Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Silloin harvoin, kun ketuttaa...

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Olkku, 25.01.2011 klo 21.03.

 1. Karajan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko & Boston Bruins
  Lainaus:
  Edelleen, mikä valmentajan tehtävä on? Nähdä epäkohdat ja korjata pelilliset ongelmat? Tätä Vuori varmasti on yrittänytkin tehdä mutta laihoin tuloksin. Tuntuu vaan siltä ettei auktoriteetti riitä. Toi pelaajien syyttelykin viittaa siihen.
   
 2. Saul Goodman Jäsen

  Lainaus:
  Vuori töppäsi. Olisi pitänyt hoitaa samaan aikaan valmentajan, pakin, laitahyökkääjän ja maalivahdin hommat. Paska mikä paska.
   
 3. Hearsay Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Valmennus töppäsi siinä, että kentälle maalin jälkeen komennetut pelaajat olivat täysin ulalla - kaikkein pahimmin Toni Suuronen, jonka ohi kultakuuppa Haapala viiletti maalintekoon.
  Joukkueen vireystila ja keskittyminen ovat täysin valmennuksen vastuulla. Oli laji mikä tahansa.
   
 4. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Tuo maali meni minusta Seigon piikkiin. Kiekko kiinnosti Steveniä liikaa ja Haapala unohtui täysin. Lisäksi Stepanek imaisi laukauksen porteista sisään, nuo pitäisi minusta saada kiinni.
   
 5. Saul Goodman Jäsen

  Lainaus:
  Jos ammattilaistasolla mennään kotipelissä tasatilanteessa kolmatta erää pari minuuttia ennen loppua ja pelaajan vireystilassa tai keskittymisessä on jotain ongelmaa niin ei se ole enää valmennuksen käsissä.
   
 6. Mark Fox Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Kyllähän Suuronen päästi Haapalan vapaasti maalipaikkaan. Toinen luisteli, toinen liukui. Suurosen mokahan tuo oli aivan täysin.
  Eka maalissa kukaan ei seurannut Elorinnettä, toinen meni täysin Stepanekin piikkiin. Kolmas oli ylivoiman oppikirjasta, minkä näki katsomoon paria siirtoa aikaisemmin ja neljäs oli Vahalahden löysää pelaamista. Toki Stepanek olisi pari voinut ottaa, mutta tässä paskassa en kaada yhtään maalia kassarin niskaan. Huonot on avut joukkueelta.

  Neljäkymmentä vuotta Lukon peleissä käyneenä voin rehellisesti sanoa, etten ole koskaan nähnyt noin hukassa olevaa jengiä. Kukaan ei oikein tunnu tietävän, mitä kentällä kuuluisi tehdä.

  Silloin valmentajan on turha syyttää pelaajia, sen vuoksi Vuoren, mutta myös Saarikosken ja Wellingin pitää lähteä nyt.
   
 7. Hagi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Suuronen liukui, mutta kyllä Haapala oli täysin Seigon vastuulla. Seigoa kiinnosti tilanteessa kiekko enemmän kuin oma mies.

  Voit tilanteet katsoa uusinnasta. Mitenkään tuota ei voi laiturin (Suuronen) piikkiin minusta pistää.
   
 8. Bakaun Imaami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, Vegas Golden Knights
  Onko tosiaan näin, että nykyinen valmennus on edelleen Lukon palkkalistoilla? Vai odottaako ne, että isäinpäivä on ohi ettei mene pyhäpäivä piloille?
   
 9. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Nykyinen valmennus on Lukon palkkalistoilla kevääseen 2018, elleivät tee uusia sopimuksia. Heidät voidaan luultavasti siirtää toisiin tehtäviin jo tämän vuoden puolella.
   
 10. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Tiesittekö että Lukon nousu on jo alkanut? Jos joukkueet nimittäin jatkavat sarjan loppuun asti kuuden viimeisimmän ottelun kuntopuntarin mukaisessa tahdissa, niin Lukko tulee ohittamaan HPK:n sarjan päätöskierroksen tienoilla. Ehkä kysytte miksi valitsin juuri kuuden ottelun kuntopuntarin? Koska se on ehdottomasti paras ja lisäksi sattumalta ainoa jolla Lukko saavuttaa vittu yhtään ketään.
   
 11. Jyri C Ukkonen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Ensimmäistä kertaa 35 vuoteen hävettää olla Lukon kannattaja.
   
 12. Olkku Jäsen

  Kenkuttaa, kun voittoputkessa olevan joukkueen valmentajalle ollaan vaatimassa lopputiliä.
   
 13. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Haistakaa koko jengi vittu oikeesti. Toi ei oo enää edes pelkästään valmentajasta kii. Saatana miten munaton sakki - mää häpeen. Toivottavasti luette.
   
 14. Magnum Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Tempo & Devils
  Kausari ollut aika helvetin monta vuotta. Ennen lauantain juhlapeliä Tapparaa vastaan, päätettiin vieruskaverin kanssa että kausarit jää uusimatta. Saipa pelistä lähdin kahden erän jälkeen ja tänään ei edes kiinnostanut lähteä hallille. Aika syvällä ollaan, varmaan tosi helppo haalia ensi kaudeksi uusia pelaajia ja myydä kausareita. Ei ole pelkästään Vuoren vika, mutta on se ny ihme jos ei tänään illalla mitään tapahdu!!!
   
 15. Yuppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Jokke Heinänen
  Kaikille kenkää! Ihan kaikille. Ketään pelaajan ja valmentajan irvikuvaa en jää kaipaamaan.
   
 16. ErgonomicMonkey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Koskaan en ole pelistä kesken lähteny, mutta nyt sekin oli tehtävä. Ja taidanpa samantien aloittaa loman jääkiekosta. Järkyttävää kuraa koko kausi.
   
 17. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Siellä on kuulemma laitettu 17v. Lehtinen Sandels-saluunan haastatteluun pelin jälkeen. Sinne vaan kännisten fanien arvosteltavaksi. Ei jumalauta kuinka anteeksiantamatonta touhua!

  Vituttaa kuinka hienosti tämä organissatio on saatu alle puolessa vuodessa alas. Dufva oli Lukolle lottovoitto, hän piti yksinään koko Lukon uskottavana neljä vuotta. Heti kun poistui niin sama paska jatkuu.
   
 18. hokkikokki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Onko siellä noin saatanan munatonta touhua? Ainoa joka ei millään tavalla ole koko ahdinkoon osallinen laitetaan sylkykupiksi yleisön eteen. Mulla kyllä karisee kaikki usko koko joukkueeseen. Joka ikiseen pelaajaan, valmentajaan ja seuraorganisaatioon.
   
 19. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Hieno juhlakausi menossa! Kiitos Rauman Lukon johto!
   
 20. Radiopää Jäsen

  Lainaus:
  Tämän pätkän jatkoksi pitäisi lisätä sketsi, jossa Lukon kausikortin ostanut sanoo hyvä Laiho!

  Kummeli - Saldo - YouTube
   
 21. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Näiden juhlakausien viettäminen pitäisi lopettaa kokonaan, tuntuu että aina menee kaikki persiilleen kun on joku juhlakausi. Pitäisi vaan olla ihan hiiren hiljaa ja unohtaa koko helvetin juhlakaudet.
   
 22. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Mikä tämä nappanahkatukkainen päätuomari on? Lähin tuomari, näyttää rankkaria ja sitten peruu sen. Todella erikoinen ratkaisu.
   
 23. Anu Saukko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stina Troest
  Lainaus:
  Juu oli erikoinen ratkaisu. Toinen erikoinen ratkaisu oli tarkistaa videolta ensimmäisen erän lopun tilanne. Ihan vaan varmuuden vuoksi tarvitsee kaikki laukaukset tarkistaa, ettei vaan mennyt maaliin. Vituttaa kyllä noiden tuomareiden touhu.
   
 24. ErgonomicMonkey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Siinä tarkistettiin kun kiekko oli maalissa...Joka siis putosi maaliverkon mainoksen takaa.
   
 25. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Olin joskus tyytäväinen, kun Jalo heivattiin Ruudusta pihalle. Nyt täytyy sanoa, että tämä nykyinen Rauman selostaja ketuttaa vielä enemmän.