SM-liigan fanitoiminta; Missä mennään kaudella 2012-2013 SM-liigan katsomokulttuuri?

  • 1 056 923
  • 3 930

Faga

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Onhan se tietysti todella ikävää, kun se 90 % faneista pilaa sinun ja muiden siihen fiksuun 10 %:n osaan kuuluvien maineen.

Mutta nämä muutamat Ilmalan/Turun räkänokat eivät todellakaan vähennä tämän teon arvostusta, huonosta yrityksestä huolimatta.

Ok. Kiitos objektiivisesta vastauksesta ja hyvää viikonlopun jatkoa.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ihan uteliaisuudesta muuten...onko muilla jengeillä koskaan ollut vastaavia? Viittaan siis tähän legendaariseen 'pentti ulos'- menoon.

Muistelisin, että Porissa tällaista on ainakin suunniteltu, mutta en kyllä kuollaksenikaan muista toteutuiko se koskaan.

Tietysti marttyyrikampanjaan kuuluu, että pitää tuoda joka käänteessä esiin sitä jokerifanien sortamista. Kaiken kaikkiaan todella surullista.

Mikä on sinun mielipiteesi näistä mm. minun mainitsemistani tilanteista ja lehdistön toteuttamasta uutisoinnista? Kyllä tuota marttyyrikorttia jaksetaan aina heilutella, mutta itse asiasta ei kukaan suostu sanomaan mitään. Onko sinusta reilua, että uutisointi on ollut näin epätasaista vai oletko sitä mieltä, että koko juttu on pelkkää Jokerifanien harhaa? Enkä syytä tässä nyt ketään mistään vaan olisi mukava edes kerran saada joltain HIFK-henkiseltä ihmiseltä mielipide tähän asiaan, koska se on minua jo pidemmän aikaa kaivertanut. Laitan tähän vielä lainauksen tuosta omasta viestistäni:

Tässä on nyt juuri se pointti esillä mitä edellisessä viestissä tarkoitin kun sanoin, että tähän nykytilaan ei ole täysin syyllisiä edes pelkät fanit. Tuo mainoksen sotkeminen (paimenkirje) ja auton rikkominen on jopa julkisuudessa laitettu Jokerifanien niskaan, mutta kun Jokereiden mainoksia rikottiin liuta tuon 1.9. pelin jälkeen niistä ei kirjoitettu missään. Sama taas tuon baarin ikkunan kanssa ja myös turussa olleen hässäkän. Media ruokkii tätä tilaa jatkuvasti uutisoinnillaan, joka on ihan oikeasti äärimmäisen toispuoleista, vaikka tämä miten kuullostaa katkeran Jokerifanin salaliittoteorialta. Kun ihmisille tulee semmoinen olo, että heitä kohdellaan toistuvasti väärin, niin siitä syntyy pahaa oloa, joka purkautuu aina jossain. Tällä kertaa se on tapahtunut täällä jatkoajassa.



Miten niin provoilla? Tässä ketjussa muutama Jokerifani kommentoi negatiivisesti IFK-fanien toimintaa Ilves pelissä ja useat muiden seurojen fanit ihmettelivät tätä toimintaa. Mitä tekivät muut Jokerifanit? Eivät tuominneet näiden muutamien toimintaa vaan väheksyivät IFK-faneja ja puolustelivat näitä muutamia. Ja tämä toimintamalli toistuu jatkuvasti.

En puhu nyt tästä keskustelusta, vaan ihan yleisellä tasolla viime aikaisesta kirjoittelustasi. Jos et omasta mielestäsi ole muuttanut tyyliäsi, niin asia on loppuun käsitelty.
 

Nypsi

Jäsen
Toinen juttu taas on, että monia Jokereiden kannattajia ärsyttää suunnattomasti tämä median selvä puolueellisuus. Esimerkiksi naapureiden fanien hölmöilyistä ei uutisoida ja media esitti pitkään pelkästään Jokereita syyllisinä 1.9 tapahtumiin. Puhumattakaan kaikesta muusta roskasta alkaen ihan niistä saamarin bussipysäkeistä, paimenkirjeistä tai IFK:n kannattajaryhmän vaatimuksiin kieltää "Hata IFK" huudot katsomosta.
Näin maalaisena tuntuu, että Jokereiden faneja ruvetaan arvostamaan siinä vaiheessa kun siitä porukasta löytyy joku joka tuomitsee nuo jatkuvat hölmöilyt mitä siinä faniporukassa tapahtuu. Tälläkin palstalla näkee aina vaan ja uudestaan mitä erilaisempia selityksiä tapahtumille. Annatte sen kuvan, että syy on aina muissa. Taisin jo viime keväänä kirjoittaa että HIFK:n ja Jokereiden faneilla on kyllä todella iso ero ja tänään taas HIFK:n fanit näyttivät miksi he ovat Suomen parhaita.
 

MrBitter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blues
Joo, minusta divariin tippuminen on syvempi vesi kuin esim. se että miljonääri pistää seuran myyntiin.

No, en mä tiedä, jos se miljonääri on siihen pumpannut loputtomasti miljoonia ja sanoo, ettei enää sitä halua tehdä ja pistää koko paskan - josta ei ole kuin harmia - myyntiin ja haluaa siitä kuitenkin omat miljoonansa takaisin, niin kyllä siinä oli ihan huolta koko toiminnan jatkumisesta, väittäisin että jopa enemmän kuin divariin tippumisen seurauksena...

Ettei menisi ihan pelkästään offtopiciksi, niin todettakoon että tykkäsin hifk-fanien tifosta, itsekin sympatiat tässä tilanteessa Ilvekselle, ainakin niin kauan kuin eivät pelaa Espoota vastaan ;)
 

Filatovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit & TS
En kerro, mutta kerron kuitenkin. Miksi et vaan kehunut IFK fanien tempausta? Miksi tällainen selittely?

Kaikki tietää, että jokaisessa porukassa on hölmöjä, mutta heidän puolustelu tekee koko porukasta hölmön. Ja tämä toteutuu toistuvasti Jokerifanien kohdalla, hölmöilyihin löydetään aina joku ulkopuolinen syy, oli kyse sitten penkkien heittelystä tai tästä tapauksesta.

Koska viestissäni ei ollut tarkoitus kehua Ifk-kannattajien elettä. Mikä selittely? Halusin vain tuoda tuntemuksiani läpi, kun koen kuuluvani jokseenkin asialliseen kannattajaryhmään, sellaiseen joka osaa myös objektiivisesti tarkkailla asioita, sekä käyttäytyä. Siis siihen samaan, johon suurin osa Jokerifanien hiljaisemmista riveistä kuuluu. Sitäpaitsi yhtälailla toin samalla julki tarinan siitä, että älykkö oli toivonut Peltosen kuolemaa ääneen ottelussa, sekä mainitsin lopuksi arvostavani IFK-kannattajia, sekä sen, että lähiystävistänikin moni on fiksu iiefkoolainen.

Miten tässä nyt tuntuu olevan tälläinen "Puolen suomen IFK"-meininki päällä? Kaikki ovat kilpaa puolustelemassa, kun pari narrifania käy heittämässä vettä myllyyn.

Ja tarinat kerroin ihan muuten vaan, spora-insidentti nyt tuli mieleen vuosien takaa, ja tuo baarissa tapahtunut oli nyt muutenkin jo niin huvittava juttu.
 
Viimeksi muokattu:

Faga

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
HIFK:han on nimenomaan tifokulttuurin edelläkävijä. Meillä on sentään laitettu lakanalle toive/käsky oman toimarin ulostamisesta :)

Ihan uteliaisuudesta muuten...onko muilla jengeillä koskaan ollut vastaavia? Viittaan siis tähän legendaariseen 'pentti ulos'- menoon.

Jälkimmäiseen en osaa vastata, mutta tuo pentti ulos on yksi huikeimpia lakanoita, joita omalta sm-liigan seuraamishistorialta muistan! Kertoo, että tässä vaiheessa tilanne on jo todella paha. Eikö Pentti lähtenytkin jokunen kuukausi tämän episodin jälkeen? Hämärästi muistelisin, että Pena selitteli tätä jälkeenpäin pienen porukan itkuksi, vaikka oletettavasti valtaosa oli tätä mieltä.
 

DanC

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
HIFK:han on nimenomaan tifokulttuurin edelläkävijä. Meillä on sentään laitettu lakanalle toive/käsky oman toimarin ulostamisesta :)

Ihan uteliaisuudesta muuten...onko muilla jengeillä koskaan ollut vastaavia? Viittaan siis tähän legendaariseen 'pentti ulos'- menoon.

Ei hallissa sisällä mutta:
Lakanoita Baronalla.

Hallissa sisällä muistaakseni joskus oli lakana jossa kritisoitiin järkkäreitä, mutta se poistettiin nopeasti järkkäreiden toimesta.
 
Suosikkijoukkue
Seksi-Lasse
Jälkimmäiseen en osaa vastata, mutta tuo pentti ulos on yksi huikeimpia lakanoita, joita omalta sm-liigan seuraamishistorialta muistan!

Minusta näkyvämpi oli ipalaisten ulosmarssi pelistä kun vaativat seuran hallitusta vaihtoon. Mitä siitä on aikaa - pari vuotta?

Edit: kovin suomalaisugrilaista mentaliteettia täällä taas tänä ehtoona. Kannattajat väittelevät siitä keillä on ollut vaikeinta ja keitä kohdellaan huonoiten. Mainoslause Fan Clubeille uusien jäsenten rekrytointiin: "Tule kärsimään kanssamme".
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Näin maalaisena tuntuu, että Jokereiden faneja ruvetaan arvostamaan siinä vaiheessa kun siitä porukasta löytyy joku joka tuomitsee nuo jatkuvat hölmöilyt mitä siinä faniporukassa tapahtuu.

Tätä kyllä jaksetaan jauhaa, vaikka mitä tapahtuisi. Kyllähän täällä on Jokerileirissäkin nuo asiat tuomittu, mutta ilmeisesti joidenkin silmät ovat sen verta selektiiviset, että ne ohitetaan lukematta. Mm. juuri viime kotipelissä oli fanikatsomosta poistettu toisen fanin toimesta hyypiö, joka heitti kentälle jotain ja siitä on tännekkin kirjoitettu. Tuommoinen on vaan helppo hypätä yli kun on jo etukäteen päättänyt mitä mieltä on jostain asiasta.

Siellä joku Turun Jaakko vinkuu viime viikon Turun menosta, jees jees, älä sotke niitä tähän porukkaan joka tämän tifon tänään Tampereella teki, he eivät ole eivätkä tule olemaan tai edustamaan IFK:n jääkiekon virallista faniporukkaa.

Hetkinen! Eikö täällä ole aina sanottu, että vain Jokerifanit selittelevät omiensa hölmöilyitä sillä, että he eivät ole virallisessa fanclubissa?
 

Maalituomari

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK Helsinki
En voi kyllä hyvällä tahdollakaan ymmärtää miten tästäkin ketjusta on saatu aikaan joku narri-ifk taistelu. Olisko kukaan odottanut tällaista joukahaisilta? No vastaan itse, ei olisi. Siellä joku Turun Jaakko vinkuu viime viikon Turun menosta, jees jees, älä sotke niitä tähän porukkaan joka tämän tifon tänään Tampereella teki, he eivät ole eivätkä tule olemaan tai edustamaan IFK:n jääkiekon virallista faniporukkaa. Joukahaisista en sano mitään, tuollaista alemmuudentunnetta en ole nähnyt kenelläkään enkä missään. Hieno se on Eteläpääty, ja saa ollakin. Siellä tehdään asioita omalla tavalla ja tyylillä. Meillä tehdään tai ollaan tekemättä, omalla tyylillä. Ja keneltä se on pois? Jaa, pitäiskö sanoa pari sanaa ruotsiksin, En gång IFK, alltid IFK.
Kiitos Tampere, kiitos Hakametsän jäähalli ja Ilves. Mukava oli käydä taas teillä kylässä. Aina on kaikki sujunut hyvin siellä. Kiillotetaan vähän kilpeä nyt. Tsemppiä Ilves myös jatkossa!
 

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
HIFK:han on nimenomaan tifokulttuurin edelläkävijä. Meillä on sentään laitettu lakanalle toive/käsky oman toimarin ulostamisesta :)

Ihan uteliaisuudesta muuten...onko muilla jengeillä koskaan ollut vastaavia? Viittaan siis tähän legendaariseen 'pentti ulos'- menoon.

Ilves-fanit toteuttivat uhkauksensa - halli tyhjeni - katso video - MTV3.fi - VIALLINEN JOHTO VAIHDETTAVA! Kuvassa sekä videolla urpoja jotka eivät tajunneet marssia ulos koska "joukkue luulee että ne hylätään".

SELL VINNIE SELL! - Kuva
 
Viimeksi muokattu:

Varis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KiVa, EK65
Muistaakseni Ässien maalivahti Raanta sai Jokerifanien parissa syyt tuosta tapahtumasta, koska tuli tuulettelemaan seisomakatsomon eteen, ei sovi kuulemma koodistoon. Ja tätä mielipidettä puolusteli/ ymmärsi moni Jokerifani, vaikka kyseisessä tapahtumassa ei ole yhtään lieventävää asianhaaraa. Mikäli joku heittää penkin yleisön joukkoon jääkiekkopelin takia, hänet pitäisi sulkea laitokseen yleisen turvallisuuden takia.
Raanta ja tuuletuksensa mainittiin tässä "tunnustusviestissä" kyllä, mutta se oli vain taustoittamista sille, miksi tuli töpättyä. Myönsi provosoituneensa Raannan tuuletuksista, mutta ei tainnut itsekään pitää sitä minkään sortin hyvänä selityksenä. Puolustelijoista ei minulla ole mitään muistikuvia, mutta toisaalta koko tapauksestakin on jo helvetin pitkä aika. Vähän kuitenkin tuntuu, että olet tässä matkassa yhtä mutulla kuin aikaisemminkin.

Laitokseen vaan kaikki. Olen muuten tehnyt/luullut tehneeni samanlaisen huomion kuin Masculine. En tiedä olenko oikeassa siinä asiassa, koska en ole asiaa sen kummemmin tutkinut.

Ihan uteliaisuudesta muuten...onko muilla jengeillä koskaan ollut vastaavia? Viittaan siis tähän legendaariseen 'pentti ulos'- menoon.
Eteläpääty ainakin arvosteli areenan turvallisuuspäälikköä ja SM-liigaa taannoisessa tifogatessa. En tiedä lasketaanko tähän.
 

Faga

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Minusta näkyvämpi oli ipalaisten ulosmarssi pelistä kun vaativat seuran hallitusta vaihtoon. Mitä siitä on aikaa - pari vuotta?

Edit: kovin suomalaisugrilaista mentaliteettia täällä taas tänä ehtoona. Kannattajat väittelevät siitä keillä on ollut vaikeinta ja keitä kohdellaan huonoiten. Mainoslause Fan Clubeille uusien jäsenten rekrytointiin: "Tule kärsimään kanssamme".

Nämä eivät kuitenkaan ole siinä mielessä verrattavissa, että toinen seura on/oli konkurssin partaalla ja toinen vain oli kyllästynyt heikkoon toimitusjohtajaan.
 

Haastattelija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Winnipeg Jets
Täällähän tuntuu olevan kunnon Jokerifanit vs maailma -vääntö menossa.. Nojoo, muutama ajattelematon kommentti muutamalta Jokerifanilta ja täällä on puoli palstaa kivittämässä. Selvä.

Kai tähän täytyy tottua, että Jokerifanien hölmöilyt (kolikot, penkki, IFK-fanin mersun peili, IFK:n mainokset, Hata IFK -huudot etc.) vedetään esiin aina kun joku Jokerifani kirjoittaa muiden joukkueiden kannattajien toiminnasta jotain negatiivista. Tottakai se vituttaa, että täällä kaikkien muiden fanien toimesta haukutaan koko porukka, kun muutama esittää mielipiteitään. Ketä muka ei kiinnosta mitä muut sinusta ajattelevat? Minua ainakin kiinnostaa. Koska täällä on tapana yleistää yksittäisten fanien toimet koskemaan koko porukkaa, se sattuu kun Jokerifanit haukutaan sysipaskoiksi itä-helsinkiläisiksi jonneiksi, jotka eivät muuta tee kuin aiheuta häiriötä ja myötähäpeää. Täälläkin usea nimimerkki on muistanut lisätä IFK:n faneille suunnattuihin kehuihinsa Jokereiden faneja vähättelevän kommentin. Kutsukaa marttyyriksi tai vainoharhaiseksi, mutta muutenkin tuntuu että moni oikein odottamalla odottaa, että pääsee kuittailemaan Jokerifaneille ties mistä.

IFK:n ja Jokereiden välit ovat vieläkin tulehtuneet, ihan seurajohdosta pelaajiin, valmentajiin ja kannattajiin. Tottakai tämä IFK:n fanien tempaus vaikuttaa Jokerikannattajasta aluksi oman kilven kiillottamiselta ja huomiohuoraukselta. Hetken asiaa sulateltuani, tulin kuitenkin siihen tulokseen että kyseessä oli hieno ele joka tamperelaisten kommenteista päätellen osui ja upposi, hienoa! Pisteet IFK:n faneille siitä.
 

N.Vidic

Jäsen
Suosikkijoukkue
Seattle Seahawks, HIFK, Man Utd
Kiitos jokerit (ja fanit)! Kommentoikaa toki enemmän, enemmän painoa sanoille. Älkää pidätelkö, tuokaa kaikki julki. Teidän mielipiteenne on tärkeä. Jokainen sananne ja sanailunne niittaa teidät yhä syvemmälle paikkaan, josta teidät varsin hyvin olettaakin löytävän.

Ainiin, muuan R.Helminen välitti kiitoksensa Ilves-tifosta. Sattui vain soittamaan bussiin, faneille, ihan itse. Tuskin kuitenkaan välitti moisesta tifosta. Olisikohan uusi Ilveksen johto kehoittanut miestä näin toimimaan.

Loppuun: Meidän tifo (jota itsekin olin tekemässä) ei liity narreihin millään tavalla. En näe ensimmäistäkään syytä, miksi teidän luonnonoikkujen edes pitää olla äänessä. Vaietkaa, moniongelmaiset...
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
Uudesti syntynyt Jokerit, NY Islanders
tänään taas HIFK:n fanit näyttivät miksi he ovat Suomen parhaita.

Parhaita ehkä suomalaisen kiekkoyleisön mielikuvissa ja perseennuolemisessa.

Jos tunnelman luomisesta puhutaan niin Eteläpääty on aivan omassa kastissaan. Tämä asia on tunnustettu naapurinkin leirissä niin usein viime aikoina, ettei pari eriävää mielipidettä koskien tämän illan IFK-kannattajien tifoa kohtaan muuta asiaa miksikään.

On hauskaa seurata tätä keskustelua. Pari vastarannan kiiskiä saa tällaisen myrskyn aikaan... Kiitos illan nauruista ihmiset.
 

Tuomas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vain yksi jengi Stadista

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
HIFK fanit näyttivät, mitä hyvä fanikulttuuri voi pitää sisällään. Arvostan!
 

Major Julli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Puttosen, Järvelän ja Ranniston potkut
Kiitos jokerit (ja fanit)! Kommentoikaa toki enemmän, enemmän painoa sanoille. Älkää pidätelkö, tuokaa kaikki julki. Teidän mielipiteenne on tärkeä. Jokainen sananne ja sanailunne niittaa teidät yhä syvemmälle paikkaan, josta teidät varsin hyvin olettaakin löytävän.

Ainiin, muuan R.Helminen välitti kiitoksensa Ilves-tifosta. Sattui vain soittamaan bussiin, faneille, ihan itse. Tuskin kuitenkaan välitti moisesta tifosta. Olisikohan uusi Ilveksen johto kehoittanut miestä näin toimimaan.

Tampereella nähtiin liigahistorian tyylikkäin ele faneilta, joka sai kiitokset kaikilta tahoilta ... paitsi jokerifaneilta, jotka osoittavat tällä käytöksellään ettei heillä ole mitään tyyliä. Turha ihmetellä jatkossakaan miksi muiden suhtautuminen on negatiivista.
 

Nypsi

Jäsen
Tätä kyllä jaksetaan jauhaa, vaikka mitä tapahtuisi. Kyllähän täällä on Jokerileirissäkin nuo asiat tuomittu, mutta ilmeisesti joidenkin silmät ovat sen verta selektiiviset, että ne ohitetaan lukematta. Mm. juuri viime kotipelissä oli fanikatsomosta poistettu toisen fanin toimesta hyypiö, joka heitti kentälle jotain ja siitä on tännekkin kirjoitettu. Tuommoinen on vaan helppo hypätä yli kun on jo etukäteen päättänyt mitä mieltä on jostain asiasta.
OK, hyvä jos näin on, mennyt itseltä ohi. Tähän asti kuitenkin jäänyt sellainen mielikuva, ettei syyllisiä edes haluta löytää vaan syy on aina esim järjestävässä tahossa, kuten järjestyksenvalvojissa jne. Minun mielestäni tälläkin palstalla asenteissa kuitenkin näkyy selvästi onko joku Jokeri vai HIFK fani. Asenteissa on tietynlainen ero, ok, tämä on aivan mututuntumaa, mutta kirjoitankin vain omista mielipiteistäni.
 

Jaakko

Jäsen
Suosikkijoukkue
RFC Liege
Tämä on tietääkseni keskustelupalsta ja täällä saa ilmoittaa oman mielipiteensä. Onko kaikki sitten hyvällä mielellä, jos pidetään punanuttuja kaikkien ystävinä ja jotka pitävät muista ja eritysesti toisistaan huolta silloin kun on vaikeaa: kuten video osoittaa.
 

ilveksenmiäs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kesytetty kissimirrilauma & joukko puuhastelijoita
Parhaita ehkä suomalaisen kiekkoyleisön mielikuvissa ja perseennuolemisessa.

Jos tunnelman luomisesta puhutaan niin Eteläpääty on aivan omassa kastissaan. Tämä asia on tunnustettu naapurinkin leirissä niin usein viime aikoina, ettei pari eriävää mielipidettä koskien tämän illan IFK-kannattajien tifoa kohtaan muuta asiaa miksikään.

On hauskaa seurata tätä keskustelua. Pari vastarannan kiiskiä saa tällaisen myrskyn aikaan... Kiitos illan nauruista ihmiset.

kiitos tästä viestistäsi. Repesin kyllä! Miksi et voi vain todeta, et ihan ok juttu ja hyvä niin tai olla hiljaa. Ei. Sinun tarvitsee tulla kehumaan jokereita ja eteläpäätyä. Miten ne liittyvät tähän? Tämä on sitä huoraamista "me ollaan nii hyvii. Miksei kukaa kehu meitä?". Arvostukseni jokerifaneja kohtaan on 0, koska eräässä ottelussa 4 n. 30-40 vuotiaita jokerifaneja sylki yhden n. 7v ilvesfanin päälle tämän huutaessa: "jokerit on paska". Tämä on juuri sitä kunnioitusta! Hienoa toimintaa! Miksi toisten hienoja tekoja pitää aina vähätellä? Siksikö kun ette itse keksineet sitä? Lopulta syynä ei voi olla kuin kateus....
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Tätäkin episodia seuratessani tuli mieleen yksi syy miksi sämpylänjakajat on niin ärsyttäviä: ne on vähän ku jotain himouskovaisia. Täysin puusilmäisenä vetävät keskustelun kuin keskustelun jokereihin ja eteläpäätyyn, pitävät itseään parhaina ja oikeina koska muutkin kanssauskovat on niin sanoneet ja ne ketkä ei oo samaa mieltä on vääräuskoisia ja saavat painua helvettiin. Ja siis ihan niinku uskovaistenkin kanssa, muutama reikäpäinen hullu mustaa kaikkien jokerifanien maineen, on siellä ihan järkiväkeäkin, mutta nää harhaisimmat ilmalan mölyapinat tekee kaikkensa jotta se meiltä muilta unohtuisi. Vielä kun niillä ois jonkun espanjan värisen neljäntuulihatun kirjoittama kirjanen josta hakea perusteluja omalle mölötykselleen ja kiertäisivät pareittain ovelta ovelle toitottamassa sanomaansa ni yhtäläisyys olisi täydellinen.

Hieno ele Hifkiltä. Taas yksi muistutus siitä kumpi ryhmä helsingistä osaa tän homman.
 

Masculine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
kiitos tästä viestistäsi. Repesin kyllä! Miksi et voi vain todeta, et ihan ok juttu ja hyvä niin tai olla hiljaa. Ei. Sinun tarvitsee tulla kehumaan jokereita ja eteläpäätyä. Miten ne liittyvät tähän? Tämä on sitä huoraamista "me ollaan nii hyvii. Miksei kukaa kehu meitä?". Arvostukseni jokerifaneja kohtaan on 0, koska eräässä ottelussa 4 n. 30-40 vuotiaita jokerifaneja sylki yhden n. 7v ilvesfanin päälle tämän huutaessa: "jokerit on paska". Tämä on juuri sitä kunnioitusta! Hienoa toimintaa! Miksi toisten hienoja tekoja pitää aina vähätellä? Siksikö kun ette itse keksineet sitä? Lopulta syynä ei voi olla kuin kateus....

Tämä viesti on malliesimerkki siitä miksi kaikki kunnon keskustelu kuolee tällä palstalla (ja tätä tapahtuu ihan jokaisen joukkueen fanien toimesta). Eli tullaan johonkin ketjuun, mutta ei lueta keskustelua kokonaisuutena, vaan poimitaan sieltä joku yksittäinen viesti tai pointti ja keskitytään siihen. Tekemällä näin saadaan koko keskustelu suistettua täysin väärille urille ja koko alkuperäinen aihe jää sivuun. Laittamalla tämän kaltaisen viestin (myös se viesti mihin vastattiin oli heikko), joka sisältää provokatiivista materiaalia ilman mitään anettavaa itse aiheeseen, taataan se että joku tarttuu siihen ja taas ollaankin puhumassa jostain ihan muusta.

Tätäkin episodia seuratessani tuli mieleen yksi syy miksi sämpylänjakajat on niin ärsyttäviä: ne on vähän ku jotain himouskovaisia. Täysin puusilmäisenä vetävät keskustelun kuin keskustelun jokereihin ja eteläpäätyyn, pitävät itseään parhaina ja oikeina koska muutkin kanssauskovat on niin sanoneet ja ne ketkä ei oo samaa mieltä on vääräuskoisia ja saavat painua helvettiin. Ja siis ihan niinku uskovaistenkin kanssa, muutama reikäpäinen hullu mustaa kaikkien jokerifanien maineen, on siellä ihan järkiväkeäkin, mutta nää harhaisimmat ilmalan mölyapinat tekee kaikkensa jotta se meiltä muilta unohtuisi. Vielä kun niillä ois jonkun espanjan värisen neljäntuulihatun kirjoittama kirjanen josta hakea perusteluja omalle mölötykselleen ja kiertäisivät pareittain ovelta ovelle toitottamassa sanomaansa ni yhtäläisyys olisi täydellinen.

Hieno ele Hifkiltä. Taas yksi muistutus siitä kumpi ryhmä helsingistä osaa tän homman.

Ja heti perään toinen, jonka ainoa sisältö löytyy boldaamastani kohdasta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös