Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Suomalaiset NHL:ssä kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana jalperi, 28.06.2017 klo 00.00.

 1. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  No mutta eihän sitäkään oikein voi kiistää, että Lehterä on hyvin lahjakas ja taitava jääkiekkoilija. Toivottavasti ei tee jesseniinimäkiä. Vähän sellaisia taitelijoita ovat kentällä molemmat.
   
 2. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Onhan Niinimäellä taitoa ja peliälyä, mutta on kyllä vähän sellainen mielialapelaaja. Toivottavasti ei tee villeleinoja.
   
 3. Kirveellä töitä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen TAPPARA
  Lainaus:
  Kuuntelin tässä joitakin päiviä sitten Rantasen haastattelua...siinä nuori mies toisteli toimittajan uteluihin hyvästä vireestä, että on niin helppo pelata noiden kundien kanssa. Toisteli sitä sen verran hanakasti, että olisiko paikallisten "väheksyntä" mennyt jo ihon alle...anyway, hyvin Rantanen vetää ja toivotaan, tekee "siivellä" sen +70 pistettä ja pistää myrkyttäjille luun kurkkuun!
   
 4. ColCbj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, Blue Jackets, Liverpool FC, Atletico
  Lainaus:
  Ihan hyvä, että välillä näin päin, Sen verran monta kertaa on Avs tällä kaudella kärsinyt tuomareista. Tässäkin pelissä olisi voinut viheltää pari jäähyä enemmän Jetsille.
  Lainaus:
  Mikko oli kauden alussa todella hyvä. Silloin MacKinnon taas oli melko heikko. Tuolloin Rantanen pelasi mielestäni reilusti paremmin, kuin MacKinnon. Duchene-treidin jälkeen MacKinnon syttyi liekkeihin, kun taas Rantasella alkoi huono formi. Mikko pelasi muutamia todella huonoja otteluja jossain marras-joulukuun paikkeilla, mutta otti silti syöttöpisteitä. Tuosta ajasta voitiin mielestäni sanoa, että otti pisteitä MacKinnonin siivellä. Toisaalta kuka pelaaja ei joskus pelaisi huonosti, mutta ottaisi silti pisteitä pelatessaan hyvässä kentässä? Entä jos pelaaja pelaa muuten heikosti, mutta tekee pisteitä? Onko "hyvin" pelaaminen tärkeämpää, kuin pisteiden teko tulosroolissa? Toki hyvin pelaaminen edesauttaa pisteiden tekoa ja nuorelle kaverille on ehkä tärkeämpääkin pelata hyvin ja kehittää itseään. Mutta yksi heikompi jakso kaudessa ei mielestäni kerro mistään vapaamatkustuksesta. Viimeiset pelit Mikko on ollut taas hyvässä vireessä, eikä missään tapauksessa mikään vapaamatkustaja. HFBoardsilla omasta mielestäni kaikki jutut vedetään aina vähän överiksi.
  Lainaus:
  Itse olen ihan toista mieltä. Rantanen ja MacKinnon pelasivat jo viime kauden lopussa yhdessä Andrighetton kanssa hyvin ja tekivät pisteitä, jolloin Landeskogia ei ollut useimmiten samassa kentässä. Mielestäni tuossa ketjussa on kyse ennen kaikkea hyvästä kemiasta, mutta tärkein osa sitä on ehdottomasti MacKinnon (niin kuin sentterin kentässä kuuluukin), jonka "tutkapari" on minun mielestäni Rantanen. Landeskogin roolia kentässä en missään nimessä väheksy, mutta mielestäni hänen erottamisensa kentästä tekisi pienimmän muutoksen. Vaikka hänen lyömisensä tuohon kenttään tekikin muutoksen pisteiden tuottavuuteen, isompi osa oli MacKinnonin heräämisellä, joka taas luultavasti johtui Duchenen lähdöstä. Voi toki johtua myös Landeskogin läsnäolosta samassa kentässä, en tiedä. En myöskään kutsuisi Landeskogia turistiksi, mutta kyllähän mies melko epätasaisesti pelaa. Mutta pääasiahan on, että kentän ja joukkueen peli kulkee. Näin tällä hetkellä on.
  Lainaus:
  Mikko on vain luonteeltaan erilainen, kuin esimerkiksi Laine. Hiljaisempi kaveri, joka ei tykkää nostaa itseään jalustalle. Ensimmäistä maaliaankin kutsui vahingoksi tms. Nyt kun miettii, ei heti tule mieleen yhtään haastattelua, missä Mikko olisi itseään kehunut. Vaatimaton kaveri, ei toki ota hänen taidoistaan mitään pois.

  Ja nämä siis omia mutuja, eivätkä varmaankaan oikeita.
   
  Viimeksi muokattu: 03.01.2018 klo 18.42
 5. adolf Jäsen

  U20 pettymystä makusteltua on kiva katsella positiivisiakin asioita. Peräti 7 suomalaista pelaajaa on tällä hetkellä realistisesti +60 pisteen vauhdissa. Granlund, Haula, Teräväinen, Aho, Barkov, Laine ja Rantanen. Kolme viimeksi mainittua puksuttaa jopa 70 pisteen kauteen ja Rantanen lähes PPG tahdissa, joka meinaisi 80 tehopinnan kutkuttelua.
   
 6. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Oletko kuullut kertaakaan suomalaisen pelaajan haastattelua jossa ei antaisi kerjukavereille kunniaa? Minä en, en muista edes yhtään ulkomaistakaan.
   
 7. Vislami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Aleksi Saarela nostettu Carolinan kokoonpanoon Krügerin loukkaantumista paikkaamaan. Toivotaan pojalle onnistumisia!
   
 8. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Toivotaan, että ranne puhuu ja verkot heiluu nyt, jos ja kun ainakin jonkinlaisen näyttöpaikan saa.
   
 9. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  OT: Claude Lemieux sanoi 1997 että teki ihan vittu itte alivoimamaalin. 70-luvulta olen kans kuullut huhuja, oliko Esposito.
   
 10. Iker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Joojoo, ei ole pelaaja enää, mutta Tammisen Juhani eli tuttavallisemmin Tami ottaa hienosti kunnian omiin nimiinsä niin omista kuin ketjukavereidensakin tekemisistä.

  Lisää samaa kaivataan nykyjätkillekin.
   
 11. Rantojen Kuningas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, Quebec Nordiques
  Kuinka usein suomalainen on lentänyt pihalle ottelusta, kun on taklannut/rikkonut suomalaista?

  Juuri äsken Ristolainen taklasi Koivua kyynärpäällä päähän ja tästä RR55:lle ottelurangaistus.
   
 12. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Kova on Teräväisen ja Ahon meno. Viimeiseen kuuteen peliin 17 pistettä.
   
 13. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings, Manchester United
  Mikko Koivu nakuttanut Buffaloa vastaan tehot 1+2. Suomalaisten kaikkien aikojen pistepörssissä viidentenä olevaan Teppo Nummiseen on matkaa enää kaksi pistettä.

  Muutenkin suomipojilla kulkee. Mi. Granlund 0+3, Aho 2+1, Teukka 1+1, Haula 1+0 tähän mennessä.
   
 14. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Mikko "Matkustaja" Rantanen avas maalinteon vs Columbus 2. erän lopulla. Neljäs maali viiteen peliin.

  Hyvin on poieka luovinut ja "matkustellut" jo 37 pisteen verran.
   
 15. Schadowan Jäsen

  Kaksi suomalaista 70+ pisteen vauhdissa (Rantanen ja Barkov) sekä viisi (Laine,Aho,Teräväinen,Granlund,Haula) 60+ pisteen vauhdissa. Alkaa olemaan hyvissä kantimissa tämä.
   
 16. Klausuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Arsenal, Texans
  Lainaus:
  En tiedä mitä peliä olet katsonut, mutta kyynärpäällä ei ainakaan taklattu Wildin ja Sabresin pelissä viime yönä Koivua. Ns. puhdas taklaus, toki vähän myöhään, mutta maksimissaan 2 minuuttisen arvoinen.
   
 17. palle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild, HIFK
  Lainaus:
  Kyllä siinä olkapää hieman taitaa napsahtaa leukaan, mutta ei mikään 100% pääosuma todellakaan ja sekin enemmän Koivun huonohkosta asennosta johtuen. Koivun maila taitaa jäädä Koivun naaman ja Ristolaisen olkapään väliin, joten siitä tuo huulen aukeaminen. Ei missään nimessä ulosajon arvoinen. Siinä ja siinä olisiko tuosta pitänyt jäähyä viheltää ollenkaan.
   
 18. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Juu, hyökkääjien osalta. Missäs olisi niitä vastaavassa vireessä olevia suomalaisia pakkeja? Ja onko edes isukin silmäkulmassa tulollaan?
   
 19. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson
  Lainaus:
  Pitäis jo sylivauvana lähettää Ruotsin pakkikouluihin oppia hakemaan. Suomi ajaa hyökkäyskalustossa Ruotsin ohi, mutta pakeissa pysytään kaukana, vaikka siellä onkin mm. Heiskanen ja Juolevi tulossa.
   
 20. adolf Jäsen

  Lainaus:
  -01 ja -02 ikäluokissa on taas joitakin lahjakkaita puolustajia tulossa, mutta ei taida kuitenkaan ihan vielä näköpiirissä olla mitään aivan poikkeuksellista. Tietenkin pelaajat kehittyy eri tahtiin, mutta Dahlinin löysin tilastoscouttauksella muistaakseni jo 15-vuotiaana ja silloin jo pisti silmään miten uskomattoman määrän pisteitä poika oli painanut. Kyllä ne poikkeusyksilöt (joita tässä nyt ilmeisesti haetaan) yleensä nousevat esiin jo tuossa 14-16 vuotiaina.
   
 21. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Dahlin toisaalta on ihan poikkeustapaus. Kuka on vastaava edellinen koko maailmassa, jos puolustajista puhutaan. Ei ne Karlssonit ja Hedmanit tuollaisia olleet samassa iässä. Eli vähän vähemmälläkin voi tulla niitä johtavia pakkeja.
   
 22. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Milloin on viimeksi varattu Norris -puolustaja 1. vuorolla? Ennusmerkit aika huonot Dahlinille.
   
 23. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Drew Doughty meni kakkosena, Chris Pronger kakkosena (ainoa modernin ajan puolustaja muuten jolla on myös Hart), Scott Niedermayer kolmosena. Että ei se nyt IHAN niin selvää ole, toki useimmat Norris-voittajat on kyllä varattu tosi kaukana kärjestä. Puhuu paljon siitä miten vaikeaa pakkien scouttaaminen on, koska kypsyminen tuppaa kestämään vaan tosi kauan. Joka johtunee siitä että puolustaminen on ehkä vaikein asia jääkiekossa ylipäätänsä, ihan vaan sen takia että sitä ei voi treenata yksin, kuten vaikka kiekonveivausta tai laukomista voi. Ja jos sparrauskumppanit ei ole mitään McJeesuksia, niin hiukan hankalaksi menee ihan terävimmän huipun hiominen omalla takapihalla.
   
 24. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Milloin on viimeksi ollut suomalaisilla ja ruotsalaisilla näin tasainen TOP5?

  Suomi:
  Rantanen 40 14+24=38
  Laine 41 18+16=34
  Barkov 38 11+23=34
  Aho 40 13+20=33
  Teräväinen 40 11+21=32
  Yhteensä: 199 67+104=171

  Ruotsi:
  Klingberg 42 5+31=36
  Forsberg 37 15+19=34
  W.Karlsson 39 20+13=33
  Bäckström 40 8+25=33
  Landeskog 36 16+15=31
  Yhteensä: 194 64+103=167

  Tuohon kun vielä lisää kuudennet (Granlund 36 11+19=30 ja Rakell 37 15+16=31) niin pysyy lähes samassa. Sen sijaan 20-29 pistettä tähän mennessä keränneitä Suomella on vain Haula ja Koivu, kun Ruotsilta heitä löytyy peräti 19 (Hedman, Nylander, Zetterberg, Bratt, H.Sedin, Arvidsson, E.Karlsson, Hörnqvist, D.Sedin, Backlund, Zibanejad, E.Lindholm, Silfverberg, Janmark, Ekholm, Steen, Kempe, Nyqvist ja Järnkrok).
   
  Viimeksi muokattu: 05.01.2018 klo 17.54
 25. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Lainaus:
  Kerrankos tuo muuttuu. Justiinsa se olettamus, että kun ei IKINÄ oo jotain tapahtunut, ei ole mikään todiste tulevasta.

  Dinosauruksetkin jaksoivat naureskella isommille meteoriiteille, että ehei, ei osu meidän aikana maapalloon. Hieno täällä on oleskella.