Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Summasen paluu

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Juhaht, 27.12.2016 klo 10.25.

 1. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Kyllä tuo yhden pörssifirman tj luikki JE:stä pakoon hyvissä ajoin, kun oli vääjäämätöntä, että mennään tuhoon.
   
 2. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
  Tämä kaikki paska joka Bluesin ympärillä pyöri olisi voitu välttää jos ei kaikilla osallisilla olisi niin kova ego ja tarve olla "kovempi" kuin toinen. Jussin eka kausi taisi kusta siihen että muut olettivat Jussin pussin olevan loputon ja kukaan ei halunnut tulla Jussin kelkkaan tai sitten Jussi ei vaan halunnut tiettyjä ihmisiä mukaan. JE Oy kaatui omaan mahdottomuuteensa ja tarpeeseen näyttää Jussille ettei hänen rahojaan tarvita mukaan. Jos kaikki osapuolet olisi mahtuneet samaan pöytään niin voisimme vielä kaikki juhlia K-Espoon menestystä tai mikä seuran nimi sitten olisikaan. Jussi ilmoitti perustavansa täysin uuden seuran tyhjästä ja nyt aletaan ratsastaa K-Espoon ja Bluesin historialla, eikö tämän Unitedin pitänyt olla ihan uus juttu ilman edellisten riippakiviä?
   
 3. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Helvetin hieno ketju teillä Raimo Summasesta. Oli ihan kiva tulla lukemaan, että mitä mies on penkin takana saanut aikaan.
   
 4. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Ainakin Peliitat-ottelun perusteella aikaansaannokset ovat vielä vähäiset. Hyvä jos on kerennyt kaikkien pelaajien kanssa henkilökohtaisesti keskustelemaan. Ne koko syksyn perisynnit näkyivät vielä. Perushelppoja syöttöjä ei malteta jauhaa, eikä uskalleta laukaista, kun paikka on. Yritetään jotain kykyihin nähden aivan liian vaikeaa.
   
 5. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Olipa aihe mikä hyvänsä, niin aina samat paskanaamat tulevat tänne poraamaan Blues-ikäväänsä. Aina.
  Raimosta sen verran, että hän korosti, että vain sinkkukohteita pitää pelata. Aina.
  Ja se WC-skandaali (WC = World Cup, vitun pervot) koski sitä, kun Raimo meni haukkumaan yhden pelaajan faijaa dokuksi. Saatte seitsemän arvausta kenen.
  Unitedin peleissä ei ole liikaa hikeä vuodatettu tai mustelmia otettu. Summasen myötä tähän tulee parannus.
   
 6. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Perataanpa vähän tätä kirjoitusta.
  Lainaus:
  Kyllähän jatkuvan ruikutuksen sijaan voisi itse kehittää jotain. Sehän se olisi se paras tapa. Jos ei viitsi tai onnistu, jää tosiaan vain tuo nykyinen tapasi. Ainoa se ei kuitenkaan ole.
  Lainaus:
  Viime keväänä edustuskiekko meni konkurssiin. Väitteesi on aika huteralla pohjalla.
  Lainaus:
  Jos viittaat tällä edellisiin omistajiin, jotka muuten mitä ilmeisimmin syyllistyivät rikokseen, josta kärsivät pelaajat, on kyllä niin, että oma vika. DL tehtiin päin helvettiä. Tuolla kulurakenteella ei organisaatio pyöri kauaa. Salonojalta ostettaessa sopimukset olivat voimassa ja ne olivat valitettavasti erittäin huonoja uusien omistajien kannalta.
  Lainaus:
  Espoolaisen kiekkoilun historia jatkuu konkurssista huolimatta. Siinä on aihetta juhlaan.
  Lainaus:
  Oma mielipiteesi, mutta ei fakta.
  Lainaus:
  Voidaanko tästä vetää johtopäätös, että ainoa vähänkin elinkelpoinen malli on se, joka tällä hetkellä pelaa mestistä?
  Lainaus:
  Jussilla rahaa menee joka tapauksessa, jos hallilla ei ole käyttäjiä. Sinällään täysin turha kommentti. Siitä olen kuitenkin samaa mieltä, ettei nykyinen järjestelmä toimi ilman rahallista apua. Onneksi sitä rahaa nyt on ainakin vähäksi aikaa, joten hommalla ei ole niin kova hoppu kuin edellisillä omistajilla.
  Lainaus:
  Eihän siellä ole kansallisen tason joukkueita nytkään. Eivätkös sekä jääkiekko että koripallo ole molemmat toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Lähes samalla tasolla lienee ostettavia organisaatioita potkupalloon ja sählyyn, mutta siinä olet oikeassa, että täysin valmista pakettia ei ole.
  Lainaus:
  Oma mielipiteesi, mutta ei fakta.

  Summasesta muutama sana. Rami tuo osaamista ja palstatilaa. Rooli on itselleni vielä vähän avoin, mutta en olisi pahoillani, vaikka Hirvonen poistuisi takavasemmalle Ramin tieltä. Se on kuitenkin tullut aika selväksi, että Rami on määräaikainen ratkaisu. Historiasta opittua. Läikkymis jälkeen korvaajan pitää olla jo valmiina.
   
 7. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Yrittivät joo. Yrittivät muun muassa pimittämällä pelaajien palkkoja ja eläkkeitä. Syy tähän oli se, etteivät tehneet kotiläksyjään, kun olivat organisaatiota ostamassa. Kyllä se syyllinen sieltä tosiaan löytyy. Siitä kuitenkin pisteet, että yrittivät. Tuo vituiksi meneminen oli lähinnä ajan kysymys.
   
 8. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Perataan vaan.

  Lainaus:
  Ainoa tapa pelastaa espoolainen jääkiekko on kuopata nämä United-fantasiat heti alkuunsa ja keskittyä jääkiekkoon ja koripalloon omina kokonaisuuksinaan vanhaa tarinaa jatkavina. Koripallosta kun tuskin nyt eroon pääsee, kun on ruusuista tulevaisuutta maalailtu ja lupailtu, niin toimikoon omana tytäryhtiönään siinä sivussa.

  Ja olet oikeassa, olisi muitakin tapoja protestoida. Jotenkin vaan esimerkiksi postilaatikoiden räjäyttely, homoherjojen maalaaminen asfalttiin tai muu fyysinen ilkivalta ei kuulu omiin toimintatapoihini. Ja toivon, ettei tänään mitään tuollaisia ylilyöntejä hallilla tapahdu. Riskit on kuitenkin koko ajan kytemässä niihinkin.

  Lainaus:
  Makuasioita. Ilman edustusjoukkuetta kauden ajan uuden tulemisen rakentaminen olisi monien muidenkin kuin itseni mielestä parempi tilanne kuin Espoo United. Mielipideasioita toki.

  Lainaus:
  Siitä olemme siis samaa mieltä, että Jussi rakensi ansan, johon jostain syystä investointialalla olevat ihmiset astuivat. Tuo on se olennaisin kysymys koko saagassa - miksi JE (jossa oli mukana sijoitusalan ammattilaisia) osti Bluesin liiketoiminnan, koska tuota kokonaisuutta ei saa millään kannattavaksi - ja mitkä olivat Jussin motiivit myydä täysin läpimätä osakeyhtiö muille. Tämä on se yhtälö, joka ei oikeasti täysin avaudu itsellenikään ja josta Jussi yrittää pestä kätensä täysin - vaikka oli aivan täysin tietoinen esimerkiksi Urheilusanomien haastattelun perusteella jo myyntihetkellä siitä, että vituiksi tuo menee.

  Ja rikoksia, joita oletettavasti Bluesin historian viimeiset omistajat tekivät, niitä en missään nimessä puolustele ja niitä ei olisi saanut tehdä.

  Lainaus:
  Espoolaisen jääkiekon sydän on kuollut. Nämä on kanssa näkemyseroja. Juhlikaa rauhassa puolestani vaan - lähinnä se edustaa vain itselleni totaalista rahan ja mielivallan nuoleskelua ja kaksinaismoralismia.

  Lainaus:
  Mielipiteitähän täällä on lähes kaikki kirjoitukset kaikilla. Toisilla faktoja ei ole edes vähän alusta. Junnujen lähentäminen Espoo Unitediin ei kuitenkaan opeta tällä hetkellä mitään yhteisöllisyyden arvoja eikä millään tavalla osoita kunnioitusta niitä kohtaan, jotka aikanaan ovat tämän junioriorganisaationkin rakentaneet. Se rakentaja ei ole 2016 perustettu seura, joka käytännössä omilla valinnoillaan on luonut itselleen monopolin kaupungissa ja jonka ainoa ydinarvo tai mahdollisuus toimia on takana oleva iso rahakasa.

  Lainaus:
  Elinkelpoinen malli ei ole mikään sellainen malli, jolla tehdään miljoonatappioita. Elinkelpoinen malli olisi mahdollista rakentaa, jos Jussi olisi oikeasti halukas yhteistyöhön. Mutta hän ei ole. Hän tekee itse ja tulee tulevaisuudessa taas marisemaan yhden toimittajan kautta, miten on mahdollista, että hänen rahankäyttöään ei arvosteta. Tämä on nähty jo aikaisemminkin.

  Lainaus:
  Olisi oikeasti ihan mielenkiintoista tietää, mikä Jussin omaisuuden tilanne on. Otsikoissa kun on ollut vaan useampia miljoonatappioita aiheuttaneita firmoja ja konkursseja. Esim Joy Groupin sijoitukset on ollut julkisten tilinpäätöstietojen mukaan vuosia hyvin tappiollisia. Ainoa kunnon voitto halliyhtiöltäkin on siltä vuodelta, kun kuppasi JE:n kuiviin (voitte tarkistaa ihan itse ihan ilmaisista netin palveluista miten halliyhtiö on tulosta minäkin vuonna tehnyt).

  Oikeat varat taas on piilotettuna vakuutuksen taakse Luxemburgiin "verosuunnittelun ja varainhoidon" nimissä. Jotkut huhut sanoo sitä ja toiset tätä. Jossain se raja sielläkin menee - siitä ei vaan tiedä, onko se 20 miljoonaa vai 200 miljoonaa, mitä vakuutukseen on piilotettuna. Loputon kaivo se ei kuitenkaan ole, eikä Jussi aio olla maksumiehenä miljoonatasolla vuosia. Tällä hetkellä lipputuottoina saadut tulot ei ihan normaalin laskuopin mukaan kata edes toimiston kuluja. Yhteistyösopimuksillakaan tuskin katetaan edes Hirson palkkaa.

  Lainaus:
  Espoossa on futiksen puolella Honka, joka on pitkäjänteisissä ja kohtuullisen osaavissa käsissä tällä hetkellä. Jos talouden arvioidaan kestävän vaadittavat investoinnit, tulee nousemaan Veikkausliigaan hyvin pian ja on elinkelpoinen seura. Toinen potentiaalinen Unitedista irrallaan oleva organisaatio on FC Espoo, jonka ympärillä pyörii huhuja ulkomaisista rahoittajista, jotka haluaisivat pistää seuran kuntoon. Allianssin, TamU:n jne historialla vaan ulkomaiset sijoittajat kuulostaa aina hieman erikoisilta, enkä ole projektista kuullut mitään uutta vähään aikaan. Unitedin jalkapallojoukkue tulisi siis alueelliseksi kilpailijaksi ainakin yhdelle perinteiselle seuralle sekä mahdollisesti toiselle varakkalle pohjoisespoolaisemmalle seuralle.

  Salibandyssä käsittääkseni Oilers on ihan Liigan kärkeä ja toinen liigajoukkue Westend Indians ei suostunut lähtemään mukaan Unitediin kosiskeluista huolimatta (tällainen huhu on Indiansista kuultu, että Jussi olisi halunnut ostaa Indiansin osaksi Unitedia jo heti kärkeen, mutta eivät nähneet tarvetta myydä seuraa, kun talous on kunnossa ja hommat toimii - ihan puhdasta faktaa ei ole). Säbässä siis lienee tämä SBS Blues se todennäköisin Unitediin mukaan tuleva (joukkueessa on paljon valmiiksikin tuttuja), mutta saa todennäköisesti itse tehdä itsestään divarijengin ennen kuin Jussi alkaa aktivoitumaan. Kuitenkin säbässäkin olisi se tilanne, että United tulisi kilpailemaan kahden paikallisen pitkäjänteistä työtä tekevän seuran kanssa.

  Lainaus:
  Näistä yllä kirjoitetuista lähtökohdista huomioiden on ihan perusteltua sanoa, että United ei tule koskaan yhdistämään espoolaista urheilukenttää yhteen, koska kentällä ei ole halua yhdistyä, vaan ennemminkin luo lisää epävarmuutta ja jännitteitä, kun rahaa polttava nousukas tulee ehkä sotkemaan asioita. Oma mielipiteeni kyllä, mutta jollain tavalla perusteltu mielipide kuitenkin.

  Samoin on ihan perusteltua olettaa, että myös eri lajien keskinäiset tarpeet jossain vaiheessa aiheuttaa skismaa sisäisesti. Varsinkin siinä vaiheessa, kun Jussi oikeasti ymmärtää, että hänen unelmansa ei ole sama kuin koko espoolaisen urheiluväen unelma - ja kun oikeasti taloutta kiristetään kunnolla.

  Lainaus:
  Summanen on helposti syttyvää materiaalia, joka voi sytyttää, mutta saattaa myös tukahduttaa. Hankintana aivan yhtä korkean riskin hankinta kuin Valavuorikin oli.
   
 9. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Lainaus:
  Kiinnostavampaa on se tapahtumasarja, joka johti Raimon työsuhteen purkamiseen silloisen Bluesin kanssa. Kuinka usein tällaisen kohteeksi joutunut palkataan uudelleen samaan firmaan?
   
 10. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Tämä nyt vähän taas haiskahtaa mielipiteeltä, jonka esität faktana. Suomessa on muitakin monilajiseuroja. Hauska nähdä miten Espoossa onnistutaan. Synergia etuja on varmasti, mutta riskinä näen lähinnä kuppikuntaisuuden. Sitä ajatellen esim. jalkapallon puolella joku EsPa tms. voisi olla paras vaihtoehto. Tällöin mukana ei tulisi turhaa painolastia.
  Lainaus:
  Tarkoitin tuossa lähinnä omaa tekemistä. Eli, jos EU ei kiinnosta ja Jussi sapettaa, voihan sitä kuka tahansa lähteä rakentamaan omaa kilpailevaa konseptiaan. Sinulla on päättäväisyyttää tarpeeksi, jotta jankutat täällä samoja asioita päivästä toiseen vahvasti tunteen vallassa. Mikäli saat tuon tunteen siirrettyä omaan projektiin positiivisena, sehän voisi vaikka toimia.
  Lainaus:
  En nyt ihan ymmärrä minkälainen ansa sinne oli viritetty, jos tilinpäätöstiedot ovat kaikkien saatavissa kuten tässä mainitset.
  Lainaus:
  Näin ollen Jussin syyttäminen on aika käsittämätöntä. Lisäksi liiketoimintaa ostaessa näistä asioista yleensä otetaan selvää. Minuakin ihmetyttää tuo miten hövelisti omistus siirtyi ilman tämän huomaamista. Se, että Jussi halusi Bluesista eroon lienee aika helppoa ymmärtää. Liiketoiminta oli tappiollista eikä Jussilla ollut tarvittavaa tunnetta mukana. Miksi jatkaa?
  Lainaus:
  Junnujen luontevin yhteistyökumppani on EU. Onko muita potentiaalisia edes olemassa? Tässä yhdistyy vanha ja uusi. Siinä ei sinällään ole mitään ennen kuulumatonta. Olen siitä samaa mieltä, että ainoa mahdollisuus toimia on tuo Jussin omaisuus. Ydinarvo on sitten jotain ihan muuta.
  Lainaus:
  Nopealla aikataululla tappioita tulee varmasti. Aika näyttää saadaanko kurssi käännettyä. Jos ei, seuraava yrittäjä sisään. Kuten jo aiemmassa viestissä mainitsin, rahalla ostetaan nyt aikaa. Aikaa tehdä ja näyttää. Tähän mennessä näytöt ovat olleet melko vaisuja. Summasen hankinta ei olisi ollut mahdollinen ilman rahaa. Näin esimerkkinä ja saatiinhan se Summanenkin tähän kirjoitukseen. Toivon, että Jussi herää joku aamu ajatukseen, jossa yhteisöllisyyttä ei rakenneta yhden miehen voimin.
  Lainaus:
  Viittaat tähän hetkeen etkä tulevaisuuteen. Tulee mieleen Nokian johtokunnan päätös siitä, miten kosketusnäytölliset puhelimet eivät tule koskaan lyömään läpi. Mielipide on perusteltu nykyhetken tilanteen mukaan ja tästä menneisyyteen.
  Lainaus:
  Tämäkin on varmaan osin totta. Juuri nyt. Tilanne voi muuttua radikaalisti hyvinkin lyhyessä ajassa. Lisäksi, kuten tuossa ylempänä mainitsin, on ehkä järkevämpää hankkia pieniä organisaatioita ja kasvattaa niitä Hongan tai Oilersin sijaan.

  Yksikään perustelusi ei arvioi millään tavalla tulevaisuutta ja nykytilan arvio tulee enemmän sydämestä kuin päästä.

  EU ei itselleni merkitse yhtä paljoa kuin Kiekko-Espoo aikoinaan teki. Ei edes sen vertaa kuin Blues. Tykkään katsoa jääkiekkoa ja siksi seuraan EU:n otteita. Olen myös EU:n puolella otteluissa poikkeuksetta. Harmittaa pirusti, ettei halli ole kaupungin omistuksessa. Tällöin "kivikova" saattaisi vielä pelata liigaa. Nyt ei ole sitä eikä Bluesia. Se ei ole Salonojan vika. Se taas on Salonojan vika, että hän hoiti uuden joukkueen perustamisen helvetin hölmösti. Yhteisöllisyys sitä ja tätä, jonka jälkeen ilmoitetaan ykskantaan, että uusi seura on tässä. Kannattakaa. Bluesinpuolesta-liike oli hienointa mitä olen suomalaisen kiekkoilun parissa nähnyt. Siitä olisi varmasti ollut uudelle organisaatiolle hyötyä. Suorastaan idioottimainen veto Salonojalta.
   
 11. MacRef Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KuPS - elä laakase, naatittaan
  Anteeksi nyt mahdollinen itsemoderointini, mutta mitäköhän vittua nämä Blues- ja Jääkiekko Espoo-aiheiset viestit, kitinät, lätinät ja lötinät tekevät Summasen paluu -otsikolla varustetussa ketjussa? Voisitteko pitää nuo niissä ketjuissa minne ne kuuluvat?
   
 12. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Keskustelu lähti väärille urille tässä ketjussa osittain itseni ja osittain muiden reagoinnin vuoksi, mutta toisaalta eipä täällä Unitedin osiossa ole keskustelua niin paljon, että imho häiritsee tässäkään ketjussa. Bluesin osiossa aikanaan olisin itse viitsinyt ensimmäisestä replystäni tehdä uuden otsikon, koska siellä oli päivittäin aktiivisia ketjuja useita. Tosin jos itselläni olisi moderointioikeudet, olisin jo pienellä vaivalla jakanut tämän keskustelun uudeksi ketjuksi.
   
 13. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Ramin rooli näyttää ainakin aluksi olevan pelaajien henkilökohtainen valmennus ja psyykkaus. Käy treeneissä läpi ihan perusjuttuja pelaaja pelaajalta, nimenomaan noita avauksia ja omaa liikkumista avauksen jälkeen. Oli kyllä hauskaa katseltavaa, ei tullut ensimmäisenä mieleen se takavuosien Rami, joka haukkui pelaajia pystyyn kentällä kaikkien edessä. Olisko vielä kuherruskuukautta vai onko ikä viemässä terävimmät särmät miehestä.
  Positiivinen fiilis jäi, vaikka vähän arveluttaa siirtyykö lopullinen valta penkin takana kuitenkin Summaselle ajan kanssa. Toivotaan että hoitaa ruutunsa ja antaa Hirelle tukea ohjeiden ja kokemustensa kautta. Uskoisin, että noin lopputulos on joukkueen kannalta paras loppukauden osalta.
   
 14. Physical Edge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Pistekeskiarvo on noussut häkellyttävän nopeasti Summasen tultua. Ihan eri meno jäällä. Tuota peliähän on nyt oikeasti kiva katsoa!
   
 15. ohiveto1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Kyllä! En kyllä tyypinä Summasesta tykkää, mutta sama se kun pelin se saa kulkemaan.
   
 16. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Kyllähän tuossa Summasessa jotain perhanan hyvää on kun pelaaja toisensa jälkeen kehuu.
  Tiedä sitten onko edelleen paha suustaan.... mutta ammattimies viimeisen päälle.
  "Ollaan parannettu omaa peliä ja Ramin mukaantulo on auttanut tosi paljon. Rami on tuonut paljon näkemystä ja kokemusta meidän pelaamiseen
  Linkki
   
 17. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
 18. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Rami on aina ollut kaukalon ulkopuolella jääkiekosta puhuessaan korostetun rauhallinen. Todellinen Jekyll/Hyde.
   
 19. snoukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  blues
  Tänään Akatemia- pelissä Fanseatin selostaja jossain vaiheessa ihmetteli sitä, että miksi Summanen on näin maaliskuun vieraspelissä Jyväskylässä mukana kakkosvalmentajan pestillä, ja millä motiivilla. Pisti miettimään. Raha, kotikaupunki, rakkaus jääkiekkoon, välivuosi ja jäähdyttelyä vai kaikki yhdessä? Kysyntää tälle kaikki nähneelle (paitsi NHL) koutsille todnäk olisi ollut muuallakin, vaikkakin siltoja taaksepäin on varmaan poltettu. Hieno homma kuitenkin meille, tulokset alkuvuodesta kertoo kaiken. Olipa sitten ykkös- tai kakkosvalkku. Peli on kyllä uskomattomasti parantunut niistä ajoista kun oltiin sarjan viimeisenä.
   
 20. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Koetetaas palailla ajankohtaisen aiheen puolesta tänne Summas-ketjuun. Kahdeksan peliä toimitsijakieltoa sekä 4000 € sakot joukkueelle. Ja yleisempi huomautus, että älkää tulko kurinpitoryhmälle kertomaan tunteiden läikkymisestä.

  EDIT: Taktisestihan nyt kannattaa venyttää Hermes-sarja vielä lauantaille ja ottaa muutama taktinen tappio SaPKo:a vastaan, niin saadaan finaaleissa TuTo-KiVa -championia vastaan Summanen taas penkin taakse.

  EDIT 2: ,jonka jälkeen seuraa... SUMMASEN PALUU! Ba-dum-tsh!
   
 21. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Yllättävänkin iso kakku pelien määrässä. Neljän tonnin sakot ei taida EU:n taloudelle paljoa tehdä mutta enempääkään ei voinut antaa.

  Erikoista että joukkueen puolelta ei annettu edes varoitusta eikä mitään. Siliteltiin päätä ja annettiin vielä anteeksipyynnön yhteydessä Summasen selitellä mielipahojaan "käskytys-väitteistä". Linjanveto tietysti tämäkin että pidetään omien puolia, mutta jotenkin vaan tuon aiemman homo-casen kanssa hieman ristiriitaista. Siinä oltiin hyvinkin huolissaan seuran julkisuuskuvasta ja annettiin potkut saman tien. Nyt samaa kuvaa olisi voitu vähän kirkastaa antamalla vaikka se varoitus ja tiedottaa siitä. Varoitus sinällään olisi ollut merkityksetön juttu mutta olisi antanut ulospäin erilaista mielikuvaa. Ehkä Summasen auktoriteetti on niin suuri että on sanonut että jos mitään sanktioita annatte niin pitäkää tunkkinne ja tätä ei seuran puolelta ollut sitten päättäjillä kanttia tehdä.
   
 22. Narayana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lujaa menee. Ripakinttuhomottelua ja pedofiili-syytöksiä. Saa hävetä silmät päästä espoolaisena, kun tätä touhua seuraa sivusta. Todella surullista.
   
 23. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Mikä hävettää? Tai hävettääkö kenties Valavuoren puolesta, Summasen puolesta vai mikä? Avaa vähän.
   
 24. Narayana Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Lainaus:
  Aika huono puolustelu ja kuitti. Pystyt parempaan.
   
 25. thnninen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon jääkiekkojoukkue, millä nimellä milloinkin
  Lainaus:
  Kerro nyt toki meille muillekin mitä sellaista sä olet tehnyt että hävettää?

  Valeksi saa hävetä tekemisiään, Raivo saa hävetä omiaan. Mitäs hävettävää muut tässä ovat tehneet? Miksi hävetä toisten tekoja? Et sinä olisi niitä voinut estää.