Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Suomi Pyeongchangin olympiakisoissa 2018

Viestiketju osiossa 'Olympialaiset 2018, PyeongChang, jääkiekko' , aloittajana Barnes, 03.08.2015 klo 10.29.

 1. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lainaus:
  Tuohon listaan voipi jatkaa Korpikosken ja Junttilankin muodossa. Peltola on Liigassa eliitti tasoa niin pelaajana kuin kapteeninakin. Kokonaisvaltainen pelaaminen on hyvää ja voi pelata tontilla kuin tontilla. Yv av mukaanlukien. Silti, ei minustakaan vaan riitä tällä tasolla. Syö minusta tuon kentän peliä.

  Tosiaan tuossa voisi kokeilla Junttilaa Peltolan tilalla. Junttila-Kontiola-Tolvanen ja sit se toinen kenttä olisk Pyörälä-Kemppainen-Hartikainen.

  Kova on tosiaan kilpailu ja moni ukko on pelannut hyvin. Toisaalta positiivinen valintavaikeus valmentajilla tässä tilanteessa on. Ja se on minusta vain positiivinen asia.

  Mitä sitten Kukkos Lasseen tulee niin. Viime vuoden loukkaantumiset ovat herraan jäljet jättäneet. Jalka on todella raskas ja joutuu turvautumaan yhä useammin roiskaisuihin. Onhan tuo sinällään hyvä, että pelaa perusvarmaa ja viskoo vaan kiekkoa pois. Se on vaan sit huono ku tulee pitkä ja ei pääse vaihtoo, kun taas peliä avaamalla tämä olisi vältetty. Omaa toki ok silmän jolla peliään paikkaa, mutta minusta olisi jo aika antaa muille tilaa. Toki jossain 7. 8. pakin paikalla joka toisessa pelissä 10-15min vastuulla olisi ihan käyttökelpoinen pelaaja. Kannattaako tuohon vain sitten yksi rosteripaikka käyttää?

  Sen mitä kuitenkin niin Marjamäen kun Tapolan juttuja on kuunnellut niin Kukkosen passi on varma. Hehkuttaavat johtajuutta isolla torvella. Kyllähän hän sinällään mukana menee, mutta variaatiota olisi eri pakeilla enemmän itse peliin. Ottaisivat Lassen vaikka Aki Bergin pakkipariksi huoltajaksi ja antaisivat nuoremmille pojille mahdollisuuden.
   
 2. Kahvitunti Jäsen

  Lainaus:
  No voi johtua rajoitetusta objektiivisuudestakin. Eli jos Lasse on joskus hieronut oman suosikkipelaajan naamaa niin voi olla että joku ei siitä pääse koskaan yli. Myös monesti oman suosikkijoukkueen pelaajat nähdään positiivisemmin kuun muut ja jos joku pelaaja on inhokkijoukkueesta niin hänet nähdään joidenkin mielissä aina huonona pelaajana. Sitten on tietenkin joitakin pelaajia ja ex-pelaajia joista ei tällä palstalla voi sanoa mitään negatiivista ilman että vastineeksi saa teiniraivoa järkevän keskustelun sijaan.
   
  Viimeksi muokattu: 12.11.2017 klo 11.24
 3. Raymond Pearl Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Sentterivalinnat ovat ehkä kimurantein osa-alue. Ihan selvää kärkisentteriä ei ole, mutta tietyllä tapaa puolustusorientoituneita kavereita enemmänkin. Tällä hetkellä neljä paikkaa olisivat mielestäni menossa nelikolle Kontiola-Kemppainen-Lajunen-Niemi. Koskirannan näytöt eivät ole olleet Niemeä "kummoisemmat" KHL:n (kummallakin 3+5) tai maajoukkueen puolella, jolloin vaaka kääntyisi Niemen suuntaan seurakolmikon valinnasta johtuen. Jarkko Immonen saattaa myös sekoittaa vielä pakkaa, jos joukkueeseen halutaan mukaan kokemusta.

  Laituripuolella tilanne on vielä monellakin tapaa auki. Muutama pelaaja on kuitenkin jollain tapaa mielestäni näyttänyt jo, että lakipiste on ehkä saavutettu EHT-tasolla ja tätä kovemmissa peleissä ei enää löydy lisävaihdetta. Vahvimmilla kisalippuun laitureista tuoreimpien näyttöjen perusteella ovat Hartikainen, Osala, Anttila, Pihlström, Tolvanen ja Savinainen. Korpikosken osakkeet lienevät myös korkealla, vaikka ottelumäärä kaudelta onkin vähäinen.
   
 4. Ovhj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mä ymmärrän että kaikki haluaa oman suosikkijoukkueen kultapojan liigasta mutta jos menestystä haluaa täytyy valita paras mahdollinen kokoonpano. Heitän tässä oman ehdotuksen.
  Tolvanen - kontiola - korpikoski
  Hartikainen - kemppainen - junttila
  Joensuu - koskiranta - osala
  Anttila - niemi - pihlström
  Ylim savinainen - jormakka
  Lepistö - hietanen
  Lajunen - ohtamaa
  Heiskanen - jokipakka
  Kukkonen (ilmeisesti pakollinen maskotti) - kivistö

  Koskinen - rämö
   
 5. Avuton tunari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vähän kaikki.
  Jokahan täälläkin alettaisiin pikkuhiljaa ottamaan myös Pyörälä tosissaan mukaan kokoonpanoon? Tänään vaatimattomat kolme syöttöpistettä ja muutenkin hoiti roolinsa vähintääkin hyvin ( etenkin viimeiset blokkaukset)...
   
 6. Sörsseli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, KHL Jokerit
  Lainaus:
  Pyörälä on aina hyvä. Oletko itse tehnyt mallausta koko rosterista? Ketkä siellä jää ulkopuolelle?

  Ja on muuten about päivänselvä keissi, että Pyörälä on rosterissa...
   
 7. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  En ole nähnyt Pyörälän matseja seurajoukkueessa kuluvalla kaudella, mutta pelkästään tilastoja katsomalla ei aivan putkeen ole Sveitsin reissu mennyt. Joku NLA:ta seuraava voi varmaankin kertoa tarkemmin? Tänään Pyörälä oli Suomen paras pelaaja.
   
 8. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
  Tolvanen antoi tässä turnauksessa sellaiset näytöt, että ne kyllä riittävät kisakoneeseen. Samat sanat Heiskasen kohdalla.
   
 9. Olbertson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Leijonat
  Karjalan perusteella (huomautan että näin Kanada-pelistä vain 2 vika erää). Nuo vahvistetut nimet on mun mielestä jo aika selviä.

  Kaiken kaikkiaan liiga-pelaajat pelasivat hyvin.

  Hyökkäys:
  X-Konna-Tolvanen
  X-Kepu-Hartikainen
  Pillu-Niemi-Anttila
  Pyörälä-Lajunen-Manninen
  Peltola

  Korpikoski mennee tuohon ykköseen turneen ulkopuolelta. Kakkosketjun vapaasta paikasta taistelee edelleen
  -Junttila, joka pelasi turneessa kaksi hyvää peliä. Kanada-peli oli vaikeampi.
  -Joku Liigasta/KHL:stä? Kuusela? Osala? Jormakka?

  Koskiranta oli Karjalan heikoin lenkki koko joukkueessa. Savinaisella pari väläytystä Ruotsi-pelissä, Erkinjuntilla Kanada-pelissä. Ei kuitenkaan jatkoon. Pärjätään kyllä noilla senttereillä, Pyörälä, Manninen ja Pihlströmikin voi pelata keskellä jos tarvetta.

  Puolustus
  X-Lepistö
  Heiskanen-Ohtamaa
  Koivisto-Jokipakka
  Kukkonen

  X:n paikalle mennee Hietanen. Mikkola pelasi itsensä ulos tässä turneessa. Lehtonen ei ollut floppi, mutta ei mahtune joukkueeseen.

  Molarit
  Koskinen on ykkönen

  Kilpeläiseltä lisänäyttöjä. Molseja meillä on reservissä.
   
 10. Jos joku hyökkääjä pitäisi olla varma, niin Jani Lajunen. Tekee yksinään ylivoimasta vaarallisen ja on lisäksi erinomainen alivoimalla. Tasakentällisin luotettava juhta.

  Kemppainen ja Lajunen siis varmat sentterit.

  Korpikoski-Kontiola-Tolvanen
  Hartikainen-Kemppainen-Palola
  Osala-Lajunen-Peltola
  Pihlström-Niemi-Anttila
  Pyörälä

  Tuossa hyökkäys näin äkkiseltään.
   
 11. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Viimeistään tämän päivän peli helpotti sentterivalintoja sen verran että Jani Lajunen on varmasti olympiapelaaja ellei kausi huomisesta alkaen lähde sivuluisuun. Pari peliä kovaa suorittamista. Mutta...jos ja kun Kontiola lähtee tulosyksikön kärkeen niin parantaa pitää ja paljon.
  Jotenki Junttilan pelaamisesta jäi ensimmäisen pelin jälkeen vähän vaisu kuva ja siinä saattaa olla paikka liipaisimella. Saattaa myös olla että ei ole liipaisimella mutta tulipa vaan mieleen.
  Minun laskuissa sieltä on vielä tämän ryhmän ulkopuolelta tyrkyllä ainakin Korpikoski ja Osala ja kun tämän päiväiseen vaihtuu varmasti Kemppainen ja Hartikainen niin siinä on nelisen paikkaa illan ryhmästä tiukilla. Kattellaan.
   
 12. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Millä näytöillä?
   
 13. Yargon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Tämän turnauksen perusteella osakkeitaan eniten nostivat:

  -Pyörälä, Kahden suunnan hyökkääjänä Suomen ehdotonta eliittiä. Laskisin, että taistelee samoista paikoista esim. Peltolan ja Savinaisen kanssa ja mielestäni antoi tuosta porukasta kovimmat näytöt.

  -Tolvanen, Hiljensi varmasti kaikki epäilijät jos niitä nyt oli. Vaikea on Tolvasta enää sivuuttaa ja tuo sellaista osaamista mitä ei muualta euroopasta löydy. Suomen vaarallisin hyökkääjä.

  -Heiskanen & Jokipakka, vaikka valmis pari kisoihin. Heiskasella pari virhettä puolustuspäässä mutta vastaavasti isoja onnistumisia toisessa päässä. Pitää myös muistaa, että Heiskanen kehittyy lujaa kun saa enemmän aikuisten pelejä ja voi olla vielä nähtyäkin valmiimpi Koreassa.

  -Manninen, Pirteää pelaamista ja myös hyökkäyspään onnistumisia.

  -Anttila Niemi Pihlström, vahvaa suorittamista läpi turnauksen. Varsinkin Anttila on huikeassa kunnossa ja mieheltä on melkein fyysisesti mahdotonta karvata kiekkoa pois.

  - J. Lajunen, upeaa työtä maalin edessä. Ottaisin mukaan jo pelkästään tuon maskipelaamisen takia. Lisäksi tasapainoista peliä molemmissa kenttäpäädyissä.

  - Junttila, pystyi liikkeellään tuomaan merkittävää lisäarvoa molemmissa kombinaatioissa joissa pelasi. Kokonaisuutena Junttila - Kemppainen - Hartikainen oli toimiva mutta hieman jäi tehot piippuun.

  - Kukkonen, hoiti hommansa ja roolinsa kentällä mallikkaasti. Vakuuttavaa peruspeliä ja vaikka pelaaminen näyttää välillä selviytymistaistelulta niin hyvällä prosentilla Lasse tilanteita voittaa. Lisäksi on ne paljon puhutut johtajaominaisuudet ja naamanhieromiset. On jatkisraadin toiveiden vastaisesti jälleen lähellä kisapaikkaa.

  Lisänäyttöjä kaivattaisiin:

  -Koivisto, jäi harmittavasti vähän pieneen rooliin eikä päässyt esittelemään kykyjään ylivoimalla. On kuitenkin yhä hyvän peruspelaamisensa ansiosta varteenotettava vaihtoehto alempiin pakkipareihin. Kamppailee varmaan samoista paikoista Mikkolan, Virtasen ja Lehtosen kanssa ja näistä vaihtoehdoista näillä näytöillä valitsisin Virtasen ja Lehtosen tai Koiviston.

  - Peltola & Savinainen, molemmista jäi vähän kaksijakoinen kuva. Toisaalta hyvää peruspeliä ja Peltola varsinkin onnistui Ruotsia vastaan mutta silti Pyörälä löi pöytään sen verran kovat näytöt, että mikäli kamppailevat samoista rooleista ja pelipaikoista niin vähän jäävät jalkoihin. Itse valitsisin näistä kisoihin Speden ja Peltolan.

  Kokonaisuutena Suomelta erittäin onnistunut turnaus. Epäonnistujiksi lasken ainoastaan Mikkolan ja Koskirannan. Kontiola ykkössentterinä ei ehkä myöskään vakuuttanut. Keskikaista tulee olemaan kimurantti koska Kemppainen on aika takuuvarma suorittaja (erityisesti aloitustaito teki vaikutuksen) mutta ei ehkä ole ideaali ykkös syömähampaan sentteri. Lajunen ja Niemi on hyviä alempien ketjujen keskushyökkääjiä tällä tasolla mutta kyllähän tuossa nyt olisi Kontiolalla ison tasonnoston paikka. Katsoisin kuitenkin vielä rauhassa Konnan ja Koskirannan tason tulevalla turneella ennen paniikkia koska ei meillä oikein ole tuohon muitakaan sovittaa.

  Tällä hetkellä lähtisin hakemaan jotain tällaista:

  Manninen/Korpikoski - Kontiola - Tolvanen
  Hietanen - Lepistö

  Junttila/Osala - Kemppainen - Hartikainen
  Heiskanen - Jokipakka

  Anttila - Niemi - Pihlström
  Virtanen - Ohtamaa

  Pyörälä - Lajunen - Peltola
  Kukkonen - Koivisto/Lehtonen

  Maalivahdit on aika selkee. Koskinen on ykkönen ja melkein ihan sama kuka siellä luukkuja aukoo ja pelaa jotain Koreaa vastaan. Ortio, Kilpeläinen, Engren ja Metsola varmaan vahvoilla.

  Seuraavassa turnauksessa oletan, että nähdään ainakin Korpikosken, Pesosten, (Janne ja Harri) Osalan ja Salmelan näytöt. Näistä voi hyvin joku kiilata tiensä joukkueeseen. Ensimmäisenä liipasimella on varmasti Manninen, Junttila, Peltola sekä puolustuksesta Koivisto ainakin. Toivottavasti olisivat kaikki mukana antamassa näyttöjä.

  Saa tyrmätä!

  E. Virtanen unohtui joka selvästi menee mukaan tällä hetkellä.
   
  Viimeksi muokattu: 12.11.2017 klo 21.09
 14. RiverDog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Tehdään oma fantasiarosteri

  Hyökkäys:
  Korpikoski-Kontiola-Hartikainen
  Junttila-Kemppainen-Tolvanen
  Pyörälä-Lajunen-Osala
  Pillu-Niemi-Anttila
  Koskiranta, Joensuu, Savinainen

  Puolustus
  Lehtonen-Lepistö
  Heiskanen-Jokipakka
  Koivisto-Ohtamaa
  Mikkola-Virtanen

  MV
  Koskinen
  Kilpeläinen
  (Rämö)

  Puolustus amatöörikisojen A-luokkaa, mutta hyökkäys tarvitsee sen ykkössentterin. Ei sitä kyllä mistään tähän taiota eli näillä mennään.

  Olisi kyllä ollut mahtava nähdä seuraavat vitjat. Kerranki olis ollut laadukkaista hyökkääjistä ylitarjontaa ja puolustus myös kunnossa maalivahdeista puhumattakaan. Ainoa kysymerkki on penkin takana.

  Aho - Barkov - Laine
  Granlund - Koivu - Rantanen
  Donskoi - Filppula - Teräväinen
  Komarov - Haula - Armia
  Salomäki, Lehkonen

  Ristolainen - Määttä
  Lindell - Nutivaara
  Vatanen - Honka
  Jokipakka - Heiskanen
  Lehtonen, Mikkola

  Rinne
  Rask
  Raanta
   
 15. IceWalker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HJK, K-Kissat, PiTa
  Näyttää erittäin hyvältä olympiaprojektin kannalta. Suomella on valmis joukkue, johon ei enää juuri ulkopuolelta pelaajia kannata ottaa. Hietanen lienee poikkeus. Koska kyseessä on varsinaista olympiajoukkuetta isompi rinki, loukkaantumisetkaan eivät juuri projektiin vaikuta. Joukkue on erittäin tasainen ja vaikuttaa siltä, että eri päivinä loistavat eri pelaajat.
  Nuorten esitykset toki ilahduttavat, Heiskanen ja Tolvanen pelaavat ensi kaudellla jo NHL:ssä, siksi nopeaa on ollut heidän kehityksensä. Mutta ei pidä unohtaa aikuisia kehittyjiäkään, kuten Mannista. Joukkue on sekoitus vanhaa, keski-ikäistä ja nuorta: tämä on ehdottomasti paras tapa rakentaa joukkue arvokisoihin. Jotkut Pyörälät ovat välttämättömiä palasia kun taistellaan pelin lopussa kovalla intensiteetillä. Puolustuspelin osaajia pitää ottaa joukkueeseen.
  Hyvin tärkeää on se, että nyt Marjamäki on omalla mukavuusalueellaan. Valmentaminen on kivaa, kun ei tarvitse leikkiä neroa, vaan voi olla oikeasti se mitä onkin: lahjakas, mutta ei nerokas valmentaja. Joukkueiden tasoerot ovat pieniä ja hyvin pienet yksityiskohdat ratkaisevat tuloksen.
  Tähän joukkueeseen ja valmennukseen on helppoa uskoa. Nyt ei tarvitse nostaa pelinopeutta pelaajien taitotason yläpuolelle. Riittää, kun pelataan joukkueena tarpeeksi kovalla pelinopeudella. Ihan siis sitä perussuomilätkää, johon Jukka Jalonen meidät opetti ja myös kyllästytti (fanit poislukien).
  Minua ei nyt kyllästytä, jos kultaa saadaan. Tärkeintä on voitto, ei se tapa millä se saadaan.
   
 16. tuketuksu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, Jets, Klubi, Suomalaiset NHL:ssä
  Tolvanen-Kontiola-Osala
  Junttila-Kemppainen-Hartikainen
  Pyörälä-Lajunen-Korpikoski
  Pihlström-Niemi-Anttila
  Koskiranta, Manninen

  Heiskanen-Lepistö
  Jokipakka-Hietanen
  Mikkola-Lajunen
  Kukkonen-Ohtamaa

  Koskinen
  Ortio
  Rämö

  Mielestäni Tapparan miehet, Mikkola, Lehtonen ja Peltola olivat huonoja tässä turnauksessa. Mikkola kuitenkin menee minun papereissani kisoihin koska tarvitaan luotettavaa maalinedusta- ja puolustuspään pelaamista. Puolustus on aika heikko, mutta tasainen. Koiviston ja Virtasen olisin halunnut mahduttaa joukkueeseen, mutta ei mahdu. Korpikosken ja Osalan otteet vielä kysymysmerkki. Paljon löytyy mahdollisia tutkapareja. Tolvanen-Kontiola pelaa ihan ok, yhdessä. Kemppainen-Junttila täytyy minun mielestä pitää yhdessä. Pyörälä-Lajunen tänään ihan loistavia yhdessä. Ja koko nelosketju on yksi suuri tutkaparirykelmä.
   
 17. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Ilmeisesti Moskovaan on tarkoitus valita joukkue sillä periaatteella, että mukana ovat todennäköisimmät kisapelaajat. Heiskanen ja Tolvanen eivät ole mukana, kun valmistautuvat junnujen Skoda Cupiin, joten siitä automaattisesti vapautuu kaksi paikkaa. Uusina pelaajina kaiken järjen mukaan astuvat ainakin Hietanen, Osala ja Korpikoski.

  Laitahyökkääjistä minusta Erkinjuntin kisamatka on erittäin epätodennäköinen ja Peltolan kaltaiselle hidasjalkaiselle ja melko kädettömälle työmyyrälle en löydä käyttöä, kun noita työteliäitä laitureita on parempia useampi. Savinainen on sitten hankala tapaus. Viime kevään MM-kisoissa hän oli hyökkäyssuuntaan Suomen paras eurohyökkääjä, mutta tässä turnauksessa oli nihkeää. Minkä arvon sitten antaa vanhoille näytöille. Kun Tolvanen puuttuu Moskovan turneelta, niin minusta tuohon hyökkäylseen voisi koettaa jotain artistihenkistä pelaajaa. Juhis Aaltosen näkisin mielelläni Konnan vierellä ja katsottaisiin, onko ne kemiat vielä tallella.

  Puolustus on se osa-alue, jossa käydään ehkä tasaisinta taistelua pelipaikoista. Jo aiemmin mainitsemani Hietasen lisäksi haluaisin nähdä Moskovassa ainakin Kivistön ja Salmelan. Jaakolakin on tilastojen valossa pelaamassa hyvää kautta Ruotsissa, kun muut HV:n vakiopakit ovat miinuksella, mutta Jaakolan saldo on +8. Toisaalta Karjalassa pakit esiintyivät pääasiassa hyvin, joten ei pudottaminenkaan helppoa puuhaa ole. Ehkä Niko Mikkolan pudottaisin ekana, koska minun silmääni hän on vähän hasardialtis suhteessa siihen, että hänellä ei kiekollisesti ole kauheasti annettavaa. Lasse Kukkosta en itse kaipaa, mutta Marjamäen tuntien on turha luulo, ettei hän olisi mukana. Salmelan haluaisin näytille, koska pidän häntä äijämäisempänä omissa kuin mitä ovat nämä leftin pakit Koivisto, Lehtonen ja Virtanen. Se on kyllä sitten ihan lottoa, kuka näistä tekisi Anssille tilaa.

  Sentteriosastoon en tekisi muutosta. Jakke Immonen on oikeastaan ainoa, jonka voisin ajatella voivan syrjäyttää jonkun näistä Karjalan viidestä senasta. Maalivahdit Koskisen takana ovat tasaista nippua. Jos kuntokäyriä tarkastelee, niin Kilpeläinen on tainnut ihan viime aikoina pelata heikommin kuin alkusyksystä ja Metsolalla taas on päinvastainen tilanne. Metsolan olympiapaikkaa kannattaisin jopa vähän säälistä ja sympatiasta, kun mies on monta kertaa ollut se viimeinen putoava veska MM-kisoista.

  Heitetään nyt loppuun vielä hahmotelmat viidestä kentästä Moskovaan:

  Korpikoski-Kontiola-Aaltonen
  Junttila-Kemppainen-Hartikainen
  Osala-Koskiranta-Pyörälä
  Savinainen-Lajunen-Manninen
  Pihlström-Niemi-Anttila

  Lepistö-Hietanen
  Lehtonen-Lajunen
  Salmela-Koivisto
  Jokipakka-Kivistö
  Ohtamaa-Jaakola

  Koskinen, Metsola, Ortio/Kilpeläinen
   
 18. Lintta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  Bernissä on erittäin kova kilpailu pelipaikoista. 5 ulkomaalaista rosterissa ja 4 saa pelata. Kaikki ukot on oman maansa olympiajoukkueen tasoa. Pyörälä on pelannut puolet peleistä.
   
 19. iiron_troikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme - viisikirjaimiset joukkueet
  Kilpeläinen ei itseä vakuuttanut, vaikka yksikään Kanadan maaleista ei ollut suoranaisesti tämän vika (maalin edestä vapaan pelaajan ohjaus, maskin takaa toinen ja Heiskasen kiekonmenetyksestä kolmas maali). Jotenkin puuttui sellainen varmuus otteista mitä olisi odottanut. Koskisen asemaa ykkösvahtina ei tällä hetkellä ainakaan uhkaa kukaan. Ortiota ja Engreniä voisi kokeilla jatkossa, Rämö muuten voisi olla mahdollinen mutta kakkosvahdin asema Jokereissa vähän arveluttaa, samoin loukkaantumiset.

  Kokeneemmasta kaartista Pyörälä, Lajunen ja Lepistö olivat hyviä ja Tolvanen myöskin pelaa itselleen olympiakisapaikkaa. Yllättävän hyvä oli Anttila jonka avut ovat sellaisia että tätä on vaikea jättää laskuista pois. Ohtamaan ja Virtasen puolustuksessa myöskin laskisin onnistujiksi. Kukkonen seitsemänenä puolustajana olympiajoukkueessa olisi ihan mies paikallaan. Sakari Mannisessa voi myös olla jotain potentiaalia.

  KHL- nimistä muuten Kemppainen ja Jokipakka oli melkolailla sitä mitä odotettiin, mutta Kontiolalle ja Hartikaiselle jäi parannettavaa. Pihlström ja Niemi täyttivät paikkansa. Pakistoon hyvää kautta muuten heikossa Riikan Dynamossa pelaavaa Salmelaa ja Moskovan Dynamon Hietasta voisi kokeilla. Mikkola on tulevaisuuden nimiä mutta en ihan vielä ole tämän tasosta kansainvälisissä peleissä vakuuttunut, sama pätee Lehtoseen.
   
 20. Lainaus:
  Ehkä seuraavan turnauksen? Ei aavistustakaan kuinka on Jokereissa pelannut. Mutta mietin rightin hyökkääjiä, joilla olisi maalintekopotentiaalia. Palola sen listan kärjessä.
   
 21. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Tehnyt kokonaiset kolme maalia tällä kaudella Jokereissa. Eli eiköhän se kerro jo jostain.
   
 22. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Sanoisin, että niillä näytöillä mitä Jokereissa antaa, ei jatkoon. En antaisi edes näyttöpaikkaa seuraavaan turnaukseen. Pyssy on ihan hervottoman huonosti kohdistettu ja ei siitä pelistä oikein muutenkaan mitään tule. On aika kaukana parhaasta pelitasostaan mutta se hervoton mailalla huiskiminen on samaa taattua kamaa.
   
 23. Lainaus:
  Ok. Ei ole siis viime kauden vireessään. Paha paha. Sebastian Revon täytyisi siis saada itsensä huippuiskuun ja pelata itsensä kisakoneeseen.
   
 24. adolf Jäsen

  x - Kontiola - Tolvanen
  Hartikainen - Kemppainen - Junttila
  x - x - x
  Pihlström - Niemi - Anttila

  Äksistä vielä kamppaillaan. Koskiranta varmasti on vahvoilla ainakin 3. sentteriksi.
   
 25. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Miksei. Myös Juhamatti Aaltonen voisi alkaa laittamaan pökköä pesään oikein kunnolla.