Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Silloin harvoin, kun ketuttaa...

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Olkku, 25.01.2011 klo 21.03.

 1. VoGoa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, TPS
  Ketjun otsikon voisi muuttaa muotoon "Silloin usein, kun ketuttaa".
   
 2. kyykäärme Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Selostaja ketuttaa, varsinkin vähän väliä kuultu "Lukon pelaaja kaataa vastustajan, mutta selviää ilman jäähyä". Tänäänkin puhtaalla taklauksella jatkoajalla JYPin pelaaja nurin, ja siitä tuo kommentti.
   
 3. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Jaa, sieltä se maaliin putosi. Minä ihmettelin että mistä pirusta. En kyllä nähnyt että siellä kiekkoa edes olisi ollut ja ihmettelin tarkistusta kun pelissä ollut kiekkohan ei ollut maalin lähelläkään.

  Piste vituttaa, kun eihän tämmöisellä tahdilla päästä sarjataulukossa ylöspäin millään. Sitten taas kun muistan että millä pelillä se pistekin tuli, ei vitutakaan enää yhtään.
   
 4. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Joo en oikein ymmärrä miksi piti rankkaria näyttää ja sitten vasta katsoa mistä kiekko löytyy. Ja jos se Tuokkolan varusteista löytyi niin oikeinhan se meni. Ellerbyn jäähy sen sijaan meni väärin.
   
 5. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Vituttaa, kun porukka kirjottaa huhuketjuun ajatuksiaan, mitä Lukon pitäisi hankkia. Se on huhuketju. Toistan: huhuketju. Menen sinne lukemaan Lukkoa koskevia huhuja niin kappas keppanaa siellä onkin joka kerta vain jonkun märkä päiväuni.
   
 6. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Toivoisin myös, että Huhuketju olisi ainoastaan huhuille. Se on aina hieno tunne, kun tuo ketju näkyy ensimmäisenä ja odottaa, että ketä/mitä Lukkoon nyt huhuillaan. Äsken kävin lukemassa haaveilun pelaajasta, jonka nimeä en edes muista enää. Nuo haaveilut voisi kirjoittaa jatkossa kausiketjuihin, joissa keskustellaan yleisesti joukkueen rakentumisesta.
   
 7. -RTK- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ainoat sinikeltaiset
  Ei noilla pelaajilla ole mitään ammattiylpeyttä. Se nähtiin Jukurit-matsissa, se nähtiin tänään, se on nähty monessa muussakin pelissä. Loppujen lopuksi olen valmis antamaan Vuorelle synninpäästön, koska nuo pelaajat ovat kasa höyryävää hevosenpaskaa. Joka vitun ikinen. Kunhan palkat kilahtaa tilille niin vittuako sen väliä miten siellä surffailee. Lukko on se Liigan yleinen vitsi jonne tullaan nostamaan helpot ja paineettomat massit koska ei täällä ole ennenkään mistään Pitsiturnauspokaalia suuremmasta tarvinnut pelata, eikä tarvitse nytkään. Vitut jostain kannattajista, joista parhaat ovat yli puolen vuosisataa odottanut sitä yhtä vitun kusista mestaruutta. Välillä näön vuoksi vähän piristytään vain että saadaan seuraavassa käänteessä paskoa kunnolla housuun. Saatana että voi vituttaa.

  Kaikille monoa ja ihan vitun syvälle perseeseen.
   
 8. aimohemmo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Säppi ja California Seals
  Niinpä, jotain tarttis tehrä - kuten ex-pressa tapasi sanua. Ei tuolla rahamäärällä, mitä nuo ykkösjätkät saa, voi tuolla tavoin pelata. Eilen sentään alemmat ketjut onnistui hyvin - arvaan, että aika lailla pienemmillä rahoilla.

  En tiedä, mitä pitäisi todellakaan tehdä, mutta tämä kausi on just tässä. Enempään ei pystytä!
   
 9. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Jos selostajaa uskominen niin Riikola pelaa näköjään. Miten voi muutenkin jääkiekkoselostaja olla noin saatanan kassalla. Peli itessään vituttaa, mut sen lisäks selostajaki viel.
   
 10. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ensimmäisen erän parasta viihdettä oli Lukon maalivahdin nimen sanominen. "Dominik Jakub Stepanek" ja kohta se oli "Stekub Stepanek". No, noitahan sattuu kiireessä.
   
 11. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lukolta kokonaisuudessaan niin hirveä kausi meneillään, että ei voi varmaan enempää enää vituttaa. Olispa kausi jo ohi. Sen lisäksi vielä Virta ensi kaudeksi todennäköisesti puikkoihin vituttaa. Joten kyllähän Lukon toiminnassa vituttaa tällä hetkellä kaikki.
   
 12. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Toivottavasti kerrotaan selkeästi, KUKA on vastuussa Virran palkkaamisesta, jos se tänne rantautuu.
   
 13. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Vaikka Lukko tänäänkin oli melkein koko 60-minuuttisen altavastaajana, niin tällainen maalin tappio vituttaa paljon enemmän kuin se tiistain kaltainen kunnon selkäsauna.
   
 14. Olkku Jäsen

  Lainaus:
  Roku. Mistä se kertoo, kun ei mikään enää vituta?
   
 15. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Kai sille vitutuksellekin immuuniksi jossain vaiheessa tulee niin ettei se enää tunnu missään.
   
 16. Metsästäjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Toivottavasti tämä murhenäytelmä olisi pian ohi. Paska, kun ei enää voi pudota divariin.
   
 17. Jyri C Ukkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Olisiko syytä lakata kiusaamasta itseäni jääkiekolla. Suosikkijoukkueeni ovat edelleen hännänhuippuina sekä Liigassa että Mestiksessä. Siihen päälle World Cup ja U20-kisat...

  Futis on kiva laji.
   
 18. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Lainaus:
  Et taida sitten seurata Huuhkajien pelejä.
   
 19. Jyri C Ukkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Eeen... niiden huonous on fysiikan laki.
   
 20. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Mistä nämä Ruudun selostajat oikein rekrytoidaan? Tämän iltainen selostaja kertoilee Some-huhsta eli Gagnonin siirtymisestä Turkuun kuluvan kauden aikana. Jatkoajan keskustelupalstaltako se niitä on lukenut?

  Samainen selostaja ihmettelee joka Lukon pelissä, ettei Niskalakaan ole entisensä. Laukaisutilastoissa ei ole kärkipäässä vaikka perinteisesti siellä kärkipäässä on roikkunut. Vaivautuisi nyt edes tarkistamaan onko pelaaja ollut pari kuukautta pois peleistä.
   
 21. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Ei edes vituta enää Lukon otteet kaukalossa, kun ei jaksa niitä seurata Ruudusta kuin sivusilmällä, jos ei ole muutakaan tekemistä. Tänään tuli sentään seurattua ottelu melkein loppuun.
   
 22. Kiikartorni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Anssi Rantanen
  Jokaista peliä pitäisi lähteä voittamaan, mutta tänään ei ollut missään kohtaan tunne että pelattaisiin voitosta. Kunhan käytiin pelailemassa. Tunnetta ei ole minkäänlaista - ei vauhtia, ei taklauksia, ei vihaa, ei iloa, ei mitään. Tai oli - surua.
   
 23. -RTK- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ainoat sinikeltaiset
  39 kierrosta. Niin kauan allekirjoittaneella riitti uskoa Lukon nousuun. Annan itselleni ihan hyvän arvosanan.
   
 24. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Sama juttu täällä - sivusilmällä tulee katsottua suurimmaksi osaksi. Aina kun katsoo alkaa vituttaa hetken kuluttua, kun ei ole mitään merkkejä halusta voittaa. Kukaan ei halua pelata toistensa kanssa. Siltä se välillä näyttää. Kukaan ei halua uhrata mustelmaakaan enää tämän joukkueen eteen.
   
 25. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Jotenkin on sellainen tutina, että kaikkea ei olla vielä nähty. Harmittaa jo valmiiksi.