Sympatiat/antipatiat NHL-joukkueille

  • 235 543
  • 773

orpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks, Kärpät
Canucks-fanin näkökulmasta:

Sympatiat:

1. Washington Capitals: Sympatiat tulivat oikeastaan sen jälkeen kun Ovechin aloitti Capseissa. Ovien peliä on erittäi mukava katsoa, kun mies on useimmiten aina todella innoissaan ja sydämellä mukana. Ennen Ovechinia joukkue oli mulle aika HMV.

2. Minnesota Wild: Canucksin divarivastus, Mikko Koivu ja vielä kun Mikke Granlund liittyy jengiin. Jotenki Wild on muutenki semmonen sympaattinen "pikku"seura. Ehkä miellän sen ylimielisesti Canucksin pikkuveljeksi jollain omituisella tavalla.

3. Philadelphia Flyers: Jo 1997 finaaleissa olin iso Ericin ja Legion of Doomin puolella, mutta harmittavasti Wings vei cupin. Vuosi sitten keväällä toivon Cuppia Phillyyn ja Timoselle yli kaiken (varsinkin ku vastassa oli Chicago->seuraa antipatioissa).

Antipatiat:

1. Chicago Blackhawks: Muutaman viime kevään playoffien johdosta muodostunut ylivoimaiseksi inhokiksi. Pelaajat kuten Pat Kane ja Byfuglien vituttaa suunnattomasti. Buff ei enää niinkään paljon, mutta Kanen ylimiesen näköinen naama ja hymy sekä urpon näköinen takatukka vaan ärsyttävät suunnattomasti. Myös pari JA:n provoiluhenkiset kirjoitukset ja itkemiset otteluseurantaketjuissa jonkin verran ärsytti.

2. New Jersey Devils: Ollut aina kohtalaisen tylsä joukkue, mutta silti samaan aikaan ärsyttävä.Tarkempia syitä en osaa sanoa, mutta vuodesta 1995 ko. joukkue on lähinnä vaan vituttanut. Ehkä Marty Brodeurin itkuilla on ollu vaikutusta tähän fiilikseen muustakin joukkueesta.

3. Pittsburgh Penguins: Varmaan samat syyt kuin muillakin vihaajilla. En arvosta tapaa, jolla Pens on pariin kertaan noussut huipulle. Ensin kontataan ja saadaan Mario, myöhemmin Jagr. Sitten pelataan keskinkertasesti kunnes taas kontataan ja saadaan Crosby, Malkin etc. Crosby ärsyttää myös omalla tavallaan, vaikkakin pidän häntä maailman parhaana. Mutta jälleen päästään niihin itkuihin ja parkuihin, mitkä ovat pelaajan arvostusta laskeneet.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Vähän ihmetyttää että St.Louis Blues saa niin vähän mainintoja sen enempää sympatia- kuin antipatialistauksissakaan. Ei mielestäni mikään HMV-jengi. Jäädytettyjä numeroita mm. Brett Hull, Ketih Tkatchuck ja Al McKinnis.

Omat sympatiani:

- Toronto Maple Leafs. Perinteinen jengi jolle toivoisin joskus menestystäkin.
- Montreal. Samat sanat.
- Philadelphia Flyers. Paikkakunnan ja sympaattisten pelaajien takia.
- St.Louis Blues. Sama kuin ylempi.

Antipatiat:

- Anaheim. Varmaan lähinnä Suomi-hypetyksen takia
- Detroit. Puuduttavan pelityylin ja ärsyttävien pelaajien takia.
- Tampa Bay, Florida Panthers, San Jose Sharks. Tuntuu jotenkin oudolta ajatus että tuolla palmujen keskellä pelataan jääkääkkää.
 

Zous

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ryan Reaves
Sympatiat

New York Islanders
Hyviä nuoria pelaajia, mitä on helppo sympata.

Columbus Blue Jackets
Aina ollut jotenkin tälläinen mieleinen jengi itselleni.

Winnipeg Jets
Mukava, että Jets on taas liigassa.

Nashville Predators
Rinne

Florida Panthers
Tuli mielenkiintoiseksi uusilla hankinnoilla.

Montreal Canadiens
Price ja Subban

Edmonton Oilers
Hall, Eberle ja RNH

Carolina Hurricanes
Ei sen kummempaa.

Antipatiat.

Detroit Red Wings
Inhokki.

Tampa Bay Lightning
En tykkää yhtään.

Dallas Stars
Tylsä jengi.

Phoenix Coyotes
Ihan tylsä jengi.
 

jyyra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Jaahas, se olisi sitten ensimmäisen viestin paikka tälle foorumille. Tämä keskustelu tuntui sopivalta paikalta avata peli. :)

Minulle ei ole koskaan leimautunut jotain tiettyä suosikki/inhokkijoukkuetta, joten useimmiten sympatiat/antipatiat ovat määräytyneet joukkueiden silloisten pelaajien perusteella. Yritetään silti muotoilla jonkinlaista listaa:

Sympatia

1. Anaheim Ducks (Mighty Ducks of Anaheim)

NHL 97. Super Nintendo. Paul Kariya - Steve Rucchin - Teemu Selanne. Ducksin fanitus alkoi tuolloin, laantui joksikin aikaa 2000-luvun taitteessa ja palasi jälleen Stanley Cupin aikoihin. Nyt hivenen laantunut mm. Niedermayerin lopettamisen ja flegmaattisten tähtipelaajien takia, mutta Teemun ja Sakun vuoksi symppaan. Vielä kerran?

2. Buffalo Sabres

Dominik Hasekin ansiosta aloin seurata intensiivisemmin, vaikka suomalaisten puute hieman lannisti. Nummisen aikoihin toivoin myös menestystä. Nykyään uusi omistaja ja uudet tuulet lisäävät mielenkiintoa. Leinolle soisi jossain vaiheessa Stanley Cupin finaalipettymysten jälkeen. Nykyisistä pelipaidoista en tykkää.

3. Colorado Avalanche

Joe Sakicin ja Patrick Royn vuoksi heräsi mielenkiinto. Tietyin varauksin myös Forsbergin. Pidän myös logosta. Koska nykyään rebuild-joukkue, seuraan kehitystä innolla. Toivottavasti GM:n kesän peliliikkeet eivät suista syvemmälle suohon...

4. Yleisesti sellaiset joukkueet, jotka eivät ole koskaan - tai piiiitkään aikaan voittaneet Stanley Cupia, herättävät sympatiaa. Esim. Los Angeles (ja em. Sabres) Kingseissä Drew Doughty lisää mielenkiintoa.


Antipatia


Ei selkeitä inhokkiseuroja. Jos nyt jotain pitää luetella, niin:

1. St. Louis Blues

ei ole ikinä sytyttänyt millään tavalla. Ainakin vielä väritön, hajuton ja mauton. Vaikka ei Cupia olekaan voittanut, niin en jaksa toivoa menestystä.

2. Ottawa Senators

Daniel Alfredsson, Stanley Cup-finaalit -07. Silloin, kun aloin seurata NHL:a, tuntui Senators olevan jollain tapaa säälittävimmästä/heikoimmasta päästä.

3. Ny Islanders

Vaikka monista tätä seuraa on surkuhupaisuutensa takia helppo sympatiseerata, minussa se aiheuttaa lähinnä inhonsekaista sääliä. Naureskelen usein GM:n peliliikkeille ja viime vuosien tulokkaiden varauksille. Enkä pidä peliasuista.


Siinäpä sitä jotakin. Yleisesti uudet laajennusjoukkueet eivät juuri herätä tunteita. (mm. Columbus Blue Jackets) Onneksi Atlanta siirtyi Winnipegiin.

Kuten aiemmin mainitsin, mielenkiintoiset pelaajat kiinnittävät huomioni. Sellaiset, jotka ovat tahkonneet pitkän uran, mutta eivät koskaan saavuta Stanley Cupia, herättävät sympatiaa. Hyvä esimerkki onnellisesta tarinasta on Ray Borque, jonka vuoksi kannatin tosissani Coloradoa.

Siinäpä sitä, nyt on sitten tämä foorumi korkattu. :)
 

Götze

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Sympatiat:

1. Boston Bruins
Kuuluu Flyersin päävastustajiin, mutta pakko silti arvostaa. Milan Lucic, Tuukka Rask, Patrice Bergeron, Tim Thomas, sekä yksi suosikkipelaajistani David Krejci. Huikea joukkue ja tuli kyllä oltua vahvasti menossa mukana tämän vuoden pleijareissa, vaikka tekikin tietysti kipeää hävitä 4-0 idän välierät (tosin tuskin niin kipeää kuin Bruins-faneille viime vuonna)..

2. Anaheim Ducks
Teemu. Kaikkien aikojen suomalaisen takia tullut seurattua Ducksia niin ikään melko tiiviisti. NHL:n paras ykkösketju, sopiva sekoitus taitoa ja kovuutta. Kun Niedermayer ja Pronger vaikuttivat vielä puolustuksessa, joukkue oli aivan järjettömän hyvä.

3. Buffalo Sabres
Symppaaminen alkoi joskus kaikkien aikojen suosikkipelaajani, Dominik Hasekin aikaan. NHL 2000-pelissä tuli lähes aina pelattua joko Flyersilla tai Sabresilla. Upeat mustavalkopunaiset pelipaidat, en vieläkään tajua miksi ne vaihdettiin pois?!

4. Carolina Hurricanes
Joku hurrikaaneissa viehättää. Liekkö sitten suuri määrä suomalaisia tai vaikka huikea tulokas Jeff Skinner, mutta jostain syystä olen aina pitänyt Hurricanesista. Stanley Cup-vuonna olin tosin Oilersin puolella, mutta se johtui vain siitä, että siellä pelasi suomalainen.

5. Montreal Canadies
Erittäin perinteinen seura, jostain syystä sytyttää meikäläisen. PK Subban ja Carey Price ovat suosikkini nyky-Habsista, Sakun aikana tuli seurattua hieman enemmänkin. Yksi asia vain oksettaa nykyään, Scott Gomezin numero.

Inhokit:

1. Detroit Red Wings
Joskus Yzermanin, Shanahanin ja Fedorovin aikaan pidin ihan mukavana joukkueena,mutta kenties se on se liika menestys ja tajuton määrä ruotsalaisia (mm. suuri inhokkini Johan Franzen) joka on ajanut Wingsin tälle paikalla omissa silmissäni.

2. Pittsburgh Penguins
Ei kai Flyers-fani voi pingviineistä pitää? Arvostan Crosbya todella paljon ja pidän häntä maailman parhaana pelaajana tällä hetkellä, mutta auta armias sitä vitutusta jos juuri hän iskee maaleja Flyersin verkkoon. Ensi kaudella voi olla entistäkin kovemmat rivalryt, case-Jagrin(ja Talbotin) takia.

3. Vancouver Canucks
Okei, tää on listalla vain NHL-sarjan takia. Vituttaa se että jokainen vastustaja pelaa aina Canucksilla. Eikä asiaa ainakaan auta iljettävät Sedinit ja mulkku-Burrows.

4. Tampa Bay Lightning
Joku näissä salamapaidoissa vituttaa. Onko se sitten se, että ne tuntuu aina voittavan Phillyn, tai inhokkeihin kuuluva Martin St.Louis, en tiedä. En kuitenkaan toivo Boltsille menestystä ollenkaan.

5. New Jersey Devils
Samalla pakko arvostaa, mutta ärsyttää samalla. Puuduttava puolustava pelityyli jäänyt päällimmäisenä mieleen, menestynyt melko hyvin. JYP tulee väkisinkin mieleen tästä joukkueesta. Ilolla seurasin viime vuoden rämpimistä, tulossa kuitenkin luultavasti ryminällä takaisin huipulle.
 

orpo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Canucks, Kärpät
Sympatiat:

3. Vancouver Canucks
Okei, tää on listalla vain NHL-sarjan takia. Vituttaa se että jokainen vastustaja pelaa aina Canucksilla. Eikä asiaa ainakaan auta iljettävät Sedinit ja mulkku-Burrows.

Heh, ite oon pelannu NHL-97:sta asti lähes pelkästään Canucksilla. Joskus pitää kavereiden ininästä johtuen vaihtaa joku toinen joukkue. Ja mitä ite oon verkossa änäriä pelannu, niin aika harvoin vastustaja on valinnut Canucksin jengin. NHL-11:sta ennoo tosin netissä pelannut kertaakaan eli voihan se olla,että nykyään Canucks on suosituin (pelin paras overall?) ja kaikki glory hunterit sun muut teinit haluaa tahkota sillä?
 

Apmp-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, TPS
Suurimmat sympaattisuuspisteet lähtevät lähes kokonaan itäisille joukkueille ja voisinkin väittää että jos Red Wingsin pelejä ei oteta huomioon, katson lähes poikkeuksetta idän pelejä ellei lännessä ole jotain herkkupalaa tarjolla.

Sympaattisuuslista:

New York Islanders - Viime kauden Islanders oli mahtava joukkue seurata. Haley, Konopka, Gillies ja Martin pitivät huolta ettei tylsää tullut. Se yksi Penssien totaalinen kyykyttäminen on mielessä eikä hevillä unohdu. Sitä kelpaa näin hellekeleilläkin katsella ja nauttia. Nautinnollista katseltavaa, erityisesti Haley-show.

Boston Bruins - Stanley Cup -finaaleissa ei pitänyt puolia kauheasti miettiä. Patrice Bergeron on yksi suosikeistani, mahtava pelaaja. Mark Recchi, Dennis Seidenberg ja viime kaudella suosikkilistalle noussut Brad Marchand. Milan Lucicista en jaksa tykätä paitsi Stanley Cup -finaaleissa Canucksia vastaan.

Tampa Bay Lightning - Steve Yzerman! St. Louis, Lecavalier, Fedotenkoooo ja 2004 Stanley Cup -finaalien game seven.

Montreal Canadiens - Lähinnä juontaa juurensa Saku Koivun ajoilta, Bruins ja Habs väännöt ovat suunnilleen maailman parasta. Kaapissa on myös Saku Koivun henkilökohtaisesti luovuttama gameworn-paita kaudelta 1999-2000, nimmarilla tottakai.

St. Louis Blues - on viimeaikoina noussut kiinnostavaksi joukkueeksi. Oshie, Backes ja muut ovat mielenkiintoisia kavereita. Andy McDonald ja Vladimir Sobotka ovat suurimmat suosikkini joukkueesta.

Antipatialista

Pittsburgh Penguins - kahdet peräkkäiset finaalit ja kaikki flamet ja provot suuntaan jos toiseen. Pelaajisto on kaikkea muuta kuin sympatiaa herättävä, helppo valinta ykkösinhokiksi.

Chicago Blackhawks - sairastahan se olisi Chicagosta tykätä jos Detroitia kannattaa. En jaksa kiinnostua mistään toewseista tai kaneista. En toivo voittoa koskaan enkä ikinä.

Vancouver Canucks - Alex Burrows, hyi vittu. Enkä voi väittää olevani kenenkään muunkaan Canucks-pelaajan fani. No, Victor Oreskovich on kova kaveri.

San Jose Sharks - Ei oikeasti voi kukaan tykätä näistäkään jos Red Wingsiä kannattaa. Saapa nähdä miten suurinhokki Heatleyn lähtö vaikuttaa tunteisiin, mutta en ainakaan vielä jaksa kovin suurta sympatiaa tuntea.

Pienet antipatiat

Colorado Avalanche - Ei sytytä vastustajana enää lähellekkään siinä määrin kuin joskus. Oli harvinaisen helppo joukkue vihata niinä pahimpina aikoina kun mukana hääri Forsbergiä ja Lemieuxta.

Edmonton Oilers - Allekirjoittanutta kaivaa katkeruus kevään 2006 playoffeista vieläkin. Steve Yzermanin viimeisestä playoff-sarjasta jäi niin paska maku ettei oikeen tunteet Oilersia kohtaan ole laantuneet. Oikeastaan olen ihan iloisena katsellut tätä Oilersin sukellusta. Vituttaa tuo kevät niin paljon, että on oikein huono olo kun tuota sarjaa ajattelee.
 

Ralph

Jäsen
Minun nykyinen sympatia/antipatia tilanne:

Sympatiat:

1. Buffalo Sabres
- Ollun pidempään sympatian kohde. Kivoja pelaajia oli ennestaan kuten Derek Roy, Ryan Miller ja viime keväänä otsikoihin noussut Marc-Andre Gragnani ja kesällä vielä kaksi loistohankintaa eli Ville Leino ja Christian Ehrhoff. Pelaa tylsimmässä divisoonassa, mutta tämän jengin haluaisin unelmafinaaliin Coloradolle häviämään.

2. Tampa Bay Lightning
- Toinen pitkäaikainen sympatiajoukkue. Kiva logo ja hieno peliasu, mutta myös pelaajistossa Martin St.Louisin, Teddy Purcellin ja Steve Downien tasoisia kivoja pelaajia. Hyvä viime kevät ja GM:nä Steve Yzerman ovat vain plussaa.

3. New York Rangers
- Oli ennen inhokkeja kunnes tykästyin Henrik Lundqvistiin. Myöhemmin Marian Gaborikin myötä nousi suursympatioihin mutta Olli Jokisen visiitti laski. Nyt Brad Richards toisena suursuosikkipelaaja Gaborikin rinnalla lisää mielenkiintoa, kuten Wojtek Wolskikin. Myös olen alkanut tykkäämään Ryan Callahanista ja Brandon Dubinskystä. Lisäksi New York City ja Manhattan olisi hieno nähdä. Kiva peliasukin.

4. Los Angeles Kings
- Uusi listalla. Simon Gagne ja Mike Richards nostattivat tälle paikalle. Aikaisemmin kiinnostuin kivasta nuorehkosta rungosta ja mm. Drew Doughtystä mutta tämä kesä oli heiltä loistava. Harvinaista kyllä, saa kovaa sympatiaa vaikka tuleekin Läntisestä konferenssista.

5. Detroit Red Wings
- Pitäisikö vihata? Ei, maailman paras eli Pavel Datsyuk sekä company (Henrik Zetterberg, Niklas Kronwall, Ian White) on hienoa katseltavaa. Ehkei kovin korkealla ilman Datsyukia.

Antipatiat:

1. Calgary Flames
- Inhottavan tuntuinen kaupunki, ruma logo ja peliasu sekä yököttävät pelaajahankinnat. Olli Jokinen ja Jarome Iginla ovat kaksi suurinta inhokkipelaajaa, ja mm. Miikka Kiprusoff, Jay Bouwmeester sekä Daymond Langkow ovat myös inhokkeja. Alex Tanguay on ainoa joka viehättää seurassa, sillä on kiva odottaa koska jättää seuran. Pitkä sopimus vain ongelmana.. Lisäkisi Coloradon divisioonavastustajana ja managerien sekoilut seurattavana.

2. New York Islanders
- New Yorkin kakkosjengi. Raiskaa oranssia väriä logollaan. Repii aina, onneksi, aikaisina varauksina kaikkea paskaa kuten John Tavares, Kyle Okposo sekä Rick DiPietro. Ja välillä vaikuttaa ettei edes yritä pärjätä ja kaiken maailman Yashin-temput vaan naurattaa. Managerikin epäsuosiossa.

3. Columbus Blue Jackets
- NY Islandersin sielunkumppani, välillä tuntuu ettei yritäkään menestyä. Rick Nash ei ole suosikkipelaajia ja ruma peliasu. Varauksetkaan eivät juuri nappiin osu.

4. Minnesota Wild
- Noni, mennyt yli tämä Granlund -jutut. Ei jaksa lukea siitä hepusta ja Minnesotasta. Mikko Koivu ei saa minulta arvostusta, kuten ei se Mikael Granlundkaan. Ja Dany Heatleyn tyyliset hankinnat inhottavat.

5. Philadelphia Flyers
- Oli ennen sympatian arvoinen, muttei enää. Ville Leino, Mike Richards, Simon Gagne.. Kaikki kivat lähtevät ja tilalle jotain Wayne Simmondseja. Lisäksi Matt Carlekin lähtemässä. Ja Chris Pronger on oksettava pelaaja. Vain Claude Giroux, Matt Carle ja oranssi paita tuottavat arvostuksentunnetta.

Minulle suurinta HMV-porukkaa ovat Dallas Stars, Nashville Predators, Ottawa Senators, Phoenix Coyotes ja Winnipeg Jets.
 
Viimeksi muokattu:

Jay79

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Sympatiat:

1.St.Louis Blues
- En tiedä mikä tässä jengissä viehättää, muutamia aivan loistavia nuoria pelureita, Oshie, Stewart sekä Polak puolustavien pakkien aatelia.

2.Dallas Stars
- Jotenkin aina ollut sellainen symppis jengi, tähänkään en osaa mitään erikoista perustelua pistää, Morrow ja Ott ne pelaajat joita muut vihaa, mutta omat rakastaa.

-Sitten tulee varmaan seurattua ensikaudella ihan treidien takia miten Jackets sekä Kings pärjäävät.

Antipatiat:

1. Pittsburgh Penguins
- Eiköhän tämä ole ihan selvä homma, porukka jolle häviäminen on jotain sanoin kuvaamattomaton ärsyttävää, viha/rakkaus naapuri suhde. Ensikaudesta tulee pirun mielenkiintoinen kohtaamisten suhteen, hyvä näin.

2. New York Rangers
- Sama homma häviämisen suhteen, v..... käyrä nousee tappiin siitä. Avery sekä Gaborik, yäk.

3. New Jersey Devils
- Myöskin vanha rakas vihollinen, viimekaudella kävi jopa sääliksi mitä ei kovin usein vastustajan puolesta tapahdu, vaarallinen porukka ei siinä mitään. Tuleeko olemaan tällä kaudella kovemmassa iskussa, sen näkee sitten. Kovy menee kanssa sinne itselle ärsyttävien pelaajien kastiin vaikka taitava pelimies onkin.


- Sitten näitä hälläväliä jengejä, Minnesota(Älytön hypetys viimeaikoina suomen mediassa mennyt jo yli). Calgary(noh Iginla on ihan jees). Colorado(Foppan aikana tuli jonkin verran seurattua positiivisessa mielessä, nyt ihan hajuton porukka vaikka löytyykin nuorta taitoa jonkun verran, tulee koluamaan viimeisiä paikkoja lännessä jälleen kerran). Ottawa myöskin menee tähän porukkaan, toivottavasti joku näistä yllättää toisaalta positiivisesti niin saadaan lisää mielenkiintoa kauteen.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
St. Louis Blues
aikaisina varauksina kaikkea paskaa kuten John Tavares, Kyle Okposo sekä Rick DiPietro.

DiPietrosta ehdottomasti jälkiviisaana samaa mieltä, huono valinta, kun huomioi että kahdella seuraavalla vuorolla valittiin Marian Gaborik ja Dany Heatley. Mutta Tavares ja Okposo? Tavares on tällä hetkellä Matt Duchenen kanssa ainoa tuonna vuonna valittu pelaaja, joka on ehtinyt tekemään jo yli 100 pistettä Änärissä. Okposon jälkeen heti seuraavina vuonna 2006 valittiin tällä hetkellä yli vuoden saikulla ollut Peter Mueller ja James Sheppard, joka on kehityksen sijaan taantunut aika pahasti viime vuosina, eli voinee sanoa että Islanders teki tuolloin ihan oikean valinnan varatessaa Okposon. Yleisesti Isles on varannut varsin hyvin, vaikka lähes kaikki muu onkin epäonnistunut kyseisessä organisaatiossa.
 

Ralph

Jäsen
DiPietrosta ehdottomasti jälkiviisaana samaa mieltä, huono valinta, kun huomioi että kahdella seuraavalla vuorolla valittiin Marian Gaborik ja Dany Heatley. Mutta Tavares ja Okposo? Tavares on tällä hetkellä Matt Duchenen kanssa ainoa tuonna vuonna valittu pelaaja, joka on ehtinyt tekemään jo yli 100 pistettä Änärissä. Okposon jälkeen heti seuraavina vuonna 2006 valittiin tällä hetkellä yli vuoden saikulla ollut Peter Mueller ja James Sheppard, joka on kehityksen sijaan taantunut aika pahasti viime vuosina, eli voinee sanoa että Islanders teki tuolloin ihan oikean valinnan varatessaa Okposon. Yleisesti Isles on varannut varsin hyvin, vaikka lähes kaikki muu onkin epäonnistunut kyseisessä organisaatiossa.

Tarkoitin tuolla "kaikkea paskaa" että inhottavia pelaajia ovat varanneet. Ja kyllä, John Tavares on kelpo pelaaja mutta kenetkäs mainitsitkaan siksi toiseksi yli 100 pisteen mieheksi 2009 varatuista? Niin, Matt Duchene. Duchene kun on suosikkipelaaja niin en tykkää niistä jotka kehuvat Tavaresia ja väittävät Duchenea paremmaksi pelaajaksi. Eli Tavares on hyvä pelaaja, mutta huonompi kuin Duchene. Ja Rick DiPietroa tai Kyle Okposoa en sano edes hyväksi pelaajaksi. Tai no, on se Okposo ihan jees.

Ja kun NY Islandersilla olisi ollut paikka varata DiPietron sijasta Gaborik (yksi suursuosikkipelaajista) ja Tavaresin sijasta Duchene (ykkössuosikkipelaaja), on vain hauskaa että ottivat noita toisia, inhottavampia pelaajia. Ja noita hauskoja tempauksia inhokkiseuroilta aina odottaakin. Yashinin paluu olisi piste i:n päälle.
 

Heitinga

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Eli Tavares on hyvä pelaaja, mutta huonompi kuin Duchene.

En väitä että mitenkään rakastaisin Tavaresia pelaajatyyppinä, mutta särähti vähän korvaan. Katsoin tilastot ja kun molemmat ovat pelanneet saman verran pelejä niin oli ainakin helppo katsoa kumpi on tehnyt paremmat pisteet.

Matt Duchene: 161g 51+71=122, 0,76 PPG (2xMM-kisat, 14g 4+3=7, 0,50 PPG)
John Tavares: 161g 53+68=121, 0,75 PPG (2xMM-kisat, 14g 12+4=16, 1,14 PPG)

Yritä nyt näistä tehoista sanoa kumpi on parempi. Tilastot ovat todella lähellä toisiaan NHL:n osalta, mutta Tavares on onnistunut paremmin MM-kisoissa. I call it a draw.


Jotta välttäisin menemästä ohi aiheen niin vielä symppikset ja inhokit.

Sympatiat:

1. Columbus Blue Jackets: Rick Nashista olen pitänyt varauksesta lähtien ja omasta mielestä aivan maaginen pelaaja. Lisänä joukkueessa ex-Flyers Jeff Carter. Lisäksi ei vielä Stanley Cuppia.

2. Nashville Predators: Kunnon haalarijengiä ilman suuria nimiä hyökkäyksessä. Rautainen puolustus jota johtaa myös yksi lempihahmoista eli Shea Weber. Rinteestä plussaa.


Inhokit:

1. Pittsburgh Penguins: Kiva vastustaja jos voitetaan. Siihen jäi positiiviset sillä negatiivisia riittää. En pidä Sidney Crosbysta, en Malkinista tai edes Fleurysta. Letangkin on vähän niillä rajoilla. Helvetin ruma logo ja Mario Lemieux.

2. Washington Capitals: Syynä varmaankin on päällimmäisenä Bäckström. En sitten voi sietää sitä hurria, ehkä suurin yksittäinen pelaaja jota suorastaan vihaan. Saa aikaan samanlaiset reaktiot kuin Mats Sundin. Ei kai joukkueessa muuta vikaa niin paljoakaan.
 

Ralph

Jäsen
En väitä että mitenkään rakastaisin Tavaresia pelaajatyyppinä, mutta särähti vähän korvaan. Katsoin tilastot ja kun molemmat ovat pelanneet saman verran pelejä niin oli ainakin helppo katsoa kumpi on tehnyt paremmat pisteet.

Matt Duchene: 161g 51+71=122, 0,76 PPG
John Tavares: 161g 53+68=121, 0,75 PPG

No sehän näkee nyt korvallakin että Duchene on parempi NHL:ssä, kun tehopisteitä katsoo :)

No ei, mutta kun otetaan lisää eri pörssejä.

Matt Duchene: -7, 49 jäähyminuuttia, 108 taklausta, 76 blokkausta ja laukaisuprosentti 13.4%
John Tavares: -31, 75 jääyminuuttia, 64 taklausta, 51 blokkausta ja laukausuprosentti 12.4%

Eroa alkaa syntymään. Tai sitten ei, aika tasan on mutta laitetaan välilasit päähän sekä Duchenen pelipaita päälle ja todetaan että Duchene on hivenen parempi.

Mutta ei tästä sen enempää.
 

Sisäliitin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Sympatiat:

1. New Jersey Devils

En ole koskaan kunnolla tainnut kannattaa ainoatakaan NHL-joukkuetta mutta Devils on varmasti ollut lähimpänä. -95 ja finaalit, tädin poikaystävällä oli siisti Devils lippalakki ja aina kyseisen jampan kanssa katsottiin pelejä. C.Lemieux,Stevens,Niedermayer ja tietty Brodeur,aah.
Kiva naureskella muiden itkemiselle pelityylistä.

2. Nashville Predators

Aina kun NHL-pelisarjaan tuli uusia laajennusjoukkueita tuli pelattua niillä koska oli hienompaa voittaa kämäsellä tiimillä kuin parhaalla. Duunarijengi.

Nashvillessä on myös pelannut monia itseä kiinnostavia pelaajia, Hartnell,Karalahti,Niskala jne.

3. Anaheim Ducks

Kai se oli ne ala-asteen Mighty Ducks reput,lippikset kynät ja teroittimet. Ja ne loistavat leffat! Teemu! Paul!

Nykyinen suomalaismedian hehkuttaminen ehkä välillä hivenen ärsyttää.


Antipatiat:

1. Detroit Swewings

Ruotsalaisten ja rysyjen invaasio. Kaikki muut halus aina skidinä pelata änäriä Detroitilla. Johan,Niklas,Henrik,Pavel,Sergei ja Vladimir,paskaa!

2. Vancouver Canucks

NHL-95 ja Buren, Ronningin ja Courtnallin epärealistinen nopeus. Cullimoren mukahauska nimi.

Nykypäivänä hevosnaamaveljekset eivät ainakaan paranna mielikuvaa joukkueesta. Nääslundi!

3. New York Rangers

Rahaa siliäksi niin paljon kun ehditään,paskoja kauppoja ja rumat paidat/logo. Mike Richter,hyi saatana!
 

Fedo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Arizona Coyotes
Sympatiat:

1. Phoenix Coyotes

90-luvun änäristä suoraan sydämmeen. Tkachuk, Roenick, Khabibulin ja Doan olivat lempipelaajia milteimpä heti. Oli niin hieno logokin.

linkki menee nhlsnipers.com olevaan kojoottilogoon

2. Anaheim Ducks

Teemu Selänne.

3. Minnesota Wild

Bäckströmin siirryttyä Wildiin, aloin sympatioimaan hieman tätäkin seuraa. Granlund tuo todella paljon lisää mielenkiintoa ja nythän nuo ovat saaneet hyökkäykseenkin vahvistusta Heatleyn ja kumppaneiden kera.

Antipatiat:

1. Winnipeg Jets

Nousee ehdottomasti kärkeen. Ei ole aito Jets, sillä jokainen tietää, että Phoenix Coyotesilla on takaan aidon Jetsin historia ja kaikki jutut jäädytetyin pelipaitoineen. Feikki.

2. New Jersey Devils

Nimikin tuo mieleen synkkiä asioita. Ei ole yhtään mielenkiintoisia pelaajia. En ole tykännyt koskaan.

3. Chicago Blackhawks

Johtuu ärsyttävistä pelaajista. Jo ennemmin joukkueessa oli pelaajia, joista en pitänyt, mutta nykypelaajista heitä ovat pahimpina mm: Kane ja Toews. Lisäksi logo on liigan rumin. Carcillo on ainut asia, josta Hawkseissa tykkään.
 

Evil

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, HIFK, Arsenal, Athletic Club de Bilbao
Ennenkin olen Lännen joukkueista sympatisoinut nimenomaan St.Louis Bluesia, mutta nyt entistä enemmän kun Devilsistä on virta vienyt siihen suuntaan. Eli konferenssinsa sisällä menestystä toivon Bluesille.
 

Parker27

Jäsen
Suosikkijoukkue
-
No sehän näkee nyt korvallakin että Duchene on parempi NHL:ssä, kun tehopisteitä katsoo :)

No ei, mutta kun otetaan lisää eri pörssejä.

Matt Duchene: -7, 49 jäähyminuuttia, 108 taklausta, 76 blokkausta ja laukaisuprosentti 13.4%
John Tavares: -31, 75 jääyminuuttia, 64 taklausta, 51 blokkausta ja laukausuprosentti 12.4%

Eroa alkaa syntymään. Tai sitten ei, aika tasan on mutta laitetaan välilasit päähän sekä Duchenen pelipaita päälle ja todetaan että Duchene on hivenen parempi.

Mutta ei tästä sen enempää.
Nämähän ovat mukavia leikkejä. Otetaan vähän lisää faktaa kehiin kun alettiin pohtia.

Duchene: 13 ylivoimamaalia, 4 voittomaalia, 382 laukausta, aloitusprosentti 47,2%
Tavares: 20 ylivoimamaalia, 6 voittomaalia, 429 laukausta, 50,0%

Joten kyllähän tuosta selvempikin puupää jo näkee kumpi on parempi pelaaja :-)
 

Ralph

Jäsen
Nämähän ovat mukavia leikkejä. Otetaan vähän lisää faktaa kehiin kun alettiin pohtia.

Duchene: 13 ylivoimamaalia, 4 voittomaalia, 382 laukausta, aloitusprosentti 47,2%
Tavares: 20 ylivoimamaalia, 6 voittomaalia, 429 laukausta, 50,0%

Joten kyllähän tuosta selvempikin puupää jo näkee kumpi on parempi pelaaja :-)

John Tavares: 0 alivoimamaalia ja 33 tasavajaamaalia.
Matt Duchene: 1 alivoimamaali ja 37 tasavajaamaalia.

Hah, Duchene on tilastojen valoissa parempi. Sitä paitsi, mielestäni paremmin on laukoa vähemmän ja paremmalla laukaisuprosentilla kuin enemmän ja huonommalla prosentilla. :)

Tähän asti tulleista 'tilastoista'

Duchene 10 (syötöt, pisteet, pistekeskiarvo, +/-, jäähyt, taklaukset, blokkaukset, laukaisuprosentti, tv-maalit, av-maalit)
Tavares 5 (maalit, yv-maalit, voittomaalit, laukaukset, aloitukset)

Huikea keskustelu, joka sitä paitsi liittyy aiheeseen sillä Duchenen Colorado saa minulta sympatiaa, Taavaresin NY Islanders ei.

EDIT: TSN:n sivuilla on käynnissä kilpailu jossa haetaan parasta nuorta franchise-tähteä. Nyt on käynnissä puolivälierät ja vastakkain äänestyksessä Drew Doughty ja Logan Couture. Aikaisemmin neljännesvälierissä vastakkain oli Matt Duchene ja John Tavares, alempaa näkyy kumpi sen voitti.
 
Viimeksi muokattu:

Wrathchild

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara & Detroit Red Wings
Ah, ihana lukea tätä ketjua, kun niin moni vihaa Detroittia! Aina vaan mukavempi voittojen hetkillä, kun tietää että se v... muita! :D
Niin ne ajat muuttuu, silloin kun ite aloin joukkuetta seuraamaan, niin se oli vasta noussut kolkuttelemaan huippua.. Mutta niin aiheeseen:

Sympatiat:

Nykään Tampa bay herättää Yzermanin myötä sympatioita. Ja onhan siellä muutenkin mielenkiintoisia pelaajia, oli kiva nähdä viime kaudella heidän porskuttavan niinkin pitkälle kuin menivät!

Eräänlainen viha/sympatia side on Pittsburghiin, Chicagoon ja Dallasiin. Tämä ihan siitä syystä, että hyvät kaverit kannattaa näitä ja on mahtava aina kun joukkueet kohtaavat! Harvoin tulee siis toivottua voittoa näille, mutta silti kiinnostavat, ja ehdottomasti haluan ne playoffseihin, että voisi kohda ne siellä!

Buffaloa on myös tullut seurattua monesti sivu silmällä, ja varsinkin NHL-pelisarjassa joskut tullut pelattuakin kausia. Lafontaine, Satan, Hasek, Numminen, Lydman, Zhitnik..

Pakko on liputtaa myös Winnipegin puolta, hienoa että saivat joukkueen takaisin. Mukava seurata miten tulevat kaudet lähtee menemään. Varmasti tulee hankala kausi, mutta se omalla tavallaan lisää sympatiaa. Sit vasta pääsee kunnolla sisään, kun saadaan uudet divisjona jaot..

Inhokit:

Vancouver on vaan kamala noiden Sedinien kanssa. Ovat kyllä niin h:jen näkösiä jätkiä.. :) Kesler yrittää kyllä parhaansa pitää mainetta yllä.

Toronto: Ai että minä oon vihannut tätä joukkuetta aina.. Sundin, Domi etunenässä.. Ja joukkueen surkea joukkueen rakentaminen niinkin hullussa kiekko paikassa on jotain ihan käsittämätöntä. Toisaalta hyvä että rämpii, mutta toisaalta se on just mikä ärsyttää..

Columbus, Islanders, Florida.. Nämä joukkueet ovat niin tylsiä kuin vain olla ja voi.. Ei mitään hohtoa joukkueiden ympärillä, varsinkaan kun olen ollut liian pieni Islandersin loisto aikojen. Joten täysin HMV porukoita mulle.. Oikeestaan Ottawakin kuuluu tähän porukkaan, mutta siellä sentäs on jotain pelimiehiä..
 

Ben Marco

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks
Sympatiat:

Edmonton Oilers - Hawksien lailla vuosia rämpineen organisaation nousu tulee olemaan vielä huikea. Riittääkö se Cuppiin asti, toivottavasti.

Winnipeg Jets - Itsellä tämän liigan seuraaminen starttasi kunnolla vain hieman ennen Teemun liittymistä Jetseihin ja joukkue kuuluu itselläni siihen "orkkis" osastoon, josta on vaikea olla pitämättä. Sillä, että joukkue ei muuttanut takaisin aavikolta, ei minun silmissäni ole merkitystä, tuskin kaupungin fanienkaan kannalta.

Buffalo Sabres - Jonkinlaisesta HMV jengistä on allekirjoittaneen silmissä muodostunut kiinnostava joukkue. Se, että kaupunki on Patty Kanen kotimesta ei vaikuta asiaan. Contender jo tulevalla kaudella?

Blackhawksien ohella, näiden kolmen joukkueen pelejä yritän väijyä ajanpuitteissa mahdollisimman monta.


Antipatiat: Ei mitään järjetöntä newsfläshiä, mutta listataan nyt silti.

Vancouver Canucks - Ottanut rivalryssa Hawksien kanssa pienen niskalenkin Wingseistä viime vuosina ja mikäs siinä. Yhdenkään muun joukkueen voittaminen ei tunnu yhtä magialta, kuin Nucksien. Hieno vihollinen, jota rakastaa vihata. Toivottavasti keväällä nähdään taas. Pelaajisto OK, mitä nyt Rieskan naama vähän jurppii. Kesleriä oppinut jopa arvostamaan, noiden aikaisten Keith/Ladd - kuvioiden jälkeen. 7uongo tietysti myös oma lukunsa. Peace.

Detroit Red Wings - Rakas vihulainen, mutta jotain pitäisi tapahtua, että saataisiin enemmän äktiöniä tähän pariin. Kerkeääkö Wings muuttaa pois ennen sitä, jää nähtäväksi.

Pittsburgh Penguins - Crosby & Malkin, keitä he ovat?

Washington Capitals - Ei vaan nappaa ja jotenkin jopa ärsyttää. Bruce Boudreau, voi moro.
 

Frostburn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs, HPK
Sympatiat:

1. Carolina Hurricanes - Symppasin joukkuetta enemmänkin, kun se oli vielä Hartford Whalers, mutta nykyäänkin Canesin otteita tulee seurattua tarkemmin kuin keskivertojengin. Lukuisat ex-Leafsit rosterissa eivät ainakaan vähennä tätä mielenkiintoa.

2. Washington Capitals - Capsin hyökkäysvoittoinen pelityyli miellyttää silmää, vaikkei playoff-menestystä tuokaan. Ehdottomasti viihdyttävin joukkue NHL:ssä viime vuosina ja ilo seurata, kun oma suosikki ei pelaa.

3. Los Angeles Kings - Pitkäjänteinen rakennustyö alkaa vihdoin tuottaa tulosta ja rämpineestä jengistä on tulossa vakavasti otettava contender. Kingseistä voitaisiin Leafsin johtoportaassakin ottaa mallia eikä koettaa mennä siitä, missä aita on matalin.

Antipatiat:

1. Vancouver Canucks - Nucksia olen karsastanut jo pitkään joukkueen ylimielisten ja muita jengejä halventavien kanadalaisten fanien takia. Viime kevät osoitti, että joukkue itse on myös veistetty samasta puusta. Sedinin siskosten filmit, Burrowsin sormenpureskelut ja Luongon kommentit Thomasista puhuvat omasta puolestaan.

2. Ottawa Senators - Oikeastaan Sensejä käy nyt jopa vähän sääliksi, sillä mestaruusjuna meni ja edessä on laihoja vuosia. Ennen työsulkua tilanne oli eri, kun Sens ja Leafs taistelivat koillisen divisioonan voitoista tasapäisesti. Tällöin joukkuetta tuli vihattua enemmänkin, ei vähiten Daniel Alfredssonin epäurheilijamaisten tekojen takia (laukoi kiekolla Niedermayeriä vihellyksen jälkeen, matki Sundinin mailanheittoa katsomoon Sensin ollessa 7-1 -johdossa yms.).

3. Montreal Canadiens - Itse joukkueessa ei ole mitään vihattavaa, kun Maxim Lapierre on nykyään kaltaistensa seurassa Vancouverissa, mutta ne fanit... Habs-kannattajat ovat ainakin yhtä suvaitsemattomia kuin Nucks-fanitkin. Minusta omaa joukkuetta saa ja pitää kannattaa intohimoisesti, mutta vastustajan vihaaminen samalla intensiteetillä ei kuulu urheiluun.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
...Luongon kommentit Thomasista puhuvat omasta puolestaan.

Sen faktan kertominen että tuon yhden voittomaalin olisi Luongo omalla judollaan ottanut kiinni? Ok.

********

Tulevan kauden Islanders tulee olemaan todella hieno joukkue seurata. Grabner, Nielsen, MacDonald, Moulson, terve Streit sekä toivottavasti parikymmentä peliä ylhäällä saava Haley ovat syitä miksi Islandersin pelejä tulee todennäköisesti katseltua sen 20-30 kappaletta. Ja tottakai sitä maalivahti(venäläistä)rulettia on hauska seurata myös.
 

Saikka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tyhmät ihmiset ja epähauskat läpät.
Heidän välinen sanasotahan ei jäänyt pelkästään tuohon, vain jatkui läpi sarjan. Google selvittää mitä kaikkea kassarit toisillensa laukoivat sanallisesti.

Juujuu, kyllä mä olen ne renkaiden pumppailut kuullut ja lukenut molemmilta maalivahdeilta. Luongo nyt ei ole ihan sujuvasanaisin jantteri kommenttiensa kanssa ylipäätään, mutta kai sekin on syy olla pitämättä pelaajasta.
 

Pica

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tanner Jeannot
Sen faktan kertominen että tuon yhden voittomaalin olisi Luongo omalla judollaan ottanut kiinni? Ok.
Juujuu, kyllä mä olen ne renkaiden pumppailut kuullut ja lukenut molemmilta maalivahdeilta. Luongo nyt ei ole ihan sujuvasanaisin jantteri kommenttiensa kanssa ylipäätään, mutta kai sekin on syy olla pitämättä pelaajasta.
Väärät antipatiat? Luongo on hyvä maalivahti ja varmasti mukava kaveri mutta jos tuntee tarvetta kommentoida vastustajaa ja oikein väkisin pyrkii antamaan itsestään tyhmän vaikutelman niin ansaitsee negansa. Ei jäänyt minulle mieleen tyhmimpänä Canuckkina mutta joidenkin asioiden kommentoinnin joukkue voisi ainakin pudotuspeleissä kieltää, vieraspelien esityksissä olisi luullut olleen tarpeeksi pohtimista.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös