Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Syöttöpisteiden ilmaisjakelu

Viestiketju osiossa 'Liiga' , aloittajana Shamppoo, 24.03.2008 klo 19.11.

 1. axe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, URS LaKu, Slow Motion
  Nyt ihan faktaa, ei mutua: Syöttäjiä ja maalintekijöitä voidaan korjata jälkikäteen joukkueen pyynnöstä tietyn aikarajan puitteissa. Tarkkaa aikaa en löydä, mutta hyvinkin vielä pelin päättymisen ja pöytäkirjojen "sinetöimisen" jälkeen.

  3.11.2017 Jukurit-Tappara pelin jälkeen, noin puoli yksitoista illalla, Tappara teki korjauspyynnön lisätä kolmanteen maaliinsa toinen syöttäjä (pyynnössä myös toisen maalin plusmiinus-pelaajien korjaus). Tulospalveluvastaavan vastaus ilmoittaa, että korjauspyyntö on tehty tilastokorjauksista annettujen ohjeiden ja aikamääreiden mukaisesti, joten se käsiteltiin. Video katsottiinn, nähtiin että pyynnöllä on meriittinsä ja hyväksyttiin toisen syöttäjän lisäys (samoin plussan saanut pelaaja korjattiin toiseen maaliin).

  Joten jos joukkue itse on hereillä ja haluaa korjauksen, se on mahdollista. Pelkästään ilmoittamalla ei onnistu, mutta videotarkistukseen pääsee ja sen kautta tulee korjaukset ja lisäykset, jos niitä löytyy.

  Ylimääräisiä syöttöpisteitään tuskin mikään joukkue korjauttaa pois. Eikä varmaan onnistu myöskään poistattaa niitä pyynnöllä vastustajankaan maaleista.
   
 2. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Ja kesken pelin niitä voidaan aina korjata. Ottaa myös syöttäjiä pois, jos alunperin tuli liikaa. Lähtökohta ei poisteta koskee pelin jälkeistä aikaa.
   
 3. Lainaus:
  Taitaa olla niin, että pelin aikana noitakin voi muuttaa, mutta jälkikäteistarkistuksissa ei. Axe jo asiaa selvensikin.
   
 4. lebak Jäsen

  JYP-Lukko Antti Suomela (Jerry Turkulainen)

  Yllä linkki ottelun koosteeseen (JYP:n ensimmäiseen maaliin). Onko säännöt muuttuneet vuosien saatossa vai miten Turkulaiselle merkkautetaan tuosta syöttö? Turkulainen taklataan kiekosta irti, vastustaja ottaa kiekon ja syöttää kaverinsa kantapäille, josta Suomela sutaisee maalin.
   
 5. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Ritari sanoi toisen erän alkaessa, että Turkulaisen maila hipaisi tuohon Ilomäen syöttöön Ahoselle ja näin ollen sai siitä jälkikäteen syöttöpisteen. Nää nyt on näitä...
   
 6. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Joo niinhän tuossa kävi, tuo tosiaan lisättiin jälkikäteen ja kyllähän tuon osuman tai hipaisun videolta huomaa,.mutta kuinka mielekästä tuollaisten lisääminen on? Syöttö tuo ei sanan varsinaisessa merkityksessä ainakaan ole.
   
 7. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Kun Turkulaisen maila kerran tuohon Ilomäen syöttöön osuu, niin kai siitä sitten halutaan syöttöpisteellä palkita. Ei se mun mielestä mitenkään väärin ole, kun todennäköisesti tuo Ilomäen syöttö olisi muuten tullut Ahoselle paremmin ja maalia ei varmaankaan olisi syntynyt.

  E: Ja vähän samanlainen on tuo Lukon tasoitustkin. Osuuko VandeVelde kiekkoon ennen kun Ramstedt saa sen ja passaa Claireaux'lle? Vai saako syöttöpisteen pelkästä häirinnästä osumatta kiekkoon?
   
 8. HOOLIGAN_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1923 (1897), Suomalaiset (TML, VGK) & Kummitus
  Lainaus:
  Juu tasanhan nämä meni, että syöttöjen suhteen linja oli myös tasapuolinen, kun VandenVelden syöttökin lisättiin jälkikäteen.
   
 9. lebak Jäsen

  @HOOLIGAN_ @#16 Kiitokset selvennyksestä. Itseltä meni tuo hipaisu täysin ohitse. Äänetkin oli vielä mutetettu.
   
 10. Mies laidan takaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans
  Pelicans-Saipa. Aku Kestilä saa syöttöpisteen Mankisen 1-0 maaliin. Näyttäisi häviävän aloituksen, jonka jälkeen Saipan numero 10 (Hamilton) syöttää rystyllä viivalle, Mankinen katkaisee syötön ja karkaa maalintekoon.
   
 11. Asplöven Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Syöttöpisteen kuulemma tarkastetaan jälkikäteen. Verratkaapa Ässät-KooKoo 18.12. Ässien kolmas maali ja 21.12. Pelican-KooKoo, KooKoon maali.
  Ässien maalissa Kärki lyö kiekon maalivahdin edestä kohti maalia, kiekko menee molarin patjan alta kohti maalia Tiivola lyö sisään. Matkalla saattaa osua pakin mailaan , mutta pakki ei hallitusti pelaa kiekkoa. Ei syöttöpistettä. KooKoon hyökkäyksessä Bonsaksen lyö kiekon maalille. Pelicansin Saarinen siirtää kiekon suoraan Pitkäsen lapaan. Löytyy kaksi syöttäjää. Onko linja sama kaikkiin tilanteisiin?
   
 12. Mortal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  CCCP, ILVES
  Erotuomarikerhojen jäsenet nämä kuulemma tarkistavat hallissa toimitsijoina Telian materiaalista.
   
 13. Esteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin ylivoimaisesti paras jääkiekkoseura
  Lainaus:
  Justiinsa. Liiga on lähinnä sellaista "kerho" -toimintaa. Vieläkö joku ihmettelee, miten Tsekkin, Sveitsin ja nyt vielä Itävallan liigat ajavat ohitse?
   
 14. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Mikäs tässä on väärin?
   
 15. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Lainaus:
  Noinhan se on ollut iät ja ajat. Nykyisin sitten tarvittaessa vielä tilannehuone tarkistaa noita myös.
   
 16. Harppuuna Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL, Islanders
  Oliko Haapanen edes Ilveksen nelos maalissa?
   
 17. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Tulkitsen tätä kryptistä viestiä niin, että siinä tiedustellaan oliko Haapanen syöttäjänä Ilveksen neljännessä maalissa. Leimu ampui viivasta kiekon Haapaseen, josta se pomppasi keskelle. Sportilaiset sohivat siitä ohi ja Ikonen jatkoi Ahtolalle, joka teki maalin. Ehkä vähän tulkinnanvarainen syöttöpiste, mutta oli Haapanen Ilveksen nelos maalissa.
   
 18. Zerotta Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Kyseiseen maaliin ei annettu toimitsijoiden kautta syöttäjiä, vaan ne lisättiin tuomareiden toimesta.
   
 19. volgan lautturi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä
  Lainaus:
  Ihan mielenkiinnosta kysyn, ketä siellä pitäs sun mielestä olla toimitsijoina jos ei erotuomarikerhojen kortillisia toimitsijoita? Juniorijoukkueiden äidit ja iskät?

  Siellä on toimitsija, työnimeltään syöttäjien nimeäjä, ihan sitä varten että katsoo maalit tarvittaessa jälkikäteen, yleensä erätauolla, ja korjaa syöttäjät tarvittaessa. Heti maalin tultua ilmoittaa kirjurille/käsikellolle maalintekijän ja syöttäjän/syöttäjät, jotka puolestaan näyttävät nämä tuomareille paperilla. He vahvistavat tai tarvittaessa korjaavat. Lisäksi myös Tilannehuone tarkastelee maaleja ja korjaa tarvittaessa maalintekijät ja syöttäjät.
   
  Esteri tykkää tästä.
 20. Tj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Melchester Rovers
  Lainaus:
  Vahvistan protokollan. Yleensä ns. bongari saa syöttäjät kerralla oikein, koska ovat ammattitaitoisia ja harjaantuneita tehtäviinsä. Joskus sitten on hyvin vaikea erottaa jotain kosketuksia, ja niihin tulee selvyys nykyään joko tilannehuoneesta tai erätauolla uusintoja katsellessa paremmista kuvakulmista.