Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Silloin harvoin, kun ketuttaa...

Viestiketju osiossa 'Lukko' , aloittajana Olkku, 25.01.2011 klo 21.03.

 1. jäähy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Pitäisköhän jonkun pensseli-sedän käydä maalaamassa pukkariin vielä toinen Kanada-maljan kuva varmuuden vuoksi että tiedetään mistä pelataan.
   
 2. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Jos liiga olisi oikea urheilusarja niin sinne melkein pitäisi käydä maalaamassa vaanivan Mestis-peikon kuva. Olisi lähempänä totuutta kuin Kanada-malja joka menee enemmän utopian puolelle. Jos sinne seinälle halutaan tämän kauden joukkueen tavoitteita mahdollisimman hyvin kuvaava kuvitus niin nippu euroseteleitä lienee lähimpänä totuutta.
   
 3. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Voi v...u! Lisäpiste olisi ollut äärettömän tärkeä. Muutkin pelit meni sopivasti ristiin.
   
 4. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Jep, Sport olisi ollut kolmen pisteen päässä (+heidän rästipeli), nyt 4p päässä ja pelejä jäljellä 9. Ja Jukuritkin pitäisi ohittaa. Tuo olisi oikeasti ollut helvetin tärkeä peli. Voitto useaan otteeseen omissa käsissä ja sitten sitä saatanan löysäilyä kokoajan
   
 5. 1963 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Tästä tappiosta voi kiittää Niskalaa. Lahjoitti 2 maalia Jukureille.
   
 6. Falling Star Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Coyotes
  Lukko 1 - RD, ulostetut Lukkolaiset ja mestismiehet 8. Toivotaan, ettei tämä asetelma vie pudotuspelipaikkaa.
   
 7. -OO- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Voi voi voi... Nyt olisi tullut KooKoolta ja Ilvekseltä apuja niin piti mennä itse mokaamaan. Kaksi pistettä kymmenenteen ja viisi pistettä yhdeksänteen olisi paljon parempi vaihtoehto kuin 4 ja 7 pistettä.
   
 8. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Tässä pitäis toivoo, että päävastustajat häviäisi otteluita. Samalla kaikki päävastustajat kohtaavat SaiPaa ja KooKoota, jotka ovat laittaneet parhaat lihoiksi. Että odotetaan siinä sitten, että noi yllättäis jollain ihmeellä B-jengillä.
   
 9. 1936 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pitkällä lomalla
  Todella harmittavaa, että jo valmiiksi heikentynyt SaiPa heikentyi lisää myydessään Hamiltonin ja Savilahti-Naganderin TPS:aan.

  Lukon kannalta merkittävä SaiPa - Sport ottelu on torstaina ja näyttää todella heikolta SaiPan tekeminen.

  Tyhjennysmyynnit vaikuttavat muihinkin kuin myyjän talouteen.
   
 10. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Toivotaan parasta. Kompastui sport jo kookoon kuvioihin.
   
 11. peterra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Jos asiaa katsoo Lukon näkökulmasta posin kautta niin Lukolla taitaa olla kaikkia pääkilpailijoita helpompi loppuohjelma. Paljon pelejä peräpään jengejä vastaan ja vähäisemmin kärkipään. Lukko on kyllä tekemässä pientä ihmettä ja mielenkiinnolla seurataan, raumalaiset ovat aina tervetulleita Tampereelle puolivälierässä :)
   
 12. benicio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Sporthan jo hävisi KooKoolle, ja KooKoolla on varmasti nälkää myös Hifkiä vastaan, ei ole Hifkille helppo peli se, ja kyllähän se laskelmissa oli jo Hifkille merkitty, eli pistemenetykset olisi vain mukava bonus.
  Ja olin laskeskellut että Sport SaiPan voittaa jopa tapauksessa, eli ei tuolla viimeisimmällä tyhjennyksellä muuta merkitystä ole kuin että Hifk saa perjantaina vastaansa vahvistuneen Tepsin. Ja lauantainahan Sport ja Hifk pelaavat vastakkain, eli Lukko saa oman pelinsä voittamalla varmasti kiinni jompaa kumpaa, ja sitten on vielä jäljellä keskinäinen kumpaakin vastaan, eli mahdollisuudet on hyvät.
  Taidan olla väärässä ketjussa...
   
 13. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Kärpät on nyt liian kaukana jo, toki teoreettinen mahdollisuus on, mutta Lukon yläpuolella kolmikon ja alapuolella olevan Ilveksen keskinäiset:
  18.2 Sport-Hifk
  25.2 Ilves-Sport
  13.3 Sport-Ilves

  Lukon pelit noita joukkueita vastaan:
  28.2 Sport-Lukko
  4.3 Lukko-Ilves
  7.3 Lukko-Hifk
  9.3 Lukko-Jukurit
  11.3 Ilves-Lukko

  Jos Lukko nyt nuo 5 peliä voittaisi varsinaisella, se tarkottaisi 76p. Hifkin pitäisi saada yhdeksästä pelistä (kun oletetaan että Lukko vastaan häviää yhden) vähintään 7 pistettä, Sportin 12 ja Ilveksen kahdeksasta (jos Lukko voittaa nuo kummatkin) 16p (tuossa kohtaa oltaisiin tasapisteillä), Jukureilla riittäisi se 13p. Eli Lukon tarvitsisi kairata lisäpisteitä 2x Kalpalta, Ässiltä tai Saipalta. Pahimmassa tapauksessa lauantaina Hifk ja Sport ovat tasapisteissä 71p kohdalla. Lukko parhaimmassa tapauksessa 64p kohdalla.

  Kaikki on vielä periaatteessa omissa käsissä, jos kaikki loput voitetaan varsinaisella, mutta helvetin vaikeaksi meni eilisen takia. Kaksi peliä voisi olla vielä hävittävissä varsinaisella, kolmella menee erittäin vaikeaksi ja neljällä tai enemmällä väittäisin pelin olevan menetetty.
   
 14. muti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lukko saa lähes kaiken avun muilta joukkueilta että pääsisi pleijareihin mukaan, mutta ei vain kelpaa. Ilmeisesti ensi kauden näytöt sai jo annettua. Noh onneksi ei tarvitse pettyä sääleissä, vaikka kuitenkin sen tiesi että viimeistään puolivälierissä tulisi lähtö..
   
 15. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Vituttaa se että Lukolla ei vaan riitä bensa. Muutaman hyvän pelin jälkeen tulee aina paskat housuun, vaikka muut ympärillä kuinka auttaisivat.
   
 16. Jyty Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  käyttää lehväslukkoa logonaan.
  Äh, ei jaksa enää. Se oli ja meni, näkemiin. Kausi on ollut täynnä vääriä valintoja ja tekoja, eikä sille enää voi yhtään mitään. Arviolta 100 vuoden jälkeen Lukko jää taas pois pudotuspeleistä, vittu.
   
 17. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Vituttaa se, että Spockit eivät olleet parempia, tekivät vaan jopa puolikkaista paikoista maalit.
   
 18. jalapeeno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Hyvä heitto! :)
   
 19. Kourujärven Ponnistus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pro Kari Heikkilä
  Lainaus:
  Ja mitä sitä faktaa vastaan huutelemaan. :)
   
 20. Olkku Jäsen

  Vituttaa!
   
 21. Vahva tunne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  No mitäs, tämä ketju nousee. Kyllä meille olis Saarela kelvannu, viime kaudella teki hyvin pisteitä. Saa ainakin hyvän korvauksen. Päätä ylös, ensi kaudella lähtee, toivon todella ilman mitään kuittailua.
   
 22. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Ei nyt varsinaisesti harmita, mutta erikoista ettei illan linjalla vihelletty yhtään jäähyä Kalpalle. Saarelan saama kakkonenkin oli erikoinen. Seppälä tuli ulkopuolelta tilanteeseen ja molemmat nyhjäsi. Ei olisi pitänyt tulla jäähyä lainkaan. Virtakin naureskeli tilanteelle.
   
 23. Roku Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Se Saarelan jäähy taisi olla paikko aiemmin samassa vaihdossa tapahtuneeseen Vahalahden rikkeeseen josta jäähyä ei vihelletty. Vastaavasti Lukko sai rankkarin lahjaksi kun Godla pudotti vahingossa mailansa ja tuomari katsoi sen mailan heitoksi.
   
 24. Lugu63 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko ilman Hannu Vanhataloa
  Sevänen loukkaantui. Kiekkoareenan uutisen mukaan sivussa huomisesta A:n pelistä.

  Näyttöjen anto Virralle meni siis juuri niin, kuin Vanhatalon hommat voi mennä eli ihan päin helvettiä.
   
 25. Raymond Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Syytätkö oikeasti Lukon toimintaa siitä, että Sevänen loukkaantui?