Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Silloin harvoin, kun ketuttaa...

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Olkku, 25.01.2011 klo 21.03.

 1. LukkoUkko79 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko (Ässät) M.Janko
  Lainaus:
  Ei jumalauta, 41 peliä jäljellä tätä kautta. Se on muuten paljon rahaa se, kun pelaa Lukon tappioita vedonlyönnissä. Varsinkin live-veto on kiva kaveri, jos Lukko sattuu menemään johtoon! Tänäänkin Tapparan kerroin oli parhaimmillaan 12.00.
   
 2. RL1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raumam Boja
  Voisiko Saul Goodman tulla kertomaan, että on tyytyväinen, kun paskista paskin valmentaja Dufva vaihtoi maisemaa?

  Tällä hetkellä Jukurit painelee kolmantena ja Lukko viimeisenä jo melko reilulla erolla.
   
 3. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tuo paskista paskin valmentaja operoi yli kaksi kertaa pienemmällä pelaajabudjetillakin. Voimmeko jo @Saul Goodman lahjoittaa tuon tittelin RD:ltä Vuorelle?
   
 4. Saul Goodman Jäsen

  Lainaus:
  Aivan sama, ei kiinnosta miten jukurit ja duffafa pärjäilee.

  Tämänkin Lukon kannattaminen on todella kevyttä edellisiin kausiin verrattuna. Ja eihän tässä ekassa kaudessa ole juuri eroa. Nyt vain ei ole Vehasta maalilla, KHL:n tähtitason ykkössentteriä eikä kolme NHL-pelaajaa tullut pelastamaan kautta.
   
 5. Latzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  On se vaan hauskaa, miten joku voi päästä toisen ihon alle. Mitähän se Dufvan Risto on mahtanut Saulille tehdä, kun noin yhä korpeaa?

  Ei ole kyllä kevyttä ei. Viimeisenä ollaan ja vieläpä tukevasti. Dufvan aikana ei koskaan kerätty 19 pelin otannalla näin vähää pisteitä, otettiin se 19 peliä miltä kaudelta tai mistä kohdasta kautta vaan. Mutta hienoa, että sinun mielestäsi on kevyempää olla sijalla 15 kuin vaikkapa sijalla 3.

  Onhan meillä nyt maalilla maailmanmestareita jopa kaksin kappalein, Gagnon varmasti pärjäisi myös KHL:ssä ja kakkossentterin tie vie ensi kaudeksi luultavasti NHL:n puolelle. Ja eihän kellään muullakaan ole nyt NHL-vahvistuksia pelastamassa kautta, kun taas Dufvan ensimmäisellä niitä oli kaikilla muillakin. Ja vasta sittenhän se peli todella lähti kulkemaan, kun ne vahvistukset poistuvat valtameren taa.

  Totuus nyt vaan on se, että tälläkin kaudella Risto Dufva valmentaa joukkuetta, jonka pelaajabudjetti on täysin hiluja Juha Vuoren joukkueen budjettiin ja silti Jukurit on kolmantena, Lukko viidentenätoista. Kyllähän se niin on, että kaikkien todennäköisyyksien mukaan Lukko Dufvan valmentamana olisi myös tällä kaudella paljon, paljon korkeammalla kuin nyt Vuoren valmennuksessa.

  Oli sitten Dufvan valmentamasta pelityylistä mitä mieltä tahansa, niin Dufva kuitenkin todistettavasti osaa valmentaa voittavaa jääkiekkoa, kun taas Juha Vuori nähtävästi ei osaa.

  Ja sitten ketjun aiheeseen. Se, mikä ketuttaa yhä vaan enemmän ja enemmän on se, että Lukon ääliöjohto ei palkannut Dufvaa urheilutoimenjohtajaksi, koska sellaista ei vahvan menestyksen takia kuulemma tarvita Raumalla. Saisi joku kyllä kaikista ensimmäisenä potkia koko johdon pihalle kaikesta Lukkoon liittyvästä. Ja heti!
   
 6. Saul Goodman Jäsen

  Lainaus:

  Aivan se ja sama. Sarjasta ei voi tippua, Lukolla riittää rahaa tulevillekin kausille ja homma on jo voiton puolella kun valmentajan nimikirjaimet ei ole rd.
   
 7. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Dufva ei ole raumalainen. Lukon hallitushan on kertonut, että he haluavat Lukon johdon olevan raumalainen. Pikkusieluiset hallitusihmiset varmaan pelkäävät, että joku ulkopuolinen saa ihmiset näkemään, miten osaamattomia kiekkoihmisiä itse ovat. Nyt on varmasti helppo paikka, kun huonosta kaudesta voi syytää ulvilalaista valmentajaa.
   
 8. Latzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Mutta tässähän mennään taas niin suoraan metsään, ettei mitään rajaa. Urheilutoimenjohtajahan on työsuhteessa seuraan eikä sen tehtävänkuvaan kuulu muut kuin urheilullisen menestyksen vaatimat tehtävät. Mutta näistä hänen tehtävistään vain hänellä tulisi olla vastuu ja päätösvalta. Hallitus taas tulisi olla vain se ylin toimivalta, kuka tarkastelee kuinka asetetut urheilulliset tavoitteet ovat täyttyneet ja sen mukaan katsoo urheilutoimenjohtajan asemaa kausittain eikä muuten puutu päivittäiseen urheilupuolen toimintaan.

  Nythän tilanne on se, että puuhastelijoita täynnä oleva hallitus päättää urheilullisista asioista, joista heillä ei ole oikeasti yhtään käsitystä ja juuri se on se pohjimmainen syy, miksi Lukko ei suurista resursseista huolimatta vaan saa sitä kirkkainta kruunua.
   
 9. Latzo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Eli toisin sanoen sinua ei paskaakaan kiinnosta Lukon menestys, vaan se, että Dufva ei valmenna Lukkoa?

  En oikein pysty kuvittelemaan, kuinka voit näillä perusteilla väittää kannattavasi Lukkoa. Minulle ainakin kaikki muu on toissijaista (kuka valmentaa, ketkä pelaavat, kuka tiskaa, kuka siivoaa vessat jne.), kunhan Lukko vaan pärjää. Riston aikana pärjäsi budjetin mukaisesti (ei häikäissyt, mutta ei suoranaisesti pettänyt), Vuoren aikana olen elännyt varmasti synkintä kannattajanaoloaikaani koskaan.
   
 10. 1963 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  RD on Lukon seurahistorian paras valmentaja kaikilla mittareilla mitattuna. Juha Vuori on taas selvästi huonoin mitä Raumalla on milloinkaan nähty tai edes kuviteltu koskaan koettavan. Juha Vuoresta huonompi ei ole edes yksikään tämän palstan kirjoittaja. 2 voittoa 19:sta pelistä on sellainen saavutus, että tulee jäämään ikuisesti historian kirjoihin.
   
 11. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Lainaus:
  Luultavasti ilman valmentajaakin tuo joukkue olisi kerännyt enemmän pisteitä kuin nyt Vuoren mahtavan pelikirjan ja varsinkin sen toteuttamisen kanssa.
  Maanantain aamujäillä pitää olla joku muu vetämässä harjoituksia kuin kolmikko Vuori, Saarikoski, Welling.
   
 12. JPriest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Olen halunnut antaa Vuorelle täyden tuen tälle kaudelle. Nyt kuitenkin eilen tuli eteen piste, joka katkaisi uskoni. Ensimmäinen erä Lukolta hienoa pelaamista ja 2-0 taululle... mitä tapahtui ekalla erätauolla? Lukko oli toisessa erässä huonoin koskaan näkemäni liigajoukkue. Ja tämä menee kyllä täysin valmentajan piikkiin. Kolmanteen hyvä nousu, joka hukattiin kanssa, oman erinomaisuudentarkasteluun.
   
 13. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Ei tämä enää näin voi jatkua. Yhdeksäntoista peliä joista joukkue on saalistanut kaksi voittoa on käsittämättömän heikosti suoritettu.
  Eilenkin vituttamalla vitutti kuunnella Juhani Jasun haastattelua ennen peliä jossa junnu totesi, että joukkueella on pelitapa johon luotetaan. Lukollahan asiat eivät ole näin. Homma näyttää siltä, että joukkue pelaisi paremmin ilman tuota heikoksi todettua valmennusta.
   
 14. OnVainRauma Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Vuori totesi aamun lehdessä ettei joukkue toteuta hänen pelikirjaa. Pitääkö vaihtaa pelaajat?
   
 15. Okkul Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ja maajoukkueet
  Nyt täytyy todeta myös omaltakohdalta että kamelin selkä katkes. Tähän asti olen koittanut uskoa että kyllä se siitä vielä lähtee. Historian huonoin alkukausi näkyy myös Vuoressa enkä usko että hänestä on enää kurssin kääntäjäksi. Johtajuus ongelma paistaa läpi selvästi.

  Erikoinen alkukausi Lukon lisäksi ison budjetin joukkueista myös Kärpät ja Hifk kyntää ja "pikku budjetin joukkueet" porskuttaa johtuuko valmennuksesta

  Kaikesta Ketutuksesta huolimatta HYVÄÄ ISÄIN PÄIVÄÄ KAIKILLE !
   
 16. laitapakki-76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Ilves, TPS
  Mielestäni on kummallista, että Vuori itkee jatkuvasti sitä, että joukkue ei noudata hänen pelitapaa. Pakostakin herää kysymys siitä, mikä on se hänen pelitapansa, jota tuo rosteri ei osaa noudattaa. Joukkueessa on kuitenkin kokemusta ihan pirusti, on maajoukkue-pelaajia niin Suomen kuin Ranskan kuin Tsekin maajoukkueista, on U-20 maajoukkue-pelaajia, on änäri-pakkia; puhumattakaan Vahasa, Gagsista, Saarelasta, Tiivolasta ym. Ei voi kerta kaikkiaan olla mahdollista, etteikö tuo joukkue osaisi noudattaa sille annettua pelikirjaa, mikäli semmoinen on tai se on toteutettavissa. Herää väkisinkin kysymys Vuoren omista taidoista valmentajana. Hyvä valmentaja ei hakkaa tyhmänä päätä seinään viikosta toiseen vaan elää tilanteen mukaan ja muokkaa peliä tarpeen mukaan.
  Väkisinkin paistaa läpi Vuoren ja koko valmennuksen kokemattomuus, joten ei tulos ehkä sittenkään niin yllätys ole.
  Vituttaa vain joukkueen puolesta, että Vuori kaataa oman kyvyttömyytensä joukkueen niskaan.
   
 17. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Valmentajan tehtävä on myydä se oma pelitapa pelaajille ja saada kaikki noudattamaan sitä huolimatta siitä ketkä pelaajat siellä kopissa on. Valmentajalla pitää olla sellainen auktoriteetti että saa koko joukkueen taakseen. Jos kyse olisi yksittäisestä pelaajasta niin sitten voi sälyttää vastuuta myös pelaajalle ja laittaa pelaajan vaihtoon, mutta jos noista pelaajia alkaa olla puoli joukkueellista niin syy on kyllä silloin jossakin muualla - valmentajassa. Minä en näe kyllä mitään muuta vaihtoehtoa kuin että Vuori pitää vapauttaa tehtävästään mahdollisimman nopeasti, koska ilmiselvästi hänen auktoriteettinsa ei riitä.
   
 18. Jerry100 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vihdoin Oranssi
  Lainaus:
  Ei pidä vaihtaa pelaajia.Vastuun tästä kantaa vain ja ainoastaan valmentaja.

  Jos itkee lehdessä tuollaista, se voi olla jopa merkki valmentajan ja pelaajien pahasta välirikosta. Outoa miksi Vuori alkaa julkisesti kritisoimaan omaa joukkuettaan?
   
 19. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Hieman nyt dramatisoidaan kommenttia. Vuori sanoi, että toisessa erässä ei pidetty sovituista asioista kiinni - se ei ollut pelitapamme.
   
 20. Larsen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Eli Vuori tietää sitten kuitenkin, että hänellä on pelitapa jota ei ole kuitenkaan peleissä näkynyt?
  Non stoppina kun katsoisi kauden kaikki pelit niin onhan se nyt helvetin sekavaa roiskimista ollut muutamia pieniä hetkiä lukuunottamatta. CHL osallistuminenkin oikein hävettämällä hävettää kun porukka pelasi kuin pipolätkäjengi jossain aamukohmeloissa. Nehän nauraa jo muuallakin tälle tilanteelle johon Lukko on ajautunut Vuoren johdolla. Iso miinus tulee seurajohdolle siitä, että eivät suorittaneet koutsiryhmän ulostamista ennen maaottelutaukoa. Helvetin pitkä miinus.
   
 21. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Näin Vuori sanoi lehdistötilaisuudessa:
  Lainaus:
  Tuossa ainakin ihan selvästi syyttää pelaajia, ettei peli toimi. Alkaa tuollaiset kommentit olemaan kyllä jo lopun alkua.
   
 22. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Lukko ei olisi kenenkään valmentamana alempana kuin nyt, sillä se ei ole edes teoriassa mahdollista.

  Juha Vuori on tuloksellisesti Lukon historian huonoin valmentaja, kun yhtä ottelua vaille kolmannes runkosarjaa takana. Uskooko joku tosissaan, että on pienikin toivo siitä, että kurssi kääntyisi enää tällä kaudella Vuoren johdolla? Ja uskooko joku, että Lukon historian surkein valmentaja muuttuu vuodessa tai parissa menestyväksi valmentajaksi?

  Summa summarum: Vuori ulos, uusi käskyttäjä loppukaudeksi ja samalla voi pohtia ensi kauden kuvioita valmennuksen osalta.
   
 23. rellu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
  Kyllä eilisen pelin jälkeinen Vuoren haastattelu ja pelaajien julkinen moittiminen oli myös minulle se viimeinen niitti mielipiteelle: Vuori (ja muu penkintaus) vaihtoon HETI. Vuori listaa pelaajien syyksi sen, että hän itse ei osaa johtaa joukkuettaan. Eivät auta työelämässäkään helvetin hyvät työntekijät jos johtaja ei osaa kertoa mitä asioita ja miten hän haluaa tehtävän. Jos itse olisin Vuoren asemassa marssisin johdon puheille ilmoittamaan, että minä lähden. Varmaan joku liitto vaatisi palkanmaksua sopimuskauden loppuun, mutta tässä tilanteessa vähintään kompromissi olisi molemmin puolin fiksua. Uusilla nimillä en spekuloi sen enempää kuin aiemmin täällä sen kummemmin ajattelematta kirjoitin. Siksi, että nyt kuka tahansa jolla on johtajan ominaisuuksia auktoriteetteineen olisi Vuorta parempi.

  Jos oikein katsoin niin loppukuussa on mielenkiintoinen sessio, kuusi peliä joista viisi kotihallissa. Ke 16.11. Saipa kotona, pe 18.11. Pelsut vieraissa, la 19.11. Jukurit kotona, ti 22.11. Kärpät kotona, 26.11. HPK kotona, 29.11. JYP kotona. Korjatkaa jos tihrustin väärin. Uusi valmentaja isänpäivälahjaksi meille ja maanantaina ja tiistaina joukkueen viritys henkisestikin hyvään iskuun ja keskiviikkona alkuun marraskuun lopun jakso, jolta pisteitä vähintään 10 ja vaikka 18.
  Muu johto voidaan uusia myöhemmin, sen uusiminen nyt ei tälle kaudelle vaikuta. Mutta jos nyt ei ala tulla menestystä niin meiltä karkaavat kauden lopulla pelaajat. Joku ostaa ulos pitkiäkin sopimuksia.
   
 24. Saul Goodman Jäsen

  Lainaus:
  Kuka siellä sitten koomailee ellei ne pelaajat? En muista ainakaan vielä nähneeni valmennuskolmikkoa jäällä.

  Edelleen kuulutan myös pelaajien vastuuta. Joku raja on siinä paskuudessa oltava vaikka ei olisi edes valmentajaa.
   
 25. senilix Jäsen

  Eilen ensimmäinen erä meni ihan hyvin.
  Toinen erä ei mennyt. Ja minä en usko, että valmennus olisi käskenyt pelaamaan niin kuin toisessa erässä pelattiin.
  Kyllä se ongelma löytyy pelaajien kypärän sisältä.
  Jonkunlaista henkistä valmennusta tarvittaisiin. Mistä löytyisi sopiva kallonkutistaja?

  Ja se viimeinen maali. Pakki valui Haapalan edellä maalille, laitahyökkääjä tuli muutaman metrin Haapalan perässä, ei ollut edes koukkausetäisyydellä. Ja maalivahtikin näytti vähän uneliaalta. Joku minua viisaampi voisi kertoa, kuka töppäsi.