Sosialidemokraatit – SDP

  • 1 417 255
  • 11 257

kovalev

Jäsen
Ei ole ajankohtainen asia, koska Jutta skulaa nykyisin. Jossain vaiheessa kuitenkin pj. vaihtuu ja pidän jonkinlaisena ihmeenä jos seuraava SDP:n pj. ei ole Antti Lindtman. Vaalitenttejä, kyselytunteja ja haastatteluja kuin lukee ja katsoo niin tää kaveri vakuuttaa kyllä demarina.
Vakuuttaa nimenomaan tuollaisena supliikkina keskitien demarina. Varmasti tulee pyrkimään jossain vaiheessa. Samoin taitaa olla Kiurun kohdalla.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Nimimerkki kovalev Perussuomalaiset-ketjussa kertoi, mikä on Jatkoajan keskustelupalstalla olevien puolueketjujen tarkoitus:

Nämä ketjut kun eivät ole mitään kilpaylistystä, vaan puolueen jätökset levitellään pöydät ja lattiat tulvilleen.

Siispä lainaan tuoretta 7-päivää lehteä, joka kertoo demarinaisten puheenjohtajan, kansanedustaja Tuula Peltosen tavasta tilata tavaroita ja palveluita ja jättää ne maksamatta. Toki onhan se ymmärrettävää, että eihän sillä kansanedustajan palkkiolla pysty suoriutumaan normaaleista laskuista. Kuten esimerkiksi keittiöremontista. Ko. lehdessä keittiöremontin tehnyt yrittäjä kertoo, että Peltonen on pahoitellut hänelle puhelimessa, ettei ole maksanut keittiöremonttia. Syy on kuulemma se, ettei Peltonen ollut ymmärtänyt, kuinka kalliiksi se tulisi. Ei, vaikka remontti on maksanut juuri sen mitä oli alunperinkin sovittu ja summa löytyy sopimuspapereista. Yrittäjä myös harkitsee rikosilmoituksen tekemistä.

Samoin Peltonen on jättänyt ilmeisen järjestelmällisesti maksamatta kotisiivoojan laskut, postimyynneistä tilattuja meikkejä, lomamatkan, jäännösverot, vakuutusmaksut, puhelinlaskun ja jopa parkkisakon. Ja tienaa siis sen n. 6 500 € kuussa plus kulukorvaukset päälle.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Luulisi, että demareita myös sitten äänestettäisiin eniten Helsingissä. Taitaa kuitenkin (toistaiseksi) olla vielä kolmanneksi suurin puolue galluppien mukaan?

Tuossahan sai mainita useamman puolueen. Tarkoittaa siis sitä, että muiden puolueiden äänestäjien keskuudessa SDP koetaan luotettavaksi. Mikä on siis hyvä juttu.

Jos multa kysyttäis tota samaa täällä Tampereella, ni mun valinnat olis SDP ja kokoomus. Kokoomus olis mulle mieleinen yhteistyökumppani noin muutenkin.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tuossahan sai mainita useamman puolueen. Tarkoittaa siis sitä, että muiden puolueiden äänestäjien keskuudessa SDP koetaan luotettavaksi. Mikä on siis hyvä juttu.

Tai sitten muiden puolueiden äänestäjien keskuudessa on vihdoin tajuttu se tosiasia, että demarit voivat kääntää takkinsa hetkessä, se ei ole heille mikään ongelma ja näin ollen demarit on hyvä ja haluttu kumppani kelle tahansa puolueelle. Demarit ovat aina samaa mieltä asioista suurimman puolueen kanssa, kuten tälläkin hetkellä hyvin nähdään. Vertaa vaikka demarien vaalipuheita ja -lupauksia ennen edellisiä eduskuntavaaleja siihen todellisuuteen, mikä nyt vallitsee.

Vaikka persut seuraavissa eduskuntavaaleissa ponnahtaisi suurimmaksi puolueeksi, ei demareilla olisi mitään ongelmaa vaihtaa jälleen kerran kelkkaa ja ruveta persujen sylikoiraksi. Kuten tällä hetkellä ovat kokoomukselle.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Tai sitten muiden puolueiden äänestäjien keskuudessa on vihdoin tajuttu se tosiasia, että demarit voivat kääntää takkinsa hetkessä, se ei ole heille mikään ongelma ja näin ollen demarit on hyvä ja haluttu kumppani kelle tahansa puolueelle.

Sinulla on erikoinen käsitys luotettavuudesta. Mun mielestä toi on epäluotettavaa. Olisiko pikemminkin niin, että SDP on pitänyt kiinni siitä, mitä on luvannut. Tämä on siten luonut kuvan luotettavasta puolueesta.
 

kovalev

Jäsen
Nimimerkki kovalev Perussuomalaiset-ketjussa kertoi, mikä on Jatkoajan keskustelupalstalla olevien puolueketjujen tarkoitus:



Siispä lainaan tuoretta 7-päivää lehteä, joka kertoo demarin...
Tänne mahtuu.
Täällä ei ole kuin neljännes siitä mitä persuketjussa. Melkoinen jytky tykyttää siellä.
 
Olisiko pikemminkin niin, että SDP on pitänyt kiinni siitä, mitä on luvannut. Tämä on siten luonut kuvan luotettavasta puolueesta.
Olen tämän aiemminkin kirjoittanut, mutta kirjoitetaan uudestaan.

Lainaus hallitusohjelmasta: Mikäli jokin euromaa pyytää ERVV:ltä lainamuotoista tukea vielä Portugalin jälkeen, on Suomi valmis harkitsemaan tätä vain sillä ehdolla, että Suomi saa takausosuudelleen vakuudet kyseiseltä maalta.

Portugalin jälkeen Kreikka pyysi lainamuotoista tukea ERVV:ltä. Saiko Suomi takausosuudelleen vakuudet kyseiseltä maalta?

Lainaus vvm:n sivuilta: Suomen saaman vakuuden suuruus tulee olemaan noin 880 milj. euroa. Lähtökohtaoletuksena on, että Suomen osuus uudesta lainaohjelmasta tulee olemaan noin 2,2 mrd. euroa.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Sai kyllä. Ei täysiä vakuuksia, mutta eipä hallitusohjelmassa sanota että "täydet vakuudet". Vakuudet on mitoitettu arvoidun riskin pohjalta.

Aika urpo pitää olla ellei osaa lukea "takausosuudelleen vakuudet", vai eikö punaisista laseista näe läpi?

Sano nyt rehellisesti, voiko tuon valehtelematta mielestäsi tulkita niin, että tuo tarkoittaa vain osaa takausosuudestamme?
 
Suosikkijoukkue
TuTo
Aika urpo pitää olla ellei osaa lukea "takausosuudelleen vakuudet", vai eikö punaisista laseista näe läpi?

Sano nyt rehellisesti, voiko tuon valehtelematta mielestäsi tulkita niin, että tuo tarkoittaa vain osaa takausosuudestamme?

Sen voi tulkita molempiin suuntiin. Kuten on tulkittukin. Sitä paitsi, vaikka vain sinun tulkintasi olisi oikea niin hallitus voi yksimielisesti muuttaa hallitusohjelmaa.

Tuo lapsellinen nimittely kertoo enemmän sinusta, Einstein.
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Tiedän tosin, että valehtelu, asioiden vääristely ja tosiasioiden huomiotta jättäminen on ihan perussettiä demareilla.

Valehtelu, asioiden vääristely ja tosiasioiden huomiota jättäminen on todella valitettavaa. Anteeksiantamatonta. Tiedän tosin, että kokoomuksessa ei koskaan ole syyllistytty mihinkään edellä mainituista. Ikinä. Kokoomuslaiseen voit luottaa. Aina.
 
Suosikkijoukkue
TuTo
No ei voi. Se on ihan selkeää suomea, mikäli tuon tulkitsee demarityyliin joko valehtelee tai ei osaa suomea. Tiedän tosin, että valehtelu, asioiden vääristely ja tosiasioiden huomiotta jättäminen on ihan perussettiä demareilla.

Totta kai voi. Sitä paitsi hallitusohjelmateksti toimii samalla tavalla kuin työehtosopimusteksti, oleellista on mitä pöydässä istuneet ovat tarkoittaneet, silloin kuin tulkinnasta on erimielisyyttä.

Nyt sinulla ja minulla on ermielisyys, ja kaikesta päätellen hallitusohjelman kirjoittaneet ovat tarkoittaneet asian siten kun minä sen tulkitsen, kun kerran Kreikka II pakettiin lähdettiin mukaan.

Ja jos hallitusohhelmaa katsotaan rikotun, niin siitä vastuun kantaa pääministeri Katainen, eikö? Katainen tosin näyttää olevan nykyään aika lapanen, mutta tästä asiasta en viitsi häntä syyllistää, yllä olevista syistä.
 

jussi_j

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit

Pointtihan näissä takuissa on demariäänestäjien perseennuoleminen, minkä kaikki tietenkin tietävät ja se nyt oli hallitusohjelmaan kirjattu noin. Sitä en ymmärrä, miksi joku tulee tänne puolustelemaan selkeää hallitusohjelmasta poikkeamista täysin mitättömillä takuilla. Takuuthan olivat niin paskat, että ketään muuta ei kiinostanut kuin Urpiaista.
 
Totta kai voi.
Ei voi. Teksti kertoo hyvin selvällä suomen kielellä "harkitsemaan tätä vain sillä ehdolla, että Suomi saa takausosuudelleen vakuudet kyseiseltä maalta."
Jotta hallitusohjelma olisi tullut noudatetuksi olisi Suomen pitänyt saada takausosuudelleen, eli 2,2miljardille vakuudet Kreikalta.

Ja jos hallitusohhelmaa katsotaan rikotun, niin siitä vastuun kantaa pääministeri Katainen, eikö?
Keskustelua käytiin demareiden luotettavuudesta. Ei Kataisen.

Luotettavuus voidaan ansaita pitämällä lupaukset tai sitten median avustuksella, josta yksi esimerkki olkoon tämä Talouselämän tyttelin tuotos.
Se oli kiistaton voitto. Suomi sai EVM-sopimukseen suurin piirtein ne muutokset kuin halusikin. Muiden euromaiden esitys määräenemmistöpäätöksiin siirtymisestä kaatui Brysselissä maanantaina pikkutunneilla.
Merkittävää on myös se, että määräenemmistöpäätökset EVM:n rahojen käyttämisestä rajattiin tiukasta hätätilanteisiin.
Onnittelut hyvästä neuvottelutuloksesta kuuluvat erityisesti valtiovarainministeri Jutta Urpilaiselle.


Jos ei olisi ollenkaan tutustunut tuohon asiaan, niin lukijalle saattaisi syntyä mielikuva, että Urpilainen olisi oikeasti saavuttanut jotakin.
Seuraavassa pieni katsaus suuren valiokunnan joulukuiseen lausuntoon
Valiokunta yhtyy valtioneuvoston kantaan, että Suomi ei voi hyväksyä oleellisia muutoksia jo sovittuun EVM:n päätöksentekomenettelyyn. Yksimielisyysvaatimus taloudellisesti merkittävissä kysymyksissä oli edellytys koko EVM:n perustamiselle.
Valiokunta huomauttaa, että ehdotus määräenemmistöpäätösten käyttöönotosta "poikkeustilanteissa" ("emergency") on kielenkäytöltään harhaanjohtava. Jo EVM:n sopimusperustaksi muutetun SEUT 136 artiklan mukaan vakausmekanismi "aktivoidaan, jos se on välttämätöntä koko euroalueen vakauden turvaamiseksi", eli hätätila on muutenkin kaiken EVM:n toiminnan edellytys."
 
Suosikkijoukkue
Ipa, ipa, ipa, ipaa...
tota "muutosvaalit" tukimusta lukiessa osu silmään.

Puoluetasolla havaittiin, että erityisesti SDP:n vanhat äänestäjät
siirtyivät vuoden 2011 vaaleissa äänestämään Perussuomalaisia. Toisaalta SDP pystyi osittain paikkaamaan tappioitaan houkuttelemalla ääniä puolueisiin samastumattomilta. Ilman näiden liikkuvien äänestäjien tukea, SDP olisi kärsinyt Keskustan kaltaisen vaalitappion ja PS olisi mahdollisesti noussut Kokoomuksen ohi suurimmaksi puolueeksi.



Eli Jutan tekemät populistiset toistettavat hokemat (sellaisiksi kait voi vakuustoistelun laskea?)toimivat erinomaisesti. Eli hyvää pelinlukua Demareilta
 

nataS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Viimeksi muokattu:

#76

Jäsen
Asian voi myös nähdä niin, että demarit on niin HMV-puolue ettei ketään jaksa kiinnostaa edes demarin täydellinen perseily. Toinen vaihtoehto tietysti on, että vasemmistolainen toimittaja suojelee omiaan.
 

kovalev

Jäsen
Nyt täytyy kyllä todeta, että Dee alkaa olemaan jo poikkeuksellisen epätoivoinen.
Mutta mikä tähän ajaa? Mitä siellä persulassa tapahtuu? Rasvapinnan alaista kuohuntaa? Ulkoa katsottuna mikään ei ainakaan viittaa romahdukseen.
 

Migron

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Persu-ketjussa tuli itku niin täytyy siirtyä muihin ketjuihin.
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Kyllä Dee ihan oikealla asialla on. Taas annetaan sosialisteille vetoapua ja ilmaista näkyvyyttä. Perussuomalaiseksi tunnetun henkilön päätyminen kampanjan mannekiiniksi olisi satavarmasti tsekattu ja estetty, siitä olen minäkin satavarma. Juttutuvan juonia, eikö.

Demareille ja varsinkaan SAK:lle tuossa ei tietysti ole mitään uutta. Demaripuolueen vaalivankkureita vetää mm. SAK, jonka jäsenmaksutalkoisiin osallistuvat välillisesti kaikki veronmaksajat.
 

archieG

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Slavia Praha
SDP:n kunnallisvaaliehdokas Mikkelissä Enrique Tessieri on sitä mieltä, että somalilasten ja -nuorten on ihan kiva käydä lomailemassa kotiseudullaan.

Kun suhteuttaa SDP:n ehdokkaan kirjoituksen tähän ja tähän uutiseen, jossa kerrotaan lapsia lähetetyn esimerkiksi Somaliaan vasten tahtoaan, niin ei voi kuin ihmetellä SDP:n linjauksia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös