Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Aika tahmeaa on tekeminen edelleen. Edellisen 15 matsin pistesaldo osoittaa lukemaan 16/30. Edelleen siellä on hyökkäyspäässä muutama kaveri, jolta pitäisi saada paljon enemmän tulosta tiskiin. Stammerkin meni jälleen loukkaantumaan ja mies missannee loppu runkosarjan, joten taaskaan ei taideta nähdä ihan 100% kunnossa olevaa kapteenia pleijareissa.

Viime aikoina on jäänyt jonkun verran pelejä näkemättä, mutta tässä jotain huomiota pelaajista:

Cirelli painelee tällä hetkellä 11 ottelun pisteettömässä putkessa. Edelliseen 20 otteluun on puolestaan syntynyt tehot 2+4. Nuo ovat aika karmeita lukemia, kun mies kumminkin kellottaa sen 16-20 minuuttia peliaikaa joka ilta. Top-6 roolin kaverille tämä taso ei vaan riitä ja täytyy toivoa, että Cirelli löytää tasonsa viimeistään pleijareihin.

Killorniin pätee oikeastaan samat sanat, kun Cirelliin. Viimeisen 10 pelin saldo on 1+1 ja tuo ei riitä. Nämä Cirellit ja Killornit ovat juuri niitä kavereita, joiden tulee kantaa jengiä nyt kun Kuch&Stammer ovat lasaretissa.

Colton kyllä huima kaveri. Mies on nyt pelannut NHL:ssä 18 peliä tehoin 8+3=11. Tuo on todella kova saldo, kun mettii että herra on pelannut suurimman osan ajasta 4. ketjussa Maroonin ja Josephin kanssa. Mies ei ole pelannut vielä yhdessäkään pelissä yli 14 minuuttia ja tuohon soisi kyllä tulevan muutoksen, kun esimerkiksi ylempänä mainitut herran ovat tällä hetkellä kylmänä. Näen Coltonilla ainekset aika identtiseen urakehitykseen Gourden kanssa. Seuraavaksi maltillinen 1-2 vuoden sopimus käteen, jonka jälkeen sitten se 5X5, jos kehitys jatkuu samanlaisena. Viime yönäkin Colton oli todella vahva ja Pointin jälkeen Boltsin paras hyökkääjä.

ABB on nyt päässyt vetämään pari matsia ykkösketjussa ja itsellä on vähän kaksijakoiset fiilikset. Ajoittain mies väläyttelee hyvää pelisilmää ja jakaa hyviä syöttöjä, mutta jotenkin silti näissä parissa pelissä on jäänyt sellainen löysä kuva miehestä. Tilannekovuutta ainakin tarvitaan vielä rutkasti lisää, ettei mies jäisi aina kaksinkamppailuissa ja ruuhkissa kakkoseksi. Näiden lisäksi laukausta pitää kyllä kehittää. Mies ainakin saa nyt hienon näytönpaikan ja toivotaan, että tulosta alkaa syntymään ja meillä on jälleen yksi omasta systeemistä hioutunut timantti käsissä.

Savardilta on nähtynä vasta yksi peli, mutta tuon perusteella saatiin juuri sitä, mitä tarvittiin. Mies ei ole mikään kiekollinen virtuoosi, mutta hoitaa oman pään vahvasti, avaa peliä jämäkästi, eikä hukkaile kiekkoja. Hyvä lisäys pleijareita ajatellen.

Seuraavaksi kohdataan 2 kertaa Canes kotona ja noissa peleissä on jo aika paljon pelissä divarin voittotaistelua ajatellen. Jos tuosta nyt kummatkin häviitäisiin, niin voidaan alkaa jo keskittymään todennäköisesti Panthersin kohtaamiseen. Tilauksessa olisi tehoja herroilta Cirelli, Killorn, sekä Palat, joka hänkin hiihtelee 11 ottelun maalittomassa putkessa.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Juu, huhtikuu on vedetty aika mollivoittoisesti. Mutta toivoa paremmasta on jos saadaan Kuch ja Stammer takaisin playoffien alkuun. Centralin voitto taitaa karata käsistä, kun vähän väliä kompastutaan tuohon maalinteon tehottomuuteen ja Canes vaikuttaa todella kovalta jengiltä jolla toisin kuin meillä on varaa peluuttaa useampaa maalivahtia. Olisihan se kiva ettei Vasya tarvisi peluuttaa joka peliä, koska kyllä tuo kuorma alkaa myös näkyä.
 
2020 Bubble Champions
Suosikkijoukkue
Suomi,Pata,DB#34,KarriKivi,Hirsi,NHL-suomalaiset<3
Itse nähnyt voittoputken jälkeen melkein kaikki pelit. Yksi peli + 2 erää jäänyt näkemättä. Monta huonoa peliä on tullut nähtyä ja maaliodottamat hävitty luultavasti jokaisessa pelissä. Vasi ryöstellyt pisteitä paljon. Sama laulu jatkuu.

Viimeiset 4 peliä:

Nashville voitettiin 0-3 kenttätapahtumien vastaisesti, toki jonkinlainen kyky se on voittaa vaikka toinen hallitsee peliä. Tuossa pelissä Nashville vei alkua, mutta päästiin sitten maalien myötä peliin mukaan ja pelillisesti ottelu tasoittui loppua kohden, kun hyvällä tehokkuudella varmaan vietiin vähän vastustajan peli-iloa.

Seuraavassa pelissä Preds johti 13min jälkeen 3-0 ja lopetin katsomisen. Oli kyllä ohipelien ohipeli. Vaikka olisi muurattu tiilillä oma maali umpeen oltaisiin hävitty.

Sitten pari kertaa kohdattiinkin Florida.

Eka peli minun mielestä hienokseltaan Floridalle pelitapahtumien suhteen, onnistuttiin kuitenkin kääntämään voitoksi.

Viiminen Panthers peli olikin mielestäni parasta Tampaa koko tämän ajan kun olen pelejä nyt katsonut.

Panthers oli todella tehokas sekä sai 3 ylivoimaa "pelitapahtumien vastaisesti" eli tarkoitan että oli tyhmiä jäähyjä eikä seurausta huonosta pelaamisesta. Pelissä tehtiin yksi yv maali ja sen Florida teki kun Tampa otti liikaa pelaajia jäällä -jäähyn (ja toisessa erässä verkko heilui 30s Tampan jäähyn jälkeen.)

1. erään Florida teki maalin "joka paikasta" ja en syytä Vasia, mutta ehkä ei ollu totutussa jumalmoodissa ja siis tässä on kyse nyt vaan siitä että ainakin minut on hemmoteltu pilalle Vasilevskin jumalmoodilla ja nyt kun mies on pelkästään "tosi hyvä" niin sekään ei enää riitä kun on tottunut jumalaisen hyvään :D

Loppupelin aikana saatiin maaleja ja kiriä aikaiseksi, mutta ei riittänyt tällä kertaa. Pitkiä hyökkäyksiä saatiin enemmän kuin vastustaja ja maltettiin pitää kiekkoa hyökkäysalueella.
Pelin loppupuolella mm. Point olisi hyvin voinut tasoittaa Tampalle, mutta ei ihan saanut vastustajan molarin patjan yli nostettua. Yllättyi varmaan itsekin, yleensä tekee noista.

Seuraavat 2 peliä Carolinaa vastaan. Viime pelin jälkeen noihin on varmaan ihan ok lähteä pelillisesti, joukkue oli varmaan tyytyväinen tuohon viimeiseen peliin ja siitä lähdetään jatkamaan.

Tampa voittanut pelejä voittamisen kulttuurilla, loistavalla molaripelillä(Vasi) sekä joukkueen leveydellä ja useimmiten hyvällä pelitavalla.

Joukkue on oikeastaan aika "duunarijengi" tällä hetkellä ja ohipelejäkin on tullut eikä tämän hetkisellä rosterilla olisi oikein niihin varaa. Esim CBJ ja Detroit vastaan pelejä olisi kuulunut edes hallita, mutta näin ei oikein ollut ja menetettiin pisteitä ja nyt saakin rehkiä sitten ihan tosissaan jos halutaan esim kärkipaikka.
Duunarijengi nyt on tosi vahva kärjistys, mutta Stamkosin ja Kuchin poissaollessa, terävin kärki uupuu.

Onneksi vaikuttaisi orastavasti, että jengi alkaa heräämään kevääseen. Floridapelien tasolla oltaisiin jyrätty Detroitit ja Columbukset.

Varmasti Tampan puolustusparien löytyminen vaikuttaa myös todella paljon pelin paranemiseen, ollaan huomattavasti parempia oltu omissa, joka sitten tietysti näkyy myös parempana hyökkäämisenä.

Car tulee olemaan todella vaikea vastus ja nuo edellä luettelemani voittavat asiat eivät lähtökohtaisesti tule riittämään Hurricanesia vastaan, kun Tampalla ei ole oikein kärkiosastoa. Hedman johtaa yhä pistepörssiä ja se ei kyllä ole 'terve tilanne'.

Mutta nyt kun katson Carolinan pistepörssiä niin ei siellä sen kummemmin mitään pistetykkejä ole, Hedmanilla 1 piste enemmän kuin tulevan vastustajan pistepörssi ykkösellä Sebastian Aholla. Analyysini ettei tulisi riittämään ehkä vähän ontuu, vastustajaa en tunne, yhden pelin heitä vastaan muistan hyvin kun oltiin paljon huonompia. Nyt ollaan varmasti parannettu, mutta varmaan on kehittynyt peli vastustajallakin.

Noiden tuplapelien jälkeen tiedetään varmasti paljon enemmän meidän tasosta suhteessa Hurricanesiin, muutama kierros taaksepäin olisin pitänyt mahkuja paljon huonompana kuin nyt varsinkin jälkimmäisen Floridapelin jälkeen.

Ai että kun odotan noita pelejä.
 
Viimeksi muokattu:

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Killorn vastasi heti huutoon, kun nimeä huudeltiin esille täällä. 1+1, tappelu ja helvetin iso pommi. Tampan penkki vielä ihan innoissaan. 2021-04-19 21-20-07

Itse kyllä odotan, että vasta playoffeissa nähdään se seuraava napsu. Ei tuossa oikein kuin tuo Cirellin tekeminen jännitä jatkon kannalta ja missä kunnossa Kuch tulee takaisin.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Oli kyllä yksi viihdyttävimmistä ja parhaista peleistä koko kaudella!

Nyt nähtiin taas sitä perinteistä Boltsia, kun jatkuvasti päästiin rummuttamaan pitkiä hyökkäyksiä vieraiden päätyyn. Canes ei olisi mielestäni ansainnut pistettäkään ja tuossa vähän itse sössittiin mm. Cernakin tyhmien jäähyjen toimesta. Tuo Killornin pommi kyllä sytytti allekirjoittaneenkin niin, että meinasi mennä reissumies väärään kurkkuun, kun aamulla katsoin matsia.

Schenn oli myös todella vahva ja noilla otteilla menee jopa Ruttan edelle, kun mietitään pleijareita.

Saas nähdä, mitä tuosta tulee ensi yönä, jos ja kun McBackup heiluu taas luukulla. Etukäteen on sellainen fiilis, että Boltsin pitää takoa vähintään se 4 maalia, mikäli aioitaan tapella voitosta.
 
Suosikkijoukkue
Suomi,Pata,DB#34,KarriKivi,Hirsi,NHL-suomalaiset<3
Tuli tuossa kirjoiteltua aiemmin aika ympäripyöreä teksti ja arveltua,että Car peliin on hyvä lähteä tuosta Florida pelien varsinkin jälkimmäisen jälkeen ja kyllä, Tampa oli todella hyvä. Luultavasti paras peli tähän 13 pelin jaksoon, jonka aikana minulla on Viaplay tunnarit taas ollut. Eikä edes luultavasti, Tampa on herännyt, siihen uskon todella vahvasti.

Carolina hallitsi näennäisesti pelin alkua, piti kiekkoa naksun enemmän vastustajan alueella, mutta mitään hätää ei ollut Tampalla todellakaan. Pelin alku oli melko tasaista noin muuten, Coleman otti pelin alkuun jäähyn sekä Cernak otti siinä vielä "tyhmän" jäähyn, kun löi kyynerpäällä Ahoa naamaan, (tosin eipä tuo nyt sinänsä tyhmä jäähy ollut, kun herra pelaa kovaa niin näitä sattuu) nuo jäähyt rikkoi varmasti vähän Tampan peliä, mutta sitten aika pian Killorn tekikin maalin (Johnson sekä Cirelli alusti tuota maalia, hienoa että he pääsivät syöttöpisteille.)

Mitä pidemmälle peli eteni, niin Tampa sai koneita käyntiin lisää ja lisää, oikeastaan vain maalinteko oli hyvin hankalaa, Carolina oli todella tehokas, jos on Tampa voittoputken jälkeen ollut pelillisesti monessa pelissä aivan kusessa, mutta onnistunut roikkumaan tulokessa kiinni niin nyt saatiin siinä mielessä maistaa omaa lääkettä.

Carolina piti jonkiverran kiekkoa pelin aikana Tampan alueella,mutta Tampa puolusti todella hyvin ja piti Carolinan pois maalipaikoilta ja Cooper jossain kohtaa sanoikin,että puolustuksen kautta tarvii rakentaa peliä enemmän. Nyt kun pakkiparit olleet jo useamman pelin stabiilina ja hyökkäysketjutkaan eivät ole eläneet, niin tuo homma alkaa nyt toimia todenteolla.

-Vasilevskille riitti nyt peruspeli eikä tarvinnut tehdä mitään sirkusliikkeitä, juurikin tuon puolustuspelaamisen parantumisen takia, riitti että oli hyvä. Nooh saattoi siellä joku huipputorjuntakin olla ;) ...mutta ei mitään kymmentä yhteen peliin.

-Hedman vähän sama juttu, tuntuu että on pitkään "yksin" repinyt jengiä mukaan peleihin ja kuten tunnollisille pelaajille usein käy niin tehdään helvetisti kaikkea ja toki maailman paras puolustaja siihen pystyy, mutta mielummin pelaisi kuitenkin peruspeliä suurenosan pelistä ja osallistuu sitten tarpeen mukaan hyökkäystoimintaan, kun on oikea hetki, eikä niin että tuo kiekon raivolla vastustajan alueelle ja tekee kaikkea joka puolella sekä pelaa sen melkein puoli tuntia pelissä, sitä tuskin Cooperkaan haluaa ensisijaisesti. Tänään 22min peliaikaa (vaikka kärkiottelu) ja se on varmasti todella paljon vähemmän mihin on viime aikoina tottunut, nyt siellä ottaa pelistä vastuuta muutkin ja hyvä niin, jos vaikka herra 77 olisi vielä pudotuspeleissäkin todella hyvä. Tosiaan vähän maltillisempi peli ja 0+1 kuitenkin pistesarakkseeseen.

-Savard pelasi muuten eniten ja oli mielestäni hyvä. Pääosin luotettava (... tosin hänen kiekonblokkaus yrityksestä tuli Car maali yyveellä , kun ei saanut kiekkoa peitettyä ja teki varmaan vähän maskiakin siinä. Nooh näitä sattuu.)

-Cernakista on kovaa vauhti tulossa Hedmanin jälkeen minun lempparipakki, on se fyysinen :) :) ja ottaa se jäähyjä :D viime yönä 6 minuuttia, ei hyvä! Jätkä on tosiaan vasta 23 vuotias ja kyllä on saanut tuohon kroppaan jerkkua, maalinedessä täysi tappokone ja tekee pisteen sieltä ja toisen täältä ja peli ei kuole hyökkäysalueella kun herralle syöttää kiekon vaan tekee oikeita kiekollisia valintoja. Panthersia vastaan teki tärkeän kavennusmaalinkin.

-Cirelliä seurasin tässä pelissä vähän enemmän ja on kyllä aika näkymätön pelaaja,mutta tekee kyllä oikeita asioita kentällä eikä vuoda kyllä omiin pätkääkään ja aika usein on vastustajan maalilla tekemästä likaista duunia sekä omissa puolustamassa tarvii seurata jatkossa vielä lisää. Ei hän välttämättä pelaa pätkääkään sen huonompaa kautta kuin viime kausikaan oli?? Ehdottomasti tarvii seurata vielä lisää, tosiaan vähän huomaamaton, mutta voittava pelaaja.

-Killorn, Point, Gourden kenttä sekä voitaneeko sanoa ,että Coltonin kenttä ovat kaikki ollut loistavia kokoajan

-Mainittu Point nyt kaipaa sitä Kuchia siihen toki kuten kaikki tietää. Todella usein pelissä Point luistelee ekana alueella sitten on vastassa vastustajan pelaajia useampi, Point jarrutus, kun on alivoimainen ja alkaa rytmittää peliä, mutta oikein ei ole omat ukot välttämättä vielä pelivalmiudessa, tuossa tarvisi olla juuri esim Kuch valmiina ottamaan kiekkoa Pointin rytmityksestä, (ja tämä tapahtuu siis joka pelissä, usein vielä monta kertaa) toki siitä nyt usein maalipaikka ainakin tulee tai sitten BP nousee itse maalille, mutta tuosta rytmityksestä kun saataisiin kiekko heti taikuri Kucheroville niin olisi ihan erillainen uhka heti päällä. Nyt kun tuli maalille nousu mainittua niin pieni mies on kyllä vastustajan maalin läheisyydessä ihan huippu ukko, hämmentävän hyvä.

- Alex Barré-Boulet vaikuttaisi muuten olevan hyvä pelaaja. Oli maalipaikoilla viime yönä, pari todella hyvää tonttia, vielä ei uponnut ja saanee pelata jatkossakin tuossa ykkösessä ja yyveessä, eiköhän pian teen maalin tai pisteitä. Vaatii lisää seurantaa.

-Colton ei tehnyt yöllä maalia :) ja ehkei nyt ainakaan mikään todella hyvä peli häneltä, loppua kohden sai pari paikkaa ketju oli kuitenkin hyvä. Joseph oli totutun pirteä. Maroon pääsi paikoille ja mm. nokikkain vastustajan molarin kanssa, mutta ei saanut sisään. Taisi olla liikaa aikaa. 4 ketju oli hyvä kuten kaikki Tampan ketjut viime yönä.

Ensi yönä kohdataan taas Carolina, minä en näe juurikaan mitään mitä tarvisi muuttaa, Vasi toivottavasti jatkaa maalilla, ehkä vähän lisää malttia hyökkäysalueella operoimiseen ja viimeistelyä paremmaksi, niin mikäli ollaan yhtä vahvasti pelin päällä mitä yöllä niin ollaan vahvoilla.
Öinen peli oli ehdottomasti Tampalta nousujohteinen ja loppua kohden rummutettiin kyllä Carolinan päässä siihen malliin, että siitä sitten vaan jatkamaan ja mieluiten varsinaisen peliajan voitto, nyt kun ollaan voitettu nuo kärkijengit molemmat jatkoilla niin ne molemmat perkeleet saaneet pisteen.
 
Suosikkijoukkue
Suomi,Pata,DB#34,KarriKivi,Hirsi,NHL-suomalaiset<3
Oli kyllä yksi viihdyttävimmistä ja parhaista peleistä koko kaudella!

Nyt nähtiin taas sitä perinteistä Boltsia, kun jatkuvasti päästiin rummuttamaan pitkiä hyökkäyksiä vieraiden päätyyn. Canes ei olisi mielestäni ansainnut pistettäkään ja tuossa vähän itse sössittiin mm. Cernakin tyhmien jäähyjen toimesta. Tuo Killornin pommi kyllä sytytti allekirjoittaneenkin niin, että meinasi mennä reissumies väärään kurkkuun, kun aamulla katsoin matsia.

Schenn oli myös todella vahva ja noilla otteilla menee jopa Ruttan edelle, kun mietitään pleijareita.

Saas nähdä, mitä tuosta tulee ensi yönä, jos ja kun McBackup heiluu taas luukulla. Etukäteen on sellainen fiilis, että Boltsin pitää takoa vähintään se 4 maalia, mikäli aioitaan tapella voitosta.

McBackup pelannee nyt paremmin kun joukkuekin pelaa paremmin.
 
Suosikkijoukkue
Suomi,Pata,DB#34,KarriKivi,Hirsi,NHL-suomalaiset<3
-Barre-Boulet teki toiseen peliin peräkkäin maalin. Oli jo aikakin alkaa uppoamaan, paikoille on päässyt. Muutenkin alkaa tuo 1-ketjun peli toimimaan. Point on aivan liekeissä, Palat ehdottomasti herännyt myös, on ollut varaa vähän tuhlatakin maalipaikkoja tai ainakin tulee mieleen edellispelissä, kun täysin tyhjästä maalista löi ohi ja tosiaan tuo B-B alkaa löytämään paikkaansa tuosta ketjusta entistä paremmin. Huomattavasti kivempi sitten aikoinaan Kuchin hypätä tuohon 1-ketjuun kun Point ja Palat pelaavat parasta peliään. B-B:n muodossa on sitten ihan hyvä tuurari, joka saanut nyt pelituntumaakin, mikäli pudotuspeleissä tarvitaan.

-Viime kirjoituksessa ylistämäni Cernak yöllä Gordie howe -hatrick ja mieleen jäi ainakin yksi todella kova puhdas pommi. 81 on kuin tehty kevään peleihin. Ja kuten jo aiemmin kirjoituksessani totesin osaa pelata myös kiekolla. "Todisteena" 39 peliin 15 pistettä ilman yv aikaa.

-Joukkue kokonaisuudessaan alkaa olemaan aikamoisessa pleijarimoodissa, viime yönä 2 tappelua ja muutenkin ollut kovaa peliä, vielä kun tuo opittaisiin tekemään ilman jäähyjä :)

-"Gourdet" tekee joka pelissä tehoja ja on ollut energinen ja tasapainoinen oikeastaan kokoajan.

-En ole mikään molarityöskentelyn asiantuntija, mutta sanoisin, että oli yöllä Vasilevskin ehkä huonoin peli mitä olen nähnyt tänä keväänä tai muutenkaan pitkiin aikoihin, mutta nyt siihen oli varaa.

Paljon jäi varmasti näkemättä asioita viime sekä muistakin arkipeleistä, kun työvelvoitteet tarvii hoitaa, mutta tuossa nyt muutama asia, tuo 1-ketjun pelin toimiminen nyt isoimpana huomiona.

Aiemmin kirjoitin,että Tampa on herännyt siihen malliin,että tuolla viimeaikaisella vireellä nuo Columbukset yms jyrätään... Noooh viikonloppuna on sitten Detroit 2 x prime time ja siinä sitä on asenne ja minun höpinät testissä :D Hetki sitten oli samainen Detroit prime time tupla ja se meni ihan vituiksi. Nyt annan takuun,että Tampa on parempi, mutta katsotaan riittääkö se 4 pisteeseen.

Tuon divisioonan top3 sijoitukset on oikeastaan täysin auki. Carolina on melko suuri suosikki divisioonan voittamaan varsinkin kun ei niitä enää runkosarjassa kohdata ja ollaan samassa pelimäärässä 3 pistettä perässä 7 peliä ollen vielä pelaamatta.

Divisioonan voitolla potentiaalisesti vastaan tuleva Nashville oli viimeksi Tampaa vastaan 2 peliä meitä vastaan parempi osapuoli, niin en tiedä haluaisiko niitä kohdata, toki Tampan vire oli silloin paljon huonompi mitä nyt.
Toisaalta en ehkä haluaisi Dallasiakaan kohdata ekalla kiepillä.

Eli tilauksessa voisi olla 2. sija ja kotiedulla Floridaa vastaan. Tiedän, että ollaan kova jengi ja "ihan sama ketä tulee vastaan kaikki pitää voittaa jos haluaa kannun" etc , mutta jos spekoluidaan niin Florida maistuisi itselle. 3-3 taitaa olla voitot Floridaa vastaan tämän vuoden puolella, mutta pudotuspeleissä pitäisin kyllä Tampaa huomattavasti rutinoituneempana jenginä ja Gourdet pimentää Barkovit, sitämyötä Tampa menee jatkoon, taisi lähteä vähän keulimaan :)
 
Viimeksi muokattu:

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Divisioonan voitto näytti jo karanneen varmuudella ennen viime yötä, mutta tuo 2. sija on kyllä ihan auki. Eipä tuolla tosin taida hirveästi väliä olla, kun Floridan keskinäinen kamppailuhan sieltä taitaa näillä näkymin tulla, eli ei nyt ihan hirveästi etua tule saamaan kotona pelaamisesta. Barkov on kyllä sen verran kovassa iskussa, että sanoisin tuoss sarjassa paljon riippuvan siitä, miten hänet saadaan pidettyä kurissa. Huubiduubin johtama ketju myös ollut aika kovassa iskussa, mutta eiköhän tuon sarjan ratkaisu ole se, että pelaako Driedger ja Bobi maalissa. Jos Bobi pelaa, niin en kyllä kovin isoja mahdollisuuksia anna Panttereille.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Ehkä suurin muutos viimeaikaisissa matseissa on ollut nimenomaan tuo ykkösketjun ja etenkin Pointin herääminen. Palat on siinä sivussa parantanut myös ja ABB pääsee myös joka pelissä paremmin rytmiin.

Itse olen myös syttynyt aika isosti Cernakille. Miehen luistelu on ottanut isoja harppauksia eteenpäin ja siinä samalla tuntuu, että pääsee paikoille paljon paremmin ja ratkaisuissakin on paljon enemmän pelisilmää, kun mitä aiemmilla kausilla.

Canes tulee kyllä aika varmasti viemään divarin, mutta nyt kun tässä on miettinyt, niin Panthers voisi olla ihan hyvä vastus 1. kierrokselle. Vaikka sieltä löytyy Barkovia ja kumppaneita, niin eihän Panthersilla ole käytännössä lainkaan kokemusta pleijareista, tai varsinkaan siellä voittamisesta. Nyt Panthers ei edes pääsisi vahvan runkosarjan jälkeen tulemaan mitenkään "puskista", niin en näkisi edes sitä mahdollisuutta, että lähdettäisiin rotsit auki. Sitten esimerkiksi Stars lähtisi varmaan aika helvetin kovalla revanssifiiliksellä hakemaan kostoa viime syksystä. Predatorsilla puolestaan veskaripeli on timanttisessa kunnossa ja eihän sitä tiedä, minkä hurmoksen saavat vielä päälle, jos onnistuvat kampeamaan itsensä pleijareihin.
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Niin siinä vaan kävi, että Panthers pätkähti vastaan 1. kierrokselle. Historian ensimmäinen kerta, kun nämä 2 kohtaavat pleijareissa, joten tämänkin kannalta kutkuttava sarja edessä. Toivottavasti tämä saisi ihmisiin lisää kiinnostusta lätkää kohtaa Floridassa.

Jäljellä olevissa matseissa ratkaistaan, kumpi pääsee aloittamaan sarjan kotona. Panthersilla on tähän ekaan matsiin melkoinen etu, kun ovat levännet maanantasta asti, kun Bolts puolestaan pelasi viime yönä. Antaisin suuremman todennäköisyyden sille, että sarja alkaa Sunrisesta.

Vaikka tässä on viime aikoina taas ollut vähän parempi jakso menossa, niin silti vähän hirvittää tuo herrojen Cirelli, Killorn ja Johnson vire. Esimerkiksi Cirellin viimeiset 20 peliä tehoilla 0+1. Kaverin pitäisi kuitenkin olla 2. sentteri.

Onkos Kuchin ja Stammerin tilanteesta kuulunut nyt oikeen mitään luotettavaa tietoa? Kuch varsinkin olisi aika kiva lisä, etenkin ylivoimaan. Jos tuohon Panthers sarjaan saataisiin molemmat kentälle, niin täytyy vaan toivoa, että Cooperilla on munaa penkittää Johnson, eikä Coltonia.

Jos kaikki olisivat terveenä, niin lähtisin näillä Panthersin kaatoon:

Palat - Point - Kuch
Killorn - Cirelli - Stamkos
Goodrow - Gourde - Coleman
Maroon - Colton - Joseph

Hedman - Cernak
McDonagh - Savard
Sergachev - Rutta/Schenn

Vasy
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: S.T.

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Onkos Kuchin ja Stammerin tilanteesta kuulunut nyt oikeen mitään luotettavaa tietoa? Kuch varsinkin olisi aika kiva lisä, etenkin ylivoimaan.
TAMPA -- Steven Stamkos said he expects to be ready to return, along with Nikita Kucherov, when the Tampa Bay Lightning open the Stanley Cup Playoffs.

 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Kyllä luottavaisin mielin voidaan lähteä Floridaa vastaan jos saadaan Kuch & Stammer takaisin, kaksi peliä vielä aikaa hakea asetelmia ja sen jälkeen tulee pikku tauko ennen playoffeja. Aika uskomatonta että tuo on ensimmäinen kerta kun Floridan joukkueet kohtaavat playoffeissa, vaikka molemmat joukkueet ovat olleet pitkälle yli parikymmentä vuotta liigassa.
 
2020 Bubble Champions

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
2020 Bubble Champions

Learn2Play

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Nyt myös Goodrow toistaiseksi pois... tuskin ihan hetkeen on siis pelaamassa (jos koko kaudella). Alkaa paletti lahoamaan aika pahasti loukkaantumisien osalta
 

Heddy#77

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning, Manchester United
Kyllähän tämä alkaa taas veljet näyttämään aika hyvältä. Vähän kaksijakoisin fiiliksin tuli lähdettyä pleijareihin, kun viimeiset pari kuukautta runkosarjasta peli näytti pääosin ihan kauhealta. No sitten alkoi tosipelit ja Kuch palasi askiin, korjaten samalla yskähdelleen ylivoiman ja yhtäkkiä ollaan taas konferenssifinaaleissa viidettä kertaa viimeiseen seitsemään vuoteen.

Vasy on ollut ilmiömäinen melkeen koko pleijarien ajan, mutta lisäksi täytyy sanoa, että nelosketjun peli on parantunut aika mukavasti. Esimerkiksi Johnson on äitinyt oivaan kevätvireeseen ja viimeiset pari matsia mies on lentänyt kentällä. Siinä sivussa pikakiituri Maroonkin on päässyt mukavasti paikoille.

Seuraavaksi vastaan tulee Isles tai Bruins ja ilman mitään leijumisia on sanottava, että onhan se aika kova pettymys, jos tuosta ei finaaleihin selvitä. Pelkästään tuo Vasyn vire on niin karmea, että vaatii aikakoista suoritusta siltä joukkueelta, joka tämän porukan aikoo 4 kertaa peitota.

Ei muuta, kun nautitaan ja mennään eteenpäin.
 
Suosikkijoukkue
Suomi,Pata,DB#34,KarriKivi,Hirsi,NHL-suomalaiset<3
Kyllähän tämä alkaa taas veljet näyttämään aika hyvältä. Vähän kaksijakoisin fiiliksin tuli lähdettyä pleijareihin, kun viimeiset pari kuukautta runkosarjasta peli näytti pääosin ihan kauhealta. No sitten alkoi tosipelit ja Kuch palasi askiin, korjaten samalla yskähdelleen ylivoiman ja yhtäkkiä ollaan taas konferenssifinaaleissa viidettä kertaa viimeiseen seitsemään vuoteen.

Vasy on ollut ilmiömäinen melkeen koko pleijarien ajan, mutta lisäksi täytyy sanoa, että nelosketjun peli on parantunut aika mukavasti. Esimerkiksi Johnson on äitinyt oivaan kevätvireeseen ja viimeiset pari matsia mies on lentänyt kentällä. Siinä sivussa pikakiituri Maroonkin on päässyt mukavasti paikoille.

Seuraavaksi vastaan tulee Isles tai Bruins ja ilman mitään leijumisia on sanottava, että onhan se aika kova pettymys, jos tuosta ei finaaleihin selvitä. Pelkästään tuo Vasyn vire on niin karmea, että vaatii aikakoista suoritusta siltä joukkueelta, joka tämän porukan aikoo 4 kertaa peitota.

Ei muuta, kun nautitaan ja mennään eteenpäin.
Hyvä kirjoitus, lisään vielä vähän omia ajatuksia. Mikä on se taktiikka mikä myydään omalle joukkueelle Tampaa vastaan? Väittäisin,että meille käy kaikki.

Florida tuli päin "all in" hieman vaikeassa tilanteessa olevaa Tampaa vastaan ja vaikella tilanteella tarkoitan,että peli ei toiminut runkosarjan lopulla kovinkaan hyvin, (kärkipelaajia tuli sisään 2 kpl joka tottakai muuttaa joukkuetta / ketjukoostumuksia melkoisesti, loukkeja jonkinverran etc.) kovaa tulivat päälle ja tuosta mankelista selvittiin kahdella häviöllä, vaikka voi kyllä hyvällä omatunnolla sanoa,että ei oltu silloin vielä pelitavallisesti ihan parhaimmillaan, mikä oli oikeastaan aika selvää kun pudarit alkoi.
Eli kaadettiin todella paljon paineistava joukkue.

Carolina antoi mielestäni varsinkin sarjan alussa Tampalle aloitteet käsiin, ei paineistanut juurikaan, saivat meiltä yhden voiton. Kaadettiin träppäävä joukkue.

Mitä tekee Islanders?

No luultavasti pelaavat kuten tähänkin asti (eli samalla tavalla kuin Suomen maajoukkue, hämmentävän samanlaista peliä ;) ) ja jaksavat puolustaa vaikka maailman tappiin asti, mutta kyllä nuo meidän salamapaidat alkaa olemaan niin vahvasti 4 sylinterin joukkue, että kyllä tuo pasiiviinen peli on (kuten Ville Nieminen sanoisi) kuin syömään kutsuisi.

Ei tässä jaksa luetella mikä kaikki meillä toimii, mutta käännetäänpä näin päin, onko Tampalla isoja tai edes pieniä heikkouksia tai minkä tyylistä pelitapaa vastaan meidät voi saada kuseen? Mielestäni joukkue parantaa peliään kokoajan vieläkin, esim nyt 4. ketju alkoi olla oikeastaan jopa aika liekeissä. Mainittu Johnson tosiaan lentää, siitä samaa mieltä ja Colton painoi (pienen tauon jälkeen) maalin ja Maroon sopii tohon oikein hyvin.

Ai että, kun on ollut kiva seurata pelejä ja jotenkin tuosta joukkueesta paistaa sellainen,että vuosien aikana tullut pettymyksiä ja noiden myötä on rakennettu niin paksunahkainen joukkue, joka ei muuten kovinkaan helposti suostu häviämään, näin fanina nälkä on ainakin ihan valtava saada vielä toinen kannu perään ja uskalla väittää, että joukkueen nälkä on vielä fania isompi.

Kyllä nuo jätkät tekevät kaikkensa,että Stamkosille saadaan vielä "pelaamalla voitettu" kannu.
 

Dragunov

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampa Bay Lightning
Juna puksuttaa raiteillaan, mutta isoimmat haasteet on vasta edessä. Tähän mennessä ollaan pelattu oman divisioonan joukkueita vastaan, joten vaikea tietää voimasuhteista Islandersia vastaan vielä. Viime syksynä tilanne oli huomattavasti vaikeampi kun Point oli sivussa muutamasta pelistä ja Stamkos oli saikulla kokonaan. Tiukkoja matseja tullaan joka tapauksessa näkemään joissa pienet asiat ratkaisee

Kuinkahan moni Islanders vielä muistaa tämän

 
2020 Bubble Champions
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy