Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Suomalaiset NHL:ssä kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana jalperi, 28.06.2017 klo 00.00.

 1. wunderveba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Flyers
  Lainaus:
  Eiköhän tässä pari vuotta ole jokainen vähän perillä oleva pitänyt Barkovia Suomen maajoukkueen ykkössentterinä. Siis jos vaikka olympialaisia pelattaisiin niin, että kaikki parhaat pääsisivät.
   
 2. odwaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kepa, PP
  Lainaus:
  Ihan näin ohimennen mainiten, taitaa olla asiaa sinänsä hyvin kuvaavassa graafissa pieniä epäjohdonmukaisuuksia tai -tarkkuuksia. Ainakin sveitsiläisistä puuttuu ainakin sbisaa ja streittia parilta kaudelta. Enempää en ruvennut katsastamaan, mutta noi pisti heti silmään. (Ja joo, joku Sbisa on syntynyt Italiassa, mutta niin ei oo Komarov tai Puljukaan kotimaan kamaralla maailmaan putkahtaneet.)
   
 3. agent082 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Kyllä moni oli Koivu-Granlund kaksikkoa istuttamassa ykkösketjuun. Se on jännä kuinka mieli muistaa asiat suosiollisesti itselle.
   
 4. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  En nyt ihan saa tästä nillityksestä kiinni. Se miten päin Barkov ja Koivu olisi istutettu olisi ollut aika yhdentekevää, koska eiköhän sekä ykkös- että kakkosketju olisi molemmat pelannut sen 20 minuuttia.

  Toisekseen alkuperäinen väitteesi ei vain pidä paikkaansa, koska Suomen olympiaketjussa suurin osa asetteli Barkovia nimenomaan ykkösketjun keskelle. Kävin laskemassa.
   
 5. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Minä taas uskon, että monet istuttivat Koivun ykkösketjuun vedoten roolitukseen, jossa Wildin paidassa viime kaudella käytännössä kaikkia vastaan tehoillut, pitäen samalla oman pään about puhtaana, kaksikko vetää vastustajan parhaita vastaan jättäen Barkovin ja Laineen sitten vetämään niitä ennakkoon helpompia vaihtoja, vaikka Sasha melkeinpä Koivun tasoa puolustusvelvoitteissaan onkin.

  Täytyy kuitenkin ottaa huomioon fakta, että Koivu pelasi viime kaudella ehkä uransa parasta kautta NHL:ssä kokonaisvaltaisesti.
   
 6. Aivan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Kasperi Kapanen oli päässyt vaihteessa ylös pelaamaan. Kuinkahan mahtaa hänen uransa jatkua? Tähtihtetket tähän asti olivat viime pleijareissa ne pari tärkeää maalia muuten näytöt ja varmaan näytönpaikatkin ovat olleet vähissä. Varmasti käyttökelpoinen top 9 laituri kypsymässä, mutta jatkuuko ura Torontossa joka on kontenderi etuajassa?

  Mahtaako olla jälleen kauppatavaraa etenkin kun joukkue pärjää vai aukeaako rosterista ensi vuonna tilaa, kun JvR vaputuu markkinoille... Toisaalta vissiinkin pakiston vahvistusta on kaivatattu joten myyntiartikkeleiden kärkeä nuorten osalta lienee Kapanen.

  Varmaa lienee se että Kapanen saa tällä kaudella jo näytönpaikkaa.
   
 7. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings, Manchester United
  Koivulla edelleen tuo yksi piste odottaa tulemistaan, jolla nousisi Tikkasen kanssa tasoihin 630 pisteeseen. Melkoisen pitkään sitä on tässä jo jahdattu.

  Niin ja Tikillä on 877 runkosarjan matsia alla, kun Koivulla tällä hetkellä 875. Olisihan se tietysti hienoa, jos se Koivun puuttuva piste tulisikin vasta kahden ottelun päästä.
   
 8. Rixa88 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Esa Tikkanen 877. 244+386=630
  Mikko Koivu 877. 184+446=630
   
 9. agent082 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anaheim Ducks
  Lainaus:
  Eipä saanut vieläkään. Antaisivat nyt edes yhden matsin.
   
 10. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Rajusti on kyllä Jori Lehterän NHL-ura mennyt alaspäin hienon avauskauden jälkeen. Pisteet 44, 34, 22, 2 (kausi kesken).

  Taitaa kohta olla edessä että väriliidut käteen, töhertämään t-paitoihin ja Boribehterä pystyyn.
   
 11. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Mikähän tässä on taustalla? Muistan Lehterän kehuskelleen "uran ensimmäisellä kunnon treenijaksolla" ennen ensimmäistä Blues-keikkaansa. Eikö sittemmin ole treeni maittanut samaan malliin? Todella väsyneeltähän Lehterä on aina vaihtojen jälkeen näyttänyt.
   
 12. SouthernSun76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, FC Liverpool, Juventus, Azzuri, Leijonat
  Lainaus:
  Olisko tuo keskittynyt liikaa ruissnacksien mainostamiseen? Todella raskaalla jalalla tuo on tällä kaudella polkenut. Oliko tuo samalla kuntokuurilla kuin Laine? Nuoren miehen kohdalla massan kasvatus toimii ihan ok, mutta tuommoisen hiukan vanhemman jyrän kohdalla saattaa tukkoisuus olla pahempaa.
   
 13. Lehterä teki uusimman sopimuksensa kesällä 2015 tuon 44 pinnan kauden jälkeen, mutta vanha sopimus 2,75 M caphitillä oli voimassa vielä 2015-2016, joten Lehterän ensimmäinen kausi (2016-2017) 4,7 M caphitillä tuotti huimat 22 pinnaa. Vielä yksi kausi olisi tämän kauden jälkeen sopimusta jäljellä, joten luulisi, että sieltä on ulososto tulossa..
   
 14. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Eikö Lehterä panostanut niihin fitnessvoimailu hommiin?
   
 15. Micqou Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Avs, Mikko Rantanen
  Lehterän tilannetta olen kyllä itsekin suuresti ihmetellyt. Katselin tuossa joku aika takaperin Sotshin koostetta ja siellä mies jakeli vielä erittäin maukkaita passeja, ja pelasi toki muutenkin todella hyvin. Harmi homma, mutta taitaa miehen NHL-ura olla aika lailla taputeltu
   
 16. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Ei muuta ku Ville Niemisen tyyliin harjoittelun muutos ja kiloja reilusti pois. Siitä sitten ura uuteen nousuun.
   
 17. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jorille saattaisi tehdä hyvää pudottaa tosiaan sellainen 5-10 kiloa pois, voisi meno muuttua vähän raikkaammaksi. Mitään maagista liukua ei kuitenkaan omaa eikä mielestäni käytä fysiikkaa mitenkään kummoisesti hyväkseen.

  Täysin mutulla heitän, että isoin ongelma lienee asenteessa. Raikulipojan maine, heräsi vähän myöhään treenaamiseen, onnistumisia ja valtava soppari --> tässä sitä ollaan tyytyväisenä.
   
 18. Louis Jäsen

  Markus Nutivaaralle tuli eilen Torontoa vastaan peliaikaa 20 minuuttia ja 35 sekuntia. Pelasi Seth Jonesin pakkiparina Zach Werenskin ollessa poissa. Sai myös peliaikaa kakkosylivoimassa. Markuksen kurssi näyttää tällä kaudella olevan isossa nousussa.
   
 19. Kaitsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raimo Summanen ja antipatiat
  Lainaus:
  Lehterän kertomusten perusteella alkoi kyllä treenaamaan jo Tapparassa ja laittoi Venäjä vuosinaan vielä ruokavalion kuntoon, mikä oli viimeinen askel kohti NHL:ää. Silloisten kuvien perusteella kroppa ainakin oli aika rasvaton. Sikäli sinun mutuilut eivät pidä paikkaansa. Ellei sitten ole parina viime kesänä "tehnyt Ville Leinoja".

  Jortsen ongelmana on aina ollut puutteellinen luistelutekniikka. Sitä hän on yrittänyt voimalla kompensoida, mutta ehkä nyt tulee rajat vastaan. Täytyy kuitenkin muistaa, että jo nuo pelimäärät, joita hänellä on vyöllä on hieno saavutus. Paljon enemmän kuin Jesse Niinimäellä, Toni Rajalalla tai Juhis Aaltosella.
   
 20. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Lähinnä tässä on ihmetelty mitä on parina viime vuonna tapahtunut. Ensimmäisellä kaudella St. Louisissa homma toimi hienosti kaikista Lehterän puutteista/rajoitteista huolimatta. Sen jälkeen on suoritustaso laskenut kaiken aikaa.
   
 21. Kari Runk Jäsen

  Lainaus:
  30 vuotta on kuitenkin jo sellainen ikä, että luonnollistakin hidastumista ikääntymisen yhteydessä tapahtuu, vaikka kaiken maailman luonnon oikkuja esimerkeiksi ihan lähivuosiltakin löytyy. Ja se sitten näkyy erityisen raa'asti pelaajalla, jonka liike on koko uran ajan ollut huomattavan heikkoa.

  Ehkä.
   
 22. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Olihan Lehterä jo aika hidas tullessaan Bluesiin, nyt kun peli on vain kausi kaudelta nopeutunut ja Jori hidastunut entisestään (loukkaantumiset myös vaivanneet) niin ei kai tämä mikään ihme ole. Varmaan jossain joukkueessa saattaisi jotain annettavaa olla missä pääsisi pelaamaan vahvuuksilla.
   
 23. Kaitsu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raimo Summanen ja antipatiat
  Lainaus:
  Tämä. Pelikäsitys ja kiekonkäsittely ovat Jorin vahvuuksia, joten jos löytyisi joukkue, joka pelaa vahvaa träppiä ja joko dump&chasea tai kiekkokontrollia, niin annettavaa voisi vielä olla. Muuten ei oikein ajoitukset toimi, kun hyökkäyksen kolmas mies tulee tilanteeseen "toisessa aallossa" ja ei ehdi karvaukseen mukaan.
   
 24. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Suomalaispelaajat 2 kahden edelliskauden Pisteet/peli ja noin pelipaikkajärjestyksessä. Pakit peliaikajärjestyksessä.

  Laine 0.85 --- Barkov 0.87 --- MikkeG 0.82
  Teuvo 0.59 --- Koivu 0.65 --- Aho 0.63
  Rantanen 0.63 --- Haula 0.49 --- Puljujärvi 0.36
  MakkeG 0.40 --- Filppula 0.51 --- Armia 0.35
  (Lehkonen 0.36, Donskoi 0.36, Salomäki, Lehterä)

  LD Lindell 21:54 ---- RD Ristolainen 26:33
  LD Määttä 18:27 ---- RD Vatanen 21:36
  LD Nutivaara 13:34 -- RD Honka 15:30

  G Rask
  G Rinne
  Saros/Raanta

  Perkele. Mukava olisi lähteä tällä porukalla olympialaisiin.
   
 25. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Päivitys suomalaistilastoihin, edellisest onkin jo reilu kuukaus:
  Kenttäpelaajat:
  Barkov FLA 34 11+21=32 +1 (15 5+8=13 -1)
  Rantanen COL 34 10+20=30 -7 (16 4+9=13 -4)
  Laine WPG 36 18+11=29 0 (17 8+6=14 -2)
  Teräväinen CAR 34 8+17=25 -4 (16 2+7=9 -10)
  Haula VGK 29 13+11=24 +1 (15 7+6=13 0)
  Aho CAR 34 7+16=23 -5 (16 4+5=9 -10)
  Granlund Mi MIN 30 7+15=22 -3 (16 6+7=13 +1)
  Filppula PHI 35 8+8=16 -3 (15 2+4=6 +2)
  Koivu MIN 35 5+11=16 -5 (16 1+5=6 -1)
  Määttä PIT 36 3+12=15 -5 (14 1+3=4 -3)
  Donskoi 27 8+6=14 +2 (9 3+3=6 0)
  Lindell DAL 36 4+10=14 +9 (16 0+6=6 +4)
  Armia WPG 33 4+8=12 -1 (17 1+4=5 -1)
  Nutivaara CBJ 29 2+10=12 +5 (14 2+4=6 +3)
  GranlundMa 35 7+2=9 -7 (16 4+1=5 -4)
  Ristolainen BUF 26 0+9=9 -11 (13 0+4=4 -7)
  Puljujärvi EDM 18 6+2=8 +7 (13 5+2=7 +7)
  Komarov TOR 36 4+4=8 -3 (15 2+0=2 -3)
  Lehkonen MTL 19 2+4=6 -3 (1 0+1=1 +1)
  Jokinen EDM/LAK 29 1+5=6 0 (13 1+2=3 +2)
  Salomäki NSH 22 2+3=5 -1 (7 0+0=0 0)
  Vatanen ANA/NJD 25 1+4=5 -11 (17 0+2=2 -8)
  Hännikäinen 17 2+2=4 +2 (11 0+1=1 0)
  Kapanen TOR 6 2+0=2 0 (3 2+0=2 +2)
  Honka DAL 15 1+1=2 -1 (9 1+1=2 +3)
  Kossila ANA 10 1+1=2 -4 (3 0+0=0 -3)
  Lehterä PHI 19 0+2=2 -5 (6 0+0=0 -2)
  Haapala FLA 5 0+1=1 0 (5 0+1=1 0)
  Pakarinen EDM 18 0+1=1 -1 (2 0+0=0 0)
  Kuokkanen CAR 4 0+0=0 -3

  Maalivahdit:
  Rinne NSH 27 18 3 2.50 92.3 (12o/8v)
  Saros NSH 8 3 1 2.62 92.0 (4/2)
  Raanta ARI 17 4 0 2.82 91.6 (6/1)
  Rask BOS 22 10 1 2.34 91.6 (10/7)
  Korpisalo CBJ 8 4 0 2.84 91.1 (4/3)
  Lehtonen DAL 13 5 0 2.59 90.7 (6/3)
  Niemi PIT/FLA/MTL 8 0 0 5.20 85.6 (2/0)

  Maalivahtien tilastot on ihan hyvin parantunu.