Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Tulipa sellainen juttu mieleen, että missä on Gabriel Fortier? Kaveri on kuitenkin Boltsin 2. kierroksen varaus toissavuodelta, ollen samalla ensimmäinen pelaaja, jonka Bolts tuona vuonna varasi, mutta nimeä ei löydy lerillä olevista pelaajista. Tehot parilta viime kaudelta ovat toki aika surkeaa luettavaa tuon ikäiselle kaverille QMJHL:ssä, joten onkohan toimistolla sitten vaan ajateltu miehen olevan jo menetetty tapaus.
 

jatu

Jäsen
Suosikkijoukkue
alhaalta ponnistavat
Tulipa sellainen juttu mieleen, että missä on Gabriel Fortier?
Ainakin tilastojen mukaan on QMJHL:ssä pelaillut tällä kaudella vielä ja luulen et antavat siellä pelata. Syksyllä sitten ammattilais kaukalot ja Lightnigin harjoitusleirille. Mitään uutisia ei tullu kyllä vastaan mistään eli puhdas arvaus.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Tosi hyvä kaappaus, vähän hirvitti mitä sieltä tulee kun Forslundia ei saatu. Menee kyllä aikaa tottua siihen että Peckham ei ole äänessä mutta kyllä se siitä
Peckham selosti kyllä aina hienosti tunteella ja oli iso syy miksi öisin jaksoi valvoa matsien parissa, radion puolelta löytyy Mishkin jolla menee aina ylitse ja hän ei sillä tyylillä sovi tietenkään päälähetyksiin.

Randorffiin kestää kyllä hetki tottua, mutta parempia vaihtoehtoja Forslundin lisäksi ei tainnut hirveästi olla vapaana.
 
2020 Bubble Champions

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Tyler Johnson on taas waiverseissä muutaman muun mielenkiitoisen nimen mukana: Andreas Borgman, Christopher Gibson, Luke Schenn, Geme Smith, Ben Thomas, Daniel Walcott, Luke Witkowski, Spencer Martin.

AHL on lähetetty muun muassa ABB, Ross Colton, Jack Finley, Gage Goncalves, Boris Katchouk ja Taylor Raddysh.

Oon vähän pettynyt ettei ABB saanut isompaa näytönpaikkaa, pelasi kuitenkin leirillä ilmeisesti hyvin.

Myös Ässä-legenda Andreas "Poriman" Borgmanille olisi suonut näyttöpaikan kolmosparista.

Mutta eiköhän tämä tarkoita että Cal Foote aloittaa pelaavassa kokoonpanossa, mielenkiintoista nappaako joku esim. Luke Schenin, Johnsonin liikkumiseen en oikein jaksa uskoa enään.
 
2020 Bubble Champions

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
On kyllä todella harmi, että ABB ei saanut raivattua tietään rosteriin. Olisin ainakin henkilökohtaisesti katsellut häntä paljon mielummin, kun vaikka Josephia. Ajattelin, että juuri ABB olisi ollut se Kuchin "korvaaja" melko saman tyyppisenä pelaajana. No eiköhän mies tällä kaudella pääse näyttämään osaamistaan jossain vaiheessa.

Cal Footen siirtymistä Shown puolelle onkin jo odotettu ja hänen seuraamisensa onkin itselle alkupelien mielenkiintoisin asia. Toivottavasti Cooper pistää pojan maailman parhaan vierelle totuttelemaan isoihin valoihin ja heti kunnon minuuteille, eikä mihinkään 10 min/peli jämille.

Vaikka mestaruuden jälkeen oli melko pitkään takki tyhjä ja maha täynnä, niin kyllähän tässä jo odottaa, että näkee jengin askissa.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
On kyllä todella harmi, että ABB ei saanut raivattua tietään rosteriin. Olisin ainakin henkilökohtaisesti katsellut häntä paljon mielummin, kun vaikka Josephia. Ajattelin, että juuri ABB olisi ollut se Kuchin "korvaaja" melko saman tyyppisenä pelaajana. No eiköhän mies tällä kaudella pääse näyttämään osaamistaan jossain vaiheessa.
Tuo top-9 on vaan hakattu kiveen ilman loukkaantumisia, Stamkos ottaa Kuchin paikan ja se olikin sitten siinä. Johnsonia ja Killornia taas ei kannata peluuttaa 4. ketjussa, joten aika vähissä on vaihtoehdot harmittavasti ja vastavaasti ABB ei pärjää tuosa roolissa. Vaikka etenkin Killornin menettäminen tulee kirpaisemaan, niin olisihan se kiva, että olisi taas kunnolla kilpailua pelipaikoista. Sitä oikeasti tarvitaan, jos halutaan pärjätä. Vähän pelkään, että tulee vielä karu herätys arkeen, kun nuoret ja nälkäisemmät jengit ovat treenanneet kovempaa "kesätauon".

Tuo Borgman ilmeisesti pelannut aika huvin treenileirillä, kuulemma paremmin kuin Foote. Harmi vaan, ettei saanut paikkaa kokoonpanossa.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Eli tosiaan Foote vaikuttaisi selvinneen joukkueeseen. Witkowski vähän yllättävä ratkaisu, olisi olettanut, että hän saisi olla taxi squadissa kun kykenee pelaamaan hyökkääjää ja puolustajaa. Borgman pääsee siis ainakin taxi squadin puolelta aloittamaan, Smith myös aika odotettu nimi.

The following players have been assigned to Syracuse of the American Hockey League:

The following players have been placed on waivers with the intention of them being assigned to Syracuse of the American Hockey League:

The following players have been placed on waivers:

 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Tuo top-9 on vaan hakattu kiveen ilman loukkaantumisia, Stamkos ottaa Kuchin paikan ja se olikin sitten siinä. Johnsonia ja Killornia taas ei kannata peluuttaa 4. ketjussa, joten aika vähissä on vaihtoehdot harmittavasti ja vastavaasti ABB ei pärjää tuosa roolissa.
On totta, että top-9 on aika kiveen hakattu, mutta onhan siellä viime kaudellakin pelannut esimerkiksi Verhaeghe 4. ketjussa ihan hyvällä menestyksellä. Tampallahan tuo nelonen ei muutenkaan viime vuosina ole ollut mikään puhdas rymistelyketju. Tällä hetkellä tuo Gourden ketju täyttää sen ruudun enemmän kuin hyvin. Olen kanssasi osittain samaa mieltä, mutta tuota " ABB ei pärjää tuosa roolissa" -väitettä en ihan vielä osta, ennen kun mies on nähty tositoimissa. Fakta on kuitenkin se, että joukkueen menestymisen kannalta on luultavasti ihan yhdentekevää, viilettääkö siellä nelosessa Joseph vai ABB, koska tuolta löytyy aika monta näitä kavereita kovempaa härkää, kun pelejä pitää ratkoa.

Vähän pelkään, että tulee vielä karu herätys arkeen, kun nuoret ja nälkäisemmät jengit ovat treenanneet kovempaa "kesätauon".
Itsellä on kyllä täysin sama pelko puserossa. Edellinen kausi kesti kokonaisuudessaan melkein vuoden ja tuossa purkautui varmaan aika helvetinmoiset paineet jengiltä, kun about viimeiset 5 vuotta oltiin top-3 mestarisuosikkeja ja monien vastoinkäymisten jälkeen se kannu saatiin vihdoin kairattua. En yhtään epäilisi, jos esimerkiksi Killorn tai Maroon eivät ole painaneet ihan samalla lailla kieli vyön alla hommia, kun aikaisempina kesinä. Katsoin Tampan Facebookista pätkän treeneistä, jossa Maroon oli mikitettynä ja voi luoja, miten hitaalta miehen luistelu näytti. Toki treeneistä nyt ei kauheasti voi mitään johtopäätöksiä tehdä, mutta tuon pätkän perusteella alkaisin JBB:n housuissa kyhäilemään jotain anomusta siihen, että Maroonille saataisiin luistimiin joku sähköinen avustin, että mies pysyisi edes samassa kuvaruudussa muiden pelaajien kanssa.
 

Learn2Play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Itse en jaksa viellä olla huolissaan että mitään isompaa ”mestaruuskrapulaa” olisi, eiköhän siellä oo painotettu tuota lyhyttä runkosarjaa aika huolella.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Maroonista en silti ole huolissani, tyyppi on aina ollut hidas kuin kivireki ja silti se jotenkin pärjää. :D Hyvällä meiningillä oli ainakin leirillä ja läppä lensi tuttuun tapaan. Enemmän huolissani Sergasta ym. tuntuivat olevan ihan kassalla treenipelissä koko vakiokokoonpano.

Verhaegen ja ABB:n ero on mielestäni tuo about 10cm ero raamissa. ABB on myös puhdas taitokiekkoilija, vähän ehkä hidas, mutta taitava missä Verhaegen projektio oli vielä pari vuotta sitten viettää ura AHL:ssä. Tulee vähän Marchessault mieleen tuosta ABB:sta, joka ei myöskään oikein 4. ketjussa pärjännyt. Maroon - Stephens - ABB kuulostaa ainakin aika karmealta paperilla. Mut onhan tässä vielä seuraava kausi sitten aikaa lunastaa paikka, eihän hänellä ikää ole kuitenkaan kuin 23 vuotta.
 
Suosikkijoukkue
Suomi,Pata,DB#34,KarriKivi,Hirsi,NHL-suomalaiset<3
Niin vaan jäi Brayden Point Jatkiksen top 5 keskushyökkääjälistauksen ulkopuolelle, aika mielenkiintoista pelaajalta joka juuri taisteli pudotuspelien parhaan pelaajan palkinnosta ihan tosissaan ja nosteli kannua sekä ollut kys. mestarijoukkueen johtava keskushyökkääjä jo jonkin aikaa ja pisteitäkin lyö tauluun aika mukavasti.

Ensi yönä pelit taas alkaa ja on Kikako vastassa. Jotenkin voisi kuvitella Tampalle pahaa mestaruuskrapulaa pitkän kannujahdin / vihdoinkin kannun voittamisen jälkeisenä ulospuhalluksena sekä lyhyt valmistautumisaika, korona yms syitä varmaan olisi.

Itse mietin kuitenkin, että Stamkos on nälkäinen viime kauden jäljiltä ja pitää (harjoittelu)tason korkealla joukkueessa. Energiaa herralla varmasti piisaa ja halunnee kovasti nostella kannua niin, että on itse kunnolla mukana karkeloissa kentän puolella.

Jotenkin sitä ihan mutulla kuvittelisi, että (runkosarjan missaava) Kuch olisi saattanut olla yksi pahiten mestaruuskrapulasta kärsivä pelaaja tuollaisena hieman mielialapelaajana, siinä mielessä Stammer 'korvannee' Kuchin aika hyvin.

Taitaa olla toinen viestini Tampaosioon ja ehkä viides Jatkikseen ylipäänsä vaikka lätkää tässä seurannut todella paljon viime vuosikymmenen sekä kokoajan palstaa lukenut sekä Tampaakin kerennyt fanittamaan jo 5-6 vuotta.
Enivei mahtavaa ollut lukea täältä juttuja Tampaan liittyen ja täällä änäripuolella (varsinki Tampaosiossa) on mielestäni huomattavasti vähemmän ('kaikki on paskaa'-) tunteenpurkauksia ja keskustelu on tasokasta ja asiallista. Pisteet kotiin teille siitä.

Kovasti koitin tässä jotain jutun juurta saada aikaiseksi, mutta aika hiljaiseksi vetää tällä erää, muutaman pelin jälkeen sitten voi olla jotain oikeatakin asiaa :)
 

Learn2Play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Normaali kaudella pitäisin mestaruuskrapulaa täysin normaalina ja odottaisin sitä, nyt uskon kaikkien tajuavan että siihen ei ole varaa.. toivotaan että lähtee kausi käyntiin siitä mihin syksyllä jäätiin! Alkaispa jo
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Stamkos on varmasti motivoitunut päästessään pitkästä aikaa pelaamaan terveenä (jinx), mutta on tuolla muitakin mm. Killorn ja Johnson joiden odottaisin olevan treidihuhujen takia motivoituneita todistamaan että kuuluvat tähän organisaatioon. Cal Foote saa todennäköisesti ensimmäisen pelin NHL:ssä ensi yönä, leirin kommenttien perusteella ei ole esittänyt mitään huikeita kehitysaskelia, mutta antaa pojan näyttää. McDonagh on varmaan ihan hyvä aisapari siihen, koska potentiaali Footella on mielestäni kasvaa samantyyliseksi pelaajaksi kuin McD.

Ylivoima tulee olemaan mielenkiintoinen kun roolit vaihtuvat pikkasen, Point on Kuchin paikalla pelintekijänä ja neliönkeskellä on todennäköisesti Killorn (campilla siinä oli myös Johnson rightin pelaajana). Siinä voi Killer laittaa sitten latoa hyvät tehot pöytään ja perustella miksi hänet täytyisi pitää organisaatiossa ensi kaudellakin.

Tänään pääsee valvomaan taas, wuhuu!
 
2020 Bubble Champions

Learn2Play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Ylivoima tulee olemaan mielenkiintoinen kun roolit vaihtuvat pikkasen, Point on Kuchin paikalla pelintekijänä ja neliönkeskellä on todennäköisesti Killorn (campilla siinä oli myös Johnson rightin pelaajana). Siinä voi Killer laittaa sitten latoa hyvät tehot pöytään ja perustella miksi hänet täytyisi pitää organisaatiossa ensi kaudellakin.
Kucherovin paikalla on myös testailtu Sergachevia joka toisi siihen laukaisu uhkaa, itse kyllä Pointin kannalla kun varmaan aika hyvin pystyy Stamkosille siitä tarjoamaan.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Kausi avattu Hawksia vastaan ja voittohan sieltä tuli. Olihan tuo meininki aika harkkapeliä, etenkin ensimmäiset 30 minuuttia, jolloin tuntui mahdottomalta saada kolme syöttöä putkeen omille. Lopulta kuitenkin helppo voitto, joka toki tuolla materiaalierolla kuuluukin ottaa.

Pointin pelaaminen saa kyllä joka kerta aikaan pienimuotoisen seisokin. Tuo luistelu on vaan niin ihailtavan näköistä. Jos Point ja Stammer pysyvät terveenä koko runkosarjan, on 70 pistettä ihan realismia kummankin kohdalla, varsinkin kun nyt tahkotaan yhteensä 16 peliä Red Wingsiä ja Blackhawksia vastaan.

Footesta jäi ensimmäisen pelin perusteella aika epävarma kuva. Omassa päässä mies viljeli aika huolimattomia rännikiekkoja, jonka lisäksi mies miestä vastaan puolustamisessa oli aika hukassa välillä. Katsotaan nyt, miten homma lähtee tuosta kehittymään, mutta viime yön perusteella hommia on vielä aika paljon edessä, ennen kun miehestä voidaan puhua solidina NHL-puolustajana.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Odotetun vahvasti lähtenyt kausi käyntiin vaikka toki vasta 3 peliä takana ja kärkijoukkueet kohtaamatta, tänään tarjolla prime-time peli Blue Jacketsia vastaan. Jackets on tällä hetkellä koko liigan huomion alla PLD kuvioitten takia, joten sillä välillä on hyvä paikka käydä niistämässä sinitakeilta täydet pisteet.

Stamkos on aloittanut kauden todella hyvin, ja paikkaa hyvin tuota Kucherovin jättämää aukkoa tällä hetkellä. Ainoastaan McBackup on tällä hetkellä COVID-protokollan takia sivussa ja Chris Gibson on merkitty varamaalivahdiksi tällä hetkellä, taitaa debyytti kuitenkin jäädä hänellä haaveeksi kun back-to-back otteluita ei seuraavina viikkoina ole tulossa.
 
2020 Bubble Champions

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Viime yönä palattiin taas voittokantaan, kun Predators kaatui kotona 4-3. Bolts oli ensimmäiset 40 minuuttia aika paljon edellä ja peli ratkaistiin sitten toisen erän yv-maaleilla.

Cal Footekin tempaisi eilen uransa avausmaalin komealla lämärillä. Itsellä on nyt jäänyt pari peliä välistä ja kysyisinkin, onko miehen pelissä tapahtunut kehitystä kauden avaukseen nähden, koska silloin mies oli aika epävarman näköinen, eikä varsinkaan pelin avaamisesta tullut oikeen mitään?
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Vähän oli taas tylsä peli katsella, kun 5min jälkeen taisi olla 3-0 taululla. Tuo 2. ketju tuolta erottuu kyllä edukseen positiivisesti, 1. ketju suorittaa ihan odotetusti ja 3. ketju jatkaa mistä playoffeissa jäivät. Hedmanilla myös tuntuu olevan joku toinen vaihde silmässä ja vielä niin vaivattomasit +25min illasta toiseen, Makar vaan painaa sen verran kovaa tahtia, että Norrikseen taidetaan tällä kaudella vaatia aikamoisia pistemääriä.

Cal Footekin tempaisi eilen uransa avausmaalin komealla lämärillä. Itsellä on nyt jäänyt pari peliä välistä ja kysyisinkin, onko miehen pelissä tapahtunut kehitystä kauden avaukseen nähden, koska silloin mies oli aika epävarman näköinen, eikä varsinkaan pelin avaamisesta tullut oikeen mitään?
Ainakin Detroitia vastaan alkoi jo näyttää ihan puolustajalta. Hyvällä mallilla tuntuu kehitys olevan, mutta kyllähän se nopeus ja ensimmäiset askeleet edelleen ongelmallisia ovat. Vähän Määttämäisiä fiboja tulee Footesta.
 

Learn2Play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Tuntuu että Foote on parantanut jokaiseen peliin, tosi rajallista vastuuta saa niin toivotaan että kokoajan pieniä askelia eteenpäin!
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Olihan taas tylsä peli, aneeminen suoritus Tampaltakin. Sentään Detroit pelasi paremmin, kuin edellisessä, mutta aika tommost höntsämaista ja halutonta peliä oli. Pelipaidat kyllä hienoja, pitäis varmaan tilaus laittaa vetämään.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Eipä ole paljon krapula painanut jengillä, vaikka esimerkiksi allekirjoittanut sitä pelkäsi. Tuo Boltsin systeemi se vaan tuottaa tulosta tasaisen tappavalla tahdilla ja tuo hyökkäyspään prässipelaaminen ja pelinopeus ylipäätään ovat sitä luokkaa, että aika harva tuohon pystyy vastaamaan edes vähää alusta.

Itse olen tainnut katsoa puolet alkukauden peleistä ja onhan tässä ehkä vähän ikävä Bruinsia ja Leafsia. Voi kuulostaa ehkä vähän ylimieliseltä, mutta välillä olisi kiva pelata vähän tiukempiakin pelejä, eikä aina johtaa 3-4 maalilla kun 30 minuuttia on pelattu. Toki seurravaksi kohdataan hyvävireinen Panthers, jolloin tuohon luultavasti tulee muutosta.

Pelaajista sen verran, että Cirelli on kyllä vastannut aika hienosti uuden jatkosopimuksen mukana tulleisiin odotuksiin. Vielä kun kehittyy aloituksissa, niin tätä miestä ei tulevina vuosina ihan hevillä pysty sivuuttamaan, kun valitaan Selke-ehdokkaita.

Schennillä puolestaan ei omasta mielestäni oikeen tahdo liike ja pelikäsitys riittää. Itse Cooperina siirtyisin 12/6 systeemiin pysyvämmin ja alkaisin antaa nuo Schennin minuutit Footelle. Nyt on nimittäin aika ideaali tilanne ajaa nuorta karjua sisään, kun joukkue liitää voitosta voittoon, eikä minkäänlaista tulospainetta ole.
 

Learn2Play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Itse olen tainnut katsoa puolet alkukauden peleistä ja onhan tässä ehkä vähän ikävä Bruinsia ja Leafsia. Voi kuulostaa ehkä vähän ylimieliseltä, mutta välillä olisi kiva pelata vähän tiukempiakin pelejä, eikä aina johtaa 3-4 maalilla kun 30 minuuttia on pelattu. Toki seurravaksi kohdataan hyvävireinen Panthers, jolloin tuohon luultavasti tulee muutosta.
Jep samaa on tullut mietittyä, jokainen matsi tullut katottua eikä nuo detroitit chicagot ja nashvillet mitään klassikkoja tarjoa.. Onneksi seuraavat 10 matsia on Floridaa/Carolinaa/Dallasia vastaan, tuossa pääsee jo jengi ihan hyvään testiin
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy