Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Suomi-sarjan otteluseuranta 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana kumikiekko, 23.09.2017 klo 12.49.

 1. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  HCIK oikein tyrkyttämällä tyrkytti Haukoille täyttä pistepottia 3. erän lopun rangaistuksillaan, mutta eipä näyttänyt jägeläisille maistuvan. Ehkäpä se kauden avausvoitto tulee sitten jatkoilla tai rankeilla?
   
 2. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  No eipä tullut vieläkään Haukoille voittoa, sillä HCIK:n Vilho Virmavirta päätti Järvenpään taiston vain 16 jatkoaikasekunnin jälkeen tekemällään 2-3-ratkaisumaalilla, jonka ansiosta kaarinalaiset kohosivat sarjassa jo 3. sijalle.
   
 3. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Haukoille ei tosiaan näyttänyt kelpaavan - en tiedä millainen sen paikan pitää olla josta Haukatkin saisi kiekon maaliin, mutta tänään avopaikkoja ratkaista peli oli enemmän kuin tarpeeksi.
  Tämä on ensimmäinen tämän kauden tappio joka syö miestä, sillä nyt kyllä hävittiin huonommalle joukkueelle.
   
 4. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Porvoossa pelattiin perinteinen isät vs. pojat-peli, jossa isäntänä toiminut Hunters oli ensin mainittu ja vieraaksi saapunut Titaanit jälkimmäinen joukkue. Mistään voittotaistelusta ei tarvinnut avauserän jälkeen enää edes puhua, sillä Hunters takoi jo siinä Titaanit tainnoksiin ja vei ottelun lopulta nimiinsä näytöstyyliin maalein 7-1.
   
 5. Linnankundi Jäsen

  Titaanit oli yllättävän vaisu, odotin melko tasaista ottelua, vaikka uskoinkin Huntersin pelin hoitavan. Kummallekin joukkueelle voi pitää YV-harjoitukset, siksi luokatonta ylivoimapeli oli molemmilla. Titaanien maalivahdin räpyläkäsi oli kunnossa.
   
 6. Oakley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punanutut
  Jätkät voi kävellä takaisin Kotkaan. Täysin käsittämätöntä läpsyttelyä koko peli.
   
 7. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  Ottelu JHT-Haukat alkoi perinteisesti.. vajaa viisi minuuttia pelattu ja haukat johtaa 0-1

  Yksi erä pelattu "höntsää", tilanne 2-2.... torjunnat 10-10
   
  Viimeksi muokattu: 14.10.2017 klo 16.31
 8. Oakley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punanutut
  Kotona sentään kulkee. Titaanit - S-kiekko 7-3 40min.
   
 9. Naxnax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ehdottomasti JHT/Kärpät
  Jht:lla ei kulkenut vaikka voitto tulikin. 4-2 ansaitusti toki, mutta sekavaahan tuo oli. Eipä ihmekkään jos 8 pelaajaa puuttuu normaali kokoonpanosta. Nyt vielä kolmannen erän alussa Mustonen loukkaantu, joten 9 on tällä hetkellä lasareetissa. Enpä tiiä, mistä haetaan apuja tähän loukkaantumis sumaan. Karua on. Itse pelistä sen verran että Haukat yritti kyllä hyvin, mutta pelin taso oli aika huono. 3-2 JHT:n voittomaali oli selvähkö paitsio, mutta linjuri oli niin pahasti tiellä että jäi viheltämättä. Molemmat uudet pelaajat suoriutu hommasta hyvin. Holappa ja Heikkilä toi tarvittavaa rauhallisuutta, sekä molemmat oli kiekollisina aina uhka vastustajalle.
   
 10. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Riemu - Hokki peli 0-1. Ei maalijuhlaa, Hokilla paikat pariin lisämaaliinkin, Hyviä paikkoja, muttei mennyt. Miten muilla tuleeko kuva pari sekuntia selostusta jäljessä? Ite pitää katsoa ilman ääntä..
   
 11. Oakley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punanutut
  Loppunumerot 10-5. Onnea vaan S-kiekolle Porvooseen, sitä tarvitsette...
   
 12. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Tiukille se otti Hokilla, mutta lopputulos kuitenkin sitä luokkaa mitä pitikin Riemua vastaan.
   
 13. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Pyry - Koovee 8-2

  Pirkanmaan herruus oli tällä kertaa Pyryn heiniä ja selvästi. Pyry aloitti ottelun vahvasti ja ensimmäiseen erään iskikin maalin sekä ali- että ylivoimalla. Alivoimalla syntynyt 1-0-maali oli aika koominen, kun ensin Koovee-vahti Yrjölä kaatui kulmassa hakiessaan kiekkoa ja kiekkoon ehtinyt Salmela kaatui myös, mutta sai pelattua kiekon maalin eteen Sormuselle, joka pienen asettelun jälkeen iski kiekon tyhjään rysään. Juuri ennen tätä kaikkea Hilden laukoi kiekon ohi maalin hyvästä paikasta, ja muutama sekunti siitä kiekko oli jo Kooveen maalissa.
  Toinen erä oli Pyryltä murhaavan tehokasta 4-0-maaliin asti, jonka jälkeen tuli pieni ulospuhallus ja Koovee hallitsi kenttätapahtumia lopun erän. Ojasen iskemä pukukoppimaali aivan erän loppuun oli todella tärkeä maali ja kolmas erä olikin taas täysin Pyryn.

  Yleisöä oli paikalla hienosti 490, vaikka tuntui kyllä, että oli vieläkin enemmän. Mutta tunnelma hallissa oli joka tapauksessa korkealla. Hilden oli kyllä varjo viime kauden itsestään, vaikka väläyttelikin pari kertaa. Mika Niemi ei Kooveen mukana ollut, olisi ollut kiva nähdä hänetkin vielä pelaamassa. Tiedä sitten olisiko pystynyt auttamaan joukkuettaan parempaan suoritukseen.
  Pyryn loistava puolustuspeli kyllä piti Kooveen vahvan hyökkäyskaluston tänään herran nuhteessa. Toisin päin olikin sitten eri laulu, ja huonoon puolustamiseen Koovee tänään eniten kaatui. Pyryltä on turha mainita ketään yksittäisiä onnistujia, oli esitys sen verta vakuuttava koko porukalta.

  Seuraavaa peliä saakin odottaa viikon verran, kun ensi lauantaina Nokialla vastaan luistelee JHT. Kalajokisten huonosti liikkeelle lähteneestä kaudesta huolimatta uskon, että tullaan näkemään todella kova taistelu pisteistä!

  Lisätään vielä, että Koovee-ikoni Sulosen puhuttua itselleen kympin kolmannessa erässä naurahdin, kun hallissa alkoi soimaan Alice Cooperin Hey Stoopid :) Nokialaisyeisö antoi lempikooveelaiselleen suosionosoituksensa tietenkin.
   
  Viimeksi muokattu: 14.10.2017 klo 23.51
 14. zeitgeist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset pikkuseurat
  Loistavasti kauden aloittaneen Pyryn lisäksi varsinais-suomalaisilla joukkueilla oli eilen menestystä myöskin, kun VG otti vieraissa jo toisen voittonsa AIK/Laserista, mikä mukavasti kohensi joukkueen asemia häntäpäässä. Täytyy ihan pyytää julkisesti anteeksi tuota pari viikkoa sitten täällä esittämääni näkemystä siitä, että joukkue, kuten Muik, olisi "lähes varma karsija". Saattaa olla, että TuTosta tullut apu Jesse Niemisen muodossa ja Henry Isbergin paluu käänsivät jotenkin momentumia. Toisaalta joukkue ei kuitenkaan ole voittanut kuin vasta tuon alakanttiin kauden aloittaneen AIK:n, joten kiinnostavaa nähdä, jäivätkö VG:llä rökäletappiot pysyvämmin taakse.

  Kaarinassa puolestaan edelleen samat vaisut ja mihinkään muuttumattomat 86 silmäparia katsomossa, vaikka joukkue on ollut sarjassa korkeammalla kuin koskaan. Eilen oli mitä dramaattisin matsi D-Kiekkoa vastaan, jossa 3. erässä tilanne oli nopeasti kääntynyt 0-4:stä tasoihin 4-4. Vieraat olivat kuitenkin sitten vieneet voiton jatkoajalla. No, eivätpä tiedä kaarinalaiset mitä menettävät, vaikea näin Suomi-sarjan ystävänä on uskoa, että esim. liigan seuraaminen olisi oikeasti tuota värikkäämpää. Mutta kun muita kuin valtakulttuurin tarjoamia vaihtoehtoja ei jakseta huomata tai tutkia, vaikka ne olisivat ihan silmien edessä ja lähellä, niin minkäs teet.

  Jännittävältä ja vähän arvaamattomaltakin näyttää tämänvuotinen S-sarja, eikä sittenkään mitään aivan heittopusseja taida olla mukana. Tällä hetkellä jumbona oleva Haukatkin on voitottomanakin pitänyt pelit yleensä ihan tasaisina.
   
  Viimeksi muokattu: 15.10.2017 klo 10.38
 15. Torkkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Jaahas Haukoilla tänään Muik vieraissa. Tästä olisi henkisesti tärkeä ottaa ensimmäinen voitto Suomisarjassa, menisi varmasti kotimatkakin joutuisammin.
   
 16. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Lainaus:
  NImenomaan ja mieluusti vielä kolmen pisteen voitto, sillä muuten alkaa Haukkaparveen tulla apinalauma selkään salamatkustajiksi. Vaikee lentää kun on painoa selässä. Uskon ja toivon että tänään se sitten napsahtaa ja sen myötä peli vapautuisi hieman enemmän.
   
 17. Torkkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Lainaus:
  Nimenomaan! Välillä peli näyttänyt vähän tuskastuneelta kun ei voittoja ole tullut vaikka lähellä on ollut. Jospa tänään aukeaisi voittosarake.
   
 18. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Hokki suorittaa asiallisesti tänään. Tähän malliin voisi vaikka kausi jatkua.
   
 19. WLuK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Aikamoinen selkäsauna. Siitä huolimatta aika vähän jäähyjä vihelletty, eli VG:n pelaajien hermot pysyneet hyvin kasassa. Monella muulla porukalla voisi kiehua yli.
   
 20. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Ja sieltähän se aukesi, jee! Oletinkin että Muik pitäisi pystyä hoitamaan, niin hyvin Haukat on kuitenkin pelannut vaikka voittoja ei ennen tätä ollutkaan. Haukat siis voittaa 2-1.
   
 21. Kolmas Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Koville on ottanut Haukoilla tämä kausi, mutta ehkä on realismia muistaa, että nyt oli ensimmäistä kertaa kaikissa arvioissa heikommaksi rankattu joukkue. Kohtalaisen hyvin Haukat on pelannut tähänkin asti näkemissäni peleissä, mutta omiin on mennyt ihan kohtuuttoman paljon turhia maaleja. Tästä on huomattavasti parempi jatkaa keskiviikkona Porvooseen.
   
 22. Torkkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Lainaus:
  Loistavaa! Tärkeät 3 pistettä. Nyt on ensimmäinen voitto otettu ja latu on auki.
   
 23. Big Bear Jäsen

  Ihan mielenkiinnosta kysyn, että voivatko Kajaanissa paikalla olleet valaista, että kuinka ihmeessä Locans on pystynyt luovimaan ottelun ilman yhtään tehopistettä? Näytti ainakin käyneen kerran jäähyllä...
   
 24. Receiver Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  VG-62, TPS, TuTo, Suomen maajoukkue
  Lainaus:
  Tässä ei ihan onnistuttu
   
 25. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Kyllä, nimenomaan noita ihan turhia maaleja on mennyt liikaa. Sellaisia joissa suurin yksittäinen tekijä on ollut Haukkojen oma säheltäminen, loistavana esimerkkinä tästä viimetorstainen HCIK-ottelu ja Indiansin 1-2 johtomaali.. Pelillisesti Haukat on ollut kyllä parempi kuin miltä pistesarake näyttää, mutta tuota ihmeellistä sähellystä on ollut jokaisessa näkemässäni pelissä tällä kaudella.