Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Suomi Pyeongchangin olympiakisoissa 2018

Viestiketju osiossa 'Olympialaiset 2018, PyeongChang, jääkiekko' , aloittajana Barnes, 03.08.2015 klo 10.29.

 1. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Päivitetäänpä omia hahmotelmiani:

  Tolvanen - Kontiola - Korpikoski
  Junttila - Kemppainen - Hartikainen
  Pyörälä - Lajunen - Osala
  Pihlström - Niemi - Anttila

  Lepistö - Hietanen
  Heiskanen - Jokipakka
  Salmela - Ohtamaa
  Vittasmäki - Jaakola

  Koskinen
  Metsola
  Ortio

  Hyökkäys tuosta tuskin kovin monen pelaajan verran elää ilman loukkaantumisia. Puolustuksen osalta näkisin, että hyviä kausia pelaavat Salmela, Vittasmäki ja Jaakola nähdään mukana seuraavassa EHT-turnauksessa. Jos näytöt eivät riitä tämän jälkeen riitä, niin tilalle sitten parhaat onnistujat joukosta Kukkonen - Lehtonen - Koivisto - Virtanen - Kivistö - Lajunen... Hietanen lienee varma nimi joka tapauksessa.
   
 2. rasmus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Pool, Konalan Pallo
  Lainaus:
  Hyvin samalla lähtisin, Mikkolan vaihtaisin Tommi Kivistöön, joka on ollut mielestäni paras puolustava pakki Jokereissa tällä kaudella.
   
 3. Avuton tunari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vähän kaikki.
  Lainaus:
  Otetaan " haaste" vastaan ja tehdään kokoonpano luonnos:


  Lainaus:
  Tai no, turha lisätä kokoonpanoja kun adolf on jo ne laittanut,
  Ainoana muuttaisin kolmoskenttään Osalan ja Pyörälän laidoille, keskelle todennäköisesti J.Lajunen.

  Pakisto onkin sitten mielenkiintoisempi:
  Lepistä-Hietanen
  Jokipakka-Heiskanen
  Lajunen-Ohtamaa
  Kukkonen-Kivistö.

  Varapelaajista en lähde vielä "väittelemään" vaan odotan rauhassa seuraavan turnauksen-

  Edit: Maalivahdit unohtuivat:
  1. Koskinen 2: Metsola 3:???
   
 4. Krug#47 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Bruins
  Päivitys omiin hahmotelmiin:
  Osala/Korpikoski-Kontiola-Tolvanen
  Junttila-Kemppainen-Hartikainen
  Osala/Korpikoski-Koskiranta-Pyörälä
  Pihlström-Lajunen-Anttila
  Manninen, Niemi

  Lepistö-Hietanen
  Ohtamaa-Heiskanen
  Jokipakka-Lajunen
  Kukkonen-Lehtonen

  Koskinen
  Rämö
  Ortio
   
 5. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Kyllä sen täytyy olla muodossa Pihlström - Niemi - Anttila. Lajunen tappelemaan kolmossentterin paikasta Koskirannan kanssa ja sitten jompikumpi ylimääräiseksi kisojen alkaessa.
   
 6. Mane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Ilves
  Toivottavasti Moskovasta tajutaan jättää Koskiset ja muut varmat kaverit pois, että paikoista vielä taistelevat saavat reilun mahdollisuuden Karjala-turnauksen ylisuuren rosterin sijaan. Nuo voisi vaikka julkistaa ennen Moskovan turnausta, että näitä seuraavia miehiä ei valittu Moskovan turnaukseen, koska heidät on jo valittu olympialaisiin.

  Nytkin jo vähän ihmettelin miksi Koskiselle annettiin kaksi peliä, kun eikös mies ole varma ykkösmaalivahti jo nyt kisoissa, joten yksi peli olisi riittänyt.
   
 7. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Miksi sen täytyy olla niin? Lajunen on Niemeä parempi ja monipuolisempi pelaaja. Anttila ei tarvitse Niemeä toteuttaakseen tuota kiekkoa mitä hän nykyisin toteuttaa. Pihlström pystyy myös pelaamaan aika monen muunkin sentterin kuin Niemen kanssa, ja on pelannutkin.

  En ole Niemen valintaa vastaan, mutta koska parempiakin on, niin itse en ehkä valitsisi mukaan.
   
 8. Vele Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK ja Leijonat
  Ruotsi ja Kanada pelit katsoneena leimaisin ainakin näiden kisapassit.

  Hyökkääjät:
  Tolvanen
  Pyörälä
  Lajunen
  Manninen
  Pihlström
  Niemi
  Anttila

  Puolustajat:
  Lepistö
  Heiskanen
  Virtanen

  Maalivahdit:
  Koskinen
   
 9. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Jotenkin itteäni jääny kyl toi Konna kaivelemaan. Meno on mun mielestä ollu jo monta vuotta aika vaisua ja ei vakuuttanut tänä viikonloppunakaan. En usko Marjamäen kauheasti arvostavan Konnan tyylistä pelaajaa ja en ihmettele jos Konnan kisalippu jää leimaamatta.

  Ennemmin vaikka Manninen siihen paikalle. Kemppainen-Koskiranta-Lajunen-Niemi ja sit vaikka Manninen
   
  Viimeksi muokattu: 12.11.2017 klo 23.29
 10. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  Nimi? Kuka Niemen tilalle?

  Koskiranta näillä Karjala-turneen näytöillä? No thanks.
  Immonen ja Immosen Diesel-kone? No thanks. Ruohomaa? Ei riitä nopeus.
  Lindgren/Santala? Millä näytöillä? No thanks.
   
 11. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Ehkä juuri tässä tullaan siihen, miten arvokasta ns. pimeää duunia Niemi tuossa ketjussa tekee ja on oikeastaan tehnyt läpi kauden. Lähtökohtaisesti toki itsekin ottaisin Lajusen ennen Niemeä, mutta näkisin Lajulla enemmän potentiaalia hyökkäyssuuntaan kuin Niemellä ja tässä tapauksessa kolmossentterin paikasta taisteleminen olisi ehkä sopivinta. The Nelosketjun pelaaminen vaan on ollut tuossa muodostelmassa lähes täydellistä koko kauden ajan, niin en lähtisi sitä rikkomaan - sama pätee tuohon Kemppainen-Hartikainen kaksikkoon.
   
 12. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Vaihtoehtoja on paljonkin ja Lajusta jo tuossa ylempänä tarjosin. Realistisin sentterinelikko Suomelle varmaankin Kontiola-Kemppainen-Koskiranta-Lajunen.
   
 13. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  Lainaus:
  Tai Kontiola-Kemppainen-Lajunen-Niemi. Niemi antoi kuitenkin about kuusi kertaa paremmat näytöt ylifleguun Koskirantaan verrattuna.
   
 14. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Olen nähnyt ainakin kaksi kolmasosaa Jokereiden peleistä tällä kaudella ja allekirjoitan kyllä Niemen erinomaiset otteet. Silti tässä ollaan kasaamassa Suomen olympiajoukkuetta ja minun joukkueestani Niemi jäisi kuitenkin niukasti ulos. Alaketjujen ja av-pelin sentterin rooliin Niemi on minun papereissani kuitenkin heti ensimmäinen varamies.
   
 15. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Ei mielestäni antanut, mutta suon tuon näkemyksesi oikein mielelläni. Itseasiassa pelkästään tämän turnauksen perusteella en itsekään Koskirannalle paikkaa olympiajoukkueessa antaisi, mutta muistissa on ne kahdet aiemmat MM-kisat, joissa Koskiranta pelasi rooliinsa nähden aivan erinomaisesti. Ja on pelannut myös Pietarissa oman roolinsa moitteettomasti.
   
 16. adolf Jäsen

  Älä korjaa sitä mikä ei ole rikki. Jokereiden 4-ketju sellaisenaan kisoihin.
   
 17. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Vähän hassulta tuntuisi, jos Euroopan ylivoimaisesti kovimmassa seurajoukkueessa säännöllisesti pelaava Koskiranta ei olisi kisajoukkueessa, vaikka Karjalassa ei mitenkään kovin hyvin pelannutkaan. Eikä kai Lajunen ja Niemi toisiaan poissulkevia vaihtoehtoja ole, vaan toinen aloittaisi sitten tässä tapauksessa katsomossa.

  Miten muuten paremmin tietävät uskovat Vadim Shipachyovin saapumisen Pietariin vaikuttavan Koskirannan tilanteeseen?
   
 18. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Juuri näin enkä muutenkaan ymmärrä mikä virka näillä näyttöpaikoilla on jos kuitenkin valitaan vanhojen meriittien pohjalta. Koskiranta oli koko turnauksen ajan Suomen ylivoimaisesti huonoin sentteri. Eikä valintaa muutenkaan pidä tehdä sillä verukkeella, että on päässyt SKA:han pelaamaan nollanollaa jämäminuuteilla.
   
 19. retiisi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lajusen on oltava kisakoneessa. Roolipelaajana erinomainen. En keksi parempaa maskimiestä tähän hätään. Teki vastustajan maalivahdin hommasta pykälän hankalampaa ja siitä on iso apu, kun tolvaset ja lepistöt paukuttaa pussia yyveellä.

  Pyörälä varmasti mukana. Jostain syystä lähes aina kisakoneesta löytyy, vaikka monet eivät arvosta. Todella monipuolinen pelaaja, jota voi käyttää yv ja av-pelissä ja ottelun vikalla minuutilla kun puolustetaan maalin johtoa tai kun haetaan tasoitusta.

  Todella tasapainoinen joukkue oli Karjala-turnauksessa. Hyvin oli saanut valmennus jokaisen pelaamaan vahvuuksillaan. Tästä on hyvä jatkaa Moskovaan katsomaan lisänäyttöjä.
   
 20. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Näytönpaikan meriitti on se, että sun pitää olla niin hyvä että sua ei voi sivuuttaa. Ei se, että hoidat oman roolisi. Uskon että Marjukka on tehnyt oman hahmotelman kokoonpanosta, ja se on iskostunut päähän niin vahvasti, ettei sieltä tipu pelaajia ilman että joku antaa vaan niin vahvat näytöt, että se on pakko ottaa tuon tilalle. Niin ja, sillä ei ole väliä vaikka joku "varma" pelaaja pelaa huonosti EHTlla, vaan sillä että joku pelaa pelaajan normaalitasoon nähden paremmin.

  Vaikka tuo Koskiranta juttusi peliaikoineen kuulostaa hauskalta, niin se on täyttä paskaa. Vaikka se tekee lukijalle kuvan, jossa Koskirantaa tulisi aliarvostaa pienine peliaikoineen.
   
 21. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Aika hankalaan paikkaan joutuu Koskiranta, ennen majutaukoa pelasi kolmossentterinä ja nelosessa pelaa SKA:n luottosentteri Kablukov. Ylemmissä ketjuissa edessä ovat herrat kuten Datsyuk, Shipa, Kalinin, Prokhorkin... enpä hirveästi ihmettelisi, vaikka maisema vaihtuisi ennen joulukuun siirtorajaa. SKA:ssa vastikään pienelle peliajalle jäänyt Maxim Chudinov vaihtoi myös maisemaa, joten ei siellä ketään väkisin pidetä. Isompi vastuu jossain pienemmässä seurassa saattaisi tehdä Koskirannalle pelkästään hyvää olympialaisia ajatellen, vaikka pelipaikka Euroopan kovimmassa seurassa on jo saavutus sinänsä.
   
 22. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Lainaus:
  En pidättelisi hengitystä, jotta alkavalla viikolla tulee siirtouutinen...
   
 23. Mikael Pelzfuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Olisi mielenkiintoista nähdä Moskovan turnauksessa, kuinka yliopistosarjassa 2 pinnan keskiarvolla painava Henrik Borgström pärjäisi miehiä vastaan. Todennäköisyys tämän skenaarion toteutumiselle on varmaan <1%, mutta mielestäni tuon tyyppinen pelaaja sopisi hyvin Suomen rosteriin. Borgström on iso, nopea ja hyvä kiekon kanssa. Sellaista sentteriä ei Euroopasta oikein tällä hetkellä löydy. Uskon, että hyökkäyssuuntaan pojalla voisi riittää annettavaa. Borgströmin kiekottomassa pelaamisessa saattaa kuitenkin olla niin paljon puutteita, että olympiavalinnassa ei olisi mitään järkeä. En tosin tiedä haluaako valmennusjohto tehdä enää tuollaisia totaalisia yllätysvetoja viimeiseen harjoitusturnaukseen, mikä olisi sekin ihan ymmärrettävää.
   
 24. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Heh vai jämäminuuteilla. Koskiranta on pelannut SKA:ssa tällä kaudella 16 min per ottelu ja se on joukkueen hyökkääjistä 4. eniten peliaikaa. Vain Datsjuk, Kovaltshuk ja Plotnikov eli ykkösketju pelaa enemmän. Siinä sinulle jämäminuutteja Euroopan parhaassa seurajoukkueessa.

  Hyvinhän Koskiranta viime kaudellakin mahtui pelaamaan vaikka siellä oli Shipatshov ja Datsjuk sentterihierarkiassa edellä. Tuskin sen suhteen on ongelmaa nytkään. Tottakai peliaika tulee tuosta 16 minuutin keskiarvosta jonkin verran putoamaan kun yksi uusvanha äijä tulee siihen eteen. Znaroksin aivotuksia en sen tarkemmin tunne, mutta olisin yllättynyt jos Koskiranta nyt Shipan tulon myötä putoaisi kokonaan pois niin, että joutuisi etsimään uuden seuran. Ja vielä yllättyneempi olisin siitä, että Marjamäki ei ottaisi Koskirantaa mukaan Koreaan.
   
 25. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Lainaus:
  Twitterissäkin lupauksia seuraavat on nostattanut nimeä esiin. Olisko siis roudattavissa lännestä itään joulukuussa? Periaatteessa, ennakkoluuloton kokeilu vois olla mielenkiintonen. Mitä siinä häviäis.

  Mutta, mutta, mutta. Koska ei oo kuulunut kuvioihin, pelannut miesten maajoukkueessa, ei omaa yhteyksiä nykyseen valmennukseen, niin niinköhän enää näin lähellä kisoja haluaisivat katsoa laatikon ulkopuolelle? Jännä nähdä toki.