Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Syöttöpisteiden ilmaisjakelu

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Shamppoo, 24.03.2008 klo 19.11.

 1. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Joo niinhän tuossa kävi, tuo tosiaan lisättiin jälkikäteen ja kyllähän tuon osuman tai hipaisun videolta huomaa,.mutta kuinka mielekästä tuollaisten lisääminen on? Syöttö tuo ei sanan varsinaisessa merkityksessä ainakaan ole.
   
 2. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Kun Turkulaisen maila kerran tuohon Ilomäen syöttöön osuu, niin kai siitä sitten halutaan syöttöpisteellä palkita. Ei se mun mielestä mitenkään väärin ole, kun todennäköisesti tuo Ilomäen syöttö olisi muuten tullut Ahoselle paremmin ja maalia ei varmaankaan olisi syntynyt.

  E: Ja vähän samanlainen on tuo Lukon tasoitustkin. Osuuko VandeVelde kiekkoon ennen kun Ramstedt saa sen ja passaa Claireaux'lle? Vai saako syöttöpisteen pelkästä häirinnästä osumatta kiekkoon?
   
 3. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Juu tasanhan nämä meni, että syöttöjen suhteen linja oli myös tasapuolinen, kun VandenVelden syöttökin lisättiin jälkikäteen.
   
 4. lebak Jäsen

  @HOOLIGAN_ @#16 Kiitokset selvennyksestä. Itseltä meni tuo hipaisu täysin ohitse. Äänetkin oli vielä mutetettu.
   
 5. Mies laidan takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Pelicans-Saipa. Aku Kestilä saa syöttöpisteen Mankisen 1-0 maaliin. Näyttäisi häviävän aloituksen, jonka jälkeen Saipan numero 10 (Hamilton) syöttää rystyllä viivalle, Mankinen katkaisee syötön ja karkaa maalintekoon.
   
 6. Asplöven Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Syöttöpisteen kuulemma tarkastetaan jälkikäteen. Verratkaapa Ässät-KooKoo 18.12. Ässien kolmas maali ja 21.12. Pelican-KooKoo, KooKoon maali.
  Ässien maalissa Kärki lyö kiekon maalivahdin edestä kohti maalia, kiekko menee molarin patjan alta kohti maalia Tiivola lyö sisään. Matkalla saattaa osua pakin mailaan , mutta pakki ei hallitusti pelaa kiekkoa. Ei syöttöpistettä. KooKoon hyökkäyksessä Bonsaksen lyö kiekon maalille. Pelicansin Saarinen siirtää kiekon suoraan Pitkäsen lapaan. Löytyy kaksi syöttäjää. Onko linja sama kaikkiin tilanteisiin?
   
 7. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Erotuomarikerhojen jäsenet nämä kuulemma tarkistavat hallissa toimitsijoina Telian materiaalista.
   
 8. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  nooneoyb
  Lainaus:
  Justiinsa. Liiga on lähinnä sellaista "kerho" -toimintaa. Vieläkö joku ihmettelee, miten Tsekkin, Sveitsin ja nyt vielä Itävallan liigat ajavat ohitse?
   
 9. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Mikäs tässä on väärin?
   
 10. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Lainaus:
  Noinhan se on ollut iät ja ajat. Nykyisin sitten tarvittaessa vielä tilannehuone tarkistaa noita myös.
   
 11. Harppuuna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Islanders
  Oliko Haapanen edes Ilveksen nelos maalissa?
   
 12. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tulkitsen tätä kryptistä viestiä niin, että siinä tiedustellaan oliko Haapanen syöttäjänä Ilveksen neljännessä maalissa. Leimu ampui viivasta kiekon Haapaseen, josta se pomppasi keskelle. Sportilaiset sohivat siitä ohi ja Ikonen jatkoi Ahtolalle, joka teki maalin. Ehkä vähän tulkinnanvarainen syöttöpiste, mutta oli Haapanen Ilveksen nelos maalissa.
   
 13. Zerotta Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Kyseiseen maaliin ei annettu toimitsijoiden kautta syöttäjiä, vaan ne lisättiin tuomareiden toimesta.
   
 14. volgan lautturi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä
  Lainaus:
  Ihan mielenkiinnosta kysyn, ketä siellä pitäs sun mielestä olla toimitsijoina jos ei erotuomarikerhojen kortillisia toimitsijoita? Juniorijoukkueiden äidit ja iskät?

  Siellä on toimitsija, työnimeltään syöttäjien nimeäjä, ihan sitä varten että katsoo maalit tarvittaessa jälkikäteen, yleensä erätauolla, ja korjaa syöttäjät tarvittaessa. Heti maalin tultua ilmoittaa kirjurille/käsikellolle maalintekijän ja syöttäjän/syöttäjät, jotka puolestaan näyttävät nämä tuomareille paperilla. He vahvistavat tai tarvittaessa korjaavat. Lisäksi myös Tilannehuone tarkastelee maaleja ja korjaa tarvittaessa maalintekijät ja syöttäjät.
   
  Esteri tykkää tästä.
 15. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Lainaus:
  Vahvistan protokollan. Yleensä ns. bongari saa syöttäjät kerralla oikein, koska ovat ammattitaitoisia ja harjaantuneita tehtäviinsä. Joskus sitten on hyvin vaikea erottaa jotain kosketuksia, ja niihin tulee selvyys nykyään joko tilannehuoneesta tai erätauolla uusintoja katsellessa paremmista kuvakulmista.