Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Suomalaiset NHL:ssä kaudella 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana jalperi, 28.06.2017 klo 00.00.

 1. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Loistava yö suomalaisittain viime yönä:

  Aho 2+0
  Armia 2+0
  GranlundMi 1+1
  Vatanen 1+0
  Rantanen 1+0
  Teräväinen 1+0
  Puljujärvi 1+0
  Nutivaara 0+1
  Lindell 0+1
  Haula 0+1
  Koivu 0+1
  Yhteensä 9+5=14

  Maalivahditkin pelas hyvin, Rinne,Rask ja Raanta oli tulessa, kaikille voitot ja yks päästetty maali.
   
  Viimeksi muokattu: 28.12.2017 klo 09.29
 2. tiilk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
 3. ColCbj Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avalanche, Blue Jackets, Liverpool FC, Atletico
  Mikko Rantanen vetää tällä hetkellä seitsemän ottelun pisteputkessa. Yllättäen on jäänyt ns. hieman pienemmälle huomiolle, kuin Laineen kahdeksan ottelun mittainen putki marraskuun alussa. Turha sitä kuitenkin on ihmetellä, hyvä kun lehdet edes muistavat Suomessa olevan muitakin NHL-pelaajia kuin Laine.

  Pakko myöskin kehaista Nutivaaraa, joka nyt siis pelaa ykkösparissa Jonesin vierellä Blue Jacketsin loukkaantumishuolien vuoksi. Todella varmaotteista pelaamista häneltä. Kiekko liikkuu nopeasti, syötöt ovat kovia ja Markuksella on koko ajan pää ylhäällä, eikä tarvitse turhaan miettiä kiekon kanssa mitä tehdä, vaan päätös on tehty jo ennen. Puolustuspään hommatkin hoituvat hyvin. Hieno pelaaja kasvamassa.
   
 4. Eddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät & kaikki karsintasarjat
  Näyttää viime yönä tulleen pisteitä ihan olan takaa. Maalin makuun Ristolainen, Aho, Puljujärvi, MiGranlundx3, Rantanen, Filppula.
   
 5. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  Viime yönä todellakin tuli taas pisteitä:
  MiGranlund 3+0
  Ristolainen 1+1
  Puljujärvi 1+1
  Laine 0+2
  Rantanen 1+0
  Aho 1+0
  Filppula 1+0
  Lindell 0+1
  Vatanen 0+1
  Nutivaara 0+1
  Koivu 0+1
  Honka 0+1
  Yhteensä 8+9=17
   
 6. Noutolokku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
  Armia saanut kyllä hyvän moodin ehkä nihkeän alkukauden jälkeen päälle. Luistelu näyttää raikkaalta ja on todella aktiivinen kentällä. Harmittaa kovasti kun ei jostain syystä meinaa silti tuo verkko heilua. Pääsee pelistä toiseen hyville tonteille ja viime yönäkin läpiajo. Harmittavasti kiekko pyörähti lavasta ja veto hieman epäonnistui. Samoin siinä 2+0 pelissä oli useampi paikka tehdä hattutemppu. Paremmalla viimeistelyllä olisi jälki vieläkin parempaa. Eihän tuo Jopen veto kuitenkaan mikään tuhnu ole, jos en väärin muista. Hyvää suorittamista kuitenkin ja on nyt myös AV pelaamisen lisäksi päässyt pelaamaan YVtä.
   
 7. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Lainaus:
  Ei tosiaan ole tuhnu. Liigassa pelatessaan taidettiin laukausta pitää jopa poikkeuksellisen hyvänä. Ja kyllähän sen näki siinä 2+0 -pelissäkin, että ranne lähtee napakasti.

  Aina kun Jetsin pelejä katsoo, tuntuu että Armia esiintyy edukseen. Sitä miettii, miksei mies saa enemmän peliaikaa tasakentällisinkin. Toki hyvä, että on nyt päässyt kakkosylivoimaan. Putki kulkee ja työmoraali on korkealla.

  Vähän olen haaveillut miestä jopa ykköseen Scheifelen ja Wheelerin kanssa, mutta olisiko kolme rightia liikaa samassa ketjussa (tai liikaa pois muista?). Toki liian vähän olen pelejä nähnyt sanoakseni, miten homma on toiminut pitemmässä juoksussa ja toisaalta, millainen pelaaja ykkösketjun Connor on. Ihan hyvin on Jetsillä toiminut tällä kaudella kokonaisuudessaan, kun sarjataulukkoa katsoo.

  Tuo Armia-Hendricks-Perreault on ollut toki oikein hyvä nelosketju. Nythän Perreault on kakkosessa Scheifelen loukkaantumisen vuoksi.
   
 8. liuzka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, ManUtd
  Lainaus:
  Venähti jo 8 peliin tuo putki. Tehotilastossa on vielä parantamista mutta sekin on onneksi ollut paranemaan päin. Parasta tuossa on se että Mikon peli näyttää hyvältä ja myös edistyneet tilastot (corsi etc) tukevat tätä. Noissa Rantanen keikkuu lähes kaikissa top3:ssa ja edellä ketjukavereitaan. Tämä mielestäni viittaa siihen että kyse ei ole suonenvedosta vaan peli on oikeasti hyvissä uomissa.
   
 9. rpeez Jäsen

  Lainaus:
  Mitä näit WPG peleja nyt ole viime ja tänä kautena katsonut niin hyvien otteiden myötä Armia on saanut lyhyitä yksittäisiä näyttöpaikkoja ylemmissäkin ketjuissa matkan varrella, ainakin viime kaudella, muttei ole onnistunut niissä käänteen tekevästi. Sen sijaan bottom-6 ketjuissa Armia taas on poikkeuksellisen hyvä, muodostaen yllättävän uhan vastustajalle.
  Mielestäni nykyinen järjestely on WPGn kannalta hyvä, nyt on maalintekokykyä laajalta rintamalta.
   
 10. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Saros ja Rask nappasivat nollapelit yöltä, ei huonosti.
   
 11. Ralph Jäsen

  Mikko Rantasen pisteputki jäi kahdeksaan otteluun, kun ei päässyt pisteille Avalanchen 6-1-voitossa.

  Kolmikko Rantanen, Barkov ja Laine on koko NHL:n pistepörssissä nyt peräkkäisillä sijoilla 44, 45 ja 46. Ihan hauska sattuma.
   
 12. Jyyd Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  ♠, Flyers, Giroux
  Tarkemmin katseltuna, Haula on 33 maalin vauhdissa. Hienoa nähdä mitä Vegas ja Haula kykenevät keväällä tekemään.
   
 13. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  Julius Honka niittasi Joonas Donskoin hienosti viime yönä. Ei näitä isoja suomalaisten välisiä taklauksia kovinkaan usein näe NHL:ssä joten laitetaan se tänne:

  SJS @ DAL | NHL.com (ajassa 5:53)
   
 14. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
 15. Konnamuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se mikä johtaa.
  Mikko Rantaselle 1+2 viime yöltä. Nyt kasassa 39 otteluun 13+23=36. Viime kaudella 75 matsiin 38 pistettä.

  Minkähänlaista sopimusta mies on itselleen pelaamassa?
   
 16. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Xорьки, ФК Барселона
  Rantanen on kyllä hiipinyt mahtavasti kotimaisten pelaajien pörssikärjeksi. Tuntuu, että aina vaan puhutaan Barkovista, Laineesta, Ahosta ja Puljujärvestä, mutta Rantanen vuoden 2015 varausnumerolla 10 on aika totaalisesti sivuutettu monessa mediassa.
  Loistavasti on kaveri pelannut koko kauden!
   
 17. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Hyvä sopimus tulee ja kädet ristiin ettei tee Lehteröitä

  Rantasen maalia edelsi mailasta kiinnipitäminen. Luonnollisesti meni tuomarilta huti ja Mikko pääsi vetämään sisään kun jetsiläinen oli ilman mailaa.
   
 18. Bosco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh
  HPK-kasvatti Harri Säteri teki viime yönä NHL-debyyttinsä. 24 pelattua minuuttia, yksi päästetty maali, 13 torjuntaa.

  Floridalla tulossa b2b-pelit to/pe joten pääsisiköhän Säteri aloittamaan toisen noista peleistä?
   
 19. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Missä mielessä Rantanen ja Lehterä on vertailukelpoisia?
   
 20. rinne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Sasha
  Lainaus:
  Toivotaan että Säteri saa näytönpaikkansa, mutta en hengitystä pidättelisi. Viime yönä Säteri sai minuuttinsa, kun Reimer loukkaantui jäädessään Ekbladin ja Granlundin alle. Kyse ei kuitenkaan liene mistään isommasta:

  Jameson Olive Twitterissä: "Reimer said he “just tweaked the neck a little bit” during tonight’s game. He said he thinks he’ll be ready to go Thursday in Boston."

  Reimerin viime aikojen vire sekä Floridan maalivahtipeluutus Luongon loukkaantumisen aikana huomioon ottaen pitäisin jopa todennäköisenä, että Säteri valitettavasti istuu penkillä molemmat pelit. (Edellyttäen, että Reimer on oikeasti ok.) Ainakin joulukuun alkupuolella Reimer pelasi b2b-pelit molemmat, vaikka jatkoillekin meni molemmat. Olen mielelläni väärässä ennustuksessa tässä kohtaa. Säteri ansaitsisi näytönpaikkansa.
   
 21. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ei mitenkään. Lehterä pelasi loistokauden Tarasenkon rinnalla ja ison diilin jälkeen vajosi yöhön.

  Tällä hetkellä Rantanen pelaa loistokautta MacKinnon:n rinnalla.
   
 22. olkikuukkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Carolina Hurricanes, NHL:n suomalaiset
  Lainaus:
  Ehkä tarkoituksellinen provo, mutta HFBoardsilla monet Colorado-fanit kuvailevat Mikon tätä kautta "matkustamiseksi". Ei kuulemma ole pelannut erityisen hyvin, mutta tulikuumat Landeskog ja MacK ovat kantaneet suomalaista, jolla on kuitenkin kokonaisvaltaisen pelin puutteellisuudesta huolimatta tarpeeksi taitoa ratkoa yksittäisiä tilanteita. Palstan Colorado-fanit varmaan osaavat kertoa omiin havaintoihinsa pohjautuen, pitävätkö tällaiset arviot paikkansa?
   
 23. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Itse muutaman pelin katsonut mm viime yön Jets pelin. Minusta enemmän vaikuttaa siltä että Lande on tuon ketjun turisti. Mikko pelasi erittäin hyvin.
   
 24. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Lehterä, numerolla 65 varattu jantteri, tuli 26-vuotiaana NHL:ään ja paukutti Tarasenkon rinnalla loistokauden ja 44 tehopistettä. Kymmenentenä varattu Rantanen tulee iskemään tällä kaudella 21-vuotiaana iskemään lähemmäs 70 pistettä MacKinnonin rinnalla. Mielestäni aika kaukaa haettua puhua heistä samanlaisissa tilanteissa.

  Landeskogin kutsuminen turistiksi on aika huvittava arvio. Kyllä Landeskog-MacKinnon on se tutkapari ja Rantanen ns. kolmas lenkki, joka vain sopii täydellisesti tuon mainitun kaksikon rinnalle. En allekirjoita sitä, että Landeskog ja MacKinnon mitenkään "kantavat" Rantasta, mutta tosiaan Rantanen "tarvitsee" heitä enemmän kuin he Rantasta.

  EDIT: Toisaalta, jatkoajalla MacKinnon ja Rantanen pelaavat yhdessä. Ja toisaalta, Landeskogin ja Rantasen vertaaminen on turhaa.
   
  Viimeksi muokattu: 03.01.2018 klo 14.39
 25. Wire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Odottelinkin jo milloin tilastot kaivetaan esiin. Olette te kyllä velikultia. Totesin jo aiemmin ettei Mikkoa ja Joria voi verrata.

  Viime yön pelissä Lande oli minusta turisti.