Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Suomi-sarjan playout ja karsinnat 2017

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana zeitgeist, 25.02.2017 klo 18.58.

 1. rasperi75 Jäsen

  Lainaus:
  70km. Yhteistyö ei ole toiminut Kalajoen kanssa ja veikkaampa että Muik tarvii yhteistyösopimuksen pärjätäkseen ainakin alussa. Farmisopparia vaan pystyyn. Väritkin on samat!
   
 2. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Lainaus:
  Farmisopimus saattaa olla joissakin tapauksissa jonkinlainen "etu", mutta pitkällä tähtäimellä se on (mun mielestäni) omiaan tuhoamaan sen alemmalla tasolla pelaavan farmikumppanin identitettiä. Joukkue ei tunnu "omalta". Koko toiminta on epävarmaa kun ei tiedä kuka milloinkin pelaa joukkueessa ja se ei ole hyvä asia kanssapelaajien, ei valmennuksen, eikä varsinkaan katsojien kannalta.
   
 3. Tahkon Korva Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jht ja Vaasan Sport
  Lainaus:
  Onko sellainen tieto jossain julkaistu?
   
 4. SeitsemäsPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sydämellä pelaavat
  Lainaus:
  No kyllä sellainen tieto varmoista lähteistä on korviin tullut. Vaikka sarjapaikkakin olisi säilytetty, olisi lopetus ollut todennäköinen.
   
 5. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Jos näin menee, niin rupeaa pännimään se puuttunut maali ihan uudessa potenssissa.
   
 6. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Niin nähdäänkö nyt yhdistyminen Jyp Akatemian ja D-Kiekon välillä? Olisi varmaankin ihan mielenkiintoinen ja kilpailukykyinen joukkue.
   
 7. SeitsemäsPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sydämellä pelaavat
  Joukkueestahan jää nyt pelaajia Keupalle, Riemulle ja D-kiekolle. Saa nähdä miten pelaajaliikenne alkaa, kun lopullinen ilmoitus tulee. Varmasti molemmat Jyväskylän porukat tulevat vahvistumaan.
   
 8. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Aina löytyy joku jota jää jokin pännimään. Jos PEPO olisi sen yhden maalin enemmän saanut, niin täällä pännisi sitten se Haukkojen epäonnistunut rankkari jatkoajalla 12 sekuntia ennen PEPOn voittomaalia.

  Nyt näyttää Haukkojen kannalta hyvältä, Muik Hockey kaatui vieraissa 5-3. Tästä on kiva lähteä huomenna kotiotteluun.
   
 9. Lainaus:
  Siltähän se vahvasti näyttää, että maalin päähän Pepo jäi Suomisarjasta. Tosin suomisarja-paikasta luopumisia on nähty ennenkin ja mestiskarsinta ketjun puolella pyöritellään mahdollisuutta Espoon nostamisella liigaan, joten voi se paikka vielä Pepollekin aueta. Urheilullisin perusteinhan Pepo siellä ilmeisesti seuraavana järjestyksessä olisi, tietysti urheilullisuus näissä nousuissa ei aina ole aivan keskiössä ollut.
   
 10. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Onnittelut Haukoille vierasvoitosta, kotona myös sama homma niin keski-uudellamaalla nähdään oikea Suomi-sarja joukkue eikä mikään irvikuva.
   
 11. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Oijoi, hyvältä näyttää Jäkessä! Hienoa jos Haukat kairaavat tiensä S-Sarjaan. Vielä hetken joutuu ehkä "paikallispelejä" Vantaalla odottamaan mutta ilolla tulee aina Järvenpäässäkin vierailtua
   
 12. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Haukat johtaa tällä hetkellä toisen erän lopulla olevaa viimeisen karsintavaiheen 2. osaottelua jo 8-1-lukemin, joten eiköhän tässä voi alkaa toivotella järvenpääläisiä tervetulleeksi ensi kaudeksi Suomi-sarjaan.

  Sama ”kohtalo” on suurella todennäköisyydellä edessä myös Haukoilta kärsään ottavalla Muik Hockeylla, kunhan vain JYP Jyväskylä Oy ilmoittaa tulevien viikkojen aikana lopettavansa JYP-Akatemian toiminnan ja keskittävänsä voimavarat muualle organisaationsa kehittämiseen.

  Se on sitten täysin eri juttu, ottavatko uusikaarlepyyläiset tarjotun Suomi-sarjapaikan vastaan, sillä ”perseen kesto” korkeammalla sarjatasolla voinee muodostua mahdolliseksi ongelmaksi, jollei esimerkiksi Hermes saavu jonkinlaisen yhteistyömallin voimalla apuun.
   
 13. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Erittäin hyvältä näyttää täällä hallillakin, katsojamäärä 1120.
  Toistaiseksi numerot pysyneet Muikin kannalta noinkin siedettävinä, syystä että tuomari on nähtävästi tullut vierasjoukkueen mukana Jäkeen.
   
 14. Eskelarit Jäsen

  Wow, 1120 katsojaa Järvenpäässä..
   
 15. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Siellä on ilmeisesti kaikki keravalaisetkin tulleet paikalle seuraamaan ensi kauden ykkösfanitusjenginsä otteita.
   
 16. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Lainaus:
  Erittäin hyvä lukema, toivotaan että Järvenpäähän saadaan iskukykyinen joukkue ja paljon katsojia hallille. Pitää käydä ainakin Ketterää ja Huntersia vastaan pelattavat ottelut.
   
 17. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Lainaus:
  No no, vaikka sympatiat ovat näissä karsinnoissa olleet Haukkojen puolella niin ei ihan sentään hallille asti olla vaivauduttu.

  Katsotaan mitä tapahtuu loppukevään ja tulevan kesän aikana tapahtuu. Veikkaan jonkinlaista yhteistyökuviota Keravan kanssa... ehkä?
   
 18. Lainaus:
  Ulkopaikkakuntalaisen silmin katsottuna täysin sama mitä yhteistyökuvioita siellä kulisseissa pyöritellään. Olisi vain yksi pyyntö: älkää muuttako Haukkojen nimeä, logoa tai ylipäätään mitään ”brändistä”. Olisi todella sääli vetää noin perinteisen seuran imago kerralla alas. Uskoisin kaikkien alasarjaseuraajien saaneen jo tarpeeksi arpajaisista kauden alussa, jolloin arvuutellaan millä nimellä uusimaalaisnippu sarjaan ilmoittautuu.