Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Suomi-sarjan playout ja karsinnat 2017

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana zeitgeist, 25.02.2017 klo 18.58.

 1. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Ohhoh... Kiekkokopla lähti sitten kolinalla sarjaporrasta alemmas ja Muik Hockey jatkaa viimeiseen karsintavaiheeseen 5-4-kotivoitolla joensuulaisista. En kyllä ennen karsintojen alkua uskonut, että Koplalle löytyisi vastusta, mutta juuri se on näiden pelien suola ja sokeri, kun et ikinä tiedä miten kohtalon kamppailuissa lopulta käy.

  Muik Hockey saanee hetken aikaa vielä odotella vihulaistaan, joka on vielä tällä hetkellä Haukat, mutta jos PEPO lyö kolme kiekkoa vikassa erässä KJT-uuniin, eikä samalla päästä itse yhtään, jatkuu lappeenrantalaisten tuhkimotarina vielä viimeisessä karsintavaiheessa uusikaarlepyyläisiä vastaan.
   
 2. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Jos ollaan ihan tarkkoja, niin 5-1 tuloksellakin PEPO menee jatkoon, koska sitten katsottaisiin PEPO:n ja Haukkojen keskinäisiä joista pisteet menevät PEPO:lle 4-2.
   
 3. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Totta. Ehdin jo aiempaan spekulointiviestiini tässä ketjussa kirjailla saman, mutta nyt jännitys on viemässä voiton. :)

  PEPO jo 4-0-johdossa! Nyt ollaan lähellä jonkinlaista sensaatiota.
   
 4. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Jännaksi vetää tuon A lohkon karsinnan, vajaat 4 minuuttia jäljellä ja PEPO tarttee vielä sen yhden maalin. Missä vaiheessa lähtee veskari ja kostautuuko se jos KJT lyö tyhjiin?
   
 5. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Sillähän ei ole väliä jos KJT lyö tyhjiin, kun 5-1 riittää PEPO:lle...
   
 6. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Jep jep, vajaat pari minuuttia jäljellä, aikalisä ja veskari pois. Olemme jännän äärellä. ;)

  Edit: Ei riittänyt, lopputulos 4-0, joten Haukat jatkavat karsintoja.
   
 7. MM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekkomaajoukkue Torinossa 2006, HKH
  Onnittelut Haukoille! KJT laittoi PEPOn ahtaalle pelaten vain kahdella kentällisellä.

  e: kieliasu
   
 8. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Ei riittänyt PEPO:n yritys, sillä 4-0 jäi ottelun lopputulokseksi. Tämä tarkoittaa sitä, että Haukat jatkaa suuremman tehtyjen maalien määrän turvin karsinnan viimeiseen vaiheeseen ja PEPO:n kunniakas kausi päättyi tähän iltaan. Samalla myös KJT:n taru Suomi-sarjassa tuli tiensä päähän ja hyvä niin.
   
 9. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Kiitos Haukat, ja kiitos KJT että kestitte, jatkokarsintoihin Muik Hockey ja Haukat. Onkohan sitten Muik:n kotietu kun keräsivät enemmän pisteitä, vai miten tämä menee?
   
 10. SFPerkele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, H.K.H.
  Näyttäis olevan:
  Lainaus:
   
 11. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Onnea Haukoille karsintoihin, hyvä että epäilyistäni huolimatta KJT Edari pelasi tosissaan.
   
 12. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Lainaus:
  Pelaajilla ja valmennuksella ammattiylpeys kesti loppuun asti, vaikka todennäköisesti eräs nimeltä mainitsematon seurapomo muuta yrittikin. Ne ketkä tietää keskiuusimaalaisen kiekkoilun taustoja, eivät hetkeäkään epäile, että oliko kaksi kentällistä viimeiseen peliin järjestetty juttu ja miksi oli. Ja sen seurapomon nimen voitte kaivaa tästä 1,5 vuotta vanhasta artikkelista.

  Suomalainen kiekkovalmentaja kieltäytyi peluuttamasta sponsorin poikaa – sai tylyt potkut - Jääkiekko - Ilta-Sanomat
   
 13. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  KJT on vihdoinkin poissa. Takaisin saavat tulla sitten, kun puuhastelu on loppunut eli toisin sanoen johto on vaihtunut.

  KJT:stä jää mieleen surkuhupaisa halli ja yleisömäärät mutta kuitenkin aina kova vastus, varsinkin ennen tätä kautta ja Bewe-aikoina. Pyry-KJT-sarja viime keväänä oli mukavaa katseltavaa. Parhaiten mieleen on kuitenkin jäänyt tietysti tuo sekoilu syksyltä 2015 minkä @J.Hotti mainitsi myös.

  Kiekkokoplan alas menosta on vähän kaksijakoiset fiilikset. Toisaalta aika tylsähkö joukkue. Mutta taas toisaalta ollut Pyryn kanssa monessa mukana, tammikuun ulkoilmaottelu ja vuosi sitten tapahtunut seisoskelu ja siitä saadut käsittämättömät sanktiot. Oli myös kova vastustaja varsinkin tällä kaudella.

  Eli mukava juttu, että saadaan uusi joukkue Suomi-Sarjaan. Molemmilla joukkueilla vaikuttaa käyvän hyvin yleisöäkin.
   
 14. zeitgeist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset pikkuseurat
  Lainaus:
  Tai olisiko jopa niin, että kaksikin uutta joukkuetta olisi ihan mahdollinen ellei jopa hiukan todennäköinenkin skenaario; näet jos Jyp-Akat jää rannalle Mestiskarsinnasta, eikö ollutkin niin, että se tuskin enää Suomi-sarjassa missään muodossa jatkaa? Ja tällöinhän nämä molemmat, eli Haukat ja Muik olisivat sitten SS-joukkueita ensi syksynä?

  Tuo Muik Hockey tuli kyllä mukavasti puskista tai siis Keski-Pohjanmaan rannikolta. Onhan seudulla ollut perinteitä sikäli, että Pietarsaaressa on ollut Jeppis pitkään kuvioissa ja taannoin Centers jopa 1-divarissa. Sen sijaan Vaasan Red Ducks, joka viimeksi hiukan sieltäpäin SS;ssä kävi, hyytyi kuitenkin aika nopeasti. Mutta ainakin itse uskon, että uusilla paikkakunnilla ja sellaisilla, jossa ei ole kyse paikkakunnan kakkos/kolmosseurasta on jossain määrin paremmat lähtökohdat. Vaikka vielä onkin ennenaikaista arvioida esim. Uusikaarlepyyn yleisömääriä jatkossa, kun " aladivarien gloryhunter"-pelit ovat ohi.
   
 15. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  @zeitgeist Juu itsekin olen samaa miettinyt, että molemmat saattavat nousta juuri tämän Akatemian mahdollisen tippumisen, lappu luukulle, takia. Suomi-Sarjassa olisi melkeinpä mahdoton jatkaa, koska Jyp haluaa farminsa Mestikseen ja Jyväskylässä on jo 2 S-S-joukkuetta. Jos IPK tippuisi niin sitten yksi näistä karsijoista riittäisi (niinkuin kuuluukin olla). Saa nähdä kuinka käy.
   
 16. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK , Shakers, Sherwood Playboys, HCK
  Kyllähän se olisi paras visio että JyP Akat putoaisi ja lopettaisi. Jyväskylän alueella on kuitenkin KeuPa, joka voisi tehdä yhteistyötä JyPin kanssa. Suomi-sarjassa taas MuIK olisi luonnollinen yhteistyökumppani Hermekselle.

  Haukkojen kohdalla voisi tulla kyseeseen yhteistyö KJT:n kanssa, kunhan ensin tämä nykyinen edari siivottaisiin pois aladivariin, tai voihan se jatkaa TuusKina kakkosessa jos rahkeet riittävät. KJT miehet voisi yksinkertaisesti toimia KJT:n ykkösjoukkueena, sillä halli ja yleisöpohja on ihan toista kuin Tuusulassa. Mielekästä olisi myös sopia yhteistyösopimus Haukkojen ja KJT:n kesken vaikka muka "vihollisia" ovat. Tosiasiassa yhteistyötähän KJT ja Haukat tekevät junnuissa A, B ja C tasoilla, joten miesten tasollakin olisi luontevaa jatkaa sitä.

  Hallin käytäväpuheita on ollut että Keski-Uudellamaalla ollaan jälleen virittelemässä yhteistyötä nimenomaa akselilla Järvenpää-Kerava, joten en ihmettelisi jos Suomi-sarjassa (jos sinne pääsee), pelaisi KJT Haukat ja kakkosessa KJT Shakers/Miehet/tms...
   
 17. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Voi jumaliste, ei kai tätä pelleilyä aloiteta nyt sitten Järvenpäässä. Näinkö pian se on unohtunut mitä siitä seurasi kun Haukat pelasi välillä KJT:na...

  EDIT: Yhteistyö siis on toki ok, mutta ei mitään nimenmuutoksia ainakaan Haukoille.
   
  Viimeksi muokattu: 27.03.2017 klo 11.47
 18. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Ettei vain tässä haluttaisi jälleen kerran saada suurempi taustaryhmä jalkeille, jonka harteille olisi helpompaa lasettaa yhteistyökumppanien hankkimisen eli rahan hankkimisen seuraan?

  Suomi-sarjassa pelaaminen (matkakustannukset, tuomaripalkkiot yms.) ei ole mitään halpaa puuhaa ja ei sinne kannata lähteä elämään kädestä suuhun sekä ainoastaan vain selviytymään. Tuskin yleisö Järvenpäässäkään jaksaa illasta toiseen vääntäytyä lehtereille, mikäli Haukat rämpii sarjan pohjalla.
   
 19. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Joo, ja ehdinkin jo lisätä viestiini ettei minulla tietenkään mitään ole yhteistyötä vastaan, mutta nimenmuutosta on Järvenpäässä kokeiltu ennenkin, ja siitä toivottavasti opittiin se ettei kokeilla enää. Tosin ehkä tätä kynnystä hieman lieventää se että junioripuolella pelataan jo nimellä KJT-Haukat.
   
 20. redcougar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Wasa Royals
  90-luvulla Järvenpään hallilla luuhanneena totean vain ettei hyvää nostetta kannata pilata nimeä muuttamalla. Se tehtiin kerran ja reisille meni. Noin muuten näkisin Haukat vahvempana karsinnan viimeisessä vaiheessa vaikka Muik monta hyvää päänahkaa ottikin matkalla 'finaaliin'.

  PS. Hienoa nähdä pitkästä aikaa Haukat livenä kun saapuvat lakeuksille, tätä on odotettu ehkä sen kymmenen vuotta mitä täällä olen asunut.
   
  Viimeksi muokattu: 27.03.2017 klo 14.19
 21. Kolmas Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Ymmärrän ainakin itse mainiosti sen, että Suomi-sarjaan tarvitaan suurempaa pohjaa, ja yhteistyö Keravan kanssa niin ikään olisi epäilemättä fiksua. Mutta Haukkojen brändistä luopuminen olisi surkea idea (vaikka kyllä se munkin mielessä on käväissyt ohimennen). Joukkue vetää sarjatasolleen kelpo yleisömääriä, sillä on mukavasti divariperinteitä, hallin kahvilan seinissä on mustaoranssit raidat - ja Järvenpäässä jos missä tiedetään, ettei KJT edustustason kirjainyhdistelmänä ole tavannut tuoda mukanaan kovin paljon positiivista. Jos Järvenpäässä pelaa ensi kaudella KJT, mun innostus käydä peleissä laskee melko olemattomaksi, enkä uskoisi olevani ainoa. Väitän, että Haukkojen brändillä on paljon paljon enemmän arvoa kuin äkkiä uskoisi.

  No, katsotaan pelit ensin. En ikimaailmassa olisi uskonut, että PePo ei tee viidettä maalia niiden 3-0- ja 4-0-maalien jälkeen. Todella käsittämätön karsintalohko ylipäätään, eilisen pelin ennakkoasetelmista puhumattakaan.
   
 22. Oakley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punanutut
  Onnittelut Haukoille ja Muik Hockeylle noususta Suomi-sarjaan.
   
 23. rasperi75 Jäsen

  Lainaus:
  Eiks ne pelaa vielä karsintasarjaa keskenään ja voittaja siitä Suomi-sarjaan? Hermekselle olisi hyvä juttu SS joukkue 50km päässä. Muikin sivuilta en vain ymmärrä mitään kun kaikki lukee vain ruotsiksi...
   
 24. SeitsemäsPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sydämellä pelaavat
  Lainaus:
  Akatemia tippuu ja luopuvat sarjasta, joten molemmat saavat sarjapaikan
   
 25. Hanson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, alasarjat.
  Lainaus:
  Hermeksellä on jo ennestään yksi SS:n joukkue n. 50 km:n päässä : JHT Kalajoelta.