Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Suomi-sarjan otteluseuranta 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana kumikiekko, 23.09.2017 klo 12.49.

 1. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Haukat pisti kiekon maaliin Hokin puolustajien pomputtelun jälkeen aivan ilmaiseksi. Mutta. Onneksi tilanteen ulkopuolella oli juuri käsi noussut tuomarilla ja Haukoille väkivaltaisuusjäähy eikä maalia. Kyllä on huonoa peliä edelleen mutta tänään on onnea Hokilla mukana isosti.

  Edit: Toinen onnenkantamoinen heti perään kun tuomaristo jättää päivänselvän jäähyn viheltämättä Hokille. En ole ennen nähnyt että vaihtoaitiossa oleva pelaaja pelaa mailallaan kiekkoa ja sutii sen pois omalta alueelta :D Ihan käsittämätöntä ettei tuosta vihelletty väärää vaihtoa.

  Hokin huikea YV jatkuu. Eli Haukat alivoimalla tasoihin.
   
  Viimeksi muokattu: 08.10.2017 klo 17.50
 2. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Nyt saatiin sentään ylivoima pyörimään, mutta ei suoraan syötöstä laukauksia tai kiekkoja maalin eteen. YV pyörii reunoilla, mutta pyörii nyt kumminkin. Haukat päässeet useasti nopeilla avauksilla ja vauhdilla reunoilta hyviin hyökkäyksiin.
   
 3. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Hokki siirtyy vaihteeksi johtoon kun ensin Haukat hukkasivat kaksykkösensä täysin.

  Edit: ja ramirezin heitto lupsahtaa maaliin ilmeisesti Korhosen ohjauksesta.

  Edit2: Hokin tuuri jatkuu kun Haukat pistää kiekon ylänurkaan ja tuomari vaan levittelee käsiään.

  Edit3: Hokin huitomiskakkonen jäi puhaltamatta vaikka vastustajan maila lensi korkealla kaarella ja sen perään sitten Hokilta ihan hieno maali ja peli 1-4.

  Edit4: toinen nätti maali perään ja 1-5
   
  Viimeksi muokattu: 08.10.2017 klo 18.26
 4. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Kinnusen gamesaver nro 2, seuraavasta tilanteesta Haukkojen kavennus 2-5. Sitten täysin tyhjästä maalista kiekko ohi ja seuraavasta hyökkäyksestä jo 3-5. Kyllä on Hokin viisikkopuolustus ihan järjetöntä paskaa. Koko ajan tulee 3-1 tai 2-1 hyökkäyksiä Haukoille.

  Edit: nyt oli kinnuselta jälleen kunnon pelastus ja sen jälkeen Gapalta todella upea yksilösuoritus joka toi 3-6 johtomaalin juuri ennen erän loppua.
   
  Viimeksi muokattu: 08.10.2017 klo 18.41
 5. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Nopeasti tulee maaleja järvenpäässä. Selostuksesta ja lähetyksestä plussat keskiuudellemaalle. Kuvaus ihan ok, pikkuisen kun kuvaaja ei jää pelistä jälkeen niin hyvä lähetys.
   
 6. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Tähän vahva sama. Selostaja erittäin asiallinen kaveri joka neutraalisti kommentoi tapahtumia eikä saa Säteri-mallin mikrofoniorgasmia joka kerta kun kotijoukkue saa kiekon. Tätä kuuntelee ihan mielellään.
   
 7. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Haukat kaventaa tilanteeksi 4-6 jälleen kerran todella huonon Hokin puolustuspään pelaamisen ansiosta.

  Edit: nyt taisi peli ratketa tuohon 4-7 maaliin.

  Ja Korhonen kaunistelee lukemat jo 4-8:aan.
   
  Viimeksi muokattu: 08.10.2017 klo 19.21
 8. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Lainaus:
  Lainaus:
  Ajattelin ottelusta kotiutuneena tulla tänne avautumaan illan tuomaritoiminnasta, mutta eihän mun enää tarttekaan.

  Pekka Kemppinen on nyt kaksi kertaa nähty toilaile... tuomaroimassa Haukkojen kotipelejä, toivottavasti kolmatta kertaa ei enää koskaan tule.

  Ei Haukat silti tuomaripeliin kaatunut, vaan oman viimeistelyn surkeuteen. Toki olisihan se hienoa jos edes tehdyt maalit laskettaisiin...
   
 9. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Mietin noita kirjoittaessani että jos olisin kotijoukkueen kannattaja niin kyllä savu nousisi korvista. Kokonaisuutena meni kyllä niin älyttömän monta tilannetta Haukkojen kannalta väärin.
   
 10. Naxnax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ehdottomasti JHT/Kärpät
  Tänään siis Muik - JHT. JHT lähtee siipirikkoisena vieraspeliin kun taas Muik on ilmeisesti saanut 7 lainamiestä Hermeksestä. Saapa nähä, kohtahan tuo ottelu alkaa, joten peukut pystyyn.
   
 11. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Sttenkin vain viisi Hermes-lainaa kirmailee Muik Hockeyn riveissä tänään – Henri Limma, Santeri Kinnunen, Oliver Elenius, Kasperi Rantala ja Arttu Rautiala eli jo aiemmissakin Suomi-sarjapeleissä mukana olleiden Limman sekä Kinnusen lisäksi kolme A-junioria kehiin.
   
 12. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
  Jos annetaan Santerin keskittyä näyttelemiseen ja antaa Hermeksen juniorin Matiaksen pelata Muikissa. 1-0 Matiaksen maalilla Muik johtaa.
   
 13. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Kinnunen kuin Kinnunen, mutta seison nyt korjattuna. :)
   
 14. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Miksihän Riemu-Pyry pelataan noin myöhään? Melkoinen laina kerralla tuo 5 pelaajaa ja näyttäisi ainakin alkuun auttavan Muikia kummasti.
   
 15. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Olisko otettu huomioon, että päivätöissä kävijät ja opiskelijat ehtivät iltapäivään olla menoissaan ennen kuin pyry joutuu lähteä matkustamaan.
   
 16. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Bussi ajaa Nokia-JKL väliä pari tuntia vähintään. Hallilla pitää olla vähintään tunti ennen peliä paikalla. Joten periaatteessa jos neljältä loppuu työt niin juuri ja juuri mahdollistahan tuo olisi. Eikä mene edes aamuun kun on takaisin kun noin lyhyt matka.
   
 17. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Suomi-sarjassa jokainen joukkue on vierasotteluissa pelipaikalla noin kaksi tuntia ennen avauskiekon putoamista jäähän, jollei jotain linja-auton rikkoutumista tms. ole sattunut matkaan. Pelaajat tarvitsevat kuitenkin nykypäivänä sen oman valmistautumis- ja keskittymisaikansa otteluun, joten enää ei tulla ns. suoraan bussista jäälle ja pelata ilman kunnon lämmittelyitä sun muita valmisteluita.

  Eiköhän tuolla Hippoksella ole kyse vain siitä, että jääaikoja ensimmäisenä rohmuaa itselleen JYPin liigajoukkue, jonka jälkeen vuorossa ovat JYPin juniorit, Diskoksen juniorit ja sitten tulevat vasta Suomi-sarjajoukkueet, vaikka edustusmiehistöjä ovatkin.

  Siinä on varmasti yksi syy, miksi aloitusaika on noin myöhäinen ja toinen syy on arkipeli, jotka tuppaavat paikkakunnasta riippuen alkamaan klo 18:30–19:30 (SJL:n sääntö myöhäisimmälle pelin aloitusajalle Suomi-sarjassa on muistaakseni klo 20:00).
   
 18. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  JHT ottamassa pataan Smulterin porukalta 2-1.....

  EDIT: .... ja niinhän siinnä kävi, HTn lista "käsittämättömät tappiot" saa jatkoa, nyt uidaan kyllä syvissä vesissä.
   
  Viimeksi muokattu: 11.10.2017 klo 20.42
 19. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  Jossain kohtaahan sen Muik Hockeyn kovan taistelun pitikin kantaa ansaittua hedelmää ja mikäpä sitten parempi paikka onkaan avausvoitto Suomi-sarjassa ottaa, kuin kaataa suurin mestarisuosikki raivoisasti kannustavan kotiyleisön edessä.

  Suurin työnsankari isäntien voitossa oli peräti 55 kertaa torjunut maalivahti Elias Lindvall.

  JHT:lla ei kyllä nyt kulje juna ihan siihen tahtiin, mitä ennakkohehkutukset antoivat odottaa. Kärkipelaajien loukkaantumiset verottavat tällä hetkellä aikasta pahasti joukkueen iskukykyä, joten olisikohan Kalajoella jo lisävahvistusten haku käynnissä?
   
 20. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Muik sitten avasi pistetilinsä täydellä kolmen pisteen potilla JHT:n kustannuksella. Pienoinen yllätys kyllä.
   
 21. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  Kyllä JHT tappio oli todellinen yllätys, vedonlyöntiVirman kertoimet sen myös kertovat
  1=12,00
  X=8,90
  2=1,12
   
 22. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Kova on ollut luotto vierasvoittoon kun miettii JHT:n alkukautta.
   
 23. FrankMir Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers
  Lainaus:
  vastaus kysymykseen, on haku käynnissä ja ilmeisesti pari vahvistusta tulee jo tällä viikolla.

  Vaikka loukkaantumisia on ollut, niin silti ihan käsittämätöntä konttaamista ollut koko JHT:n alkukausi. Nyt olisi jo korkea aika pelaajien katsoa hetki peiliin tai loppukauden saavat pelata tyhjille katsomoille.
   
 24. Naxnax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ehdottomasti JHT/Kärpät
  Kyllä nyt menee jo komiikan puolelle. No ehkäpä se kaikki paska on sama lapioida kerralla päälle. Nyt nää tappiot vois vaikka loppua ja äijät tervehtyä. Ei jumalauta!
   
 25. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Riemu-Pyry päättyi vieraiden 2-9-voittoon. Fanseatin kautta ottelua seurailin ja kyllä Riemu ihan vastuksen Pyrylle antoi. Riemu on kyllä sen sykkeen päälle saadessaan vaarallinen joukkue ja se varmasti se juuri oli osasyy JHT:n kaatoon. Pyry ei sitä nokialaisten onneksi Riemulle liikaa antanut. Nyt pääsi porukka myös hyvin tehoille ja erityismaininta nuorelle puolustajalle Rudolf Orjolle, joka iski tänään ensimmäisen maalinsa miesten peleissä.

  Ja näin se JHT:n konttaaminen sitten tosiaan jatkui. Vahvistuksia vai tulossa... ei sekään aina mikään saletti ole, että ne peliä parantaisivat (ainakaan sen ensimmäisen pelin jälkeen). Ja mitäs sitten, kun lasaretti alkaa tyhjentymään, niin tuleeko tungosta. Eiköhän se peli Kalajoella kuitenkin aukea.