Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Summasen paluu

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Juhaht, 27.12.2016 klo 10.25.

 1. K.Nuget Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
  Lainaus:
  Mites Hongan julkisselvitys ja Blegin vakuutussotkut yms.?
   
 2. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
  Lainaus:
  Älä sitten seuraa. Vaihda seurattavaa lajia. Tarjolla on yleisurheiluakin ja muita mukavia kesälajeja.
   
 3. Tollanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kylläpä naurattaa. Pannun keittäessä mies kykenee lokeroimaan näköjään kollegojaan vain erilaisiin seksuaalivähemmistöihin. Oikein kuulee, miten se ponnistelee muodostaakseen muitakin sanoja, mutta ei onnistu. No onhan siellä jokunen "hei" aina välissä. Varmaan hyvä valmentaja ja aition ulkopuolella mukava ja reilu mies. Ja varmaan kaikinpuolin keskimääräinen seksuaali.
   
 4. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ihan turha tähän on koko lajia vetää mukaan. Kyllä se oli vai Rami, joka siellä on perseillyt.
   
 5. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Unitedin arvolätinä oli pelkkä luunappi Raimo-sedälle - MESTIS - 24.03.2017 - Kolumnit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta
  No niin. Simo Arkko on nyt saanut itselleen klikkejä ja päässyt purkamaan vähän angstia.
  "Harmi kyllä, se ei ole Espoo Unitedin omistaja Jussi Salonojalle suurikaan summa. KeuPa HT:n budjetissa nelinumeroiset summat ovat sen sijaan aina merkittäviä."
  Miksi se on harmillista? Olisiko ollut oikein, että EU tai Salonoja oja menee konkurssiin tästä tapauksesta? Miten joku persaukinen tuppukylän joukkue liittyy tähän episodiin? Simo, mene toihin hesariin. Sekin on nykyään pelkkä toimittajien mielipidepalsta ja faktat loistavat poissaolollaan.

  Itse rangaistukseen sen verran, että tuo sakko nyt on aivan sama. 4000 € on niin pieni summa, että iso osa aikuisista rivikatsojista pystyisi sen maksamaan ilman, että luottotiedot menisivät. Näin ollen se on aika turha. Tuo 8 ottelua toimitsijakieltoa on taas aika paljon. Ehkä sillä vähän kompensoitiin tuota naurettavaa sakkoa.

  Näillä mennään.
   
 6. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Onpa älyttömäksi muuttunut tämä ketju. Tosiaan; jos vihaa koko seuraa, kuten nimimerkki Narayana tuntuu tekevän, miksi hävetä jotain siellä tapahtuvaa? Luulisi että fiilis olisi ennemmin iloinen jos vihaamassaan organisaatiossa perseillään. Enkä kyllä ymmärrä myöskään sitä, miksi Summasta tai EU:n puolivillaista tiedottamista asian tiimoilta pitäisi jotenkin puolustella ja heitellä jotain fb:sta tuttua elämänkoulu -läppää: kukkahatut, miestempeli hei...seuratkaa ringetteä jos ei hokki kiinnosta...öhö öhö 1!!!
  Ja mitä ihmeen tekemistä Hongalla tai Bluesin sotkuilla on Summasen perseilyjen kanssa?

  Summasen ansiot EU:n nostamisessa ovat kiistattomat. Ilman häntä tuo jengi tuskin pelaisi pudotuspeleissä. Harvoin hänen tietotaitoaan omaavaa tyyppiä on mahdollista saada Mestisjengiin. Siinä mielessä en kritisoi rekryä, varsinkin kun jengi konttasi viime syksynä aika pahasti. Samalla oli selvää että ei hänen mukanaan tule vain paljon tietotaitoa vaan kylkiäisenä aika iso kasa paskaa. No, nyt kävi näin. Ensi kauden joukkueessa häntä toivottavasti ei enää nähdä. Ammatissaan päteviä ja henkisesti tasapainoisia henkilöitäkin on saatavilla.
   
 7. Blöö Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Kyseinen artikkeli on niin puusilmäinen, avoimen Espoo -vihamielinen ja paska, että joku voisi nostaa asian esille vähän isomminkin. Mitä vittua jonkun KeuPan budjetti tähän liittyy? Miksi tässäkin unohdetaan lähtötilanne, rikollisesti hylätty maali?
  Onneksi hommat jatkuu. Rami on reilu jätkä joka sanoo asiat niin kuin ne on. Semmoisia tarvitaan suomalaisessa jääkiekossa.
   
 8. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Suorapuheinen kyllä, mutta ehkä tuo reilu on vähän liioittelua.

  Fakta on kuitenkin se, että EU oli sarjan pohjamudissa ennen Ramin tuloa. Tämän jälkeen oltiin koko sarjan toiseksi paras joukkue. Ansiot tältä kaudelta ovat kiistattomat. Tuo keskiviikon hölmöily jätti ikävän varjon sen päälle, mutta se on nyt ollutta ja mennyttä. Illalla pelataan.
   
 9. Germanicus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  *HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
  Blöö: Anteeksi, mutta vittu sä oot kujalla! Rami on reilu ja sanoo asiat niin kuin ne on?!?
   
 10. Linnankundi Jäsen

  Lainaus:
  Kun en tuota rikoslakia tunne paremmin, niin mitä kohtaa siitä tämä mainitsemasi rikos koskee? Mielestäni jokainen rikos on liikaa ja suosittelen hakemaan oikeutta tuolle rikokselle raastuvassa.
   
 11. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Tämä kyseinen hylkääminen oli aivan oikea ratkaisu tuomareilta, erä oli loppunu.
   
 12. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JU-58
  Järjestelmä toimii. Kurinpidon tai virkavallan tulee hoitaa nuo verbaaliset ja fyysiset loukkaukset. Rami sai ehdottomasti mitä ansaitsi. Enempikin olisi ollut ansaittua. Vaikka toinen osapuoli vihjaa lääkityksellä, ei tuollainen ole missään olosuhteissa hyväksyttävää. Mutta jos United olisi antanut tuohon syssyyn vielä potkut, niin eikö Rami olisi tienannut työsuhteen irtisanomisesta vielä enemmän rahaa kuin normaalisti - ainakin mahdollisen oikeudenkäynnin jälkeen? Erittäin todennäköisesti Ramin kausi oli tässä ja mahdollisesti tulevaisuus valmentajana.

  Tuossa edellä linkatussa kolumnissa Simo Arkko olisi ilmeisesti kaivannut Unitedin antavan tilanteesta Ramille potkut (ja jostain omituisen perverssistä syystä olisi halunnut, että Unitediakin olisi piiskattu kovempaa). Jos näkemys on, että seuran ei tule tyytyä kurinpitäjien langettamiin rangaistuksiin, vaan antaa vielä potkuja perään - muuten he hyväksyvät toiminnan, niin miksi esimerkiksi Antti Tyrväinen polkee vielä Lahdessa? Hyväksyykö Pelicans päähän kohdistuneet taklaukset tai toistuvan vaarallisen pelitavan? Entä muut joukkueet, jotka pitävät kokoonpanossaan pelaajia, jotka ovat tehneet tahallisia ylilyöntejä kentällä? Hyväksyykö Ässät kentällä tapahtuvan yksipuolisen pahoinpitelyn, koska palkkasivat Semir Ben-Amorin? Jos halutaan, että seurat toimivat poliiseina vielä kurinpitojärjestelmän ja virkavallan jälkeen, niin tämän jeesustelun tulisi koskea jokaista seuraa, joka pitää sisällään pelaajia tai valmentajia, jotka saattavat tehdä henkistä tai fyysistä väkivaltaa. Käsittääkseni tämän takia on olemassa tuo kurinpitoelin, jotta seurojen ei tarvitse toimia poliisina tässä pelissä, jossa tunteet käyvät välillä erittäin kuumina.

  Jos potkuja täytyy jakaa, niin miten olisi Simo Arkkolle?
   
 13. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Lainaus:
  Aiheellinen kysymys? Ehkäpä vastaus kuitenkin löytyy siitä, että tässäkin verkkomediassa tulot tulevat pääosin mainonnasta ja kun case Summanen tuottaa sen verran hyvin klikkejä, niin kannattaa asiaa puida useamman artikkelin voimin ja lisätä otsikkoon Summanen sitä tai tätä. Voin hyvin kuvitella kuinka paljon lisää liikennettä case Summanen on tuonut. Varmasti moninkertaisesti normaaliin nähden.
   
 14. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JU-58
  Lainaus:
  Tämä on muuten mielenkiintoinen ennakkotapaus. Mennäänkö peleissä hallinkellon mukaan, vai toimitsijoiden kellon mukaan? Salibandyssa hallinkello on se virallinen aika - lätkäpeleistä en tiedä. Mutta usein näkee lätkäpeleissäkin kun loppuhetkillä neuvotellaan hallinkelloon lisäaikaa, koska se ei pysähtynyt ajoissa, tai aloitus täytyy uusia, jolloin arvokkaita sekunteja on kulunut. Välillä taas kelloa ei siirretä taaksepäin. Kyseisessä tilanteessa siis tuo hallinkello, joka ilmoittaa peliajan päättyneeksi oli jäljessä, jolloin kaksi sekunttia jäi peliaikaa.

  En kuitenkaan väitä, että tuomarit olivat väärässä ratkaisussaan. Tuntevat säännöt varmasti allekirjoittanutta paremmin. Mutta ymmärrän kyllä, että tiukassa playoff-sarjassa tuosta päätöksestä tunteet kuumenee.
   
 15. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Lainaus:
  Sääntökirjaa tuntematta voisi kuvitella, että pelataan siihen asti, kunnes summeri soi tai peli vihelletään poikki. Mutta tosiaan olisi mielenkiintoista tietää, mitä sääntökirjassa mainitaan asiasta.
   
 16. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Tuosta Summasen rangaistuksesta vaan sen verran, että törkypuheet jäivät käsittääkseni sattumalta jonkun pulliaisen nauhuriin. Pelkäänpä, että vastaavanlaisia pelikiellon arvoisia solvauksia kiekkokaukalon laidalla kuullaan useamminkin, mutta ei ole ollut kukaan niitä nauhuriin tallentelemassa. Saatiin nyt ainakin väriä Mestis-kevääseenkin, vaikkakaan ei pelillisillä hienouksilla.
   
 17. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  Lainaus:
  Jos mestiksen kurinpitoryhmä n. 2000 ottelun kokemuksellaan (kuten päätöksessä totesivat) katsoi tämänkertaisen huutelun olevan kaikkien rajojen yli, niin ei siellä ilmeisesti ainakaan ihan joka matsissa ole syytetty pedofiiliksi vastapuolen toimijoita, vaikka olisi miten ollut painetta ja huumaa. Vai onko Pablolla ja kumppaneillakin ainoastaan kukkahattu valahtanut silmille?

  Siinä on siis ihan helvetinmoinen ero mitä siellä kentän laidallakaan huutelee. Tässä tapauksessa voisi verrokkina pitää että koulun x opettaja sanoo kovaan ääneen yleisessä tilassa koulun y opettajalle että "Olet pedofiili, olen kuullut että olet!". Ihan sama onko tuota ennen (vaikkakin videolla vasta jälkeen) joku muu kuin tämä pedofiilisyytösten kohde kehottanut syyttelijää lääkinnän tarkastamiseen. Tai yhtälailla ihan sama vaikka joku olisi tuota ennen huudahtanut tälle syyttelijälle "vitun homo" tms kehittävää. Tuossa on sekä sakkorangaistuksessa (josta kurinpito aika selvästi toteaa että olisi korkeampikin jos olisi sääntöjen puitteissa mahdollista enemmän lätkäistä) että toimitsijakiellossa huomioitu että tällaisilla syytöksillä voidaan tuhota syyttelyn kohteen loppuelämä ja siinä on aika yks ja sama vaikka miten on syyttäjää harmittanut ja tehnyt mieli "kokeilla kurinpidon rajoja".

  Arkko tarkoittanee jutussaan summan pienuutta pohtiessaan että Salonojan resursseilla tämä rangaistus on täysi vitsi eikä sinänsä pakota pohtimaan toimintatapojen tai arvomaailman (siis toteutuneen, ei ilmoitetun) muuttamista. Jollekin pienemmälle seuralle pelkkä uhka tuollaisista rapsuista olisi todella merkittävä painostuskeino ruotuun palaamiseksi. Sama kuin jos ylinopeudesta olisi vakiosakko 500€ (ilman uusijalisänä kortin menetyksen uhkaa), käytännössä antaisi suurituloisille luvan ajaa niin lujaa kuin huvittaa ja toisaalta tuhoaisi kerrasta pers-aukisten talouden. (Ja ennen kun kukaan ehtii saivartelemaan, niin kyllä, tämä on jopa ihan vertailukelpoinen tilanne tuohon seurojen sakottamiseen toimihenkilöidensä perseilyistä.)

  Ja jos joidenkin Ramin puolustajien on mahdotonta nähdä tilannetta mitenkään vääränä, niin miettikää edes hetki millaisin tunnoin tähän suhtautuisitte jos huutelija olisi ollut jostain muusta tiimistä.

  edit. Siellä on muuten äärimmäisen hyvä esimerkki tällaisten huutelujen vahingollisuudesta Arkon jutun perässä. (Liite kuvakaappauksena)

  edit2. Ja korostan edelleen että JOS syytöksissä olisi perää, niin ainoa oikea proseduuri olisi vinkata väärinkäytöksistä viranomaisille. Tällaisilla julkisilla syyttämisillä (tai kommentin tyylisellä vihjailuilla) ei saa muuta kuin kunnianloukkaussyytteen itselleen. Tosin tapauksessa taisi tosiaan olla Ramilla pedofiilikoutsit mennyt sekaisin ja tuo kuvakaappaukseni kommentti osoittaa ettei ainakaan jokaista pedofiilisyytöksen kuullutta ole onnistuttu tavoittamaan väärän tiedon korjaavalla viestillä.
   

  Liitetyt tiedostot:

  Viimeksi muokattu: 24.03.2017 klo 12.40
 18. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Liittyvät olennaisesti tähän ketjuun? Ja mikä ihme on Blegi United?
   
 19. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Lainaus:
  Minusta kannattaisi kyllä varmuuden vuoksi mikittää vierasjoukkueen aitio. Tarvittaessa tiukan paikan tullen provosointia kehiin ja sopivaksi katsottu pätkä nauhasta julkisuuteen.
   
 20. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Lainaus:
  Niin siis tämä pedofiili-keissi katsottiin kurinpidon mukaan täsmälleen samanarvoiseksi kuin taannoinen homottelu Lämsälle eli 5 ottelua. 3 ottelua tuli lisää aiemmista tekosista. Eiköhän ainakin jotain huutelua melkein joka pelissä esiinny, mutta nauhoja lienee harvemmin julkisuuteen tuotu. Toisaalta joka kerta kun nauha on lipsahtanut julkisuuteen, niin penalttia on tullut mukaan lukien case Shedden/Lostedt.
   
 21. erku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Tomek Valtonen yllytti pelaajaansa tappamaan vastustajan kapteenin. Hän sai tuosta kahdeksan pelin pannan. Summanen nimittelee vastustajan valmentajaa pedofiiliksi ja saa saman rangaistuksen. Vaikka Summasen tempaus onkin vastenmielinen, ei tämä nyt ihan istu minun oikeudentuntoon. Valtosen temppu oli sellainen, jonka olisi suonut lopettavan hänen valmennusuran. Tämä Summasen teko on sen rinnalla täysin mitätön.
   
 22. Tollanen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Veikkaan että jos siellä aitioissa tai vaikka pukukopeissa olisi nauhurit, loppuisi pikkuhiljaa toimitsijat ja rahat. Veikkaan, että tuo on ihan normaalia lätkäjätkien kommunikointia, huoraa, homoa, pedofiilia ja tappokehotuksia. Veikkaan, että kukaan kunnon lätkäjätkä ei pidä tuota kovin ihmeellisenä. Harmittelevat toki, että meni nyt julkisuuteen, niin pitää nämä anteeksipyyntöseremoniat hoitaa ja vähän jeesustella kunnes asia taas unohtuu muun tauhkan alle. Voin olla väärässäkin.
   
 23. jussi_j Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä Bluesin toiminta Ramin suhteen on aika hävettävää kun muistellaan mitä The Doer sai selvästä vitsistä. Espoossa siis homovitsit on pahempi kuin syyttää toista pedofiiliksi. Johdonmukaisuus ... onko näkynyt?
   
 24. mrkrw Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO, Habs. Suomisarja-sympatiat HCIK, VG, FPS
  20 vuotta olen itse pelannut, joista muutaman vuoden ihan vankilasarjoiksi luokiteltavissa sarjoissa, ja ikinä en ole homoa pahempaa kuullut, vaikka yksi jos toinenkin peli pitänyt sisällään joukkotappelun ja muita teurastuksia.
   
 25. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues
  Lainaus:
  Itse häpeän Bluesin toiminnassa kyllä enemmän tuota eläkerahojen maksamatta jättämistä. Valavuori ja Blues eivät kai ole koskaan olleet sen enempää tekemisissä toistensa kanssa.

  Jos sua hävettää Bluesin toiminta Ramin kanssa, voisit myös kertoa mihin tällä viittaat ja sen jälkeen ehkä hakea vähän sisältöä elämään. Bluesin ja Ramin yhteistyöstä on kuitenkin aika paljon aikaa.