Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Suomi-sarjan otteluseuranta 2017–2018

Viestiketju osiossa 'Suomi-sarja' , aloittajana kumikiekko, 23.09.2017 klo 12.49.

 1. zeitgeist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset pikkuseurat
  Parin pelin kehitys kiinnostaa kovasti tänä su: ensinnäkin Muik-Hokki, jossa kohtaavat ylempää ja alempaa tulevat joukkueet. Toistaiseksi VG:n kaverina nollakerhossa olevat pohjalaisnousukkaat ovat pelissä mukana ainakin vielä ekan erän jälkeen: tilanne 1-1.

  Jyväskylässä HCIK näkyy puolestaan aloittaneen sähäkästi mukavilla tuloksilla kauden avanneen D-Kiekon vieraana: 0-2 ekan erän jälkeen. Inkkarit saattavat olla nyt sisuuntuneita, koska hieman yllättäen hävisivät eilen kotonaan toiselle jykyläläiselle Riemulle, joka oli rokottanut 3 maalia saman isäntien ottaman laitataklausvitosen aikana.
   
 2. WLuK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Uusikaarlepyystä kun ei tule päivän jääkiekkoannosta (peli siellä on Hokille 2-3), niin olen vähän seurannut Titaanien ja JHT:n peliä. Tuo JHT:n 3-2 kavennus oli kyllä aika selvä potkumaali, vai osuiko vielä mailalla kiekkoon? Ei ainakaan videolta näytä siltä.

  EDIT:
  Hokin uusin vahvistus Jaakko Heiskanen teki Hokille 4-2 maalin. Saarenpäällä tehot 2+1 ja Heiskasella 1+2.
  Peli päättyi Hokille 2-5, kun Niki Huovinen pisti kiekon vielä tyhjiin.
   
  Viimeksi muokattu: 01.10.2017 klo 18.08
 3. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Pyryllä makea kuuden pisteen viikonloppu pohjoisessa, kun AIK/Laser HT:kin kaatui 4-1. Kaksi kovaa joukkuetta oli vastassa, niin todella komea suoritus! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.
   
  Viimeksi muokattu: 01.10.2017 klo 18.44
 4. Oakley Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Punanutut
  Lainaus:
  Oli päivän selvä potkumaali. Onneksi ei tuolla maalilla ollut sitten pisteitä ajatellen suurempaa merkitystä. Titaaneilta ihan hyvä peli vaikka tokassa erässä vaikutti, että JHT painelee tasoihin ja ohi, mutta Pussinen oli mies paikallaan.
   
 5. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Onko tuo VG-62 oikeasti noin huono jengi, että se ottaa vastuksesta riippumatta kierroksesta toiseen suurinumeroisesti kajuuttaan? Viime kaudella naantalilaiset sentään pystyivät edes jotenkuten pistämään muille kampoihin, mutta nyt näyttää aika pirun heikolta.

  Kaarinassa illan ainoaa Suomi-sarjaottelua pelattu kaksi erää ja HCIK rökittää Veegaa jo maalein 8-1. Voipi tulla vieraille aikasta pitkä päätöserä.

  EDIT: Lopputulos 11-1 eli täysin samat lukemat, joilla VG-62 otti edellisessä kotipelissään kärsään Kooveelta ja jonka jälkeen joukkueen päävalmentaja Juha Pulli esitti facebookissa julkisen anteeksipyynnön kannattajille. Jännä nähdä kuinka kauan aikaa mies jaksaa samanlaista menoa katsella...
   
 6. SeitsemäsPakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sydämellä pelaavat
  Tulee naantalilaisille pitkä kausi tätä menoa. Ei näköjään taso piisaa tällä hetkellä mitenkään tähän sarjaan.
   
 7. zeitgeist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset pikkuseurat
  Totta turisette. En ole vielä tämän kauden VG:tä nähnyt, enkä tiedä haluanko hirveästi tätä menoa nähdäkään:(. Aikaisemmilla kausilla 2010-luvulla on meno Naantalissa ollut aika erilaista ja VG on pystynyt useimmiten pitämään pelit tasaisina ja aina toisinaan voittamaankin. Pulli antoi Rannikkoseudussa ilmiöön syyksi muiden joukkueiden vahvistumisen ja sen, että tällä kaudella VG:ltä puuttuvat TuTo-avut. Nuokin varmaan jo riittäisivät ja siihen vielä se, että profiilihyökkääjä Seinelä lähti naapuriin eli Kaarinaan eikä yhtään kovempaa vahvistusta tullut tilalle.

  Toisaalta tähänastiset vastuksetkin ovat VG:llä olleet sieltä sarjan kovemmasta päästä etupäässä. Mutta kyllä tämä jo pahasti alkaa siltä näyttää, että VG ja Muik ovat lähes varmat karsijat keväällä.
   
  Viimeksi muokattu: 04.10.2017 klo 08.46
 8. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  FPS ottaa kotipelissään oikein huolella tukkapöllyä Huntersilta. Peliä pelattu rapiat 35 minuuttia ja vieraat johtavat jo 1-6. FPS on vaihtanut jo maalivahtia ja käyttänyt aikalisän, mutta mikään ei näytä pysäyttävän voitosta toiseen marssivaa Huntersia.
   
 9. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  JHT - S-kiekko 5 - 3
  Olipa ottelu, jännitystä riitti kyllä ottelun viimeisille minuuteille. S-Kiekon esitys odotuksiini nähden yllättävän hyvä, mitään selvää pelillistä notkahdusta ei tullut missään vaiheessa. HTlla taaseen liian monta sekoilutilannetta eikä syötöt tahtonut mennä oikeaan osoitteeseen, positiivista kuitenkin että voitto tuli kotiin ja tuntuu että kunhan HT saa pelijyvän kohdalleen niin tulee selvää jälkeä, Hyvä JiiiHooTeee!

  (Käviköhän JHTn kolmannessa -vaioliko-neljännessä maalissa kiekko kertaalleen takaraudassa ennenkuin sohasivat pysyvästi maaliin?)
   
 10. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Pyry voitti sarjakärjessä olleen KHT:n varsin tylyllä esityksellä 6-1. Pyry puolusti todella kurinalaisesti ja hienosti, eikä ole yhtään sattumaa, että on tällä hetkellä vähiten maaleja päästänyt joukkue sarjassa. Myös hyökkäys oli tarvittavan tehokasta.
  KHT väläytteli ihan hyvääkin peliä, mutta kyllä Pyry oli tänään niin pelillisesti ja tuloksellisesti paljon parempi. Pelaajista Pyryltä mainittakoon Teppo Antila, joka iski hatullisen ja Miika Viinamäki, kenen paluupeli oli todella hyvä. Maalivahti Mikael Saari myös erinomainen.

  Pyryn kausi onkin alkanut todella erinomaisesti. Tuosta puolustuksesta vielä niin en ihmettele enää yhtään miksei Pyry pärjännyt Liiga-konkarien kanssa päätyyn asti. Nämä nuoret miehet puolustavat paljon paremmin ja kurinalaisemmin kuin konkarit ikinä. Toki hekin hyvin puolustivat, mutta ehkäpä tässä on se syy miksi Koovee hävisi KHT:lle ja Pyry nyt voitti porilaiset selvin numeroin. Uuden Pyryn peliä on ilo katsella ja ollaan kyllä tällä hetkellä hyvällä tiellä.

  JHT:lläkin vähän peli aukeilee? Jännäksi seinäjokiset pelin kuitenkin pisti. Ties monennettako kertaa sanon, mutta on kyllä aivan mahtava sarja tässä käynnissä, ja mikä parasta, on vasta ensi hetkillään.
   
 11. Viltin Varapakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Forssan Palloseura
  Lainaus:
  Ja täysin ansaittu 3-7 voitto Huntersille tänään, sen verran sekaisin oli isäntien paletti.
   
 12. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  KHT-D-kiekko ottelussa kotijoukkueella ei näköjään pääkoppa kestä, 0-4 tilanteen jälkeen kolme päätaklaus+käytös jäähyä.... todella epäurheilijamaista touhua
   
 13. Mikke73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Haukat, Ässät
  Haukat jatkaa totutulla linjalla, toisen erän alkupuolella D-Kiekko johtaa 4-1 ja on tehnyt molempien haukkajäähyjen aikana maalin. Vaikeaa on taas.
   
 14. WLuK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  FPS-Hokki pelin ensimmäisessä erässä olikin sitten kaikenlaisia soolosuorituksia, heikkoja hyökkäyksiä ja runsaasti jäähyjä. Tunteet kuumenivat nopeasti ja tuloksettomia hyökkäystilanteita oli molemmin puolin. Paras tilanne oli ehkä FPS:n pelaajan läpiajo, joka taisi kilahtaa tolppaan(?). Hokilla taisi olla useampiakin 2vs1-tilanteita, mutta maalit pysyivät puhtaina. Hokin pitää nyt keksiä keinot päästä suoraviivaisemmin maalintekosektorille.
  Tuo Forssan jäähallin verkko katsomon edessä häiritsee hieman katsomista, onkohan muissa halleissa vastaavia verkkoja pitkien katsomoiden puolella? Parantaa toki turvallisuutta.
   
 15. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Miten WLukilla, pätkiikö lähetys? Muut ottelut tännään näkyneet hyvin pois lukien Forssan lähetys. FPS 1-0 johtoon erän alkuun.
   
 16. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lähetys pätkii vielä enemmän kuin Hokin pelaaminen. Kyllä on tuskaisen vaikeaa vieraskaukaloissa! Tällä hetkellä Hokki kyllä alisuorittaa...
   
 17. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Lainaus:
  Ei Forssa ole huono porukka, mutta ei oikein Hokkikaan ole saanut hyökkäyspeliään auki. Varmaan ihan ansaitut numerot. Ja totta Hokki ehkä alisuorittaa nimilistaa katsoessa, mutta ollaan treenattu joukkueena vähemmän kuin muut. Parempi ettei peli toimi nyt kuin helmikuulla..
   
 18. WLuK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Juurikin näin. Nakkelemalla kiekkoa katsomoon ei voita yhtään peliä.
   
 19. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Kyllä on kamalaa katsottavaa. Ylivoiman aikana päästään edes hyökkäysalueelle vasta viimeisen kymmenen sekuntin aikana. Vihreät miehet pitää Hokkia nyt suorastaan pilkkanaan.
   
 20. Naxnax Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ehdottomasti JHT/Kärpät
  Tulipa tämäkin päivä nähtyä. JHT - Riemu 5-7. Ei siinä, hyvä opetus tuli tästä matsista. Ehkä parempi tässä vaiheessa pysähtyä ja miettiä, mikä maksaa?? JHT hallitsi ottelua totaalisesti. Riemu teki paikoista maalit. Ei se jääkiekko sen kummempaa ole. Positiivista kotijoukkueen pelissä oli loistava luistelu nopeus ja syötötkin napsu ihan hyvin lapoihin. Eipä tässä muuta positiivista keksi, eikä tieten tarvikkaan. Jokainen pelaaja varmasti tietää ettei ollu paras päivä.
   
 21. pippurimylly Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHT / Boston Bruins
  @Naxnax ..... hyvä että kekseit matsista positiivistakin kirjoitettavaa.
  Allekirjoittaneella nimittäin vaikeuksia löytää matsista hyvää sanottavaa.
  Kyllä suurinosa katsojista poistuivat hallilta pää painuksissa... tsemiä HTlle, me noustaan vielä
   
 22. zeitgeist Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tavoitteelliset pikkuseurat
  Voi hyvinkin olla, että JHT nousee ylöspäin ja ensi tilassa, mutta on tämä kuitenkin silleen alkanut koko lailla yllätyksellisesti, että ehdoton sarjan kärkeen jopa ylivoimaiseksi rankattu joukkue pyörii 6 ekan kierroksen jälkeen keskikastissa. Pari ekaa kierrosta voi toki mennä miten sattuu, mutta 6 ei enää ole ihan satunnaistekijöillä kuitattavissa. Eikä mitenkään paremmin ainakaan vielä mene toisella kärkikastiin yleisesti rankatulla eli Hokilla.

  Kutakuinkin ennustetussa tahdissa puolestaan ovat edenneet Tampereen seutulaiset eli Pyry ja KooVee. Mutta kärjessä porskuttava Hunters ja erityisesti D-Kiekko ovat taas olleet selvät alkukauden positiiviset yllättäjät. Jälkimmäistä ei Jatkiksen jengissä kukaan ennustanut kärkisijoille, johtuiko tuo sitten vain siitä, ettei täällä juuri ketään Jyväskylän kirjeenvaihtajaa ole näkynyt...?
   
 23. Tuleva mestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pyry & Tappara
  Pyry - Titaanit 5-1

  Lyhyt kertaus tähän eilisestä ottelusta. Nähtiin aika vauhdikas jääkiekko-ottelu, jonka Pyry tehokkaalla viimeistelyllä vei. Muutenkin ottelu oli kyllä aika pitkälti Pyryn hallintaa, mutta olisi Titaanit voinut pitää numerot tasaisempina paremmalla viimeistelyllä. Rautio maalillaan ja uhrautuva puolustus näyttivät taas miksi Pyry on päästänyt vähiten maaleja tähän alkukauteen. Päätuomari Vakkarilta tuli pari outoa vihellystä ja viheltämättä jättämistä puolin ja toisin mutta ei nyt mitään suuria mokia. Ja yleisesti ottaen pysyikin homma ihan hyvin käsissä, vaikka tunteet välillä vähän kuumenivatkin.

  Oskari Ojanen palkittiin ilmeisesti Pyryn parhaana pelaajana, ja meni kyllä oikeaan osoitteeseen. Todella hyvä peli Ojaselta tänään. Myös maalivahti Rautio ja pari aika makoisaa blokkia ottanut Teppo Antila ansaitsevat maininnan, ja muutenkin koko nokialaisjoukkue pelasi todella hyvän pelin. Ensi viikolla jatkuu ensin Jyväskylässä Riemua vastaan ja lauantaina onkin sitten alkusarjan ylivoimaisesti odotetuin ottelu, kun Koovee saapuu Nokialle!

  Lainaus:
  Joo yllättyneinä on täälläkin seurattu kalajokisten menoa. Tuosta olen samaa mieltä myös, että 6 kierrosta tälläistä taaperrusta ei ihan selity pelkillä "alkuvaikeuksilla". Uskon toki, että JHT nousee vielä kärkipäähän, mutta tämä 8-10 pisteen kaula mikä Pyryllä ja Huntersilla nyt on voi muodostua aika tärkeäksi, kun kausi lähestyy loppuaan.
  Riemulle kertaalleen häviäminen ei nyt ole mitenkään "yliluonnollista", mutta seitsemän maalin päästäminen, kaikella kunnioituksella Riemulle, vähän kyllä on. Pakollakin tässä vähän tulee mieleen viime kauden Pyry, kun yllättäen hävittiin Kiekkokoplalle, taisi olla 4-7 lukemat.
   
  Viimeksi muokattu: 08.10.2017 klo 12.39
 24. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Lainaus:
  Näistä varsinkin D-kiekko on yllättävä sillä hävisi kohtuullisen selkein lukemin Hokille molemmat harjoituspelit kauden kynnyksellä. Suoritus itse sarjassa näillä kahdella joukkueella on sitten taas ollut hyvin vastakkainen siihen nähden.
   
 25. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Kuuluuko muilla Haukat-Hokki pelin taustalla niin älytön surinaääni ettei pysty pitämään ääniä päällä ollenkaan? Jospa se häviäisi ennen kuin peli alkaa.

  Edit: ei tunnu poistuvan, hiljeni hieman. On kyllä sekavaa hirvitystä taas peli heti alkuun. Pelkkää harhasyöttöä ja kiekonmenetystä toisensa perään.

  Edit2: Kiekko löytyi sekasotkusta Saarenpäälle joka napsautti kaarelta maalin. Josko helpottaisi vähän?
   
  Viimeksi muokattu: 08.10.2017 klo 17.27