Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Stamkos lisätty COVID listoille ja Cirelli otti osumaa viime matsissa, alkaa top 6 näyttää aika ohuelta, noh on siellä vielä Point joka voi matseja kääntää. Toivottavasti Cirelli ei ole kauaa sivussa.

Harmi homma, mutta tuntuu että näitä COVID-karanteeneja osuu nyt jokaiselle joukkueelle vuorotellen.

Junnuille vaan näyttöpaikkoja, niin nähdään oisko sieltä mahdollisuutta kellään NHL-tasolle.
 
2020 Bubble Champions

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Ensimmäinen ottelu Panthersia vastaan oltiin aika vastaantulijoina ja käkeen tuli 5-2. Toinen peli menikin sitten aika paljon paremmin, vaikka siinäkin näytti vähän pahalta ekassa erässä. Toisessa erässä sitten taas tuttu pyörremyrsky päälle ja peli ohi. 1-6 on aika kiva tulos, kun otetaan huomioon, että Kuch mukaan lukien parhaasta mahdollisesta kokoonpanosta puuttui 3 kipaletta top-6 hyökkääjiä.

Gemel Smith esiintyi todella virkeästi ja noilla näytöillä voisin katsella kaveria pidempäänkin nelosen keskellä. Myös Joseph pisti silmään energisellä pelillä. Mielestäni Joseph on saanut karsittua pelistään aika hyvin pois sellaista turhaa höntyilyä, nyt on pää enemmän ylhäällä ja kiekolliset ratkaisut parempia. Volkov sai myös maalitilin avattua, mutta jotenkin ei vaan vakuuta. Luistelun kanssa on vielä aika paljon tekemistä, jos haluaa joskus nousta top-6 hyökkääjäksi nahilassa.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Ross Colton ja Alex Barre-Boulet nostettu taxi squadiin, toivottavasti pääsevät tekemään debyytit jossain vaiheessa. Joseph on parantunut kyllä huomattavasti viime kaudesta, tuntuu olevan paljon paremmin pelin sisällä ja kokonaisvaltainen peli on parantunut. Viime kausi oli vaikea ja AHL-puolellakin meno oli suht nihkeää, potentiaali on kuitenkin tallella tuon luistelun kautta ja vielä kun on saanut viimeistelyyn varmuutta niin alkaa nuo läpiajotkin onnistumaan. Eiköhän hänestä vielä kelpo bottom-6 laituri saada, ensimmäisellä kaudella hän oli Cirellin kanssa erittäin vaarallinen parivaljakko alivoimalla joten toivottavasti tuo kaksikko nähdään vielä samassa kentässä.
 
2020 Bubble Champions

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Eipä ole ihan hetkeen tullut katseltua yhtä hengetöntä Boltsia, kun viime yönä Canesia vastaan. Koneita ei saatu oikeen missään vaiheessa käyntiin ja kotijoukkue oli oikeastaan koko matsin niskan päällä. Yleensä tällaista esitystä on seurannut sitten todella hyvä peli, joten saas nähdä, miten käy seuraavassa pelissä.

Hedmanilta etenkin surkeaa pelaamista. Mies kaatuili omia aikojaan, eikä edes perussyötöistä tullut oikeen mitään.

Olen tästä aiemminkin jauhanut, mutta kyllä ainakin itse katselisin mielummin Footea tuossa Schennin paikalla.

Tuo Boltsin divari on kyllä todella tasainen ja ei tässä ihan pystytä vihellellen painamaan suoraan pleijareihin, etenkin jos tällaisia vähän heikompia jaksoja sattuu paljonkin lisää. Panthersin ja Hawksien odotettua pirteämmät otteet on kyllä tuoneet mukavan lisämausteen hommaan.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Toinen Carolina matsi päättyi voittoon, Barre-Boulet teki myös debyyttinsä Lightning paidassa ja kommenteista päätellen pelasi ihan mallikkaasti. Hirveästi en ole jaksanut heräillä matseja katsomaan, mutta kyllä nämä loput Canes pelit pitäisi katsoa kun tarjoavat ehkä kovimman vastuksen runkosarjan osalta. Ross Coltonille luulisi myös olevan debyytti tulossa, hänelle olisi kyllä roolia tarjolla ensi kaudeksi joten näyttöhaluja luulisi olevan.

Ja Schenn lähti tänään waivers joten oisko ens pelissä taas Footelle peliaikaa tiedossa
 
2020 Bubble Champions
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy