Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Suomalaiset NHL:ssä kaudella 2019–2020

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana jalperi, 29.05.2019 klo 10.08.

 1. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Lainaus:
  Noniin, hyvä että tarkensit.
   
 2. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Turha Kaukalo, RäpyläRepe & jalperi tykkäävät tästä.
 3. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Hyvä hommahan tuo on, vaikkakaan ei se omasta mielestäni Eelillä ole luistelusta ollut tähän mennessä kiinni, vaan lähinnä pienen kaukalon pelinopeuteen tottumisessa ja oikeanlaisessa sijoittumisessa. Tuo on Athleticin artikkelista revitty pätkä jossa Eeli AHL valmentaja toteaa, että Tolvanen on farmiliigan puolella oppinut ampumaan nopeammin, sillä alussa hänen laukauksensa blokattiin aika surutta. Totesi myös, että Eelin pysyminen NHL:ssä on lähinnä hänen pelinsä pienten yksityiskohtien toimimisesta kiinni.

  Tulee mieleen kun Eeli aika paljon ampui ohi U20 kisoissa ja siitä vinguttiin, niin olisiko tuossakin ollut oppimisprosessi menossa, jos olisi harjoitellut miten sen laukauksen saa lähtemään nopeammin. Tarkkuushan siinä varmasti kärsii, ainakin aluksi. Nuo junnukisat pelattiin kuitenkin pienellä jäällä.

  Mielenkiinnolla seurailen. Hyvä muistaa kauan esim. Kapasella ja Hintzillä meni aikaa saada paikka rosterista.
   
  Viimeksi muokattu: 09.07.2019 klo 13.56
 4. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Minun mielestäni Eeli taas aina näyttänyt keskinkertaiselta luistelijalta, joten tuo on häneltä hyvä haku. Kertoo ainakin jotain asenteesta.
   
 5. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jarmo Kekäläinen
 6. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Jahas, eli Jokiharju on sitten siirtynyt Buffaloon.

  Pelipaikkahan ei tulevalle kaudelle ollut mitenkään kirkossa kuulutettua Chicagossa, mutta en oikein osaa juuri nyt sanoa, että oliko tämä hänen kannaltaan hyvä vai huono treidi,

  Mutta noin nopealla silmäyksellä sanoisin, että Buffalon miehistöön murtautuminen on vaikeampaa kuin Chicagoon. Kilpailua on enemmän.

  Siinä on ainaki Dahlin, Ristolainen, Miller, Montour, Bogosian ja Scandella sellaisia pakkeja, jotka lähtökohtaisesti on Jokiharjun edellä. Noiden lisäksikin löytyy vielä pari varteenotettavaa kaveria.

  Itse asiassa Buffalolla on nyt niin paljon pakkeja signattu ensi kaudelle, että eihän tuossa Jokiharjun ottamisessa sisään ollut heidän kannaltaan mitään järkeä, ellei siellä suunnitella vähintään yhden pakin ulostamista jonnekin. Katseet kääntyy Ristolaiseen? Hän on ainut pakki, jolla on kunnolla vaihtoarvoa. Jos siis Dahlinia ei lasketa, mutta häntä sieltä ei varmasti olla treidaamassa.
   
  Viimeksi muokattu: 09.07.2019 klo 23.40
 7. Tjapalala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen urheilu
  Lainaus:
  Niin mutta eiköhän Buffalosta joku puolustaja liiku niin tilanne helpompi heti. Kaikki merkit kyllä viittaisi että se olisi yksi turkulainen joka liikkuu. Se joka tykkää kesälomista ja nopeista autoista :)
   
 8. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Armian, Lehkosen ja Kakon sopimuksien myötä viime kauden lukema(73) on ylitetty. Nyt siis 75.
  Sen sijaan sellaisten joilla ei ollut edellisellä kaudella soppimista ja teki nyt sopimuksen, lukumäärä on jäämässä viime vuotisesta. ( 18 vs 22)
   
 9. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Lehkonen 2x 2.4milj ja Suomela 1x 700k. Ihme, että Suomela sai jatkoa. Jos oikein muistan niin valmentaja ei hänestä niin hyvään sävyyn haastatellut?
   
 10. Wanhajalka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  LOT.
  Onko uutisoidut pelaajien palkat netto- vai bruttopalkkoja? Esim Yle uutisoi, että Lehkonen nettoaa kaudesta 2,4 milj. Olen luullut, että kysymys on bruttopalkasta...
   
 11. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Bruttopalkasta tosiaan kyse. Verbi "netota" ei tarkoita nettopalkkaa vaan yleisesti rahan saamista, mikä on Yleltä kyllä huono sanavalinta tähän kohtaan. Mutta Yle ei siis varmastikaan tarkoita, että Lehkosen nettopalkka olisi 2,4 miljoonaa.
   
 12. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Honka waiwerseissa
   
 13. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  Ihmettelen jos joku ei Honkaa nappaa omille listoilleen, vaikka vastuu Starsissa jäikin aikalailla vähäiseksi.

  Edit: Itse en kyllä nopeasti löytänyt tietoa että olisi waiverseihin pistetty?
   
 14. Tjapalala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen urheilu
  Lainaus:
  Muutama urheilubetsiroskalehti jakanut Starsin hovitoimittajan spekulointia että Honka olisi Waiwereissa. Eli ei ole ainakaan vielä.

  https://www.google.fi/amp/s/www.tsn...ing-to-trade-d-julius-honka-1.1336367?tsn-amp
  En tiedä mistä hän on lähteeksi revitty kun tuossa toteaa että Stars pitää häntä enemmin ylimääräisenä puolustajana ku laittaa Waiwerseihin. Mutta kuulemma Hongalle etsitään kauppaa.
   
  Hauntti ja jalperi tykkäävät tästä.
 15. Huppu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Siis eihän Hongalla ole sopimusta. Voiko sopimukseton pelaaja muka olla waiwereissä?
   
 16. Hauntti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Boston Bruins, TPS
  Lainaus:
  No ei varmaan voi. Sopimustilannetta en itse edes huomannut tarkistaa.

  Eli Stars siis koittaa kaupitella Hongan oikeuksia vain.

  Edit: @Bosco oikoi virheellistä käsitystäni, aina oppii jotain uutta.
   
  Viimeksi muokattu: 14.07.2019 klo 13.26
  Huppu ja jalperi tykkäävät tästä.
 17. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Lainaus:
  Kyllä voi. Dallas laittoi viime kesänä Gemel Smithin ja Calgary Brett Kulakin waivereihin hieman ennen heidän välimieskäsittelyjään. Molemmat olivat siis sopimuksettomia RFA-pelaajia tuossa vaiheessa. Tuolla joukkueet antoivat välimieskäsittelyä varten signaalia pelaajan arvosta kun kumpikin läpäisi waiverit.
   
  Vislami, la vida loca, Kopteri ja 3 muuta tykkäävät tästä.
 18. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Heinolan ja Thomsonin sopimuksien myötä nyt 24:llä puolustajalla on NHL- sopimus. 9 noista sellaisia joilla ei viime kaudella sopimusta ollut. Erittäin positiivinen kehitys.
   
 19. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Lainaus:
  NHL:ssä pelanneiden suomalaispuolustajien ennätys näkyy olevan 15 kappaletta kausilta 2001-02 & 2002-03.

  Eiköhän tuo tule rikkoutumaan hyvinkin lähitulevaisuudessa. Se on itse asiassa mahdollista jo tulevalla kaudella.

  On kyllä vähän asioita tapahtunut, kun vielä 5 vuotta sitten päättyneellä kaudella tuo lukumäärä oli 5! Ja noistakin viidestä 2 oli uraansa pakettiin lyövät Kimmo Timonen ja Sami Salo.
   
 20. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Viime kaudella pelasi 12 suomalaispuolustajaa. Noista jokaisen ura jatkuu NHL:ssä myös tulevalla kaudella. Debytantteja voisivat olla Juolevi, Hakanpää, Kaski, Kivihalme ja Mikkola. Tai siis ainakin neljä noista, niin saataisiin uusi ennätys. Kauempaa haettuna sitten Saarijärvi, Tuulola, Lintuniemi, Almari, Thomson, Heinola, Sund ja Leskinen. Saatoin unohtaa jonkun.
   
 21. Ck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
  Lainaus:
  Tämä oli kyllä se kauhuskenaario, mitä meillä oli. Onneksi tämän jälkeen alkoi niitä superlupauksia sekä puolustukseen, että hyökkäykseen tipahdella ovista ja ikkunoista ja ihan perus lupaavat pelaajat kaupan päälle. Ja tietysti parhaimpana asiana se, että pelaajat on raivanneet tiensä joukkueisiin ja ihan NHL kärkipelaajien joukkoon. Toivottavasti nykyisistä puolustajista osa raivaisi tiensä sinne NHL:n ihan kärkeen Heiskanen etunenässä.
   
  Ippenator tykkää tästä.