Sportin pelaajisto kaudelle 2014–2015

  • 1 007 552
  • 3 407

Doug93

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Idänpään Toive, Romford Raiders
Mitä jos anneaan Dougin vaan olla omissa oloissaan. Tuskinpa tuo kauaa jaksaa trollata jos kukaan ei häneen noteeraa mitään.
Olet aivan oikeassa ja itse asiassa lopetan tähän.
Kaikkea hyvää jatkoon, tämä on viimeinen viestini Sport osastolla. En kyllä tiedä trollanneeni, mutta kuitataan kaikki provoina ja trollauksina.
Seuraan ensikaudella KooKoota, ehkä siellä voi keskustella asioista ilman, että kaikki erimielisyys ja epäkohtien esiintuonti on riidan haastamista.
Kaikkea hyvää siis ja menkää sinne hallille !

Ja on totta, että minulla on agenda korostaa juniorituotannon/valmennuksen tärkeyttä.

Uskokaa silti, kun sanon, että ei Sport ollut huono eilen, vaan Ilves pirun kova. Tänään Ilves raateli Tapparan !
 
Viimeksi muokattu:

Babbel85

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Arsenal, Juventus
Mikä pitää pelaajan Ari Gröndahl Liigassa? Katselin kaveria jo tarkemmin kun oltiin liigakarsinnoissa, isojen raamiensa takia erottui. Kaveri ei silloin pysynyt juuri edes luistimillaan. Onhan kaveri eteenpäin mennyt kyllä mutta ei missään nimessä liigatasoa. Eikö omista junnuista löytyisi lahjakkaampia tai sitten joku mestis haku? Kaveri on myös Liigan +- tilaston viimeinen lukemalla -14
 

MENTALSPORT

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mikä pitää pelaajan Ari Gröndahl Liigassa?

vastaus on yksinkertainen. Vaasan sport. :) totuushan on että ari aloitti pari ekaa peliä hyvin, mutta on nyt hyytynyt totaalisesti. Kyllähän noilla raameilla ja R-kätisyys jo antaa potenttiaalia pelata liigatasolla varsinkin, kun luistelu on oikeasti ihan hyvää. En sitte tiedä onko peliäly vielä ihan liigatasoa...tai siis kaikkihan sen näkee että ei ole vielä.

Toistaseksi sportilla ei ole kyllä parempaankaan varaa eikä kannatakkaan. Jos arilla kehitystä alkaakin tapahtua niin voi olla hyvä puollustaja vielä tuleville kausille. Ainakin rotaatioon. Ei Ari ainakaan huonommin ole pelannut, kuin esimerkiksi Valkonen. Jos edellämainituista pitäisi toinen jättää ensikaudeksi 7-8 pakin rooliin ottaisin arin.
 
Eihän tästä ole kuin hetki aikaa kun asiantuntijat (Mestis) olivat täpinöissään kun pakisto on kerrankin tikissään ja toisin kun edelliskausilla, oman maalin edustalla on tarjolla vain makuupaikkoja. Voi kuin näin olisin mutta todellisuudessa eihän siellä luukun edessä ketään lepäile kun aika menee siihen, että pakisto yrittää pysyä muiden perässä. Valkonen ja Gröndahl ovat tästä eläviä esimerkkejä. Ensi kaudelle vain lisää Liiga-pakkeja, eikä mitään keskikertaisia Mestis-pelaajia. Ammattimies on ammatimies ja hanslankarit tekevät sen mihin kykenevät.
 

muuttohaukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, Wasa Royals
Olishan tuo puolustus aika eri näköinen jos siihen lisättäis Malkamäki ja Lindbohm. Brennan on tosin ollut hyvä korvaaja jälkimmäiselle, vaikka ei nyt ehkä kuitenkaan ihan NHL-tasoa, mutta Malkamäen pitkittynyt vamma tekee kyllä ison loven. Gröndahl osoitti kovin lupaavia otteita alkukaudesta, ja oikeastaan aika vaikea ymmärtää mitä oikein on tapahtunut. Eikö pää vaan kestä?
Kuitenkin Arskalta löytyy sitä kuuluisaa potentiaalia... jossain... piilossa. Valkosessa en ole nähnyt vielä mitään hyvää. Oih.... nyt tuli Edua ikävä...
Sportin puolustuspelin suurimmat ongelmat ovat kuitenkin lähtökohatisesti joukkuepuolustamisessa, eikä niinkään puolustajissa.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Mikä pitää pelaajan Ari Gröndahl Liigassa?
Mielestäni Arska pelaa "liian kiltisti". Pitäisi vain kunnolla käyttää massaa ja pitkää vartta, mutta tuntuu tyytyvän vain tökkimiseen ja näennäisesti iholla olemiseen. Lisäksi tuntuu olevan kovin usein aivan kassalla maalin edustalla. Potentiaalia kuitenkin on ja näitä pitää vain kärsivällisesti katsoa pari kautta ainakin, jotta nähdään tapahtuuko kehitystä. Arskallakin on kuitenkin kokoisekseen kohtuulliset kiekonkäsittely taidot ja liike ja lisäksi tuo rightin kätisyys.

Valkonen sen sijaan on pitkälti Arskan kopio, mutta ilman hänen vahvuuksiaan. On paikoin onnistunut hyvin ja parissa viime pelissä ei ole tullut miinuksia, mutta aiheuttaa usein läheltä piti tilanteita kiekon kanssa.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Laskin huvikseen paljonko jokainen meidän puolustaja on pelannut keskimäärin ennenkuin on omissa kolissut. Ei sinänsä mitään tarkkaa tietoa, koska on monta muutakin muuttujaa, mutta kuitenkin tällainen kiva tietää juttu.

Rich (BB code):
Nimi:     Ottelut:     PM:    peliaika/PM:
Pukka        21         4        83:12
Uitto         7         2        42:00
Manninen     21        12        30:51
Peltola      21        17        28:33
Generous     21        15        27:09
Valkonen     17        11        20:41
Gröndahl     18        16        18:14
Brennan      13        13        16:42
Väkelä        2         1        15:52
 

magnum37

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tulevaisuuden Sport
Varsin yllättävääkin dataa tuossa tilastossa: Brennania olemme kaikki ylistäneet, mutta tuossa näkyy se iso mutta; hän ei ole ollut puolustussuuntaan ollenkaan niin varma kuin mitä aiemmat statsit antoi ymmärtää. Onhan tuon havainnon voinnut tehdä peleistäkin toki, mutta kaikkea ei ole helppo uskoa ennenkuin näkee tilastoja. Samoin/vastaavasti Uiton kohdalla, vaikka otanta on paljon pienempi, voidaan helposti nähdä, miten hyvin hän on ainakin tähän mennessä pelannut. Uitolla ei pitänyt olla mitään käyttöä liigassa, mutta hän on ollut todella varma.
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Eilinen oli kyllä viimeinen niitti Hostikan kohdalla. Pari hyvää peliä, mutta on lanttu sitten vain niin jumissa ettei yksinkertaisesti tule mitään? Peltonen ei ole Tapparassa ilmeisesti pelannut olleenkaan ja luukullakkin on (ulkomuistista kirjoita) enemmän ollut Hrachovina. Halpa eikä ainakaan huonompi voi olla kuin Ville "pmk yli 4" Hostikka. Aaro kotiin!
 

red&white

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sport, Philadelphia Flyers, CFC
Varsin yllättävääkin dataa tuossa tilastossa: Brennania olemme kaikki ylistäneet, mutta tuossa näkyy se iso mutta; hän ei ole ollut puolustussuuntaan ollenkaan niin varma kuin mitä aiemmat statsit antoi ymmärtää. Onhan tuon havainnon voinnut tehdä peleistäkin toki, mutta kaikkea ei ole helppo uskoa ennenkuin näkee tilastoja. Samoin/vastaavasti Uiton kohdalla, vaikka otanta on paljon pienempi, voidaan helposti nähdä, miten hyvin hän on ainakin tähän mennessä pelannut. Uitolla ei pitänyt olla mitään käyttöä liigassa, mutta hän on ollut todella varma.

Yllätti kyllä itseänikin nimenomaan nuo Ukin ja Brennanin statsit. Ero tulee aika pitkälti siinä, että Uitto tiedostaa rajansa kun Brennan vielä kokeilee, että mihin rahkeet riittää Liigassa. UItto on keep it simple ja Brennanilla menee energiä välillä oman pelin ulkopuolisiin asioihin. Tilastot sen kertovat, että Brennan ei ole mikään petterinummelin ja hänet on hankittukkin tänne stay-at-home pakiksi, mutta ei meinaa malttaa pysyä tuossa roolissa, mutta turhan usein lähtee yltiöpäisesti hyökkäyksiin mukaan, vaikka juuri hänen pitäisi olla se varmistava pakki. Peltolan kanssa samaan pariin niin varmasti roolikin menisi paremmin perille.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jotta tuosta tilastosta saisi vielä paremman kuvan pakkien onnistumisesta, niin pitäisi vielä poistaa tilastoja vääristämästä sellaiset 100% molarin piikkiin menevät maalit tyyliin Hostikka eilen ja lauantaina. Esimerkiksi Brennan taisi olla noiden molempien aikana jäällä. Tottakai sitten kauden loppupuolella, kun jokaisella on jo paljon pelejä, nämä jutut jonkin verran tasoittuvat.

Uitto kyllä saa ihan järkyttävän vähän peliaikaa hänen hyvät suorituksensa huomioiden. Pystyisi vetämään sen kolmosparin n.15 minuuttia varmasti paremmin kuin Valkonen tai Gröndahl. Eilen taisi tulla vasta ensimmäinen iso virhe, joka johti vastustajan maaliin. Ei ole kaiken lisäksi ottanut vielä yhtäkään jäähyä.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Pesonen - Immonen - Lammassaari -ketjusta saa ihan toimivan kalun jahka vanhat herrat saavat pelejä alle. Kunto ei ketjun laitureilla tahdo kestää kuin puolet pelistä.
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Pesonen sai Lukossa 11-12 kaudella valmentajan vaihdoksesta boostin ja pelasi loppukautena hyvin, seuraavana syksynä pääsi tanskalaisten änäritähtien kanssa pallottelemaan. Nuo matsit taisi pelata yli piste per peli, iski tärkeitä maaleja (murtuneella kädellä vielä yhden ennenkuin kausi loppui loukkaantumiseen) ja oli erittäin hyvä hyökkääjä. Sen jälkeen ei ole tietoa mitä on tapahtunut, mutta jos pääsee vielä samaan meininkiin, niin siinä Sportille maalintekijä.

Lammassaaren kärkikynä tulee ihastuttamaan teidät, potentiaalinen 10-15 maalin mies jos pääsee vielä pelikuntoon. Nopea, taitava ja nälkäinen, miinuksena sitten loukkaantumiset.
Ja kuten #16 huomautti, tuo 10-15 maalin vauhti on suhteutettu koko kauteen.

Mutta sanokaas nyt, menikö pahasti metsään? Moni teistä nämä jo ehti mollata, mutta hienoja pelaajia
 

t.m.a.l

Jäsen
Suosikkijoukkue
SPORT
Pakko kai se ykkönen olis pitää kasassa, eli Fleurylle jatkoa ja Kokkalasta täytyy kyllä sanoa, että alkaan kyllä pitämään miehen pelistä. Tähän asti olen pitänyt hiukan pelin ulkopuolella surffailijana, mutta nyt kyllä peli kulkee ja itseluottamus on korkealla. Ansaitsee ehdottomasti ykkös-senttierin paikan.

Ja tuo "Fabu" ketju on kokemuksellaan aj rauhallisuudellaan osoittautumassa hyödylliseksi, vaikka itseäni hiukan välillä epäilytti.
 

Niksi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tiedät sen paremmin. Vai tiedätkö sittenkään?
Kun Ereä olen (ja moni muukin tiedätte-kyllä-ketkä) haukkunut tarpeeksi vuosien saatossa, niin on myös aika antaa kehuja. Seksi-Patongin jatkosopimus jo tässä vaiheessa oli ensin pelkkää haaveilua, kunnes muuttuikin oikeasti todeksi. Ehkä Ere osaa sittenkin hommansa?-) Ei tarvitse ainakaan hetkeen avata ketjua, jossa vaaditaan Eren kiveksiä puutarhasaksilla leikattavaksi.

Kiitos Ere! Ja lisää hyviä jatkopahveja sorvaamaan! Myös sille eräälle Kristukselle.

PS. Niemi vihjaili Nelosen erätaukohaastattelussa, että jatkojen ohella myös uusia pelaajasopimuksia ensi kaudelle on jo olemassa. Guttig? Järveläinen? Lukka? Nikko? Suoranta? Kaikki viisi?-)
 
Viimeksi muokattu:

Entrosantier

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Kyllä taas eilen jätti sydän muutamia lyöntejä välistä, kun eräs espoolaislähtöinen koohottaja juoksi päättömästi ja täysin hädässä ympäri omaa puolustusaluetta. Tiedätte kyllä ketä tarkoitan. Joka ikinen kerta sattuu ja tapahtuu pahoja asioita, kun tämä mestari on kentällä. Muuten peli näyttää rauhalliselta ja hallitulta. Silti, illasta toiseen tämä herra on kokoonpanossa, vaikka poppariosastolla on mm. Uki, jolla ei ole näyttänyt olevan juuri minkäänlaisia vaikeuksia pärjätä liigavauhdissa. Voi voi, saataispa jo se Malkamäki saikulta, niin päästäisiin näistäkin pikku ongelmista eroon. Ei tarvi kahta kertaa miettiä onko em. kaveri jatkopahvin arvoinen.
 

Mäxä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Morjesta vaan omasta puolestani. Sain perusteltua itseni nähtävästi riittävän uskottavasti ylläpidolle ja nyt pukkaa ekaa viestiä :)

Väkelän Jesse lähtee Heinolaan lainalle pariksi peliksi. Missä muuten piilee Kivirannan Jolle? Ei ollut A'n kokoonpanossakaan ainakaan pariin peliin.
 

SPORTTIKOTKA

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Niemi vihjaili että mielenkiintoisia nimiä olisi tarjolla ja urheilutoimenjohto päättää milloin nämä julkistetaan. Tietääkö meidän venekauppias oikeasti ketkä olisivat mielenkiintoisia isonkin kansan mielestä? Tätä jäädään kyllä mielenkiinnolla venaamaan.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Erkka sanoi, että nyt kun Jere lähti, niin täytyy seurata Peltolan ja Saaren tilannetta. Toivottavasti Peltola ei lähde Jokerien matkaan.
 
Suosikkijoukkue
Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
Näinköhän lyötyä lyötäisiin ja toinenkin koko kauden laina vielä menetettäisiin. Toivottavasti nyt ei sentään.
Eiköhän Narrit jonkun kovan korvaajan Jerelle hanki.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jos Peltolakin noin vain kutsutaan takaisin, niin Sport on ainoa jota siitä voi syyttää. Siis jos ykköspuolustajaksi hankitaan pelaaja, joka voi milloin tahansa lähteä pois, niin onhan se nyt täysin amatöörimäistä toimintaa. Ainoa toive tuossa tilanteessa olisi, että meidän osuus Peltolan palkasta olisi niin iso, että sillä saa hankittua edes lähelle vastaavantasoisen paikkaajan.
 

Mustakotka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Jos Peltolakin noin vain kutsutaan takaisin, niin Sport on ainoa jota siitä voi syyttää. Siis jos ykköspuolustajaksi hankitaan pelaaja, joka voi milloin tahansa lähteä pois, niin onhan se nyt täysin amatöörimäistä toimintaa.
Öö, miten tämä nyt voi tulla yllätyksenä? Tottakai Jokerit voi kutsua oman sopimuspelaajansa takaisin koska tahansa. Ihan sama mitä on ennakkoon sovittu, jos heillä tarve vaatii, niin Peltola lähtee takaisin. Sportia voi syyttää toki siitä, että hankki lähtökohtaiseksi ykköspuolustajakseen pelaajan, joka ei ole oma sopimuspelaaja.
 

MrMacmanaman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Öö, miten tämä nyt voi tulla yllätyksenä? Tottakai Jokerit voi kutsua oman sopimuspelaajansa takaisin koska tahansa. Ihan sama mitä on ennakkoon sovittu, jos heillä tarve vaatii, niin Peltola lähtee takaisin. Sportia voi syyttää toki siitä, että hankki lähtökohtaiseksi ykköspuolustajakseen pelaajan, joka ei ole oma sopimuspelaaja.
Kyllä tuohon sopimukseen olisi pitänyt tehdä pykälä, joka estää takaisin kutsumisen (ilmaiseksi) tai sitten olla ottamatta koko pelaajaa. Jos nyt niin käy, että Peltola vain läksii takaisin, niin Sport on toiminut kuin mikäkin Mestisfarmi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös