Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Siim Liivik – HIFK-ikoni

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana JHag, 01.11.2008 klo 21.50.

 1. Red Machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Vielä vähän Simin hehkutusta, tavallaan. Ihan mukavaa taas, että HIFK:sta löytyy tällainen herättäjä-kuittaaja-(ärsyttäjä?). Joo, onhan meillä Kanki& Co, mutta niitä kavereita tarvitaan nykysäännöillä varsinkin, kun ei oo sitä seittemättä pakkia. Liiviikin vahvuushan on nimenomaan täällä mainittu jengin leveys, missä tämän kaverin uloslento ei heikennä porukkaa olennaisesti.

  Ja vaikkei Simpasta ole vielä ehkä pelotteeksi, niin hyvä kuitenkin että jäbä aloittelee jo tulevaa(?) uraansa silläkin saralla. Esim. viimekierroksella tipahti todella ikävästi ässien Kuparinen. Puistattaa ajatella, jos siinä olisi ollut Hirso, Mikke tai vaikkapa Mara. Suurin ihmetykseni olikin, miksei patapaidat käyneet kuittamaassa tota. Viimekauden tyyliin Lostedthan esim. kävi ärhäkästi Pikun kimppuun, mikä oli respekti juttu vaikka lopputulos jäikin ontumaan pahasti.

  Tosin siinä vaiheessa kun noi ennaltamainitut HIFK jätkät joutuu moisen kohtelun targetiksi, niin mun puolesta voi vaikka Simppa ja Kanki molemmat käydä kuittaamassa teon.

  Enkä jaksa uskoa, että KJ olisi mitään kieltänyt Simpalta, mitä näihin kuittailuihin tulee. Maran julkinen thumbs up sinetöi sitten koko jutun.
   
 2. torpeedo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Lunkan väärintorjutut voitot
  Lainaus:
  Nykyinen malli on tosi syvältä.

  1. kokoonpanoon ei voi ottaa alunperinkään mukaan kuittivihko-hemmoja. Fucking boring.
  2. Ja vaikka sellainen olisikin, kuittia ei voi toimittaa ilman joukkueen pelin rampauttamista. Even more fucking boring.
  3. Kaverin peli on helppo rampauttaa jollain täsmällä "mukavahingossasikailulla" jossa sikailija saa 2+2 ja kohde huilaa neljä peliä. Chicken.

  Sylettää.
   
 3. Jermu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Toisen erän päättyessä oli tosiaan pientä painimatsia kehitteillä, mutta lisäksi jokaisen hallissa olleen luulisi nähneen, että juuri Liivikin ja Venäläisen välillä oli pientä nokkapokkaa niin 1. kuin 2. erässä. Ja Venäläinen ei suinkaan ollut täysin passiivinen näissä kahinoissa. Niinpä Liivikin ja Venäläisen hanskojen tiputtaminen ei yllättänyt ainakaan allekijoittanutta alkuunkaan. Muukkonen toki tarkasteli tappelua vain yksittäisenä episodina, vaikka huomioon pitäisi ottaa koko ottelun tapahtumat. Toki Liivik aloitti tappelun, joten vanhan säännön mukainen OR ei ole mikään huutava vääryys, vikaa on enemmän SM-liigan vakiintuneessa käytännössä kuin Muukkosessa.
   
 4. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Ylös tämä - Liivik jatkaa Melartin tapaan ifk:ssa seuraavat 2 kautta.

  edit: Liivik on muuten tehnyt enemmän maaleja kuin Micke, 5vs. 4 : D
   
  Viimeksi muokattu: 04.02.2011 klo 14.47
 5. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  Hieno uutinen ja kädelliselle "meidän näköiselle" pelaajalle on juuri nyt ja aina käyttöä.
   
 6. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Liivik on kyllä sellainen pelaaja, jonka vastuuta kasvattaa mielellään tulevina kausina. Vielä suht. nuori ja kehityskykyinen sekä kovalla tunteella illasta toiseen pelaava pelaaja. Mielestäni rahkeet voisivat riittää jopa vähän hyökkäävämpäänkin rooliin. Kaiken lisäksi fiksun oloinen sälli.
   
 7. jarne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, ULUVFC #52
  Hieno homma! Liivik vetää vaihdosta toiseen asenteella ja on erinomainen pelaaja puolustavaan/rymistelevään rooliin.
   
 8. COLHC1980 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
  GREAT!

  Hyvä Simo. Rouhia IFK-sydämineen omasta takaa.
   
 9. roskis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsinki, Detroit Red Wings
  Iso käsi myös täältä. Simppa on omia suosikkipelaajia ja olen aina arvostanut haalariosastoa erittäin korkealle. Tärkeä soppari, olisi varmasti kelvannut muuallekkin.
   
 10. Jindebyne Jäsen

  Todella hieno juttu!

  Liivik ollut suosikkipelaajani IFK:ssa siitä lähtien kun nousi edustukseen.

  Mainettaan huomattavasti parempi pelaaja, joka toivottavasti on vakiinnuttanut itselleen tuon pommikone -roolin nelosessa.

  Yksi parhaita täsmäpelaajista koko liigassa.

  Loistavaa Simo!
   
 11. TheSirPena Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Siim! Viron lahjasta on kyllä kovaa vauhtia kasvamassa suosikkini. Todella hieno pelaaja! Upea juttu tämä kahden vuoden jatkopahvi! Liivik otti heittämällä Työkkälältä nelossentterin tontin.

  Eikö ketjun otsikkoa voisi muuttaa ifk -> HIFK/IFK. En voi sille mitään, mutta itseäni ärsyttää suuresti, kun HIFK:n nimi on kirjoitettu väärin. JHagilla muutenkin kumma tapa kirjoittaa se välillä isolla ja välillä pienellä. Vähän ryhtiä nyt!
   
 12. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Voivoi, muistan hyvin sen kevään kun ainoa ilouutinen oli eräältä nimimerkiltä saamani tekstarihuhu Simpun liittymisestä joukkueeseen :) Asiat ovat nykyään paremmin ja Simppukin on parempi.

  t.Romppo-Remppu-Simppu -kannattaja. Ja tietysti Vilho.
   
 13. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lainaus:
  Dämn , osuma, myönnän ! Oikeinkirjoitus ei ole koskaan ollut valttikorttejani. Puhekielessä ei käytetä H:ta eli termiä "HIFK" ja kun olen puhekielimoodissa, kirjoitan miten sanoisin eli "ifk" , ei "IFK". Jos taas hahmotaan, että tässä tulee luettavaa kamaa, pyrin käyttämään painoasultaankin hienoa HIFK:ta. Jos otsikko olisi muotoa: "tuleva HIFK-ikoni", jokainen lukisi sen päässään kuitenkin "tuleva ifk-ikoni". Oli miten oli, hienoa että Simo jatkaa ja mikään yllätyshän se ei liene kenellekään, että Matikainen on suuresti vaikuttanut sekä Melartin että Liivikin jatkoihin. Ovat pelaajia hänen makuunsa.
   
 14. COLHC1980 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Deutscher Fußball-Bund, NP #3
  Nostetaas ketjua!

  Ihana Simo! Ei voi muuta mies sanoa Siim Liivikistä. Aivan mahtavaa, että tämä sonni jatkaa IFK:ssa. Hienoa! Repii, raastaa, riistää ja niistää.
   
 15. Meedio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chigago BlackHawk , CSKA, Raifu
  Lainaus:
  Tässä on pelaaja jota diggaan, pelaa suurella sydämellä. Ei lähde leijaileen, tälläsiä kun jengissä on niin odotettavissa hyvää. Jatka samaanmalliin...
   
 16. Badgers Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Tällaisista pelaajista tykätään täälläkin. Iso taistelijan sydän on Liivikillä (repii, raastaa ja rähinöi), ansaitsi jatkosopimuksensa ja pleijareissakin tämän tyyliset kaverit ovat todella tärkeitä. Niin ja niitä taka-askelia ei oteta, sanoi Kojo!
   
 17. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Hyvä merkki Liivikin asenteesta ja taisteluhalusta on se, että loistava peli tulee heti filassa vietetyn matsin jälkeen.
   
 18. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Toivotaan, että KJ antaa Liivikille ja muille nuorille luottoa myös pudotuspeleissä. Näiltä kavereilta löytyy sitä taistelutahtoa ja ennakkoluulottomuutta, jota keväällä tiukoissa peleissä tarvitaan tähtipelaajien lisäksi alempien ketjujen duunaripelaajiltakin.
   
 19. Sinner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin I.F.K (Rikollislauma) , NP#10 DEFC#16
  Vittuilemine Siim Liivikl kahsjutab sinu tervist.

  Huh, huh... Ei voi muuta sanoa. Go Siim GO!!!!
   
 20. punasydän Jäsen

  Lainaus:
  Piti itsekin tulla skrivaamaan Liivikistä jo eilen, mutta voittohuumassa Kibe varasti huomion. Nimittäin pitkin kautta olen katsellut Liivikin otteita nimenomaan positiivisessa mielessä. Siim "tyhmä, kädetön, jalaton" Liivik nimittäin menee heittämällä rosteriin. Sentterinä pelaaminen tuo esille hänen parhaat puolensa. Liivik on todennäköisesti joukkueen top5 -kamaa, mitä tulee puolustusalueella itsensä pelattavaksi tekemiseen. Aika harvassa on kerrat, että oman joukkueen riistäessä omalla alueella kiekon, Liivik ei olisi pelattavissa, suuret propsit vielä siitä, että on mukavan usein vielä liikkeessä ja rintamasuunta kohti hyökkäysaluetta. Jotenkin tuntuu, että vaikka edelleen tuntuu käyvän välillä kuumana kuin se kuuluisa hellankoukku, pystyy hän kontrolloimaan tekemisiään ja jättämään typerät jäähyt ottamatta. Ei yhtäkään taka-askelta, taklaa tarvittaessa voimakkaasti, pystyy myös kiekolliseen peliin ja sitä kautta hankkimaan vastustajalle jäähyjä ja oli eilenkin ratkaisupaikoilla kentällä. Hienoa Simi! Sivulauseessa pitää kyllä sanoa, että myös Pöysti aka JHagin suosikki Pöde täydentää Liivikin peliä hienosti.
   
 21. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Nauratti eilen Jokerimaalin takana pikku kähinä, jonka jälkeen Siim liimasi kypäränsä kiinni Jokeripuolustajan vastaavaan. Jumatsuigula mikä katse :)
  Ihan letaali.
   
 22. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Repesin itsekin suorastaan ääneen tälle. Olisiko jollakin kuvakaappausta tästä?? Selkeää taustakuva-ainesta :D
   
 23. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Tekstari lähti multakin heti eteenpäin siitä visiirien kalinasta. Narripakki oli suloisen pieni rimpula siinä Simon vastapäätä. Järjettömän psykoottinen katse kruunasi kaiken. Sanokaa mun sanoneen, Liivik pelaa vielä maajoukkueessa siinä missä Tyrväinenkin. Ja Komarov aikanaan. Liigapelaajien keskuudessa Simo on jo kärkihaminoissa Lennun, Tyrväisen ja parin muun kanssa "vittumaisena, siis TODELLA VITTUMAISENA vastustajana". Lainaus HPK:ssa pelaavalta pakilta. Nimiä en paljasta, mutta sen verran vihjaan, että kyseessä on Marko Tuulola.

  edit: Lisättäköön vielä, että Liivik on HIFK:n kuntotestien kärkimies varsinkin puntissa, mutta yllättäen myös aerobisessa kondiksessa. Lähteenä eräs joukkuekaveri. Nimiä en paljasta, mutta sen verran vihjaan, että kyseessä on Ville Peltonen.
   
  Viimeksi muokattu: 24.03.2011 klo 10.56
 24. KPL Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, Q
  Lainaus:
  Taisi olla Forrest kyseessä eli raskas sarja vs. hyöhensarja. Jos nyt tasapuolisuuden nimissä jotain huonoa pitäisi mainita "Simosta", niin tarjosi kyllä aivan karmaisevan passin vastustajan lapaan siinä jatkoerän alussa, josta Lahti et. co. melkein rankaisivat.
   
 25. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  KPL: Pitää paikkansa. Simossa oli paljon samaa kuin Södessä. Pahaa mokailua ja fantastista taistelua. Mutta kehaistaanpa Kolvi Jalosta siitä, että Simoa ei penkitetty yhden harhasyötön takia. Tilanteessahan Riksman HIFK:n uuden käytännön mukaan käytti oikeuttaan torjua kenttäpelaajan moka ja peruutti täten videoclippikerhon kokouksen. Niin, jo kuudella viittä vastaan pelattaessa se oli Simo, joka hääräsi sinä ylimääräisenä kaverina ja jatkoerässä Paiden Pajavasara seurasi Lahtea kuin hai laivaa. Sai siis luottoa.