Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Suomalaiset NHL:ssä kaudella 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana jalperi, 29.05.2019 klo 10.08.

 1. lainelaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, NHL, Leijonat
  Lainaus:
  On tämä kyllä hieno palsta, lähes joka asiaan saa hyvän ja perustellun vastauksen! Ja tämä ei nyt ollut sarkasmia.
   
  Ippenator, astraljava, Vislami ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 2. ndal88a Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee, Tampere
  Lainaus:
  Oliko näissä kyse uudelleen rakennuksesta (reconstruction) Vai korjauksesta (repair)? Kiinnostaa tietää olisiko eroja esim. toipumisajoissa jne.

  JOL
   
 3. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Detroitin Evgeny Svechnikovilla ainakin raportoitiin olevan ACL reconstruction. Loukkaantui 1.lokakuuta harkkapelissä ja paluulla spekuloitiin AHL-playoffseihin. Ei kuitenkaan pelannut peliäkään keväällä, kun Griffins tippui jo ekalla kierroksella.

  Päivämäärät, joita nyt löytyi Googlettamalla.

  - 1.lokakuuta - loukkaantuminen (ACL) NHL pre-seasonilla.
  - 17.lokakuuta - polvileikkaus Lainaus:
  - 31.joulukuuta mies itse laittoi videon Twitteriin, jossa kävi ekaa kertaa luistimilla jäällä (3kk loukkaantumisesta). Lähinnä liukui vaan.
  - Huhtikuu 2019, spekulaatiota pelaamisesta AHL:ssä kauden lopulla/playoffseissa (6kk loukkaantumisesta).
  - 28.4.2019 - mahdollinen pelikausi AHL-playoffseissa päättyi.

  Eli tuosta lokakuun ensimmäisestä päivästä huhtikuun loppuun meni tasan 7 kuukautta, muttei pelannut peliäkään.
   
 4. Vini29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit // Chelsea
  Lainaus:

  Itsellä oli ekalla kerralla revennyt, ja se sitten paikattiin, nyt jälkimmäisellö kerralla tuo uusittu ristiside meni kokonaan poikki. Molemmat oli kuitenkin avoleikkauksia, eli ekallakki kerralla repeämä oli niin paha ettei sitä pystytty tähystämällä leikkaamaan. Eli ts. Jos repeämä on pieni/keskikokoinen niin se tähystetään, jolloin ollaan ilmeisesti jo 3kk jälkeen melkein peli toimissa. Näin muistaakseni ortopedi silloin sanoi. Tuossa ilmeisesti kyse siitä, että tähystys ei tuhoa noita etureisi lihaksia, ainakin näin kuvittelisin.

  Itsellä palautumiset oli aika samaa luokkaa, jälkimmäinen ehkä hieman nopeammin,mutta ainakin polvesta tuli parempi nyt kuin ensimmäisen leikkurin jälkeen.

  Toivottavasti jotain selkeyttä sait.
   
 5. Heitinga Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Lainaus:
  Itsellä korjattiin tähystämällä polvi ja muistan elävästi kun kirurgini mukaan Palander oli samanlaisen leikkauksen jälkeen kunnossa 3 kuukauden päästä, mutta minulla menisi kyllä pidempään. Polvi oli pelikunnossa fysioiden jälkeen 6 kuukauden päästä.

  Todennäköisesti siis melko samaan nuo leikkausajat menevät oli se sitten tehty tähystämällä tai ei. Taitaa suurin vaikutus palautumiseen olla luontaisilla ominsaisuuksilla sekä sillä kuinka hyvin fysioterapia hoidetaan. Välimäen ollessa ammattiurheilija niin uskon hänen pääsevän pelikuntoon vielä tämän vuoden puolella, parhaimmillaan hän tuskin on silti koko kauden aikana.
   
 6. Vini29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit // Chelsea
  Lainaus:

  Varmaan juurikin jotain tällästä, juuri minullekin tätä hoettiin, että tähystämällä pääsee nopeammin takaisin pelikentille, mutta kuten sanoit, on yksilöillä ja fysioterapiassa eroja, jolla näitä eroja syntyy.
   
 7. ndal88a Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooVee, Tampere
  Lainaus:
  Kiitos, selkiytti, kuitenkin viela kysyttavaa. Eli jos kyseessa avo- tai tahystysleikkaus, niin tassakin on tarjolla valintoja. Jos olen ymmartanyt etta jos ristiside poistetaan ja korvataan jollain muulla ropan osalla, niin kyse on rekonstruktiosta (reconstruction). Jos ristiside lyodaan niiteilla kiinni jompaan kumpaan luuhun, niin kyse on korjauksesta (repair). Ymmartaakseni rekonstruktio on perinteinen ja lahinna hain sita onko naiden kahden valilla eroa toipumisajoissa (oli sitten kyse avo- tai tahystysleikkauksesta). Hiljattain luin yhden lehtijutun, siina kehuttiin tata repair vaihtoehtoa. Voi tietenkin olla etta olen sekoittanut asioita ja kun tehdaan valinta avo/tahystysleikkauksen valilla niin samalla tehdaan myos valinta uudelleen rakentamisen ja korjauksen valilla.

  JOL

  Jaa enpas huomannutkaan, Vapaan puolella nayttaa olevan oma ketjunsa eturistisiteelle.
   
  Viimeksi muokattu: 16.08.2019 klo 04.07
 8. Vini29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit // Chelsea
  Lainaus:

  Tähän ketjuun vielä sen verran, että itsellä oli kyseessä molemmat kerrat tuo, että rikki oleva eturistiside korvataan takareidestä löytyvällä ylimääräisellä jänteellä. Eka kerta samasta jalasta, toka kerta itsellä "terveestä" jalasta, jolloin tuon tokan leikkuun jälkeen molemmat jalat olivat suht paskana pari ekaa viikkoa... Seuraavaksi jos polveni vielä rikon, niin kaivetaan jostain polvilumpion luota joku jänne. Tästä voi kanssa miettiä, että tulee pidempi huili, kun se uusi "ristiside" kiinnittyy kunnolla, koska se on kokonaan uusi,kun taas jos vanha saadaan tuolla niittaamalla ehjäksi. Mutta lähtökohtaisesti tuo repair pitäisi olla lyhyempi toipuminen, mutta kuten ylhäällä jo puhuttiin, yksilöillä tottakai vaikutusta, ja ofc omalla jumppauksella tyyliin tokasta päivästä lähtien.
   
 9. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  The Hockey News rankkasi NHL:n TOP50 pelaajaa. Listan sijalla 8 on Alexander Barkov.

  "Maybe all the summer activity in Florida will get Barkov more love for his elite two-way play. The big pivot is coming off a huge career year with 96 points. Can he hit 100 and/or win the Selke Trophy?"

  Toinen suomalainen löytyi sitten sijalta 36 - Mikko Rantanen.

  Though he slowed down a bit at the end, Rantanen’s torrid start established him as one of the most offensively gifted power forwards in the NHL, propelling the Avs to an impressive playoff performance.

  Sijalta 40 sitten vielä kolmas suomalainen - Sebastian Aho.

  The offer sheet with Montreal was awkward, but Aho was worth every penny in the end. Smart, skilled and responsible, the Hurricanes’ top pivot had a breakout 83-point season and he just turned 21. More to come.

  Vois sanoa, että hyökkääjien osalta meillä on paremmin pullat uunissa kuin koskaan aiemmin.
   
  RäpyläRepe tykkää tästä.
 10. Lecavalier Jäsen

  Lainaus:
  Mukava huomata, että nuoret kärkijätkät saavat ansaitsemaansa arvostusta laajalti. Ennen näillä listoilla oli yksi tai kaksi maalivahtia korkeintaan suomalaisedustuksesta. Parhaimmillaan Selänne oli TOP10 kamaa hyökkääjistä ja ehkä Jokinen sekä Lehtinen mahtuivat 50 parhaan pelaajan joukkoon uran huippuvuosina. Eivät kuitenkaan yhtä aikaa loistaneet samaan tapaan, mitä Barkov, Rantanen ja Aho. Tulevaisuudessa suomalaisnimien määrä kasvanee listalla.
   
 11. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Lainaus:
  Kutkuttavaa ajatella miten hyvin ne on uunissa joskus 5-6 vuoden päästä.
   
 12. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Kutkuttavaa on myös ajatella, että 2021 World Cupista huhutaan jo.

  Helmikuun All Star -tauolle mahdollisesti sijoiteltuna.
   
  Binisteri, Jääkoneenkuljettaja, Tadu ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 13. Lecavalier Jäsen

  Lainaus:
  Mukavaahan tämä olisi, mikäli formaatilla korvattaisiin Tammikuun höntsätapahtuma, kuitenkaan tinkimättä olympialaisista. Pieni pelko persiissä, että näin ollen olympialaiset sivuutettaisiin NHL:n puolelta.
   
  Ippenator tykkää tästä.
 14. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Olympialaiset ehdottomasti ennen World Cupia. Se on NHL-pelaajilla turnauksien creme de la creme.
   
  Ippenator ja Alamummo tykkäävät tästä.
 15. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Veikkaan että jos NHL "joutuisi valitsemaan" World Cupin ja olympialaisten välillä, niin World Cup jäisi pelaamatta. Koska rahastahan tässä on kyse, ja sitä on kasaantunut Kiinaan aika paljon.
   
 16. Lecavalier Jäsen

  Lainaus:
  Näin itsekin toivon, että pelaajat pääsisivät olympialaisiin. En kuitenkaan usko, että NHL näkee Kiinaa niin houkuttelevana, jotta omistajat halauisivat katkaista kauden pariksi kolmeksi viikoksi. Näin ollen näen siis todennäköisenä, että World cup tulee korvaamaan olympialaiset pysyvästi seuraavalla vuosikymmenellä. Toivottavasti olen väärässä ja olympialaiset pelataan maailman parhailla pelaajilla.
   
 17. ipaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Power forwardit ja stay-at-home pakit
  Lainaus:
  Itse taas olen sitä mieltä että Kiina on yksi suurimmista mielenkiinnon kohteista NHL:lle. Siellä on yhteensä 1,4 miljardia ihmisitä ja jatkuvasti kasvavalla keskiluokalla alkaa olemaan ylimääräistä rahaa kuluttaa viihteeseen. Vuonna 2002 Kiinan keskituloisiin kuului vain 4% kansasta, kun se nyt on jo yli 30%. Yli 420 miljoonaa ihmistä. (USA:ssa 327 miljoonaa ja Kanadassa n. 38 miljoonaa asukasta)

  Ja koska NHL on viihdettä, niin se haluaa tottakai apajille keräämään kiinalaisten rahat pois. Mikä olisi parempi tapa promota kuin viedä maailman parhaat pelaajat estradille ja samalla levittää jääkiekon ilosanomaa.

  Kiina on rakentamassa yli tuhat (!) jäähallia vuoteen 2025 mennessä, joten kyllä siellä todellakin panostetaan jääkiekkoon. Hienoa että laji leviää ja kasvaa.
   
  k0l1kk0, Ippenator, RäpyläRepe ja yksi muu tykkäävät tästä.
 18. rattussovjeticus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Oletan että kolmen viikon tauko NHL:n runkosarjassa olisi ongelma lähinnä rahan takia, vähemmän otteluita tarkoittaa vähemmän myyntiä. Ja rahaongelmat ratkeavat rahalla. NHL laskee paljonko jäisi olympiatauon aikana tienestejä saamatta, ja kiinalaiset lupaavat korvata sen + lite till. Tähän kun lisätään vielä pidemmän aikavälin näkymät (joita @ipaz selvensi), niin minä uskon että NHL-kiekkoilijat nähdään seuraavissa olympialaisissa.

  Lainaus:
   
 19. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Eiköhän nhl-pelaajat ole mukana olympialaisissa viimeistään Milanossa. Siitä pitävät huolen pelaajien rouvat.
   
 20. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Hesarissa ihan asiallinen juttu Eeli Tolvasesta. Kauden jälkeen 5-6 kiloa painoa pois, samalla silti lihasta lisää ja panostusta etenkin luistelutekniikkaan ja räjähtävyyteen. Saa nähdä, miten paljon niistä on ensi kaudella apua.

  https://www.hs.fi/urheilu/art-2000006209528.html (maksumuuri)
   
 21. Pete Malmi Jäsen

  Lainaus:
  Aleksander Barkov.
   
 22. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Kiva kuulla Tolvasen juttuja joo, mutta voi jeesus tuota kirjoitustyyliä mihin hesarikin on näköjään lähtemässä:

  "Mitä tapahtui Eeli Tolvaselle?"
  "Vieläkö muistat Eeli Tolvasen?"

  Mitä helevettiä, tuollainen maalailu kuulostaa siltä että kaveri olisi möhlinyt uransa ryyppäämällä tms. Iltapaskalehdiltä tämän vielä jotenkin ymmärtää mutta sääh.
   
 23. Ippenator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Ilves, Winnipeg, Carolina ja Colorado
  Lainaus:
  Hesarihan on jo iät ja ajat ollut surkea sanomalehti. Lehdestä tuli tiettyjen tahojen propagandaa ja intressejä suoltava viritelmä jo aikaisemman päätoimittajan, eli Mikael Pentikäisen aikana. Lehden uskottavuuden alasajoa on sen jälkeen sitten jatkettu mm. tuon Tolvasesta kirjoittamisen tapaan. Toki tämä suuntaus on ollut lähes kaikilla muillakin medioilla ja mediataloilla. Some ja sen luoma klikkihuoraus ovat tähän ilmiöön toki suuria syyllisiä.
   
  Jnnkvst ja tomechkin tykkäävät tästä.
 24. VT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mielenkiintoinen juttu tosiaan, mutta Miettis-Hessun tyyliin todella paskasti kirjoitettu. Samaan sarjaan noiden sitaattien lisäksi menee myös "Jokereihin hän tuli tuntemattomana lupauksena, joka olisi hyvinkin voinut olla yksi pelaaja muiden joukossa". Eeli Tolvanen tuli Jokereihin ykköskierroksen varauksena, jonka jokainen jääkiekkoa edes jossain määrin seuraava henkilö oli oppinut tietämään viimeistään edellistalven U20-kisoista. Se, että Heikki Miettinen ei ole oikein kartalla näissä, ei kerro vielä mitään.
   
  lainelaser, aessi, Stevie Why ja 5 muuta tykkäävät tästä.
 25. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Alkaa pikkuhiljaa odottavaiset fiilikset nousta. Viime kauden alla oli samanlainen fiilis, mutta tänä vuonna on vielä enemmän mielenkiintoisia nimiä seurattavaksi.

  Onko tämä Hintzin, Kotkaniemen, Borgströmin ja Nikun läpimurtokausi?

  Pystyykö Tolvanen ja Vesalainen vakiinnuttamaan paikkansa NHL-miehistöissä?

  Miten Kaapo Kakon NHL-ura lähtee lentoon?

  Pystyykö Kasperi Kapanen vakiinnuttamaan tasonsa tuonne +40 pisteen tekijäksi? Entä kuinka lähelle viime kauden lukemia pääsee Teuvo Teräväinen?

  Onko Mikael Granlundilla bounce back kausi?

  Naulaako Miro Heiskanen itsensä tällä kaudella puolustajien eliittiin?

  Onko nuorista pakeista, eli Vaakanaisesta, Jokiharjusta, Välimäestä tai Juolevista vielä kenestäkään nousemaan tulevalla kaudella vakituiseen NHL-miehistöön? Välimäen tilanne tietysti tällä hetkellä näyttää hankalimmalta.

  Mitä tapahtuu Rasmus Ristolaisella ja Patrik Laineelle?

  Onko Jani Hakanpäästä tai Oliwer Kaskesta vakituiseen NHL-rooliin?

  Henkilökohtaisesti odotan Artturi Lehkoselta vielä nähtyä parempaa.

  Rikkooko tehotriosta Barkov, Rantanen, Aho kukaan 100 pisteen rajaa?
   
  Viimeksi muokattu: 24.08.2019 klo 13.17
  tiilk, jalperi, lainelaser ja yksi muu tykkäävät tästä.