Sympatiat ja antipatiat Liigajoukkueille

  • 187 173
  • 501

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Pitäisikö olla tyytyväinen siitä että oma suosikkijoukkue oksettaa aika montaa muuta jatkoaikalaista?

Sympatiat itsellä kääntyy Kärppien ja Ilveksen suuntaan. Muista en oikeen osaa sanoa juuta tai jaata. Antipatioitakaan ei ole mitään seuraa kohtaan.
 

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kärpät. Menestys ja raha ärsyttää, tottakai. Puolen Suomen hössötys. Jotenkin teennäisiltä vaikuttavat Etä-Kärpät. Kun mestaruus menee Ouluun, niin tuntuu ettei kautta olisi pelattu ollenkaan, ei jätä muistijälkiä. Johtuu tietysti siitä, että on ollut niin yleistä viime vuosina.
Tässä on hyvin kiteytetty omatkin ajatukset Kärpistä. Kärpät on siis ainoa joukkue, joka herättää minussa antipatioita.

Sympaattisten puolelle menee edelleen SaiPa ja jostain ihmeen syystä myös Lukko. Kaipa se Lukon ikämiesporukka vaan on niin sympaattinen juttu.
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Antipatiat:

Tappara
Pelicans
HIFK

Sympatiat:

Blues
SaiPa
Sport

HMV:

HPK
Ilves

Arvostan (uusi kategoria):

Kärpät
SaiPa

SaiPa kahdessa kategoriassa tarkoituksella.

JYP on heittämällä tämän hetken vihatuin joukkue. Yksi mikä pistää hieman silmään on kommentit ärsyttävistä ja ylimielisistä faneista. Saisko tähän vaikka perusteluja? Jatkoajassa, kuka? Vuosia täällä pyörineenä koen, että aika lailla jalat ovat pysyneet maassa suhteessa menestykseen: heikkoina kausina (kuten viime kausi) vedetään aika lailla realismin ja pessimismin rajoilla ja hyvillä kausilla uskotaan omiin kyllä. Samaa kommentoin viime kaudella Kärppien fanien touhusta: miksei omiin saisi uskoa, kun peli kulkee? Sekö on tässä kateuden synnyinmaassa automaattisesti ylimielistä?

Jupa
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...

JYP on heittämällä tämän hetken vihatuin joukkue. Yksi mikä pistää hieman silmään on kommentit ärsyttävistä ja ylimielisistä faneista. Saisko tähän vaikka perusteluja? ...

Njaa, minun mielestäni JYP on kyllä monen silmissä myös arvostettu (koska hyvää työtä tehnyt organisaatio), näin minunkin silmissäni ja samaa olen kuullut monelta suunnalta.

Mihin muuten jäi Ässät listaltasi, ei ole ilmeisesti arvostettu, vihattu, sympaattinen, eikä edes hmv?

Vai onko se niin hmv, ettet muistanut koko jengiä?
 

Jupa

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Mustat Kortit, Ässät ei osunut mihinkään noista kategorioista. Joukkuetta kohtaan ei ole antipatioita, ei ole myöskään HMV eikä symppisjengikään. Arvostuskategoriaankaan ei mahtunut minulle. Puuttui listalta ainakin myös Lukko, Jokerit ja TPS eri syistä. Ehkä näitä kohtaan tunteet ovat muita neutraalimmat, mutta se ei tee niistä silti HMV-jengejä. Hyvä pointti sulla silti :)

Jupa

PS. KalPa taisi puuttua myös, joskus aiemmin oli symppispuolella, nykyään pikkuveikan taaperrus ei herätä mitään tunteita
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
JYP on heittämällä tämän hetken vihatuin joukkue. Yksi mikä pistää hieman silmään on kommentit ärsyttävistä ja ylimielisistä faneista. Saisko tähän vaikka perusteluja? Jatkoajassa, kuka?
Yksi suurimpia kirosanoja taitaa olla muilla liigapaikkakunnilla yksi sana, joka aiheuttaa omassakin leirissä eriäviä mielipiteitä. Rumpuryhmä, eli siis tämä hilpeä porukka joka paukuttaa rumpuja katsomossa.

Voisi kait karkeasti sanoa että muilla liigapaikkakunnilla kun kannustetaan, niin Synergialla paukutetaan rumpuja (ja pahimmissa tapauksissa tämä ihanuus jopa mikitetään). Sääli sinänsä.
 

Surprise Me

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gus Polinski - Polka king of the midwest
Etelä-Karjalasta. Eikä edes niin kusipäistä enää.
Pahoittelut. Nyt tuli totaalinen ajatuskatko. Tämä "etelä-karjalainen kusipääkiekko" -sanonta on jäänyt elävästi mieleen jostain lehtijutusta n. kymmenen vuoden takaa.

Muistan elävästi yhden tapauksen, kun olin valmentamani joukkueen kanssa Lappeenrannassa ja kesken pelin vaihtoaitioon käveli ihan pokkana joku paikallinen ukko juttelemaan niitä näitä. Menin niin hämilleni, etten edes ajanut miestä pois vaan hän poistui itse.
 

Glory Hunter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Club de hockey Canadien
Sympatiat

Ilves
Kokoonpanosta löytyy yksi vanha junnu pelikaveri. Tämä nostaa Ipan sympatiat korkealle.

TPS
Ei mitään erikoista perustelua. Koko ikäni olen tepsistä tykännyt

Antipatiat

HPK
Ei minkäänlaisia kasvoja tällä hetkellä. Omia junnuja kustaan huhujen mukaan silmään huolella.

JYP
Aina kuulunut inhokkeihin. Jotenkin ei vain sytytä.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Yksi suurimpia kirosanoja taitaa olla muilla liigapaikkakunnilla yksi sana, joka aiheuttaa omassakin leirissä eriäviä mielipiteitä. Rumpuryhmä, eli siis tämä hilpeä porukka joka paukuttaa rumpuja katsomossa.

Allekirjoitan.

Mitä muuten tulee JYPiin ja sen kannattajiin, niin tuo rumpuryhmä poislukien koen tuon porukan aika neutraalina. Muutama vuosi menestystä ja hyvää duunia siellä suunnalla on ainakin näennäisesti vaihtumassa keltanokkavalmentajan hmv-porukkaan. Varaan oikeuden muuttaa mielipidettäni kun lopullinen joukkue joskus on valmis, mutta tällä hetkellä fiilis on edellä kuvailtu.

Tämä "etelä-karjalainen kusipääkiekko" -sanonta on jäänyt elävästi mieleen jostain lehtijutusta n. kymmenen vuoden takaa.

Ainakin SaiPan kapteeni Ville Koho loihi tuollaista lausumaan, mutta ei siitä taida aikaa olla kuin ehkä viitisen vuotta.
 

Runtulin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miksi noin negatiivinen asenne?

Ota samariinia niin ei okseta enää.

Herätkäähän veljet nyt. Ketjun otsikko on "Sympatiat ja antipatiat Liigajoukkueille". Otsikko kertoo jo siitä, että tässä ketjussa kuuluukin sanoa, että joku liigajoukkue on perseestä. Kun ketjun tarkoitus on kertoa antipatioista tietyille seuroille, on vähintäänkin huvittavaa avautua siitä, että niitä antipatioita sitten saa. Vähän niin kuin kuuluu asiaan.

Sympatioita ei ole oikein millekään seuralle tällä hetkellä. Sympatiat olkoon ensi kaudella sillä joukkueella, joka herättää vähiten antipatioita. Mielenkiinnolla seuraan Lukon menestystä, siellä nimekäs joukkue.

Antipatioita herättivät viime kausina eniten tietysti HIFK ja Pelicans. Tällä hetkellä HIFK ei herätä juuri minkäänlaisia tunteita, koska vastakkainasettelu on ohi ja yhteydet HIFK:hon rajoittuu lähinnä KHL:n draftiin. Lähinnä mielenkiinnolla tulee varmasti seurattua case-Kerästä/sen tuuraajaa ja toisaalta Törmäsen suorituksia. Pelicans jotenkin ollut aina vittumainen seura, sille en kyllä toivo hyvää ensi kaudellakaan.
 

Diablo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Urheilullisesti avoimet sarjat
Aika turha ketju sinänsä ja yhtä turha on varmasti tämä omakin postaus :)
Nämä siis kieliposkessa kirjoitettuja pikaisia analyysejä, ei kannata ottaa niin tosissaan.

Sympatiat:

Kärpät. Nuorena poikana tuli ensimmäiset liiga-pelit nähtyä Raksilassa kuin myös mestaruus Tepsiä vastaan Vallinin ratkaisemana. Pelityyli taitavine tshekkeineen, JM-Aaltosineen, artisteineen miellyttänyt aina.

HIFK. En tiedä onko sitten sympatia ihan se oikea sana, mutta kovasti näitä matseja odottaa ja varmaan jonkinlainen viha-/rakkaussuhde muodostunee HIFK:ta kohtaan. Tähän perään voisi oikeastaan luetella myös Ässät ja miksei myös Lukonkin, koska 8-tien kuumat pelit ja fanien yhteenotot katsomossa.

Antipatiat:

Ilves. Karsintojen jäljiltä muodostunut fiilis, joka on jäänyt kytemään. Myös täällä Jatkoajassa oli ainakin silloin muutamia aika puupäisiä kirjoittajia täältä leiristä.

JYP. Ekana tulee mieleen Dufva, träppi ja traktorit. Vaikka ajat muuttuu jne.

Tappara. About samat perustelut kuin yllä. Dufvan tilalle Rautakorpi ja traktorien tilalle juntit oranssihatut ja hiljainen halli / fanikulttuurin puute.

SaiPa. Nojaa, en nyt tiedä antapatioista, mutta ei ole tämä Itärajan jengi oikein koskaan kiinnostanut/sytyttänyt allekirjoittanutta. Kulttuuri tuolla Lappeen suunnassa aika erilaista kuin täälläpäin, toki sitä voisi joku rikkautenakin pitää jne. Mutta Vaasasta katsottuna "aika Venäjällä" ollaan.

HMV:

HPK
TPS
Blues
Pelicans
KalPa
 

Smeed

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK
Varsinaiset antipatiat ovat lieventyneet kausi kaudelta jostain ihmeen syystä, mutta ehkä vähiten "nautin" JYP:n ja Tapparan kohtaamisista. Bluesia kohtaan tulee taas vastaavasti vuosi vuodelta vähän enemmän sitä antipatiaa, mutta silti jotenki symppaan heitäkin.

Puhtaat sympatiat ehdottomasti Ässille, SaiPalle ja Ilvekselle. Isoimpana tekijänä vaikuttaa kyseisten joukkueiden fanien käytös vierasmatkoilla vuoroin vieraissa. Lappeenrannassa saa aina tupakkapaikalla fiksua juttuseuraa paidan väristä huolimatta ja Tampereella yläfemmaa saa aina takaisin vaikka peli olisi kummalle tahansa mitä. Helsinkiläisen ei kai pitäisi kauheasti stereotypian mukaan nauttia Porista ja porilaisista, mutta helvetin hauskaa ja ystävällistä porukkaa jos on itse hyvällä asenteella liikkeellä.

Vaasasta ja vaasalaisista odotan yllättävän paljon, lähinnä positiivisessä mielessä, mutta aika näyttää.
 

Ränse

Jäsen
Sympatiat:

Ilves: Tampere on hieno kaupunki ja Ilves edustaa sitä vallan mainiosti. Hieno historia täynnä hienoja pelaajia. Olen aidosti pahoillani kannattajien puolesta viime vuosien perseilystä organisaatiossa.

Lukko: Jostakin syystä olen aina pitänyt Lukosta. Ensi kaudella erittäin mielenkiintoinen ryhmä. Dufva-viha on muuttunut viime vuosien aikana huomoristiseksi fanitukseksi.

Antipatiat:

JYP: Jyp on ehdottomasti vittumaisin liigavastustaja ollut aina. Rööki-Ana Kärpän tappajana etunenässä vitutti enemmän kuin mikään. Tyni, rummut, paska halli jne. Nykyään sitten Miika Lahti etunenässä ja "Hey, mr. referee" Perrin, joista jälkimmäinen toki respectin arvoinen. Parempaan suuntaan toki JYP menossa sillä kestomenestyminen on vaarassa loppua. Ja tulihan se Alasajon Masakin Jypistä pilaamaan dynastian.

Viha/Rakkaus:
Ässät: Osittain sukulaissuhteista johtuen olen aina tietyllä tavalla pitänyt Ässistä, mutta kannattajilla karkaa mopo aika helposti käsistä ja tietynlainen "juntteus" paistaa Ässien touhusta. Pori ja lauantai-ilta on kyllä ihan hieno jääkiekkotapahtuma.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minulla on antipatioita ainoastaan HIFK:ta kohtaan. Katteettomia lupauksia, urheilullinen alasajo ja joka vuotinen potentiaalin käyttämättä jättäminen. Dinot.

PS. Pakko se on kuitenkin mainita Sport vielä tähän. Minkä helvetin takia tuommoisia rupusakkeja pitää väkisin roudata Liigaan.

PS2. Sympatiat jaan yleensä joukkueille sitä mukaa, miten ne kentällä esiintyvät edukseen. Viime kaudella ihailin Kärppien pelaamista, Lukon taistelua ja Rautakorven maagista ''tatsia'' Tapparaan.
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Minulla on antipatioita ainoastaan HIFK:ta kohtaan. Katteettomia lupauksia, urheilullinen alasajo ja joka vuotinen potentiaalin käyttämättä jättäminen. Dinot.

PS. Pakko se on kuitenkin mainita Sport vielä tähän. Minkä helvetin takia tuommoisia rupusakkeja pitää väkisin roudata Liigaan.

PS2. Sympatiat jaan yleensä joukkueille sitä mukaa, miten ne kentällä esiintyvät edukseen. Viime kaudella ihailin Kärppien pelaamista, Lukon taistelua ja Rautakorven maagista ''tatsia'' Tapparaan.

Se, että ilmaiset antipatiasi Sportia kohtaan ei haittaa minua, mutta haluaisin kysyä jatkokysymyksen: Onko se Sportin vika, että Jokerit loikkasi KHL:aan ja sitä kautta vapautui paikka Liigassa jota Sport tietenkin haki. Entäpä onko se Sportin vika, että Liigan päättäjät arpoivat juuri Sportin nousijaksi?

Sport on kasannut juuri sellaisen joukkueen mitä nousijalta saattoikin odottaa. Resurssit on rajalliset vielä tässä vaiheessa.
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Antipatioita ei enää minulla ole koska Jokerit lähti pois. Ja nyt tuo ennen vihaamani seura on suosikkini KHL karkeloissa. Sympatiaa tunnen vaihtelevasti, yleensä pieniä seuroja kohtaan. Sport oli suosikkini Mestiksessä joten heille erityiset sympatiat. Lukko on jostain syystä sympaattinen vaikka on iso seura. Kai mä toivon että edes joskus rahat eivät menisi hukkaan. Raumalaiset kannattajat ovat ansainneet mestaruuden joten heille sen soisin. KalPan viime kauden mahalasku vitutti. En edes tiedä miksi, mutta tunsin surua ja sääliä kuopiolaisia kannattajia kohtaan.

Ps. Löytyy sittenkin antipatioita ja ne menevät Ouluun. Muutamien kärppäkannattajien ylimielinen ja elosteleva käytös vitutti viime kaudella. Ja nyt harmittaa sekin, että ostivat pois kaksi meidän parasta pakkia ja parhaan hyökkääjän.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Onko se Sportin vika, että Jokerit loikkasi KHL:aan ja sitä kautta vapautui paikka Liigassa jota Sport tietenkin haki. Entäpä onko se Sportin vika, että Liigan päättäjät arpoivat

Ei se tietenkään ole Sportin vika ja jokainen järkevä Mestis-seura varmasti haki Liigasta tuota kyseistä paikkaa, mutta minun mielestäni Liigasta pitäisi tehdä 12 joukkueen avoin sarja, eikä lähteä väkisin paisuttamaan sitä. Sportin joukkue on lähtökohtaisesti huonoin Liigassa miesmuistiin, ja sen surkeaa pelaajistoa komppaa raivohullu Tomek Valtonen, jota ei voi kuvailla miksikään valmennukselliseksi neroksi.

Voi olla, että fiilikset muuttuvat ajan myötä, mutta tällä hetkellä Sportin nosto tuntuu todella tyhmältä ratkaisulta ja siksi "antipatiat."
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Merkittävintä tässä ketjussa lienee se kuka kykenee ottamaan Jokereilta jääneen "kaikki vihaa meitä" -statuksen itselleen. Mielestäni JYP johtaa tällä hetkellä. Mutta vielä on aikaa, ehkä jatkoerille mennään.
 

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
Merkittävintä tässä ketjussa lienee se kuka kykenee ottamaan Jokereilta jääneen "kaikki vihaa meitä" -statuksen itselleen. Mielestäni JYP johtaa tällä hetkellä. Mutta vielä on aikaa, ehkä jatkoerille mennään.

Heh, joo olen ollut huomaavinani samaa marttyyrin asemaan pyrkimistä. En kaikilta, mutta kylläkin osalta JYP-faneja. Tietysti asia on oikeasti siten, että tuo ei pidä paikkaansa, vaan JYPiä kyllä arvostetaan.

Olen ollut huomaavinani tiettyä nousevaa "vihaa" Kärppiä kohtaan. Johtunee mestaruudesta ja taustalla kummittelevasta, uudesta "puolen Suomen dynastiasta".
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Olen ollut huomaavinani tiettyä nousevaa "vihaa" Kärppiä kohtaan. Johtunee mestaruudesta ja taustalla kummittelevasta, uudesta "puolen Suomen dynastiasta".

Todellakin. Puolen Suomen Oulu on kova haastaja. Jokereista vapautunut Viha on selkeästi kumuloitumassa myös sinnekin suuntaan.

Kävin aamulla norkoilemassa kahvikupposen kera pihalla josko joku olisi edes keskaria näyttänyt mutta ei, rauhallista oli. Nukkumassa olivat vielä.
 
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Sympatiat
SaiPa: Pieni organisaatio, jonka taistelua on hieno seurata. Viime kauden neljäs sija on hieno osoitus, miten pienikin voi maasta ponnistaa. Hienoa oli nähdä myös monen kannattajan puhdas vitutus täällä Jatkoajassa pronssipelin jälkeen. Vain voitto kelpaa ja niin sen pitää olla. Ensi kaudella sitten mitaleille.

Ässät: Rakas vihollinen, jolle suo menestystä, mutta ei Lukon kustannuksella. Oli sitten iso tai pikkuveli, niin tärkeä "yhteistyökumppani" Lukolle.

TPS: Jää vähän jo kärkikaksikosta, mutta TPS:ssä on pelannut paljon Lukosta tuttuja pelaajia. Siksi Tepsiä voi vähän sympata.

Antipatiat
Ei selkeää ykköstä. Antipatian tunteet vaihtelevat kausittain tai jopa kierroksittain. Tähän koriin kuuluvat tällä hetkellä Blues ja Tappara. Suurempia perusteluja ei osaa sanoa. Tapparastakin lähtee Rautakorpi ja yksi antipatian kohde on siellä vähemmän. Blues on vaan jotenkin muovinen leikkikalu. Identiteetti alkaa löytyä, mutta mieltäminen ns. kalustoon on vielä helvetin kaukana.

Ässät: Ärsyttävä naapurin penikka hiekkalaatikolla, joka pitää aina samoja kurahousuja ja haisee paskalle. On myös hieman vähäpäinen ja haluaa tapella koko ajan. Ilman sitä ei voi kuitenkaan elää, koska itsekin haluaa välillä vähän niistää nenää. Sillä tyypillä on käytetty 64 kasettiasemalla ja minulla on ihka uusi 386, jota en täysin kyllä osaa käyttää ;)
 

atsku

Jäsen
Ainakin SaiPan kapteeni Ville Koho loihi tuollaista lausumaan, mutta ei siitä taida aikaa olla kuin ehkä viitisen vuotta.
OT:

Puuta ja heinää.

Tämä lause lähti nykyisen toimitusjohtajan ja silloisen kapteenin, Riku Kallioniemen suusta, urheiluruudussa kaudella 98-99. Tuolla kaudella SaiPa siis sijoittui neljänneksi, kaataen välierissä Jokerit. Tuolloin Heikki Mälkiä valmensi ensimmäistä kertaa SaiPaa ja Mälkiän pelitapa on tunnetusti ollut tuollaista kusipää/ajokoirakiekkoa. Urheiluruudusssa tehtiin SaiPan menestymisestä pieni extraraportti ja toimittaja uteli, miten ihmeessä tällainen on mahdollista, johon Kallioniemi heitti kieli poskella tuon kommentin. Noh, se jäi ikävä kyllä elämään. Tästä on siis jo 15-16 vuotta.

Aika on ajanut tuon lauseen ohitse jo ajat sitten, SaiPahan pelaa kiekkokontrollin kautta nykyään. Ville Koho oli junnari tuolloin, eikä siis ole missään yhteydessä tähän lauseeseen.



Mitä itse aiheeseen tulee, niin

sympatiat: Ilves

antipatiat: Kärpät, Lukko ja Pelicans

Jostain syystä Ipa on aina kerännyt minun sympatiat. Upea, Suomen perinteikkäin seura, joka on kasvattanut lajilegendoja liukuhihnalta. Nykyään vähän toisenlaisessa jamassa kuin ennen. Samalla muuttunut seurana samaan kastiin SaiPan ja Kerhon kanssa, pikkuseura. Katsokaa Hakametsän hallin kattoon. Sitä näkyä ei voi kuin ihailla.

Varsinkin Kärpät on jotenkin niin luontaantyöntävä. Kai se johtuu vaan siitä itseriittoisuudesta, jota pohjanmaalla kutsutaan hyväksi itsetunnoksi. Ainakin tänne se näyttäytyy ylimielisyytenä ja kunnioituksen puutteena muita kohtaan.

Lukko saa antipatiat rahan takia. Tiedän että on pikkumaista sanoa noin, mutta niin se vaan on. Toisaalta on ollut nautinnollista seurata, ettei rahalla ole saatu mestaruutta kertaakaan.

Pelicans joukkueena ei ole niin paha, mutta ne fanit. Miten lahtelaiset voi olla niin porilaisia? Ja kun minua ei edes porilaiset häiritse. Ne vaan nyt on sellaisia, eivätkä sille mahda mitään ja asuvat onneksi niin kaukana kaakosta. Lahtelaiset ovat liian lähellä.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Lukko. Koiramäki, juhlamokka, lokapalvelu eerola.
Lukko saa antipatiat rahan takia. Tiedän että on pikkumaista sanoa noin, mutta niin se vaan on. Toisaalta on ollut nautinnollista seurata, ettei rahalla ole saatu mestaruutta.
Tämän voisi laittaa myös luokkaan kateus. Voi olla pieni ja varaton, mutta olla myös pieni ja rikas. Vastaavanlaiset tyypilliset suomalaiset kommentit saavat aina hymyn huulille ja tuntemaan lievää mukavuuden tunnetta puseroon. Ei tarvitse miettiä, ostaako vakuumipakattua einestä vai meneekö suoraan hakemaan laatua? Aikanaan Raumalla oli viisaita miehiä ja heidän teoistaan ja oivalluksistaan saa nyt nauttia sadat pelaajat Rauman Lukossa.
 

struumax

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät ja HIFK
Sympatiat

- HIFK : Lapsuudesta saakka. Isobroidin "istuttama". Ei ole kuin punaiset.

- KalPa : Savon sinnikkäät. Itselle ollut aina "freesin" joukkueen maineessa.

- Pelicans : En osaa sanoa, mutta viime vuosina varsinkin ruvennut melkein innolla seuraamaan näiden otteita.

Antipatiat

- TPS : Ummehtunut ja niin....turkulainen. Se maalilaulu...oikeasti!!

- Tappara : Nannaanaanana...1980. Pysähtyneisyyden ruumiillistuma.

- Jyp : Traktoreita ja rumpuja. Über-ärsyttävä porukka.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ville Koho oli junnari tuolloin, eikä siis ole missään yhteydessä tähän lauseeseen.

Niin, minähän en väittänyt että Koho on tuon termin lanseerannut, kunhan vaan totesin, että jokunen vuosi sitten tuo hänen suustaan tuli haastattelussa ulos. Yhteys lauseeseen on nähdäkseni kiistaton, ellei Iltapulu ole sitten kirjoittanut ihan omiaan, mikä sekin toki on mahdollista. Tässä, ole hyvä.

Meidän pelityyli on sellainen eteläkarjalainen kusipääkiekko
Tämä siis tuosta kyseisestä Ville Kohon haastattelusta.
 
Viimeksi muokattu:
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös