Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

Suomi Pyeongchangin olympiakisoissa 2018

Viestiketju osiossa 'Olympialaiset 2018, PyeongChang, jääkiekko' , aloittajana Barnes, 03.08.2015 klo 10.29.

 1. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Kummolaa haastateltu Ylellä ja silmiin pisti kohta, jossa sanoo "Huhujen mukaan Venäjä aiotaan sulkea kisoita tai heille tarjotaan mahdollisuus edustamiseen ilman lippua. Nyt on kuitenkin vain parempi odotella, Kummola jatkaa". Vaikka tosiaan sanoo, että nyt on vain parempi odotella, niin nuoko tosiaan on ne ainoat esillä olevat vaihtoehdot? Meinaa KHL:n uhkausten mukaan noilla vaihtoehdoilla ovat vääjäämättömällä törmäyskurssilla.
   
 2. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Silkkaa asiaa jälleen veli Alexandrokselta koko viesti, mutta tässä lainatussa on hyvä ydin.

  Ja tässä uskoakseni tarkoitetaan nimenomaan viimeisintä WC:a.

  Eiköhän sen nyt jokainen nähnyt, kuinka heikkotasoista peli viimeksi WC:ssa oli. Vaikka oli mitä nimiä selässä.

  Intensiteetti ja veren maku suussa pelaaminen puuttui täysin noista kekkereistä. Olen nähnyt EHT:lläkin kovempitasoisia ja ainakin tunnelmaltaan väkevämpiä pelejä kuin moni peli tuolla. EHT:llä sentään monesti taistellaan kynsin hampain kisakonepaikoista ja silloin alkaa laidat ryskymään.

  Tuntui kuin World Cupissa jokainen pelaaja olisi vältellyt kontakteja viimeiseen asti, peli oli yltiöherrasmiesmäistä NHL-tähdistöottelu läpsyttelyä vailla minkäänlaista tunnetta. Sellainen kiva kohtaaminen kavereiden kanssa kesäloman päätteeksi. Vittu mitä paskaa.

  Paljon pitäisi muuttaa ihan WC:n perusrakenteista alkaen, jotta siitä saataisiin änäriolympialaisille kelvollinen korvaaja. Ja vaikka mitä tekisi, niin ei se silti tule täysin riittämään.

  Sääli kaikkia nuoria lätkäfaneja, jotka eivät ehkä koskaan pääse elämään samankaltaisia huikeita kokemuksia ikänsä puolesta, kuin mitä on itse saanut kokea. Ymmärtävätköhän ne edes, mitä Torino 2006 ja Leijonat oikein merkitsikään silloin kun se tapahtui? Muuta kuin dementikkopapan horinointia kiikkustuolissa? Kollaa kestää jne. perkele! :)
   
 3. RiverDog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Sun mielestä ehkä heikkotasoista läpsyttelyä, mutta kyllä aina oikeaa jääkiekkoa pelataan pienessä kaukalossa. En kyllä edelleenkään ymmärrä mikä syy Suomessa on pelata lentokentän kokoisissa kaukaloissa missä itse peli on useimmiten surkeaa läpsyttelyä ja todella hidasta.

  Onhan olympiakiekko tänä vuonna kaikessa karmeudessaan ihan floppi ja ihan sama vaikka KHL pelaajat osallistuisivat kisoihin. Kiinnostaisiko hiihto olympialaisissa niin paljon, jos 200 maailman parasta hiihtäjää ei saisi osallistua kisoihin ja osallistujat olisivat maakuntaviestitasoa? Onhan se mukavaa, että joitain ihmisiä sytyttää leijonapaita ja karjala-lippalakki aina keväisin. Itselle jääkiekko kauden kulta-aika alkaa silloin, kun NHL:n pleijareissa kiekko putoaa ensimmäisen kerran jäähän. Skoda-cupissa taas on mukava katsoa, kun ammattilaiset pitävät puolivaloilla semi-ammattilaisia pilkkanaan. Mitään kovin suurta jääkiekollista juhlaa ne kisat eivät anna.

  Onko kenelläkään muuten tietoa pelataanko Koreassa minkä kokoisilla kentillä? Onko ylisuuret lentokentät, ns. normaalit eurooppalaiset vai jopa Jumalan lahjana NHL kokoiset kaukalot?
   
 4. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Mukavaa on myös, että hyvin heikosti omaa äidinkieltään kirjoittava ihminen voi tuntea olevansa varsinainen lätkäintellektuelli "karjala-lippiksiä" halveksuessaan. Itsekin tykkään kovasti katsella Stanley Cupin pleijareita ja olen niitä monesti käynyt katsomassa paikan päälläkin. Ei siellä mitään joukkuetta pysty kuitenkaan symppaamaan läheskään samalla tavalla kuin Suomen Skoda Cup -joukkuetta tai Ilvestä, kun en ole koskaan Pohjois-Amerikassa asunut.
   
  Viimeksi muokattu: 29.11.2017 klo 23.12
 5. PPK Jäsen

  Lainaus:
  Kummola se vaan jatkaa itänaapurin ahterin nuolemista. Samaa saunakaveri porukkaa kuin Faselkin. Venäjällä on valtiollinen dopingohjelma (ja dopingnäytteiden hävitysohjelma) mutta vain kiinnijäänetkö ovat sen piirissä? Koko maa pitäisi sulkea kaikista kisoista mutta eiköhän Kummola ja Fasel taas toivota heidät tervetulleiksi MM-kisoihin. Ja sopivat tuomaritkin varmasti löydetään, kuten Minskin kisoissa.
   
 6. RiverDog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Puhutko itsestäsi vai tarkoitakko minun äidinkieltäni? Mikäli tarkoitat niin miten voit tietää mikä on äidinkieleni? Voi olla myös, että sinun luetun ymmärtämisessä on parantamisen varaa. Ja en missään nimessä halvenna karjala-lippiksiä. Se on vaan jotenkin niin hertaista, kun keväisin nämä Niilot ja YH-äidit löytävät aina itsestään sen koko kauden piilossa olleen jääkiekkofanin.
   
 7. Atthe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, Detroit Lions, HJK
  Lainaus:
  Onko se joku väärä tapa katsoa jääkiekkoa kun ei seuraa Jatkoajan keskustelufoorumia ja lähinnä maajoukkueen otteet kiinnostavat? Vai pitääkö hyvällä omalla tunnolla MM-kisoja katsoakseen valita maantieteellisesti lähin Liiga-seura, satunnainen kolmen uudelleensijoituksen NHL-seura ja sen jälkeen katsoa vähintään 100 ottelua jääkiekkoa joista mielellään kolmasosa aamuyöllä? Turha alkaa minkään fanikunnan portinvartijaksi. Siinä, että seuraa lätkästä vain MM-kisoja ei ole mitään väärää, vaikka jäisikin paljosta paitsi kun puhutaan lajin huippuhetkistä tai absoluuttisen parhaista pelaajista.
   
 8. RiverDog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ei varmaankaan ole väärä tapa, mutta itseäni se ärsyttää. Kahden viikon fanittaminen joka vuosi eikä mitään käsitystä itse pelistä. Hassuksi pukeutuminen ja typerä twiittailu saa itsellä niskan punoittamaan. Jokainen tyylillään, mutta fakta on se, että mm-kisat eivät todellakaan nouse kovinkaan korkealle ammattijääkiekkoilijoiden kesken.
   
 9. PPK Jäsen

  Lainaus:
  On se väärä tapa. Mutta ei se johdu MM-kisojen lyhyestä kestosta, vaan siitä että ne eivät ole oikeat MM-kisat. Maailmanmestaruuden voittanut joukkue ei ole maailman paras maajoukkue. Nykyään urheilu on usein parhaimmillaan maiden välisissä kilpailuissa. Kun pitää pärjätä oman maan pojilla ei mestaruutta voi voittaa rahalla, kuten ammattilaisliigoissa nykyään. Paitsi tietenkin venäläiset, jotka voivat ostaa tuomarit.
   
 10. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Itse mietin sitäkin, että mikä intressi Venäjällä on edes järjestää tuota joulukuun turnausta mikäli eivät osallistu Olympialaisiin ja mikäli vetävät KHL-pelaajat pois kisoista. Tai mikä intressi muilla mailla on osallistua tuohon turnaukseen.

  Marjamäki varmaan mielellään leirittää pelaajia Olympialaisia ajatellen, mutta siinä tapuksessa leiri varmaan kannattaa pitää Helsingissä tai Vierumäellä tms. ja sopia jotkut harkkapelit siihen samaan.
   
 11. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Täyttä potaskaa.

  MM-kisat ovat erittäin suuressa arvossa ihan jokaisen ammattijääkiekkoilijan kohdalla. Jopa huomattavasti suuremmassa arvossa, kuin keskimääräisen lätkäfanin silmissä.

  Ammattikiekkoilijat tietävät MM-kisojen valtavan merkityksen niin scouttaamisen, tasonmittauksen, urakehityksen kuin PR-arvon kannaltakin. Tiivistettynä: jos et pelaa MM-kisoissa, ei sinusta tule myöskään NHL-staraa, tai edes rivipelaajaa sinne.

  MM-kisoissa myös mitataan kiekkoilun uusimmat trendit ja niiden toimivuus parhaalla mahdollisella tavalla. Siksikin on hyvä, että nämä kisat ovat joka vuosi, sillä neljässä vuodessa ehtii yksinkertaisesti tapahtua liikaa asioita kaikilla saroilla.

  Ja jos ei kisoja arvostettaisi ammattipiireissä, ei siellä olisi lehterit täynnä vuodesta toiseen koko kiekkomaailman suurimpia pamppuja ja valtioiden päämiehiä.
   
 12. Lucius Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Tuo piti ennen paikkansa mutta pelaajatarkkailun kehityttyä organisaatiot tuntevat nykyään pelaajat niin hyvin, ettei MM-kisoilla ole enää niin isoa merkitystä.

  Tätä todistaa esimerkiksi se, etteivät Suomen kovimpiin NHL-puolustajiin kuuluvat Olli Määttä ja Rasmus Ristolainen kumpikaan ole esiintynyt MM-kisoissa.
   
 13. VapaahetoisGM Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Varsinais-Suomi
  Lainaus:
  Kyllä se edelleen osakseen pitää paikkaansa. Esim. Chicagon Jan Rutta sai sopimuksen pääosin hyvin sujuneiden MM-kisojen takia, joissa Chicagon scoutit olivat tarkkailemassa vahvistuksia. Tämä ihan Quennevillen ja Bowmanin kommenteista otettu.
   
 14. RiverDog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Et voi olla tosissasi?? Koko viestisi oli suurta vitsiä alusta loppuun.
   
 15. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Jos tuollaista tarvitsee kysyä, ei voi oikein sanoa, että "sarkasmitutka taitaa olla huollossa", kun sitä tutkaa ei ole taidettu koskaan edes hankkia.

  Esim. viime keväänä rankkarikisan ratkettua ruotsalaispelaajien riemua katsellessaan olisi voinut kuvitella, että voitto oli heille kova juttu. Onneksi Jatkoajan oikeinkatselija-kiekkohipsterit tietävät paremmin ja ymmärtävät, että ne vain esittivät onnellista Faselin käskyttäminä.
   
 16. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  No Venäjän intressihän voi olla siinä, että se voi olla kauden viimeinen turnaus, johon saavat kaikki kovimmat KHL tähdet näytille ja vielä kotiyleisön eteen ja varsinkin jos heidät on aikaisemmin suljettu, niin muut osallistujat ovat vaikean valintatilanteen edessä. Joko turnaus "tuhlataan" omilla KHL pelaajilla ja tarjotaan hyvä vastus Venäjälle tai sinne lähdetään sillä joukkueella, jolla olympialaisiinkin lähdettäisiin (ilman KHL pelaajia) ja silloinhan turnauksen pitäisi olla venäläisten ilotulitusta.
   
 17. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Tassilla Fasel kertoo, ettei uusia karsintoja ehditä järjestää ja jos lisäjoukkueita otetaan mukaan, saatetaan turvautua rankingeihin. Toisaalta jutussa kait sanotaan sitäkin, ettei ole täysin pois suljettua, että pelataan yhdellä joukkueella vähemmän. Tokihan rankingit voi olla vähän syyhky tapa ratkaista 12. joukkuetta, joten voisi olla tosiaan hienoa, jos vaan näin lyhyellä varoajalla ylipäätään mahdollista, että turnaus muutettaisiin suoraan 16 joukkueen kilpailuksi, jossa neljä neljän joukkueen alkulohkoa ja kaikista joko yksi tai kaksi jatkoon pudotuspeleihin.
   
 18. PPK Jäsen

  Lainaus:
  Ei se KHL niin kova sarja ole. Eikös sitä paitsi MM-kisohin saada KHL miehiä kentälle? Vai meinaatko että Fasel ja kumppanit sulkisivat saunakaverinsa MM-kisoistakin?
   
 19. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Eiköhän se syy ollut siinä, että Määttä ollut loukkaantuneena kisojen aikaan ja Ristolainen ei mahtunut joukkueeseen.
   
 20. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Sinä alat olemaan itse yksi suuri vitsi tällä foorumilla. Pelkkää trollollolloa jokaikinen viestisi. Kumma ettet ole vielä saanut permabanneja!
   
 21. RiverDog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:

  Eiköhän Määtän syyt ole kaksi Stanley Cup sormusta ja Ristolaisen kieltäytyminen Skoda Cupista?

  Lainaus:
  Anna tähän nyt järkevä vastaus ja perustelu niin en pidä sinua täytenä vitsinä miltä alat kyllä vahvasti vaikuttamaan.
   
 22. RiverDog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Lue tuo Stasin viesti ajatuksella niin löydätkö siitä sarkasmia vai oliko se täydessä ymmärryksessä kirjoitettu kommentti? Valitettavasti haluaisin nähdä sen sarkastisena, mutta ei se sitä taida olla.
   
 23. Ilmestyskirjanpitaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, LA Kings, Raiders
  Lainaus:
  Venaja on edelleen nykyisella sopimuksella velvollinen vapauttamaan pelaajansa maajoukkueen kayttoon (IIHF). Jos ei vapauta, IIHF:lla on oikeus sulkea RUS pois sen alaisista kisoista ja koska olympialaisten painoarvo on sen verran suuri, syyta olisikin sulkea. Siella voitaisiin sitten pitaa USSR-kisat, samoin kuin jenkkien futisliitto on ehdottanut omia MM-kisoja joukkueille jotka eivat MM-kisoihin paasseet.

  Aikaahan toki on
   
 24. Kahvitunti Jäsen

  Lainaus:
  Eihän tuo mitenkään poikkeuksellista oo. Onhan mestiksessäkin mestaruus tavoiteltavissa niille jotka ei oo liigaan päässeet.
   
 25. Tarinankertoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ipa, ipa, ipa, ipaa...
  Lainaus:
  Kiinnostaisi.

  Niin kiinnosti Montrealin olympialaisetkin, vaikka Afrikka boikotoi, vai oliko Virenin kaksoisvoitto "läpsyttelyä"? Tai Moskovan kisat, joita länsi boikotoi, oliko Maanigan mitali pitkillä matkoilla "läpsyttelyä" tai Los Angeles, johon itäblokki ei osallistunut, oliko Tiaisen olympiakulta moukarista ”läpsyttelyä”?

  Got the point? Ne on olympialaiset, ja ne on maailman suurinta lajia ja paria pitkien perinteiden ammattilaisyksilölajia lukuun ottamatta se The Voitto urheilussa. Näin myös jääkiekossa. Ne osallistuu, jotka osallistuu ja voittaja on Olympiakultamitalisti.


  Sää voit arvostaa jotain muuta, mutta yleinen arvostus ei siitä hetkahda, mitä miältä sää oot.

  Olympialaiset On