Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Suomi-sarjan otteluseuranta 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana kumikiekko, 23.09.2017 klo 12.49.

 1. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Merkillepantava suoritus kyllä "huippuluokan pisteentekijältä" vetää kaksinumeroisilla luvuilla voitettu peli kiikareilla läpi. Onneksi maanmiehensä sai pistetilin auki ihan huolella.
   
 2. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Lainaus:
  Lisätään vielä molempien LeKi vahvistuksen surkea peli. Yrjölä maalissa oli todella heikko, mutta Koskinen oli myös maalissa tosi epävarma. Taposta on kyllä ikävä. Missä mies lienee kun ei ole yhtään peliä pelannut. Ois luullut myös Kerimäen haluavan näyttää kotikylässään osaamistaan kun vielä tietää perheen historian Nokialla. Mutta ei. Surffausta koko peli. Aloitti 1ketjussa mutta lopulta löytyi nelosesta, eikä tänään fopsia vastaan ollut edes kokoonpanossa. Kooveen puolustus oli karmeaa, ei voi muuta sanoa
   
 3. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Lainaus:
  En tiedä koska viimeksi olet Taposen nähnyt pelaavan mutta Pyryn paidassa oli aika heikko yleensä, varsinkin viime kaudella. Joskus väläytti ihan kuningaspelillä mutta todella harvoin. Taponen on nykyään vain varjo (jos sitäkään) siitä mitä oli vielä muutama vuosi sitten. En tiedä missä mies luuraa, mutta ainakin tällä hetkellä Koskinen vaikuttaisi paljon varmemmalta valinnalta maaliin kuin Taponen.
   
 4. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Vankoissa kotijohdoissa näkyy tämän illan Suomi-sarjaottelut kulkevan. Hunters vie odotetusti Haukkoja ja johtaa toisen erän loppupuoliskolla lukemin 3-1, kun taas VG-62 on makselemassa ainakin avauserän perusteella kalavelkojaan HCIK:lle, johtamalla peliä maalein 2-0.
   
 5. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Kaipaisin edes hieman "rumempaa" peliä Haukoilta. Kylmästi vaan pysäyttäisivät tuon Huntersin luistelun, koska ilman sitä ei porvoolaisilla kovin paljon aseita näyttäisi olevan. Nyt kun muutenkin vihelletään jäähyjä lähinnä vain vierasjoukkueen "rikkeistä", niin ei siitä enempää haittaakaan olisi..
   
 6. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Noh... kyllähän Huntersilla aika tulivoimainen tuo hyökkäyskalusto on eli en nyt ihan ainoaksi aseeksi sitä luistelua pelkästään laskisi, vaikkakin sillä pärjää jo pitkälle. Raskasjalkaisille jengeille ei nykyisessä Suomi-sarjassa kovin kovaa menestystä voi povata ja se taidettiin Porvoossakin viime kauden päätteeksi ymmärtää, sillä nyt jengi on täynnä toinen toistaan sulavaliikkeisempiä kavereita.

  Mitä tulee taas tuohon kovuudella vastapuolen hyydyttämiseen, niin Suomi-sarjassa tuomarityöskentely on välillä sen verran kirjavaa, että jos pelaat hiemankin kovempaa ja "rumempaa" kiekotonta peliä, istut kokoajan boxissa ja sieltähän otteluita ei tunnetusti voiteta (pl. Ässät kaudella 2005–2006).
   
 7. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Nyt sen kirjavuuden näkee. Haukkojen Öystilälle 5+20 estämisestä, ja ihan täysi vitsi tuo tuomio ainakin....

  EDIT: Ja kun Haukat nyt ei muutenkaan tätä peliä enää voita, niin tekisivät ainakin JOTAIN.
   
 8. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Nyt tuli kyllä suhteellinen helposti Haukkojen Öystilälle 5+20 minuutin rangaistus estämisestä. Okei, kaveri tönäisi Huntersin Heikkistä selästä, joka tämän jälkeen törmäsi päin Haukkojen maalivahtia, mutta en nyt tuosta olisi alkanut ulosajoa painamaan lottokoneesta pihalle... tässä tulee tämä jo aiemmin mainitsemani Suomi-sarjan kirjava tuomarilinja esille.
   
 9. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Eipä näytä olevan ihan samat säännöt joukkueille tänään. Ulessi kolataan läpiajossa maaliin eikä edes kakkosta.

  Huntersin tulivoimaisuudesta olen sikäli vähän eri mieltä, että luovat kyllä paljon paikkoja tuolla luistelullaan, mutta oikeasti tulivoimainen joukkue ei kyllä hassaisi noin uskomatonta määrää maalipaikkoja mitä Hunters tekee.
   
 10. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Toiseen suuntaan vähän vastaavanlainen tilanne meni sitten läpi tuomarin sormien, kun Huntersin Kettukangas rikkoi takaapäin puoliksi läpi päässyttä Haukkojen Ulessia, joka meni voimalla sisään maaliin. Ehkä tässä sitten ratkaisi se, ettei Ulessi törmännyt veskariin ja Kettukangas säästyi rangaistukselta, mene ja tiedä.

  Lainaus:
  Tästä olemme sitten vain eri mieltä. Yleensä kiekkoa paljon pitävät ja pelejä hallitsevat joukkueet saavat luotua suuren määrän maalipaikkoja, joista sitten myös käyttävät hyödykseen jonkun osan sekä voittavat pelejä tasaiseen tahtiin.

  Itse katson tulivoimaisuudeksi sen, että Hunters on tällä hetkellä mättänyt häkkejä noin reilun viiden maalin keskiarvolla per peli ja on samalla myös eniten täysosumia Suomi-sarjassa tehnyt joukkue (Pyryllä toki peli vähemmän pelattuna).
   
 11. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Haukat näkyy poimivan aika iloiseen tahtiin käytösrangaistuksia (Hunters-pelissä jo kolme kymppiä sekä Öystilän ulosajo) ja ne voivat jossain kohtaa nousta joukkueelle ongelmaksi, kun miehiä on useampi pelikiellossa niiden johdosta.
   
 12. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Tämän päivän tuomarilinjalla ainakaan minä en moiti Haukkoja käytöskymppien ottamisesta, vaikka niistä haittaa voi joskus ollakin.
  EDIT: Tai sanotaanko vaikka niin, että ymmärrän varsin hyvin noiden kymppien ottamisen tänään.
   
 13. Torkkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Lainaus:
  Juu vähän samanlaisilla fiiliksillä ollaan. Pääasia että pelissä on tunnetta ja elää siinä tunteessa vaikka välillä sitten räiskyisi yli kymppien muodossa.
   
 14. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  HCIK käänsi sitten pelin suunnan avauserän lopun ja toisen erän aikana sekä johtaa nyt Naantalissa peliä 2-3. Varsin tiukkaa tuntuu siis Varsinais-Suomen derbyssä olevan ja hyvä niin. Ehkäpä se saisi paikalliset tulemaan jatkossa aiempaa sankemmin joukoin seuraamaan joukkueidensa otteluita.

  Lainaus:
  Turhautumisestahan ne kertovat, kun peli ei kulje ja tappioita tulee selkeästi voittoja kovempaan tahtiin tilille.

  Enkä minäkään nyt moittinut Haukkoja niistä käytösrangaistuksista. Lähinnä totesin vain, että ne voivat koitua vielä myöhemmin jägeläisille ongelmaksi pelikieltojen muodossa.
   
 15. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Se on totta että Hunters on tehnyt paljon maaleja - mutta yhdenkään muun joukkueen en ole nähnyt tuhrivan suhteellisesti yhtä paljon paikkoja (paitsi ehkä Haukkojen).
  Kyllähän maaleja tulee jos saat riittävästi enemmän paikkoja kuin vastustaja, mutta minä katson tulivoimaisuudeksi enemmän tehokkuuden niissä maalipaikoissa kuin paikkojen määrän.
   
 16. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Turhautumisesta kyllä, mutta siitä turhautumisen syystä voidaan olla montaa mieltä. Pelin ollessa 0-2 ja ottelua jäljellä yli 51 minuuttia, ei kukaan ota tuossa vaiheessa käytöskymppiä turhautumisesta häviämiseen. Turhautumisen aiheutti tänään Pelle Hermanni jolle joku oli hölmöyttään lainannut pillin.
   
 17. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Kuten sanoin, olemme tästä vain eri mieltä ja that's it.

  Lainaus:
  Tokihan siinä turhautumisessa on aina hyvin usein tuomarien vihellykset ja viheltämättä jättämiset mukana (en todellakaan puolustele tämän illan tuomarilinjaa millään muotoa, sillä se oli varsin mielenkiintoinen), mutta myös tuo Haukkojen tuloksellisesti erittäin heikko alkukausi on varmasti vetänyt pelaajien hermoja normaalia kireämmälle.

  Tällaisessa mielentilassa sitten kun pelit kovasta yrityksestä huolimatta kääntyvät lähes kerta toisensa jälkeen tuttuun lopputulemaan eli tappioon, menee päänuppi ennen pitkää yhdellä jos toisella jumiin ja suu alkaa paukkua, josta tulee näitä turhautumiskymppejä.
   
 18. Torkkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Lainaus:
  Tämäkin on aivan totta ja varmasti myös vaikuttaa. Koska Haukkojen monet pelit ovat olleet tiukkoja ja jopa jotenkin hallussa mutta silti tultu kaukalosta tappio niskassa, kyllähän se näkyy väkisinkin jossain vaiheessa.
   
 19. Linnankundi Jäsen

  Eipä tuossa Hunters-Haukat pelissä Haukoilla ollut juurikaan jakoa. Hunters loi paikkoja liki liukuhihnalta, ei se ollut pelkkää tulivoimaisuuden puutetta maalien vähyys vaan kyllä Haukkojen maalivahtikin pelasi loistavasti ja esti todella rumat lukemat. Huntersin yv on kyllä tehotonta, nytkin oli yv:tä reilusti ja ei tainnut tulla yhtään maalia yv:llä. Jäähyt tuli aiheesta, tosin melko tiukalla linjalla. Eikös se niin ole, että ulosajo tulee, jos loukkaantuu jäähyn arvoisessa rikkeessä. Tuon Kettukankaan ja haukkahyökkääjän tapauksen näin toisesta päästä katsomoa, joten en siitä uskalla sanoa mitään faktaa, mutta näytti ainakin siltä, että hyökkääjä yritti voimalla ajaa maalille ja Kettukangas painoi vastaan minkä pystyi. Voi olla toisinkin, pitää huomenna katsoa videolta. Tuomari oli kyllä hieman herkkänahkainen parissa kympissä. Ne näytti tulevan pelkästä pienestä suunsoitosta, tosin viestien sisältöähän ei katsomoon asti kuulunut. Ja vanha jääkiekkototuus on, että tuomarit ovat voittajien puolella.
   
  Viimeksi muokattu: 18.10.2017 klo 22.23
 20. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Haukoilla ei näytä olevan paljonkaan jakoa Huntersia vastaan suurelta osin siksi, että jostain syystä Huntersin pelaajien annetaan ihan liian vapaasti käyttää tuota nopeuttaan hyväksi. En tiedä mikä idea tuossa on olevinaan. Pelkäävätkö Haukkojen puolustajat pelaavansa itsensä kokonaan ulos tilanteesta jos yrittävät pysäyttää, vai missä on vika, mutta tuo ei kyllä toimi Huntersia vastaan. Varsinkaan kun karvataan välillä kolmellakin miehellä ja annetaan vielä ylivoimahyökkäyksiä tuon takia. Ymmärrän kyllä että Haukat on II-divarissa tottunut siihen että voivat paineistaa vastustajia ihan surutta, mutta ei noin voi pelata Suomisarjan parempia joukkueita vastaan, ainakaan Haukkojen materiaalilla.

  Hunters on aivan selkeästi pahin vastus jonka Haukat on tällä kaudella missään ottelussa kohdannut, edes TuTon kanssa ei ollut niin paljon vaikeuksia.
   
 21. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Lainaus:
  Lievä off topic, mutta pieni huomautus sallittakoon, että niin se mieli muuttuu kun on oma joukkue kyseessä. Muistaakseni taisit aikoinaan haukkua KJT Miesten käytöskymppejä II divarin karsinnoissa KooKoo -65 vastaan, että kyllä kokeneiden pelimiesten kasetin pitäisi kestää. Siinäkin matsissa oli semmoinen pellehermanni saanut pillin käteen että jopa kotijoukkuekin ihmetteli.

  Mutta mitä tulee tämän illan peliin muuten, niin kyllä alkaa hieman vaikuttamaan että liian heppoisella materiaalilla Haukat operoi tässä sarjassa. Jotain puhettahan siitä olikin Mikken kanssa Haukka ketjussa vai olisko ollut pelaajasiirtoketsjussa. Jos joukkue koostuuu edelliskauden II divari pelaajista ja Suomi-sarjan häntäpään joukkueen pelaajista, niin onko se jälki sitten tätä? Toivon että Haukat tuosta vielä piristyy.
   
 22. Torkkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat
  Lainaus:
  Tämän voin allekirjoittaa täysin. Hunters ollut tähän mennessä pahin vastustaja. Haukat pelasi sarja-avauksessa huntersia vastaan hyvän ottelun muutamaa minuuttia lukuunottamatta silti vaikeuksia oli ajoittain useastikkin nimenomaan huntersin hyvän liikkeen takia.

  Nyt olisi pääasia saada voittoja ainakin joukkueilta jotka on ennakkoon veikattu taistelemaan haukkojen kanssa samoista sijoista.
   
 23. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Tätä liian heppoista materiaalia en kyllä allekirjoita. Haukat on tuloksista huolimatta pystynyt pelaamaan hyvin tasaisia matseja lähes kaikkia vastaan, ja tiettyjä tappioon päättyneitä pelejä myös hallinnut (HCIK). Aika harva nousijajoukkue voi ensimmäiselle kaudelle rakentaa mitään huippukokoonpanoa. Sen perusteella mitä olen peleissä nähnyt, niin Haukkojen materiaali kyllä riittää tähän sarjaan, pelitavan kanssa on vielä vähän tekemistä.
   
 24. Linnankundi Jäsen

  Videotarkastuksen jälkeen korjaan näkemykseni, Kettukangas olisi ansainnut kakkosen tilanteessa työntäessään selästä haukkahyökkääjän maaliin. Ei ollut kylki kylkeä vasten likimainkaan. Muuten Haukkojen pelistä sen verran, ettei sen peli tasoltaan poikennut oleellisesti muista Porvoossa vierailleista joukkueista eli kyllä niitä voittojakin varmasti alkaa tulemaan kauden aikana, kun asiat vaan loksahtaa paikoilleen.
   
 25. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  HCIK:n Joni Seinelä näemmä yksin kaatamassa FPS:n. Kaarinassa kaksi erää takana ja isännät johtavat 3-0, Seinelän ollessa jokaisessa osumassa mukana tehoin 2+1.