Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Suomi-sarjan otteluseuranta 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana kumikiekko, 23.09.2017 klo 12.49.

 1. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  Joo tuon sarjan voittaja on Suomi-sarjan mestari. Jos huomenna JHT voittaa, niin pääse se kotihallissaan juhlimaan mestaruutta. Mutta jos Hunters huomenna voittaa, niin game 5 Porvoossa sunnuntaina ratkaisee mestaruuden kohtalon. Ja tämän sarjan voittaja kohtaa sitten Peliitat Mestis-karsinnoissa.
   
 2. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Lainaus:
  Jaa, ettei vaan se finaalien finaali olisikin vasta sunnuntaina ja Porvoossa? Mulla on vähän sellainen kutina että ratkaisu nähdään vasta silloin. Mutta pianhan se nähdään oliko kutina enne vai sittenkin vaan satiaiset ;-)
   
 3. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  T.Siironen sai siis kaksi peliä kieltoa tuosta puhtaasta taklauksesta, eli on tänään vielä sivussa.

  Huntersin hyökkäyksen kärkinimi Heikkinen kärsii myös pelikieltonsa tänään.

  Näkisin että molempien kohdalla rangaistus on vähintäänkin kyseenalainen, tämän päivän peliä tuomroi KOVANEN, minun silmissä yksi suomisarjan parhaista tuomareista joten aavistellaan jotta tätä peliä ei tuomari ratkaise
   
 4. Linnankundi Jäsen

  T.Siirosen taklauksesta sen verran, että kuulemani mukaan Riihinen sai siinä lievän puujalan ja oli edellinen peli vielä epävarma pelipäivän aamuna. Eli ainakaan ei polveen taklauksessa osunut. Yritin myös Fanseatin tallenteesta katsoa, mitä siinä Heikkisen tapauksessa kävi. Siitäkään en mitään selvää rikettä löytänyt, tosin kuvan laatu ei paras mahdollinen ollut. Ehkä siinä mailan varsi osui JHT:n pelaaja sukukalleuksille jos Heikkisen maila oli JHT:n pelaajan jalkojen välissä, kun kiekkoa sähläsivät laidassa. Heikkisen maila kyllä näytti pysyvän alhaalla enkä minä mitään ylöspäin suuntautunutta heilahdustakaan havainnut. Molemmat lienee ylituomittuja näin jälkikäteen tutkittuna.
  Heikkistä olisi kyllä kaivattu tänään, tosin hyvinhän tuo Hunters veti ilman häntäkin Porvoossa. Jännä peli tulossa, vaikea paikka Huntersille kaivaa pakkovoitto.
   
 5. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Pätkiikö muilla JHT- Hunters peli?
   
 6. Kiekko-Kolli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks & KooKoo
  Pätkii ainakin täällä
   
 7. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Heikkenee lähetys kokoajan, kohta ei voi seurata. Harmi.
   
 8. Kiekko-Kolli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks & KooKoo
  Onnittelut JHT Suomi-sarjan voitosta. Kait noita karsintoja vois itekkin seurailla. Kiva katsella pelejä joissa on jotain panostakin.
   
 9. Oakley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punanutut
  Onnittelut JHT:lle mestaruudesta. Seuraavaksi Peliittojen kimppuun.
   
 10. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Onnittelut JHT:lle mestaruudesta ja tsemppiä molemmille karsijoille karsintaan!
   
 11. Naxnax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ehdottomasti JHT/Kärpät
  KIITOS JHT!! Hunters oli myös huikee joukkue, joka ei antanu tippaakaan periksi!
   
 12. eetu1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT
  MAHTAVAA JHT!!! Toissa vuonna pronssia, viime vuonna hopeaa ja nyt kultaa!!! Tiukka sarja, hyvän ja rehdin vastuksen Hunters tarjosi, mutta JHT oli kuitenkin askeleen edellä. Hieno palkinto Mustoselle pitkän uran huipennukseksi. Toki vielä on karsintapelit jäljellä, varmasti mukava koko joukkueen niihin lähteä kun on vain voitettavaa. KIITOS JHT!!!!!
   
 13. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Onnittelut JHT:lle, aiemmassa viestissäni mainittu kutina ei ainakaan ollut enne vaan jotain muuta :-)
   
 14. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Onnittelut Junkkarilaan! Naattikaa täysin siemauksin ansaitusta mestaruudesta! Peliittoja vastaan saisi sitten jo alkaa jarrutella...
   
 15. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  Suomi-Sarjan mestari.. onneksi tänään tuli ratkaisu, rehellisyyden nimissä uskon että tämän sarjan voittaja olisi ollut eri mikäli ottelusarja olisi jatkunut porvoosa .... naatitaan tästä JHT JHT JHT
  ....ja tänään poika saunoo