Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Tamhockey Oy

Viestiketju osiossa 'Tappara' , aloittajana TBK, 17.08.2004 klo 21.54.

 1. Kukko Jäsen

  Lainaus:
  Pelin aikaan Areena pysäköinti on joka tapauksessa tukossa. Keskustassa on kuitenkin niin paljon eri vaihtoehtoja, että ihmiset alkavat jättämään autoaan sellaisiin paikkoihin, josta pääsevät myös pelin jälkeen poistumaan nopeasti.
   
 2. Eikka86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Eikö kaupungin iso kuva ole autoton keskusta ja suositaan kaikessa keskustaan suuntaavassa liikenteessä liitäntäpysäköintiä ja loppumatkaa julkisilla. En usko että Areenan pysäköinti tästä oleellisesti muuttuu linjausten osalta.
   
 3. CaliforniaNuts Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Avs
  Areenalle ei tule kuin noin 30 parkkipaikkaa ja ne on tarkoitettu työntekijöille. Näin kuulin kun käytiin kuuntelemassa esitystä Tampereen keskustan kehityksestä. Asuntojen parkkipaikoista en osaa sanoa mitään.
   
  Virveliä kainaloon tykkää tästä.
 4. Draco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kerrottiinko samassa esityksessä, että miten he ovat ajatelleet tämän parkkeeraushomman sitten hoituvan? Hämpin parkkiinko vai kuinka? Koska tuollaisen asian kertominen ilman, että kertoo myös tätä, mitä minä kysyn, herättää vaan lisää kysymyksiä.
   
 5. CaliforniaNuts Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Avs
  Lainaus:
  Lukuja en nyt enää muista, mutta esittelijä sanoi että Areenan ympärillä on niin paljon (maksullisia) parkkipaikkoja ettei niitä aiota rakentaa. Tarkoitus ilmeisesti on että lipun ostaessa voi ostaa samalla parkkilipun itselleen sopivasta parkista, jolloin voi vaan suoraa ajaa varaamalleen parkkipaikalle eikä tarvi etsiä parkkitilaa. Ja toki julkisten kulkuvälineiden käyttöä haluttiin lisätä kun sijainti on niin keskeinen.

  Jos nyt oikein muistan niin olisiko verrattu Hakametsän 1500 parkkipaikkaa Areenan ympäristössä olevaan noin 4000 parkkipaikkaan. Tämä nyt on omaa mutuilua ja muistelua.
   
 6. Streight Forward Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Areenan / kansihankkeen yhteyteen tulee naurettavan vähän parkkipaikkoja, lukumäärää en muista. Niitä tulee niin vähän, että ilman areenan käyttäjiäkin niitä on naurettavan vähän. Hieman ihmettelen, mistä löytyy se ostajakunta asunnoille ja vuokralaiset / osakkaat toimistoille, jotka eivät omista autoa. Kenties jonkun viherpiipertäjän mielestä tuo toimii hienosti, mutta ei ole realismia.
   
  WaLDo tykkää tästä.
 7. Tori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Areenan länsipuolelle tulevaan Wallesmannin tornitalon yhteyteen tulee nelikerroksinen parkkitalo missä taloyhtiölle varattu vajaa sata ruutua ja lähemmäs 400 menee sitten markkinoille tms. Parkki-infraa kaupungin juuressa on yllin kyllin, parkkeeraus ei ole ongelma Areenalla. Vaatii vain ihmisten ymmärrystä ja oppimista kuinka paljon nopeammin pääset alueelle sisään ja ulos kun parkkeerat julkisen liikenteen syöttö-liittymmään ja ajelet sieltä pois enneminkin kuin tuomalla auton Areenan juureen.
   
 8. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Hämppikään ei ole kaukana, onkos tuohon Ratapihankadun sisäänajoon joku 200-300 metriä.

  Hämpin on tähän mennessä täyttänyt vain yksi asia, eli Tapparan mestaruusjuhlat.
   
  Eepi tykkää tästä.