Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Summasen paluu

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Juhaht, 27.12.2016 klo 10.25.

 1. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Itseltäni meni joulukiireissä ihan ohi tämä Mestistasolla aika kovakin peliliike, eli Raimo Summasen paluu valmennukseen. Ei varmaan ole kenellekään epäselvää mikä marssijärjestys valmennuksessa on tästä lähtien. Vaikka en Summasta arvosta oikeastaan pätkääkään, voi hän saada kyllä ton joukkueen pelaamaan vihdoin tuloksellista jääkiekkoa ton Hireilyn sijaan.

  Mitä mieltä ollaan, vai ollaanko mitään mieltä? Montako kyyneltä Tapiolassa on vuodatettu ennen kuin kausi on ohi? Kuinka moni pelaaja pakkaa kamansa? Jatkaako Summanen ensi kaudella ihan nimettynä päävalmentajana?
   
 2. Lystikäs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Lainaus:
  Hahmosta voi olla mitä mieltä hyvänsä, mutta kyllä tuo on urallaan saanut paljon aikaan, myös positiivista. En näkisi lainkaan pahana, että Hire feidaantuisi kauden aikana kakkoseksi, ja Raimo jatkaisi ensi kaudella ihan ykköstykkinä... Varsinkin jos meno mestiksessä vielä jatkuu. Sarjan kiinnostavuus on kaukana liigan tasosta, joten kyllä Raimo kaltainen hahmo toisi sarjaan myös lisäarvoa.
   
 3. Oadie Jäsen

  Toimiiko Summanen katsomovalmentajana vai mikä rooli hänellä on? Jos ottaa ohjat oikein aitiossa ja harjoituksissa niin siinä saatta nykyinen valmentaja tipahtaa automaattisesti "kakkoseksi". Hieno juttu sarjalle kaikin puolin ja luulisi perjantaina katsomossakin olevan normaalia enemmän väkeä jos vaan osataan markkinoida oikein.
   
 4. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
  Lainaus:
  On siellä normaalia enemmän porukkaa kun koko joulukuu on jaettu ilmaislippuja ympäri espoota ja juniorit vanhempineen on kuulemma "pakotettu" mukaan.
   
 5. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Sanamuoto tosin menee kirjeessä että Mestis joukkue kutsuu jokaisen kiekkojuniorin otteluun jne
  Pakottamista tuosta en sitten löydä mitenkään ellei joku muu taho ole tuosta muokannu omiaan.
   
 6. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Kuulemma junnujoukkueiden harjoitukset on kielletty perjantai-iltana. Sitä tarkoitetaan pakottamisella.
   
 7. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Täysin off-topic...
  No esim Blues B-junnuilla ja näköjään muitakin joukkueita joilla jääharjoitukset... yks lysti, huhuja mahtuu tähän maailmaan.
   
 8. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo United
  Lainaus:
  Jep. En tosiaan tiedä mistä toi tieto on peräisin, mutta niin täällä joku kirjoitti. Taisi olla näitä, joille EU on suuri saatana jonka tekemiset on aina ja iankaikkisesti väärin.
   
 9. K.Nuget Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
  Lainaus:
  En oo täällä käyny yli kuukauteen eikä näköjään olisi nytkään kannattanut, kun täällä yksi ja sama nimimerkkinsä perusteella lähes 40-vuotias jaksaa kiukutella edelleenkin (nyt on vasta 6 kuukautta jatkunut tätä). Ja onhan hänellä täällä joku sielunvelikin.

  Takaisin aiheeseen. Uutinen Summasesta aiheutti kyllä ensimmäisenä fiiliksen että onko tää joku aprillipila. Ainakin viihdettä tulee riittämään. Se on joko menestys tai farssi. Raivo ei ole keskitien kulkija.
   
 10. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  BJR:n omilla sivuilla lukee:
  Kaikki Blues Juniorsien joukkueet osallistuvat Espoo Unitedin Televisio-otteluun TuToa vastaan perjantaina 30.12.2016 MetroAreenalla
   
 11. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Unitedin alkup tiedotteessa ei näitä sanoja käytetty. Jos tässä tapauksessa Blues jr haluaa näin terävöittää sanomaa niin heillä lienee oikeus siihen.

  Toivottavasti Ramilla löytyy sopva balanssi valmentamiseen koska "pelko persiissä" ei saa myöskään mitään aikaseks. Ainakin valmennuksen taso nousi kertaheitolla.
   
 12. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
  Urheilu ruudussa näytti Summanen piirtelevän kuvioita pelaajille. Ei näkynyt Hirvosta.
   
 13. Piiskuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oranssi, sympatiat sinisille
  Lainaus:
  Alkuperäisestä tiedotteesta en tiedä, mutta kaltaiselleni rivivanhemmalle kerrottiin nimenomaan EU:n ilmoituksesta (ei siis tiedotteesta tai kutsusta). Pakollisuus oli ilmaistu lainausmerkeillä & maininnalla, että jäävuorot on ko. ajankohtana peruttu kasvattajaseurojen junnuilta. En minä tästä mieltäni pahoittanut ja todennäköisesti olen tulossa myös matsiin, mutta ehkä tuota yhteisöllisyyttä voisi yrittää rakentaa vähän tyylikkäämminkin. Ja jos viesti on muuttunut matkalla, EU:n kannattaa seuraavalla kerralla ehkä tehdä asiasta oma kutsu, jonka sanamuoto tai sävy ei muutu matkalla.

  Muutamalle nimimerkille siis pyyntö: älkää nyt jaksako nähdä ihan kaikkialla niitä peikkoja EU:n kategorisesta vastustamisesta asiassa kuin asiassa. Hyvä juttuhan tuo yritys saada junnuja lähemmäksi emoseuraa on, tyyliä vaan voisi jatkossa ehkä vähän hioa.

  Ketjun aiheesta vielä: tervetuloa Ramille. Menneistä huolimatta miestä voinee perustellusti edelleen pitää suomi-kiekon raskassarjalaisena. Jos tyyli ei sekoita palettia, optimistisesti näkisin, että erityisesti nuorille Ramilla voi olla paljonkin annettavaa. Ja kiinnostavuuttahan tämä lisäsi heti, eli kokonaisuutena ilman muuta hyvä homma.
   
 14. E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, Ketterä
  Lainaus:
  Kyllähän sen nyt jokainen tajuaa, ettei EU:lla ole mitään mandaattia päättää joukkueiden asioista. Ei edes BJR voi pakottaa joukkueita osallistumaan. BJR:n joukkueissa on paljon eri tavalla Unitediin suhtautuvia joukkueenjohtajia ja vanhempia, sieltä ihan jokaisesta joukkueesta se päätös kollektiivisesti joukkueena mukaan lähtemisestä tulee - ja silti suuri osa pelaajista vanhempineen jää kotiin joko muiden tärkeämpien menojen tai protestoinnin vuoksi. Lähinnä tuo sanamuoto on hieman erikoinen ja sitä olisi todellakin pitänyt hioa.

  Tuohon toiseen kappaleeseen taas sen verran, että Unitedin toiminnan protestointi on tällä hetkellä käytännössä ainoa tapa osoittaa mieltä seuraa vastaan. Espoolaisella jääkiekkoilulla ei tällä hetkellä ole mitään syytä pitää juhlapäivää, koska tuskin koskaan aikaisemmin tilanne on ollut näin surkea. Tuo kannattajan juhlapäivän kopioiminen JE:lta ja espoolaisen jääkiekon juhlistaminen on todella mautonta niitä kohtaan, jotka joko hävisivät koko omaisuutensa (tai edes merkittävästi varoja) tai menettivät suosikkijoukkueensa viimeisen kolmen vuoden aikana - niitä ihmisiä, jotka oli osa isoa espoolaista kiekkoperhettä ja joita lopulta vedettiin kuivana kakkoseen. Täydellistä ilkeilyä, veitsen kääntämissä haavassa ja haudalla tanssimista koko tapahtuma. Ja nyt yritetään vielä viestiä, että kunnioitetaan espoolaisen kiekkoilun historiaa, joka on kyseisen seuran toimesta häpäisty aivan täysin. Täysin oksettavaa kaksinaamaisuutta.

  Ja se ei ole hyvä juttu, että pikkujunnut lähestyvät Espoo Unitedia. Espooseen tulisi saada vaihtoehto tällä pelleilylle ja antaa Unitedin kuolla omaan mahdottomuuteensa (mikä tullee joka tapauksessa tapahtumaan), mutta valitettavasti se vaihtoehtoinen malli ei ole edennyt ulkoisista tekijöistä ja halukkaiden tekijöiden resursseista (käytännössä rahasta ja kaavoituksesta, koska uusi halli tulisi myös rakentaa) johtuvista syistä.

  United nykyisellään tulee näivettymään sitä mukaa, kun Jussin rahavarat hupenee. Ei sekään kirstu ole pohjaton. Kaikki hyvät puheet unohtuu siinä vaiheessa, kun se päivä tulee, että Jussi tajuaa rahojensa loppuvan kesken hommaa jatkaessaan. Uusien lajien ottaminen mukaan toisi vain ja ainoastaan lisää kuluja, eikä moni muu toimija Esport etunenässä tule lähtemään mukaan Unitediin, joten kaikkien espoolaisten yhdistäminen ei tule onnistumaan. Eikä valmiita kansallisen tason joukkueita ole oikein "kaapattavissa", mikä taas tekee sen, että jokainen uusi laji pitää rakentaa rahalla käytännössä alusta alkaen. Mieluummin tämä toiminta vain luo lisää jännitteitä ja rakentaa lisää kuppikuntia espoolaiseen urheiluskeneen. Ja jos lajeja tulee lisää, Unitedin sisäinen resursointi eri lajien piirissä tulee repimään Unitedia vielä sisältäpäinkin.

  Mutta näistäkin asioista on niin paljon jo aiemmin puhuttu, että antaa mun puolesta toistaiseksi olla - varsinkin kun ketjukin on ihan väärä. Uusia asioita taas on ihan hyvä tuoda esille, kuten esimerkiksi tuo Jussin ulostulo Urheilusanomissa (mitä ilmeisesti moni ei kuitenkaan vaivautunut lukemaan).

  Summaseen en kommentoi mitään.
   
 15. oka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekko
  here we go again... espoolaisen kiekon vastarintaliike EKV iski jälleen samalla mantrallaan, Jääkiekko Espoo Oy oli esp kiekon parasta aikaa jne.
  Mitenköhän tämän tuuban saisi loppumaan ?
   
 16. K.Nuget Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo, Kiekko-Espoo, Blegi United
  Lainaus:
  Eiköhän se ole siinä. Bannia, kiitos.
   
 17. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Eikös se Kannattajan juhlapäivä ollut nimenomaan fanien, ei JE Oyn juttu?

  Niin tai näin, nythän ei ole kyse samasta asiasta. Huutonaurua toki E:n virrelle, hienosti siellä saadaan JE Oyn kaverit oikein viattomiksi ja kärsineiksi. Sillä tosiasialla ei edelleenkään ole väliä, että koko tilanne on vain ja ainoastaan heidän syytään. Vuodatan myös virtuaalisen kyyneleen sille armadalle espoolaisia kiekko-ihmisiä jotka niin palavasti haluaisivat itse tehdä jotain, mutta... eivät tee. Tossa kyynel.

  Vaikka nyt mennään E:n johdolla taas offtopicciin niin todettakoon, että olen huomannut kaipaavani Blegiä enemmän kuin luulin. United ei sitä pysty ainakaan vielä korvaamaan, ei ehkä koskaan. Mutta Salonojan ja seuran syy se ei ole vaan JE Oyn joka ajoi seuran siihen tilanteeseen, ettei se kelvannut enää velkasaneeraukseenkaan. Sinne siis kiitos siitäkin. Noin muuten, toivon, että United ottaa Blues-nimen käyttöönsä viimeistään liigataipaleen alussa. Jos ei niin sit ei. E:n useasti viittaamat espoolaiset kiekkoihmiset ja muut huru-ukot tuskin saavat siihen mennessä edes uutta seuraa pystyyn, koska. Aina on syy miksi ei voi tehdä. Kuulostan ehkä Valeksilta, mutta toiset tekee, toiset lässyttää.
   
 18. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:

  En kommentoi muuta tekstiäsi, ei kanna hedelmää. Mutta tuo rahojen loppumisesta jauhaminen kertoo, ettei sinulla ole sen pussukan koosta edes aavistusta. Spekulatiivisesti annan esimerkin; jos Jussi laittaa tuohon toimintaan vaikkapa 10 miljoonaa vuosi saamatta mitään takaisin, ei silti loppuelämänsä aikana saa touhuun laitettua koko omaisuuttaan. Eli ei se rahan puutteeseen lopu, vaan mahdollisesti siihen ettei jaksa enää yrittää. Omaisuuden arvo edellämainitulla tahdilla tuskin edes pienenee, koska tuotot vuositasolla "muualta" on sitä luokkaa.
   
 19. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Kyllähän E puhuu asiaa. Myös mun mielestä tollainen "juhlapäivä" on vähän niin kuin kävis haudalla paskalla surevien sukulaisten nähden. Enkä tosiaan tiedä minäkään milloin Espoolainen kiekkoilu olisi ollut tätä synkemmässä tilassa. Ei varmaan koskaan?

  Lainaus:
  Sinäkö olisit laittanut tuon joukkueen talouden kannattavaksi? JE:n kavereiden syyttäminen on mielestäni ihan turhaa (mutta tietenkin suomalainen tapa). Aivan taatusti ne yritti parhaansa vaikka vituiksi menikin.
   
 20. H.Incandenza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
  Lainaus:
  Onko Jussilla tosiaan noin paljon rahaa? En tunne tapausta juuri ollemkaan, mutta kuvittelin massimäärät kuitenkin maltillisemmiksi. Tuskin 10 miljoonaa vuodessa kuitenkaan tulorahaa on. Omaisuutta saattaa ollakin joillakin arvostuksilla sen verran, mutta ne pitäisi sitten myydä, että rahat saa hassattua, mielellään johonkin käypäiseen hintaan. Sekään ei ole helppoa. Ja omaisuuden myynnissä on se ongelma, ettei se enää tuota sen jälkeen mitään. Eli käyttövarat vähenevät jos siitä myynnistä saadut rahat hassataan kiekkoon. Eli en usko, että hänellä on kuitenkaan loputtomat resurssit laittaa rahaa kiinni kiekkoon, koska sitä pitäisi pystyä varmaan pääsääntöisesti rahoittamaan tulorahoituksella, eikä omaisuuden likvidoinneilla tai velalla. Voin olla väärässäkin ja Jussilla on massia millä mällätä loputtomasti.
   
 21. T1971 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kolme kovaa
  Lainaus:
  On rahaa ja kiinteistöjä vaikka kuinka, jotka kokoajan tuottavat sitä lisää. Pelkästään Metro-Areenan laskennallinen hinta oli pari vuotta sitten n.35M€. Tuo on kuitenkin pieni pisara siitä omaisuudesta mitä sieltä löytyy. Itseäni on vuosikausia ihmetyttänyt, ettei löydy tuolta rikkaimpien listoilta, mutta nuo omistukset on yhtiöity melkein kaikki muualle (Luxemburg?) Syynä on tietysti verotus.
  Lainaus:
  Mitä vikaa tuon päivän järjestämisessä nyt on? Jos näkee tuon vittuiluna jollekin, on kyllä peiliin katsomisen paikka. Joukkueella menee nyt päin persettä, annetaan edes jotakin spessua katsojille.
  Lainaus:
  Eiköhän siinä taas vastattu siihen syyttelyyn, että vika on tuostakin asiasta Jussin. Muutama nimimerkki ei täällä pysty myöntämään sitä tosiasiaa, että vastuu tästä alasajosta on ainoastaan JE:lla ja sitä kautta JE:n omistajilla. Se on faktaa, muu on sitä huulien heiluttelua.
   
 22. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Tarkoittaako siis kaikkensa likoon pistäneiden JE:n tyyppien puolustaminen mielestäsi sitä että on jotenkin Jussia vastaan?
   
 23. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  En tiedä yrittivätkö. Jos yrittivät ja tulos oli noin surkea, olivat vain väärät tyypit väärässä paikassa. Itse olen sitä mieltä, etteivät edes yrittäneet: yhtiö oli käytännössä maksukyvytön jo kauan ennen viime talvea, mutta mitään ei tehty. Miksi? JE Oyn tyypit toimivat kuin suomalainen juoppo joka kusee pakkasella housuihin, jotta tuntuu taas hetken aikaa lämpimältä. Ei tule huonolle yritysjohdolle pätkääkään sympatiaa täältä. Jos menoja ei osata suhteuttaa tuloihin, saa katsoa peiliin. Miten seura joka oli tossa tilanteessa (mm. varastanut osan pelaajien palkoista omiin kuluihinsa) kehtasi tehdä ennen viime kautta yhtäkään pelaajahankintaa? Miksei joukkuetta sopeutettu surkeisiin tuloihin? Koska tyypit olivat tunareita ja heidän ansiostaan Blues kuoli.

  Rauden selänpesijät saavat jatkossakin vuodattaa kyyneleensä "parhaansa yrittäneiden" puuhastelijoiden muistolle, mutta fakta on se, että viime talvi ja alkukevät oli se synkin aika espoolaisessa kiekkoilussa ikinä. Ja nytkö siitä vastuullisia ei saisi kritisoida koska "yrittivät parhaansa"? Hienoa toki, että aikanaan lähtivät yrittämään ja olihan siellä hyviäkin juttuja matkan varrella. Lopullinen syy tulokseen on kuitenkin vain ja ainoastaan kyvyttömyydessä myöntää tosiasioita ja sitä kautta heissä itsessään.
   
 24. Vanhaukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  EU
  Lainaus:
  Täysin samaa mieltä. Nyt edes yritetään rakentaa jotain vaikkei edes raunioita ole olemassa.
   
 25. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Lähtökohta oli ihan mahdoton. Ei kukaan olisi tehnyt toimintaa voitolliseksi niillä ehdoilla. Esim. hallin myynnistä eivät saaneet mitään. Toki sitä voi spekuloida näin jälkiviisaana että eihän niiden olis kannattanut lähteä kokoa touhuun edes mukaan, mutta jälkiviisaus on aina helppoa... Ja yrittivätkö parhaansa? Oikeastaan yrittivät vähän liikaakin. Näin jälkiviisasteluna olis varmasti ollut parempi että olisivat luovuttaneet eivätkä yrittäneet ihan viimeiseen asti, mutta ehkä ne ei vaan olleet luovuttajatyyppejä.