Ilmoitukset

Nimimerkki Jääkoneenkuljettaja huilaa viikon sääntöjen 6§:n perusteella.

Nimimerkki KooJii_#1 huilaa kaksi viikkoa sääntöjen 6 ja 9§:n perusteella. Viesti löytyy HIFK-osiosta.

Nimimerkki bebeto huilaa kuukauden sääntöjen 6 ja 7§:n perusteella.

Nimimerkin ORPH kirjoitusoikeudet on poistettu sääntöjen 1§:n perusteella.

Nimimerkki kultamitalisti on meidän wanha tuttumme, joka on jo saanut potkut. Emme hyväksy häntä joukkoomme vieläkään.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki C.Orr on seuraavat kaksi viikkoa pelikiellossa johtuen Jokerit-osion jatkuvasta offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Nimimerkki kiwipilot saa myös huilata seuraavan viikon Jokerit-osioon kirjoitettujen henkilökohtaisten hyökkäysten vuoksi.

Myös nimimerkki Valle rikkoi sääntöjä Jokerit-osiossa. Johtuen aiemmasta rikehistoriasta hän saa kahden kuukauden pelikiellon itsemoderoinnista, offtopicista ja henkilökohtaisuuksista.

Sulje ilmoitus

Summasen paluu

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Juhaht, 27.12.2016 klo 10.25.

 1. Kyjy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Naulan kantaan. Syksyllä ja talvella EU ei juurikaan napannut, mitä nyt sivusta tuli seurattua. Kevät tuli ja vanha vaisto pakotti hallille. Eka ottelu meni vanhaan verratessa, tokaa ottelua odotti jo innokkaasti ja eilen oli jo vanha kunnon kevät-palyoff-mieli täysillä mukana. 1-0 tärähtäessä vei tunne täysillä mukanansa - ihan kuin "vanhoina hyvinä aikoina".

  Liigaa ja KHL:ää on tullut kokeiltua, mutta ei niissä ilman omaa jengiä mitään tunnetta ole löytynyt. Konkan jälkeen koitti uskotella itselle että hyvä kun nyt jää enemmän aikaa muihin juttuihin ja näin on tietty käynyt, mutta kyllä tuo hallilla koettava tunne on jotain, mitä mieli on näemmä isosti ja salaa kaivannut. Mahtavaa, että sen on nyt saanut takaisin. Ja otteluissa tulee ihan luontevasti käytyä Blues-pipon kanssa, nyt on aika unohtaa menneet ja kääntää katse eteenpäin. Kiitos EU!
   
 2. K.Nuget Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
  Eipä muuten eilen kuuluttajalla ollut osaa eikä arpaa kannustuksessa. Ja Tomi Sallinen oli yleisössä.
   
 3. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Erinomainen fiilis, kun espoolaiset kasvatit juhlivat kentällä. Kiitos Jussille, että on mahdollistanut jääkiekon jatkumisen edustustasolla Espoossa. Jussi on ilmeisimmin huolehtinut myös junnujen taloudesta siinä määrin, että voimme odottaa omien kasvattien jatkossakin muodostavan edustusjoukkueen rungon. Tuota on kyllä ilo seurata.
   
 4. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
  Se viimevuotinen SaiPa-peli on esimerkki melusta kyynelten läpi kun viimeistä viedään. Sitä on turha verrata mihinkään.

  Elämää suurempi kysymys on mielestäni E. Miten ihmeessä han jaksaa ja viitsii seurata EU:n asioita Laamasen twiittejä myöten jos kerran koko seura on suorastaan perkeleestä kotoisin ja tuomittu tuhoon? Minkä takia hän luo tuomiopäivän tunnelmaa, kun Espoosta kuitenkin löytyy kai harhaanjohdettuja jotka nauttivat tunnelmasta Metroareenalla ja EU:n pelien katsomisesta ja joukkueen kannattamisesta? Onko nauttiminen kielletty koska Jussi on seuran takana?
   
 5. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Suurin syy lienee pahan olon purkaminen. Bluesin kaatuminen sattuu vieläkin. Tämä kiukku on ollut helppo kanavoida Jussiin, kun muita vastuunkantajia ei ollut.

  Olen tuntenut kyseisellä nimimerkillä kirjoittavan henkilön reilut 25 vuotta. Mukava tyyppi ja innokas jääkiekkomies. Pakko kuitenkin myöntää, että koomista tuo jatkuva kitinä mm. EU:n olemassaolosta ja siitä miten munatonta oli siirtyä kannattamaan seuraa. Samalla kaveri kannattaa nyt Imatran Ketterää (hymiö). Happamia sano kettu..

  Kiukku on kuitenkin niin syvällä, ettei hän pysty näkemään saati tunnustamaan niitä asioita, jotka nyt ovat paremmin kuin ennen, tai niitä, jotka ovat kauden edetessä kehittyneet.
   
 6. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  No sittenhän se ei eroa Bluesista millään lailla.

  Lainaus:
  Olisi tarvinnut, monen monta kertaa. Blegin otteluissa oli viimeistä muutamaa vuotta lukuunottamatta parhaimmillaan samanlainen tunnelma kuin eilisessä Mestis-matsissa. Suurin osa Blegsuilusta oli katsomossa ankeutta kovimmillaan. Muistan jonkun Pelicans-ottelun n. 10 vuotta sitten jossa liigamatsia seurasi vähän alle 3000 katsojaa - ja niistäkin suuri osa ei ollut oikeasti paikalla. Blegi ei vaan kiinnostanut tarpeeksi. Siksihän se kuolikin ja siksi sitä peräänkuuluttamaasi yhteisöllisyyttä ei ollut. Blues ei merkinnyt riittävän monelle riittävästi. Kaipaamaasi yhteisöllisyyden muotoa ei Espoossa ole ollut ikinä, eikä ole.

  Jo nyt on nähtävissä, että EU:lla on potentiaalia kasvaa vähintään yhtä kiinnostavaksi tapaukseksi (sellaiset 3000 liigaan vakiona vetäväksi jengiksi). Se ei ole paljon, joten Bluesin aika pitää pystyä ylittämään kaikilla tavoin jos United haluaa vakiintua seuraksi, joka elää pitkään. Saa nähdä mitä käy.

  Itse aloitin kauden EU:n osalta hyvin skeptisesti ja aikalailla oli se ja sama miten joukkue pelaa. Tässä matkan varrella on kuitenkin huomannut, että kyllä se enemmän ja enemmän on alkanut kiinnostaa ja nyt playoffeissa on jo ihan oikeasti odottanutkin seuraavia pelejä. Voisi siis sanoa, että tämä ensimmäinen tunnustelukausi on tehnyt tehtävänsä ja EU on onnistunut kiinnostamaan sen verran, että varmaan tulee jatkossa seurattua tiiviimminkin. Täytyy katsella jos vaikka hommaisi kausikorttiakin jossain vaiheessa, ihan tuen vuoksi. Liigassa jos sinne joskus noustaan pitää alkaa käydä jo säännöllisesti peleissäkin.

  Mitä tulee EU:n ja Blegin suhteeseen, täytyy vain todeta, että joskus kauempaa näkee selvemmin kuin läheltä. Vaikka kyseessä ovat eri seurat, pitävät _kaikki_ muiden seurojen edustajat ja fanit joiden kanssa olen jutellut EU:ta käytännössä Bluesin jälkeläisenä. Ja mikseivät pitäisi, seuroilla on sama sijainti, samat värit, sama halli, samoja pelaaja ja ennenkaikkea samat junnut. Se riitti mulle orastavaan kiinnostukseen syksyllä ja riittänee ensi kaudella (jos se kämänen metro kulkee) myös hallilla käyntiin.
   
  Viimeksi muokattu: 25.03.2017 klo 14.15
 7. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  No, eipä minua ole ennen elämää suuremmaksi kysymykseksi tituleerattu. En aktiivisesti seuraa EU:n asioita, mutta väistämättä niihin törmää.


  Lainaus:
  Totta kai Bluesin kaatuminen sattuu vieläkin. Varsinkin keväällä, kun monena vuonna on saanut oikeasti elää kiekkoa. Kai siinä on osittain myös pahan olon purkamista, vaikken sitä sellaiseksi koe. Se ei kohdistu kuitenkaan Jussiin sen vuoksi, että otti vastuuta, vaan sen vuoksi, että Jussi rakentaa nyt muita väheksyen jotain sellaista, johon vaan hukkaa rahaa aikansa. Yhdessä koko espoolaisen urheilukentän yhteistyöllä Espoossa voisi olla hyvinkin vahva urheilukulttuuri, mutta Jussi on vain yksi riitelijöistä muiden joukossa - mitä nyt eroaa muista siinä, että hänellä on fyrkkaa ja halua luoda itsestään koko espoolaisen urheilukentän yhdistävä mesenaatti.

  Ja Ketterää olen muuten "etäkannattanut" jo ennen Kiekko-Espoon perustamista ja ensimmäiset paikan päällä elämässäni näkemäni jääkiekko-ottelut on Vuoksenniskan hallista, Isoisäni tunsi henkilökohtaisesti kaikki Ketterän perustuskirjan allekirjoittaneet henkilöt ja pikkunassikkana olen ollut hyvinkin kiinnostunut Ketterästä. Espoossa asuessa vaan kasvoi espoolaiseksi ja Matinkylän jäähallin ollessa "toinen koti" sitä oman kotikaupungin joukkue kasvoi suuremmaksi. Nyt Ketterä on kuitenkin ainoa olemassa oleva seura, joka herättää jotain tunnetta - eikä tunteen heräämistä mitenkään vaikeuta sekään, että Ketterä tekee oikeasti todella hienoa työtä niin toimistolla kuin kaukalossakin. Ketterän yhteistyökumppaniverkosto on oikeasti aivan tolkuttoman suuri, porukka tekee pienillä resursseilla ja suurella sydämellä paljon työtä. Siellä ollaan läsnä ja nöyriä koko yhteisön ja kaupungin kesken, tehdään asioita yhdessä ja yhteisöllisesti. Ja nyt vielä Fanseatin kautta on mahdollista etänä seurata joukkueen pelejä - mikäs sen parempaa.

  En ole oikeasti jaksanut Unitediin keskittyä niin, että pystyisin sanomaan, onko joku asia paremmin kuin ennen. Kauden edetessä kehittyneitä asioita en voi edes arvailla, koska en ole käynyt areenalla katsomassa kiekkoa tai mitään urheilua sitten SaiPa-pelin. Yksi asia on paremmin kuin ennen ihan varmasti. Unitedilla on osaavampi ja espoolaista kiekkoa ymmärtävämpi toimitusjohtaja kuin Bluesilla on varmaan koskaan ollut. On siellä aiemminkin muutama ammattilainen ollut, mutta uskoakseni Aro on kyllä kokonaisvaltaisesti paras vaihtoehto Unitedin kannalta, jos vaan saa oikeasti tehdä työtään ja saa siihen riittävät työkalut ja päätäntävallan.
   
 8. Narayana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  On aina hauskaa, kun ihmiset menevät provoihin, trolleihin ja nielevät syötin koukkuineen päivineen. En kehoituksienkaan perusteella ole nähnyt olennaiseksi lukea edeltäviä sivuja. Todennäköisesti yhtä höyryävää paskaa kuin edeltäneetkin vuodet tällä palstan sektorilla. Onnea, toivottavasti en tällä kertaa pahoittanut kenenkään mieltä.
   
 9. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  Ei tähänkään olisi kannattanut tarttua, mutta masokistina teen sen kuitenkin. Elämäsi täytyy olla tosi köyhää, jos saat jotain kiksejä yllämainitusta. En tiedä mikä ihmisen ajaa moiseen, mutta arvauksia löytyy useampia. En tiedä muutoinkaan, mihin osioihin tällä palstalla kirjoittelet, mutta itselleni ei ole tullut vastaan tuotoksiasi muualla kuin Blues/EU osiossa.
  Jos asiat noin pahasti hiertää vieläkin siellä haarukassa , kannattaa purkaa paineita ihan oman mielenterveyden kannalta vaikka liikuntaan. Täällä palstalla notkuminen varmasti lisää verenpaineitasi, saattaa tulla terveysriskejä. Varsinkin, jos EU edes jollain tasolla menestyy organisaationa, on riski sepelvaltimotukokseen tai aivoinfarktiin olennainen.
   
 10. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Palautetaanpa Summas-ketjun aihe vaihteeksi Summaseen eikä Blues-nostalgiatrippeihin tai muuhun espoolaisen seurakiekkoilun tulevaisuuden/historian pohdintaan.

  Yle uutisoi aamusella, että Summasen huutelut menivät poliisitutkintaan. Asiasta on tehty tutkintapyyntö Kokkolan poliisille.

  Nyt sitten mitataan ns. koodistoa tarvittaessa raastuvassa, jos tutkinnasta syyte seuraa. Jos pedofiilihuuteluista sattuisi tuomiota aikanaan tulemaan, niin se on vähän isompi juttu kuin lyhyt toimitsijakielto. Luulisi siihen Espoo Unitedinkin seurana reagoivan.

  Näin vertailun vuoksi TuTon toimihenkilö sai viime vuonna 10 ottelun toimitsijakiellon käytyään tuohtuneena nakkaamassa ottelun jälkeen tuomarien pukukopin lattialle pari banaania. Raato sai pedofiilihuuteluista 5 ottelua + 3 ottelun lisäkakun vanhojen syntien takia.

  Minusta yksityisyydessä tapahtunut lisäravinnon antaminen nääntyneille tuomareille on vähän eri kategoriassa kuin vastapuolen valmentajakollegan nimittely pedofiiliksi julkisesti.
   
 11. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Tutkintapyyntöhän ei itsessään merkkaa mitään. Tutkintapyyntöjä on tehty esimeriksi suurinpiirtein kaikista liigassa käydyistä tappeluista vuosien varrella. Suurin osa tutkintapyynnöistä päätyy poliisilla Ö-mappiin. Jos poliisi päättää ottaa asian tutkittavakseen niin pelkkä tutkinta ei myöskään johda syytteeseen (saati tuomioon) vaikka poliisi epäilisikin kunnianloukkauksen tunnusmerkistön täyttyneen. Syyte edellyttäisi tässä tapauksessa sitä, että huutelun kohteeksi joutunut henkilö haluaisi nostaa asiasta kanteen ja vaatia Summaselta korvauksia oikeusteitse.
   
 12. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Lainaus:
  Tässä ilmeisesti juuri näin on tapahtumassa. Ainakin Karhulan lakimies oli lehtitietojen mukaan tutkintapyynnön tehnyt. Ja eiköhän tuossa asiassa kaikki ole siinä mallissa siihen että kanne on mahdollinen.
   
 13. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Jos juttu menee oikeuteen niin tuomio on hyvin mahdollinen. Mielestäni ihmisen kutsuminen julkisesti pedofiiliksi täyttää kunnianloukkauksen tunnusmerkistön.
   
 14. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Joo. En osaa kommentoida sitä, meneekö tämä käräjille, mutta eiköhän sieltä joku mitätön sakko tule. Oikeus tapahtukoon.
   
 15. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Näissähän pyritään aina sovitteluratkaisuun koska käräjäoikeudet eivät halua itseään ruuhkautettavan tällaisilla jutuilla. Eli yleensä sen jälkeen kun oikeuteen tulee haastehakemus niin sovittelija ottaa yhteyttä osapuoliin ja ehdottaa yleensä, että asia hoidetaan jonkinlaisella rahakorvauksella. Samanlaisen korvauksen varmaan sitten oikeuskin määräisi mutta osapuolet ja Suomen oikeuslaitos säästävät näin aikaa ja rahaa. Toki on sitten ihmisiä joille tärkeintä on saada oikeuden päätöspaperi jossa lukee "että tuo henkilö sanoi minua pedofiiliksi" ja silloin mennään käräjille.

  Itse en usko että tämä asia enää siinä vaiheessa, kun jotain ratkaisuja oikeusprosessissa tapahtuu koskettaa Espoo Unitedia, koska Summasella päättyy sopimus tähän kauteen enkä usko että hänen sopimusta siitä enää jatketaan.
   
 16. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  Ja todella iso JOS, sillä syyttäjällä/käräjäoikeudella on paljon muutakin tekemistä murhien, raiskauksien ja tappojen osalta.
   
 17. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Vertailun vuoksi, antoiko Tuto sille toimihenkilölle kenkää sen tapahtuman vuoksi? Mun mielestä riittää, että henkilö maksaa virheistään liiton kurinpitoelimille ja oikeuslaitokselle. Näiden kahden tahon oikeustajun luulisi osaavan rankaista tarpeeksi. Ei sen jälkeen tarvitse enää työpaikan ja vaimon alkaa miettiä, josko pitäisi vielä kenkää antaa kaiken päälle.
   
 18. Ekonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Honka
  Lainaus:
  Samaa mieltä. Eiköhän asia Unitedin osalta ole taputeltu. Toivottavasti ei toistu. Silloin lisäseurauksia voi tulla myös työnantajalta.
   
 19. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Lainaus:
  Eli rikoksia jätetään käsittelemättä vain siksi, kun muitakin rikoksia on jo niin vitusti?
   
 20. Sanainen arkku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ne, joilta ei odoteta mitään ja JYP
  Lainaus:
  Sovittelu olisi perseestä. Karhulan pitää jättää nimenomaan asia oikeuden ratkaistavaksi, koska tarvitaan ennakkotapaus siitä mitä kilpaurheilun kontekstissa on sallittua sanoa ja mitä ei suhteessa lakiin. Lätkätappeluihin tätä ei voi verrata, niistä linja on jo olemassa.

  Lisäksi oikeuden tuomio on ainoa ratkaisu, joka voi saada jotenkin tekoon suhteessa olevaa julkisuutta. Nimenomaan julkisuus tekee Summasen teosta niin törkeän ja vastajulkisuus on ainoa mikä sen voi hyvittää.

  Yksi tapaus (tärkeä ennakkosellainen) ei ruuhkauta oikeuslaitosta vaan pitkässä juoksussa päinvastoin.
   
 21. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Lainaus:
  Ei tainnut olla ihan ravinnon jakamisesta kyse.

  Ja jotta lopullinen totuus ei jäisi piiloon, niin urheilun oikeusturvalautakunta alensi kurinpitoseuraamuksen lopulta kuuden ottelun pelikielloksi.
   
 22. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  No tämähän on ihan muiden kuin meidän tai EUn käsissä. Palataan asiaan mikäli syytä siihen tulee.
   
 23. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Lainaus:
  Ei. Kyllä rikos on käsitelty myös silloin jos siitä saadaan asianomistajia tyydyttävä tulos myös ilman varsinaista oikeuden istuntoa.

  Sorry, että lähdin viemaan ketjua ihan väärään suuntaan. Suomalaisen oikeuslaitoksen toiminnasta taitaa olla ketju vapaan puolella. Voidaan jatkaa siellä jos kiinnostaa. Vaikka mielummin ei.

  Ja @Sanainen arkku Ihan relevantteja pointteja, en ole eri mieltä. Odotetaan ja katsotaan miten käy, kuten @Juhaht totesi.
   
  Viimeksi muokattu: 31.03.2017 klo 08.44
 24. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  Juuri näin. Asiat tärkeysjärjestykseen.