi kauden suunnitelmiin, että Mäkiahon kanssa samassa kauppapaketissa on Vauhkonen. Eli jonkun sortin vaihtokauppaa ollaan väännetty HIFK:n ja Tapparan välillä. Hiukan erikoiselta tuo ajatus Jonnista teillä kuullostaa, mutta kyseessä ei ole todellakaan pelkkä huhu .
 

PTS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Joo, minäkin olen vahvasti Mäkiahon hankkimista vastaan. Syinä mm.seuraavat seikat:


- Ura hiipumaan päin
- Palkka on todella iso
- Pelityyli huono(turhia jäähyjä ja polvitaklauksia) ja se ei kuulu Tapparan linjaan
- Rahaa kannattaa säästää isompiin/isompaan hankintoihin/hankintaan
- Tapparalla on jo neloskenttään ihan hyvät pelaajat(Mäkinen-Kuki-Uhlbäck)
 

Carlos

Jäsen
En tiedä oliko asiasta jo täällä puhetta, mutta JHagin mukaan Mäkkäri on juuri ostanut kämpän Tampereelta. Että silleen.

Noin muuten, kyllä Mäkkäristä saatte vielä hyvän pelimiehen, jos vaan pääsee pelaamaan ehjän kauden ja kesällä ei tule loukkaantumisia. Maisemanvaihdos tunnetusti piristää. Ja ainakin ensimmäiseen Hifk-peliin on teille hattutemppu varma, perinteitä kunnioittaen.
 

polvipetteri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti Carlos
En tiedä oliko asiasta jo täällä puhetta, mutta JHagin mukaan Mäkkäri on juuri ostanut kämpän Tampereelta. Että silleen.

Noin muuten, kyllä Mäkkäristä saatte vielä hyvän pelimiehen, jos vaan pääsee pelaamaan ehjän kauden ja kesällä ei tule loukkaantumisia. Maisemanvaihdos tunnetusti piristää. Ja ainakin ensimmäiseen Hifk-peliin on teille hattutemppu varma, perinteitä kunnioittaen.

On varmaan ostanut sen kämpän vaimolleen. Tämä kun on jo useamman kuukauden juossut täällä työnhaussa ja siitä nämä huhut itse asiassa aikoinaan alkoivatkin. Tuo asunnon osto ei kuitenkaan vielä tarkoita sitä, että mies pelaisi Tapparassa.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Tätä pelaajan naulaamista etukäteen ihmettelen suuresti. Niin oli esim. Mikko Luoma, Puistola ja jopa Hassinekin haukuttu turhiksi lupauksiksi ja Tapparassa nousivat todella korkealle tasolle. Mäkiaho on terveenä vahvistus ja tervetullut lisä Tapparaan. Loppuu ne vastustajen telomisyrityksetkin siihen paikkaan, kun kaikki tietää mitä semmosen sattuessa tapahtuu. 27-vuotias Mäkkäri ei ole todellakaan vielä liian vanha tekemään uuden nousun huipputasolle.


Venäläinen vilautteli jo viime kaudella hyvin lähtevää one-timeriaan. Veto lähtee todella tulisesti, kun vaan syöttö sattuu hyvin kohdalle. Ja Jannen niitä jaellessa useimmiten näin käy. Eli Venu Hassisen rooliin ykköseen ja vasemmalle joku työmyyrä. Se "Vertala" puuttuu ykkösestä ja Koskenkorva sopisi ehkä tähän rooliin. Toisaalta Venäläiselle kävisi aavistuksen pienempi rooli Barkovin syöttöjä opetellessa, näin Tare ykkösketjuun, kuten jotkut jo edellä ehdottivat.

Myös Mäkisen roolia voisi kasvattaa. Miehen kuti on hirmu kova, mutta puute vauhdissa ei ehkä riitä nostamaan miestä kahteen ensimmäiseen ketjuun. Jos Mäkkäri tulee, niin en laittaisi lihaketjuosaston miehiä yhteen, vaan Mäkkäri nimenomaan tuomaan voimaa hieman pehmeän Pirneksen rinnalle.

Kertokaas Lukko ja HIFK-miehet tuosta Vauhkosesta. Mitä hyötyä miehestä voisi olla Tapparalle?
 
Viimeksi muokattu:

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Viestin lähetti diego
Sen verran hämmentämistä Tapparan ensi kauden suunnitelmiin, että Mäkiahon kanssa samassa kauppapaketissa on Vauhkonen. Eli jonkun sortin vaihtokauppaa ollaan väännetty HIFK:n ja Tapparan välillä. Hiukan erikoiselta tuo ajatus Jonnista teillä kuullostaa, mutta kyseessä ei ole todellakaan pelkkä huhu .

No ei varmaan oo tulossa ketään Vauhkosta. Siinä on yksi turhimmista pelaajista koko liigassa. Ei minkäänlaisia taitoja ja taklaa lähes aina kyynärpää edellä. Tapparassa on sen verran viisaat ihmiset päättämässä hankinnoista ettei tarvi huolestua Vauhkosen tulosta. Sitä paitsi Tapparalla on jo tarpeeksi 3- 4ketjunäijiä joten ei Vauhkonen edes mahtuisi pelaan. Mihinkään vaihtoihin on vaikea uskoa, kun niitä on liigassa muutenkin todella vähän. Vauhkosesta tosin riittäisi korvaukseksi kasa kiekkoja.
 

diego

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ruotsi
Se on Alex niin , että Vauhkosen vaihtoehdot ovat Tappara ja Pelicans, joista Tappara ollut lähempänä. Mitä aiemmin kirjoitin on ollut fakta ja neuvottelut olleet ainakin viime viikolla olemassa niin Vauhkosen kuin Mäkiahon kanssa.
 

Alex

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
No sitten ei kovin hyvin Tapparallakaan mee. Tunnetko kenties jotain agentteja vai mistä olet kuullut Vauhkosesta? Jos tulee Tapparaan niin jonkun on varmastikkin lähdettävä, sillä muuten Vauhkonen ei mahdu pelaan yhdessäkään pelissä.
 

#1

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Tre Utd
Kossu maistuu hyvältä

Täytyypä munkin otta kantaa Tapparan tulevaan joukkueeseen, vaikka keskustelua ei täällä siitä lähipäivinä ole käyty.

Täytyy sanoa, että Tappara teki loistavia hankintoja männä viikolla solmiessaan sopat Kossun ja Lehdon kanssa. Kummatkin nuoria pelaajia, ja Tappara tarvitseekin nuorta uutta ilmettä. Kossusta mulle tuli heti mieleen TOSI nopee M. Ojanen. Tekee töitä hullun lailla, mutta viimeistely ontuu. Tuntui tosi hienolta, että J. Tamminen oli kehunut tosi paljon Kossua. Ainakin mun mielestä Tamminen puhuu aina asiaa. Toivottavasti nyt Tapparan valmennus vain antaisi Kossulle kunnon näyttöpaikan vaikka J. Ojasen ketjusta, niin saadaan Kossusta ne tehot irti. Kossun hankinnassa on selkeesti jotain yhteistä taannoiseen Vertsin hankintaan. Kausi Ojasen rinnalla ja ainakin 20 maalia menee Kossulla rikki...

Nyt vielä odotellaan yhtä hyvää rightin maalintekijää. EI Toni Mäkiahoa!! Ihan tuli melkein itku silmään, kun näki videolta 99-00 kaudelta Meluzinin pehmeitä käsiä. Ja silloin Meluzinin liike oli niin sulavaa, niin sulavaa... Jonkinlainen Petr Tenkratin tyylinen pelaaja tekisi terää (onnea Kärpät loistavasta hankinnasta). Nopea maalintekijä, joka kuitenkaan ei todellakaan pehmene kovissa väänöissä, kuten useat muut Tsekit.

Olen myöskin todella iloinen Lehdon hankkimisesta, enkä ole todellakaan huolissani Tapparan maalivahtipelistä. Parin vuoden sisään Lehdosta tulee Jaska Sirenin opeissa huippuveskari. Se on varmaa.

Ihmettelen kuitenkin Tapparan pakkikalustoa. Ei yhtään rightin pakkia. Miksi? Esim. ylivoimalla ja hyökkäyspään aloituksissa rightin pakki on todellinen pelote. Tällöin pystyttäisiin ampumaan suoraan syötöstä maalivahdin kilpikäden puolelle samalla, kun veskari on poikittaisliikkessä. Muistanette Alain Cotéen. Miehellä ei todellakaan ollut hyvää laukausta, mutta teki monia maaleja ja paljon pisteitä juuri siitä syystä, että laukoi oikealta.

Tässä vielä oma versioni Tapparan ens kauden kentällisiksi.

Kossu - Janne - Tare
Pomo - Sasha - Kova vahvistus, joka ampuu oikelta
Jonski - Piri - Venu
Mako - Kuki - Jaska
 

tsei_tsei

Jäsen
Olen edelleen sitä mieltä, että kova vahvistus, joka ampuu oikealta voisi aivan hyvin olla Sami Venäläinen. Loistava kausi takana ja mielestäni se pitäisi palkita paikalla ykkösketjussa. Jos noilla näytöillä ei anneta mahdollisuutta kahteen ensimmäiseen ketjuun, niin ei tarvitse ihmetellä, jos omista junioreista ei nouse kovia pelaajia. Itselläni on ainakin sellainen kutina, että ainakin harjoituspeleissä pelataan näillä mitä on (mitä nyt Mäkiaho saattaa tulla) ja vahvistuksia kartoitetaan vasta tämän jälkeen.
 

TBK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sydän on KIRVEEN muotoinen!
Onko tietoa?

Viestin lähetti InSideHockey
Mikko Luoman sopimustilannetta on tiedusteltu NHL:n suunnalta.

...että ketään muuta esim. Tarvaista tai Mäntylää olisi tiedusteltu?
Kuinka luotettavalta taholta olet tiedon kuullut?
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, HIFK, Arsenal
Sopimuksen kysely koski tulevaa draftia. Luomallahan ei ole varausta.

100% varma, näin itse paperin jossa oli kaikkien rankattujen 1982-1984 -syntyneiden nimet sekä niiden lisäksi Luoma, Tuulola, Hassinen, Niskala, Vihko ja Vallin.

Toki muitakin on voitu kysellä, mutta tämä koski varaamattomia pelaajia.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös