Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Tamhockey Oy

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana TBK, 17.08.2004 klo 21.54.

 1. Tervehdys

  Ollaan vaimon kanssa tulossa Tappara-Blues-peliin lauantaina. Tullaan vähän kauempaa ja vaikka sydän on sykkinyt Tapparalle toistakymmentä vuotta, niin paikanpäälle on päässyt säälittävän harvoin (tällä vuosituhannella kerran, 90-luvulla puolen tusinaa matsia).

  Lähdin vaan kyselemään, että onko hallilla jotain ns oheistoimintaa josta kannattaisi olla tietoinen? Esim ennen peliä jotain ohjelmaa? Tarkoitus ei ole lähteä mihinkään perisuomalaiseen kaljaralliin, joten fanien kokoontumisajot jää väliin. Hallilla vissiin on joku fanikauppa, onko se jo ennen peliä auki ja missä päin hallia löytyy? Itse istutaan C-katsomossa, liput on hommattuna jo valmiiksi.

  Mahdolliset vinkit otetaan kiitollisina vastaan.

  Kolmas syöttäjä
   
 2. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Lainaus:
  Lauantailöylyt (http://www.tappara.fi/uutiset/loylyt.html) tänäkin lauantaina juuri samaisessa C-päädyssä alkaen jo klo 15.30. Haastatteluita, jotain pientä kilpailua ja yleisesti ottaen vaan lätkäaiheista pölinää. Lisääkin vieraita ensi lauantain ohjelmaan on haussa mutta kun eivät ilmeisesti vielä ole tulemistaan vahvistaneet.

  Fanimyymälä sijaitsee B-käytävän keskellä, eli kun C-päädystä vetää neljänneskierroksen hallia vastapäivään.
   
 3. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Tamhockey pääsi plussalle, kertoo tappara.fi. Olisihan se ollutkin melkeinen temppu tehdä tuolla joukkueella tappiota. Toivottavasti suunta kääntyi pitkäksi aikaa eikä edellisten kausien miinuslukuja tarvitse enää katsella.
   
 4. tsei_tsei Jäsen

  Tuolla joukkueella mahdotonta tehdä tappiota? Mitäs siellä nyt oli, SM-liigan kolme parasta kiekollista puolustajaa. Joukkuehan ei tainnut loppujen lopuksi edes halventua, vaan tappiot vältettiin kasvaneella liikevaihdolla.
   
 5. Toivo Isänmaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, espoolaiset kasvattajaseurat
  Onko kenelläkään tietoa liittyykö tällainen nurin menossa oleva yhdistys millään tavoin Tapparan toimintaan:

  ---
  Konkurssi-, yrityssaneeraus- ja vastuuhenkilötiedot:
  Velallinen, kr-numero, Y-tunnus, (entinen nimi, muutospäivä), merkintä, päivämäärä, velkoja, käräjäoikeus, va. pesänhoitaja, vastuuhenkilöt, asema ja kotipaikka:
  Konkurssit
  Hockey Club Montreal ry, Tampere
  Y: 18397755
  KHV 26.03.2009 Tampereen käräjäoikeus, Hakija: Sähköpeko Oy

  ---
  (lähde: Konkurssit, Tampereen käräjäoikeus)
   
 6. TM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  No ei ainakaan millään isolla tavalla.

  http://fi.wikipedia.org/wiki/HcM
   
 7. Borre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ei HC Motrealilla ole tietääkseni mitään yhteyksiä Tapparan kanssa. HCM on pelaillut Suomi-sarjaa ja tavoitteet olivat muistaakseni kovat. Jossain vaiheessa puhuttiin noususta Mestikseen. Ilmeisesti talousvaikeuksien takia HCM luopui syksyllä sarjapaikastaan.
   
 8. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Lainaus:
  HC Montreal oli ihan oma erillinen seuransa, ei mitenkään toiminnallisesti yhteydessä Tapparaan, vaikka pelaajista moni entisiä kirvesrintajyriä olikin. Alunperin HCM taisi olla samannimisen mailamerkin kanssa enemmänkin "naimisissa" joukkueessa pelanneen mailatehtailija Teemu Nummisen kautta, mutta ilmeisesti myöhempinä vuosinaan nimestään huolimatta ihan irrallinen mailatehtaastakin.

  Mutta jos en nyt ihan väärin ole ymmärtänyt, niin 60-luvun alusta asti Montrealin mailoilla pelannut Tappara ei tee niin enää ensi kaudella. Pari vuotta mukana on ollut jo n. puolella pelaajista Bauerin mailoja ja ensi kaudella ilmeisesti Montrealitkin on korvattu mailatehtaan ostaneen Warriorin mailoilla.
   
 9. Sabaton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Stars, Spurs, Werder Bremen, Real Madrid
  Tamhockey Oy teki viime kaudella tappiota lähes 200 000 euroa.

  Lähde: Tappara.fi
   
 10. Näätä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara,Calgary
  Lainaus:
  Liitty kaiketi siten, että Sähköpeko on hakijana ja Erkki Peltonen on Tamhockey Oy:n hallituksen puheenjohtaja ja Peko Oy:n hallituksen puheenjohtaja.
   
 11. holvius Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara,Red Wings
  Lainaus:
  Eikös tuo ole nuoremman Nummisen joku virytys koko clubi ? Siinä toinen liityntä Tapparaan (: Tapparalla ei taida olla tuossa mitään osaa eikä arpaa.
   
 12. Setämies Jäsen

 13. Kenth Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee
  Onko jossain ilmoitettu, kuinka paljon Tapparan liikevaihto oli päättyneellä kaudella? Itsellä ei ole osunut moinen tieto silmään.
   
 14. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Lainaus:
  Vuosi sitten oli 4,4 miljoonaa ja nyt kerrottiin että lähes kahdella millillä nousi, joten siellä jossain 6 miljoonan ylityksen alkupäässä sen pitäisi olla.
   
 15. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
 16. Nännimäinen Jäsen

  Ipa vetää tämänkin viihdyttävämmin.
   
 17. Luke72 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tuomaristo, Kaavin Kaiku
  Tamhockeyltä ei kyllä ihan viime vuosilta löydy mitään negatiivistä uutista. Kuinka kaukana nämä paikalliskilpailijat ovatkaan toisistaan, myös tällä tasolla. Aika uskomatonta.