Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Tulipa sellainen juttu mieleen, että missä on Gabriel Fortier? Kaveri on kuitenkin Boltsin 2. kierroksen varaus toissavuodelta, ollen samalla ensimmäinen pelaaja, jonka Bolts tuona vuonna varasi, mutta nimeä ei löydy lerillä olevista pelaajista. Tehot parilta viime kaudelta ovat toki aika surkeaa luettavaa tuon ikäiselle kaverille QMJHL:ssä, joten onkohan toimistolla sitten vaan ajateltu miehen olevan jo menetetty tapaus.
 

jatu

Jäsen
Suosikkijoukkue
alhaalta ponnistavat
Tulipa sellainen juttu mieleen, että missä on Gabriel Fortier?
Ainakin tilastojen mukaan on QMJHL:ssä pelaillut tällä kaudella vielä ja luulen et antavat siellä pelata. Syksyllä sitten ammattilais kaukalot ja Lightnigin harjoitusleirille. Mitään uutisia ei tullu kyllä vastaan mistään eli puhdas arvaus.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Tosi hyvä kaappaus, vähän hirvitti mitä sieltä tulee kun Forslundia ei saatu. Menee kyllä aikaa tottua siihen että Peckham ei ole äänessä mutta kyllä se siitä
Peckham selosti kyllä aina hienosti tunteella ja oli iso syy miksi öisin jaksoi valvoa matsien parissa, radion puolelta löytyy Mishkin jolla menee aina ylitse ja hän ei sillä tyylillä sovi tietenkään päälähetyksiin.

Randorffiin kestää kyllä hetki tottua, mutta parempia vaihtoehtoja Forslundin lisäksi ei tainnut hirveästi olla vapaana.
 
2020 Bubble Champions

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Tyler Johnson on taas waiverseissä muutaman muun mielenkiitoisen nimen mukana: Andreas Borgman, Christopher Gibson, Luke Schenn, Geme Smith, Ben Thomas, Daniel Walcott, Luke Witkowski, Spencer Martin.

AHL on lähetetty muun muassa ABB, Ross Colton, Jack Finley, Gage Goncalves, Boris Katchouk ja Taylor Raddysh.

Oon vähän pettynyt ettei ABB saanut isompaa näytönpaikkaa, pelasi kuitenkin leirillä ilmeisesti hyvin.

Myös Ässä-legenda Andreas "Poriman" Borgmanille olisi suonut näyttöpaikan kolmosparista.

Mutta eiköhän tämä tarkoita että Cal Foote aloittaa pelaavassa kokoonpanossa, mielenkiintoista nappaako joku esim. Luke Schenin, Johnsonin liikkumiseen en oikein jaksa uskoa enään.
 
2020 Bubble Champions

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
On kyllä todella harmi, että ABB ei saanut raivattua tietään rosteriin. Olisin ainakin henkilökohtaisesti katsellut häntä paljon mielummin, kun vaikka Josephia. Ajattelin, että juuri ABB olisi ollut se Kuchin "korvaaja" melko saman tyyppisenä pelaajana. No eiköhän mies tällä kaudella pääse näyttämään osaamistaan jossain vaiheessa.

Cal Footen siirtymistä Shown puolelle onkin jo odotettu ja hänen seuraamisensa onkin itselle alkupelien mielenkiintoisin asia. Toivottavasti Cooper pistää pojan maailman parhaan vierelle totuttelemaan isoihin valoihin ja heti kunnon minuuteille, eikä mihinkään 10 min/peli jämille.

Vaikka mestaruuden jälkeen oli melko pitkään takki tyhjä ja maha täynnä, niin kyllähän tässä jo odottaa, että näkee jengin askissa.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
On kyllä todella harmi, että ABB ei saanut raivattua tietään rosteriin. Olisin ainakin henkilökohtaisesti katsellut häntä paljon mielummin, kun vaikka Josephia. Ajattelin, että juuri ABB olisi ollut se Kuchin "korvaaja" melko saman tyyppisenä pelaajana. No eiköhän mies tällä kaudella pääse näyttämään osaamistaan jossain vaiheessa.
Tuo top-9 on vaan hakattu kiveen ilman loukkaantumisia, Stamkos ottaa Kuchin paikan ja se olikin sitten siinä. Johnsonia ja Killornia taas ei kannata peluuttaa 4. ketjussa, joten aika vähissä on vaihtoehdot harmittavasti ja vastavaasti ABB ei pärjää tuosa roolissa. Vaikka etenkin Killornin menettäminen tulee kirpaisemaan, niin olisihan se kiva, että olisi taas kunnolla kilpailua pelipaikoista. Sitä oikeasti tarvitaan, jos halutaan pärjätä. Vähän pelkään, että tulee vielä karu herätys arkeen, kun nuoret ja nälkäisemmät jengit ovat treenanneet kovempaa "kesätauon".

Tuo Borgman ilmeisesti pelannut aika huvin treenileirillä, kuulemma paremmin kuin Foote. Harmi vaan, ettei saanut paikkaa kokoonpanossa.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Eli tosiaan Foote vaikuttaisi selvinneen joukkueeseen. Witkowski vähän yllättävä ratkaisu, olisi olettanut, että hän saisi olla taxi squadissa kun kykenee pelaamaan hyökkääjää ja puolustajaa. Borgman pääsee siis ainakin taxi squadin puolelta aloittamaan, Smith myös aika odotettu nimi.

The following players have been assigned to Syracuse of the American Hockey League:

The following players have been placed on waivers with the intention of them being assigned to Syracuse of the American Hockey League:

The following players have been placed on waivers:

 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Tuo top-9 on vaan hakattu kiveen ilman loukkaantumisia, Stamkos ottaa Kuchin paikan ja se olikin sitten siinä. Johnsonia ja Killornia taas ei kannata peluuttaa 4. ketjussa, joten aika vähissä on vaihtoehdot harmittavasti ja vastavaasti ABB ei pärjää tuosa roolissa.
On totta, että top-9 on aika kiveen hakattu, mutta onhan siellä viime kaudellakin pelannut esimerkiksi Verhaeghe 4. ketjussa ihan hyvällä menestyksellä. Tampallahan tuo nelonen ei muutenkaan viime vuosina ole ollut mikään puhdas rymistelyketju. Tällä hetkellä tuo Gourden ketju täyttää sen ruudun enemmän kuin hyvin. Olen kanssasi osittain samaa mieltä, mutta tuota " ABB ei pärjää tuosa roolissa" -väitettä en ihan vielä osta, ennen kun mies on nähty tositoimissa. Fakta on kuitenkin se, että joukkueen menestymisen kannalta on luultavasti ihan yhdentekevää, viilettääkö siellä nelosessa Joseph vai ABB, koska tuolta löytyy aika monta näitä kavereita kovempaa härkää, kun pelejä pitää ratkoa.

Vähän pelkään, että tulee vielä karu herätys arkeen, kun nuoret ja nälkäisemmät jengit ovat treenanneet kovempaa "kesätauon".
Itsellä on kyllä täysin sama pelko puserossa. Edellinen kausi kesti kokonaisuudessaan melkein vuoden ja tuossa purkautui varmaan aika helvetinmoiset paineet jengiltä, kun about viimeiset 5 vuotta oltiin top-3 mestarisuosikkeja ja monien vastoinkäymisten jälkeen se kannu saatiin vihdoin kairattua. En yhtään epäilisi, jos esimerkiksi Killorn tai Maroon eivät ole painaneet ihan samalla lailla kieli vyön alla hommia, kun aikaisempina kesinä. Katsoin Tampan Facebookista pätkän treeneistä, jossa Maroon oli mikitettynä ja voi luoja, miten hitaalta miehen luistelu näytti. Toki treeneistä nyt ei kauheasti voi mitään johtopäätöksiä tehdä, mutta tuon pätkän perusteella alkaisin JBB:n housuissa kyhäilemään jotain anomusta siihen, että Maroonille saataisiin luistimiin joku sähköinen avustin, että mies pysyisi edes samassa kuvaruudussa muiden pelaajien kanssa.
 

Learn2Play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Itse en jaksa viellä olla huolissaan että mitään isompaa ”mestaruuskrapulaa” olisi, eiköhän siellä oo painotettu tuota lyhyttä runkosarjaa aika huolella.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Maroonista en silti ole huolissani, tyyppi on aina ollut hidas kuin kivireki ja silti se jotenkin pärjää. :D Hyvällä meiningillä oli ainakin leirillä ja läppä lensi tuttuun tapaan. Enemmän huolissani Sergasta ym. tuntuivat olevan ihan kassalla treenipelissä koko vakiokokoonpano.

Verhaegen ja ABB:n ero on mielestäni tuo about 10cm ero raamissa. ABB on myös puhdas taitokiekkoilija, vähän ehkä hidas, mutta taitava missä Verhaegen projektio oli vielä pari vuotta sitten viettää ura AHL:ssä. Tulee vähän Marchessault mieleen tuosta ABB:sta, joka ei myöskään oikein 4. ketjussa pärjännyt. Maroon - Stephens - ABB kuulostaa ainakin aika karmealta paperilla. Mut onhan tässä vielä seuraava kausi sitten aikaa lunastaa paikka, eihän hänellä ikää ole kuitenkaan kuin 23 vuotta.
 
Suosikkijoukkue
Suomi,Pata,DB#34,KarriKivi,Hirsi,NHL-suomalaiset<3
Niin vaan jäi Brayden Point Jatkiksen top 5 keskushyökkääjälistauksen ulkopuolelle, aika mielenkiintoista pelaajalta joka juuri taisteli pudotuspelien parhaan pelaajan palkinnosta ihan tosissaan ja nosteli kannua sekä ollut kys. mestarijoukkueen johtava keskushyökkääjä jo jonkin aikaa ja pisteitäkin lyö tauluun aika mukavasti.

Ensi yönä pelit taas alkaa ja on Kikako vastassa. Jotenkin voisi kuvitella Tampalle pahaa mestaruuskrapulaa pitkän kannujahdin / vihdoinkin kannun voittamisen jälkeisenä ulospuhalluksena sekä lyhyt valmistautumisaika, korona yms syitä varmaan olisi.

Itse mietin kuitenkin, että Stamkos on nälkäinen viime kauden jäljiltä ja pitää (harjoittelu)tason korkealla joukkueessa. Energiaa herralla varmasti piisaa ja halunnee kovasti nostella kannua niin, että on itse kunnolla mukana karkeloissa kentän puolella.

Jotenkin sitä ihan mutulla kuvittelisi, että (runkosarjan missaava) Kuch olisi saattanut olla yksi pahiten mestaruuskrapulasta kärsivä pelaaja tuollaisena hieman mielialapelaajana, siinä mielessä Stammer 'korvannee' Kuchin aika hyvin.

Taitaa olla toinen viestini Tampaosioon ja ehkä viides Jatkikseen ylipäänsä vaikka lätkää tässä seurannut todella paljon viime vuosikymmenen sekä kokoajan palstaa lukenut sekä Tampaakin kerennyt fanittamaan jo 5-6 vuotta.
Enivei mahtavaa ollut lukea täältä juttuja Tampaan liittyen ja täällä änäripuolella (varsinki Tampaosiossa) on mielestäni huomattavasti vähemmän ('kaikki on paskaa'-) tunteenpurkauksia ja keskustelu on tasokasta ja asiallista. Pisteet kotiin teille siitä.

Kovasti koitin tässä jotain jutun juurta saada aikaiseksi, mutta aika hiljaiseksi vetää tällä erää, muutaman pelin jälkeen sitten voi olla jotain oikeatakin asiaa :)
 

Learn2Play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Normaali kaudella pitäisin mestaruuskrapulaa täysin normaalina ja odottaisin sitä, nyt uskon kaikkien tajuavan että siihen ei ole varaa.. toivotaan että lähtee kausi käyntiin siitä mihin syksyllä jäätiin! Alkaispa jo
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Stamkos on varmasti motivoitunut päästessään pitkästä aikaa pelaamaan terveenä (jinx), mutta on tuolla muitakin mm. Killorn ja Johnson joiden odottaisin olevan treidihuhujen takia motivoituneita todistamaan että kuuluvat tähän organisaatioon. Cal Foote saa todennäköisesti ensimmäisen pelin NHL:ssä ensi yönä, leirin kommenttien perusteella ei ole esittänyt mitään huikeita kehitysaskelia, mutta antaa pojan näyttää. McDonagh on varmaan ihan hyvä aisapari siihen, koska potentiaali Footella on mielestäni kasvaa samantyyliseksi pelaajaksi kuin McD.

Ylivoima tulee olemaan mielenkiintoinen kun roolit vaihtuvat pikkasen, Point on Kuchin paikalla pelintekijänä ja neliönkeskellä on todennäköisesti Killorn (campilla siinä oli myös Johnson rightin pelaajana). Siinä voi Killer laittaa sitten latoa hyvät tehot pöytään ja perustella miksi hänet täytyisi pitää organisaatiossa ensi kaudellakin.

Tänään pääsee valvomaan taas, wuhuu!
 
2020 Bubble Champions

Learn2Play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Ylivoima tulee olemaan mielenkiintoinen kun roolit vaihtuvat pikkasen, Point on Kuchin paikalla pelintekijänä ja neliönkeskellä on todennäköisesti Killorn (campilla siinä oli myös Johnson rightin pelaajana). Siinä voi Killer laittaa sitten latoa hyvät tehot pöytään ja perustella miksi hänet täytyisi pitää organisaatiossa ensi kaudellakin.
Kucherovin paikalla on myös testailtu Sergachevia joka toisi siihen laukaisu uhkaa, itse kyllä Pointin kannalla kun varmaan aika hyvin pystyy Stamkosille siitä tarjoamaan.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Kausi avattu Hawksia vastaan ja voittohan sieltä tuli. Olihan tuo meininki aika harkkapeliä, etenkin ensimmäiset 30 minuuttia, jolloin tuntui mahdottomalta saada kolme syöttöä putkeen omille. Lopulta kuitenkin helppo voitto, joka toki tuolla materiaalierolla kuuluukin ottaa.

Pointin pelaaminen saa kyllä joka kerta aikaan pienimuotoisen seisokin. Tuo luistelu on vaan niin ihailtavan näköistä. Jos Point ja Stammer pysyvät terveenä koko runkosarjan, on 70 pistettä ihan realismia kummankin kohdalla, varsinkin kun nyt tahkotaan yhteensä 16 peliä Red Wingsiä ja Blackhawksia vastaan.

Footesta jäi ensimmäisen pelin perusteella aika epävarma kuva. Omassa päässä mies viljeli aika huolimattomia rännikiekkoja, jonka lisäksi mies miestä vastaan puolustamisessa oli aika hukassa välillä. Katsotaan nyt, miten homma lähtee tuosta kehittymään, mutta viime yön perusteella hommia on vielä aika paljon edessä, ennen kun miehestä voidaan puhua solidina NHL-puolustajana.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy