Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Siim Liivik – HIFK-ikoni

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana JHag, 01.11.2008 klo 21.50.

 1. Filosofem Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, taitokiekko ja herrasmieslätkä
  Lainaus:
  Olipas reilu vertailu. Jokerijoukkueet kautta aikain koostuvat siis jesseniinimäistä kun IFK tunnetaan alexandrovetshkineistaan. Taisi Bozikin heitto osua erittäin napakasti.
   
 2. Buccaneer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Tuomo Ruutu, Sean Bergenheim
  Siim on kyllä taitava pelaaja ja ehdottomasti kauden positiivisin HIFK-yllättäjä. Toisaalta hän on myös seinähullu, jos jää vielä tämän kauden jälkeen Nybondasin HIFK:hon pelaamaan ryminäseiskoista. Siirtymällä Jokereihin tai Bluesiin, ovat parin vuoden sisällä ovet auki NHL:ään.
   
 3. Jermu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ruutu teki muuten aikanaan A-junnuissa kovemmat tehot kuin Liivik, joten en ihan ymmärrä, miten Liivik olisi lähtökohtaisesti olennaisesti taitavampi kuin Jakke. Tai Lennu. Jokainen Jaken taikka Lennun uraa vähääkään enempää seurannut tietää, että kyllähän taitoakin löytyy, vaikka suurimmat vahvuudet ovat muualla. Ihan kuten Liivikillä.

  Itselleni tulee muuten sanasta Jokeri-ikoni mieleen ensimmäisenä Juha Jokiharju, vaikka (tai ehkä juuri siksi) onkin landelta lähtöisin.
   
 4. matti&teppo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  No niin. Muistin oikein että SLiivikille perustettiin aikoinaan oma hehkutusketjunsa. Paiden pajavasara siis jatkaa joukkueessa, mutta nyt kun Turo Järvinenkin liittyi porukkaan niin ajankohtaiseksi tulee taas ongelma mihin mahduttaa Liivik. No mun mielestäni vastaus on: jos kaikki ovat terveitä niin ei ainakaan pelaavaan kokoonpanoon. Ei edes nyt vaikka joukkueesta yksi laitahyökkääjä puuttuukin.

  Mitäs mieltä arvon palstaveljet ovat. Vieläkö SLiivik on HIFK:n näköinen äijä ja adoptiopaikka joukkueessa pitää vai onko turvotus naamalla jo laskenut? Jos taas arvostus on laskenut niin riittäisikö kunnon turpaanotto snagarilla palauttamaan menetetyn statuksen?
   
 5. #16 Murray Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Outoa, että Ahtola yhden 5 pisteen pelin myötä on noussut usean listoilla selkeästi ohi Liivikin? Tai Nyholm, todellakin Liivik pelaisi hänen tilallaan, jos minä valitsisin. Itse pidän Siimistä paljon ja mahtuu minun listoillani pelaavaan kokoonpanoon.

  Wärn - Hirschovits - Haataja
  Luttinen - Wirtanen - Granlund
  Petrell - Ramstedt - Järvinen
  Ahtola/Nyholm - Töykkälä - Liivik
   
 6. Petrell#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Mikael Granlund
  Lainaus:
  Niin, Liivik vaikutti ensimmäisten pelien perusteella topicin otsikon mukaisesti kovalta ifk:n näköiseltä pelaajalta ja pystyi tekemään pisteitäkin hyvään tahtiin. Kone kuitenkin hyytyi nopeasti eikä päässyt enää samanlaiseen lentoon missään vaiheessa. Ei vaikuttanut myöskään kuuluvansa Jalosen lempipelaajiin.

  Järvisen paluu tulee syömään pelipaikan nimenomaan Liivikiltä. En ihmettelisi, vaikka Liivik vaihtaisi vielä seuraa omasta tai jonkun muun tahdosta.
   
 7. matti&teppo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Mutta kun se Ahtolan kaikkein paras osaaminen tuleekin esiin jarruketjussa, siksi Jerry tulee olemaan kova luu yhdessä Töykkälän kanssa. Yksi viiden pisteen harjoituspeli on aivan sivuseikka. Liivikillä taas ei tee jarruketjussa yhtään mitään vaan ainoa pelipaikka mihin päärynäpalloa voi järjellä ajatellen yrittää tunkea on kolmosen laita. Ja tällä hetkellä hänen ohitseen ajaa siinä vertailussa vaikka kuinka monta ukkoa. Tuohon vielä yksi kiekollinen laituri niin paikka on vieläkin enemmän kortilla.

  Seuraavaksi joku tietysti ehdottaa SLiivikkiä kakkosen keskelle: "ei se niin kädetön oo ku mitä kaikki luulee". Vaikuttaisi olevan klassikkotapaus adoptiopojasta.
   
 8. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Lainaus:
  Niin, adoptiopoika mikä ei ole antanut vielä edes mitään edellytyksiä adoptoitavaksi, paitsi kuvan perusteella, missä naama on hakattu solmuun. Pelillisesti ei pysty taistelemaan pelipaikasta ennen kuin tulee loukkaantumisia. Toivottavasti ei ole pelaavassa kokoonpanossa alkavalla kaudella. Nämä taklauksetkin ovat vähän niin ja näin, ei oikein osunut ainakaan viime kaudella vaikka kuinka yritti.
   
 9. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Hienot pistelukemat Liivik latoi tänään, kiitoksia siitä!!! Ja sen kunniaksi ketju ylös :)

  Pelicans - HIFK 2-4 (10.11.2009)

  Siim Liivik 2+1
  Juha-Pekka Haataja 1+0
  Samu Vilkman 1+0
  Turo Järvinen 0+1
  Joni Töykkälä 0+1
  Teemu Ramstedt 0+1
  Kim Hirschovits 0+1
  Rony Ahonen 0+1
   
 10. matti&teppo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  SLiivikillä tänään tosiaan pisteiden valossa hyvä matsi. Hienoa. Seuraavassa pelissä sama tahti vaan päälle.
   
 11. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Liivik sai yhden matsin pelikiellon tappelun aloittamisesta/joukkueen herättelystä TPS-ottelussa. Ihme spedeilyä Muukkoselta, ei muka ollut spontaani tappelu?
   
 12. -Kantor- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tilanne on siinä mielessä hyvä, että Liivikin oleminen poissa yhdestä ottelusta ei pelillisesti juuri kosketa. Tämä ei ole mitään pois Liivikiltä, vaan lähinnä se kertoo materiaalin leveydestä, joka kerrankin on sellaisella tasolla kuin sen kuuluu ollakin.
   
 13. Jii Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  musta & valkoinen
  Lainaus:
  Mikäli spontaanilla tarkoitetaan sitä, että jo edellisessä erässä käydään yrittämässä vastustajaa tanssiin muutamia kertoja, mutta vastustaja ei lämpene, niin ihan spontaanihan se oli.
   
 14. Axbor Nocturne Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chelsea FC
  Lainaus:
  No tajus sitten kuitenkin lähteä tähän pieneen nujakkaan mukaan, pitkät ovat piuhat siellä aurajoen rannalla... Halonen-Mäkinen tappelusta ei tullut mitään lisäsanktioita, joten sen johdosta tämä tuomio oli täysi vitsi.

  -Kantor- kanssa samaa mieltä, joukkue ei menetä tässä suuremmin mitään, varsinkin jos MG ja Hirso palaavat torstaina pelaavaan kokoonpanoon.
   
 15. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Onkohan Muukkonen lukenut jatkoaikaa, kun mätkäisi Siim Liivikille yhden matsin pelikiellon pienestä nokkapokasta Venäläisen kanssa. Ei tuollaisesta pikku nujakasta pitäisi saada pelikieltoa, ihan hassu tuomio Muukkoselta.
   
 16. Red Machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Linjuri käynyt itkemässä että siihen sattu ja Muukkonen hyvitteli sitten tällä. Vittuako meni siihen väliin.
   
 17. Viherpuiston Ruoska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Eiköhän tuossa ole jonkinlainen brändilisä. Eihän IFK-pelaajaa voi päästää ilman pelikieltoa, jos se tappelee.
   
 18. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Vähällähän pääsi Liivik verrattuna Pateen, joka sai kilppari-pikkaraisen halaamisesta kolme matsia...

  Kannattaisi varmaan muuten lukea tuosta mainitusta Lostedt vs Pikkarainen -tapauksesta annettu kurinpitopäätös, jossa nimenomaisesti todetaan liigahallituksen linjanneen tälläiset heti aloituksesta alkaneet tappelut ei toivotuiksi.
   
 19. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lostedt on taparikollinen, mutta Liivikillä ei ainakaan vielä ole erityisemmin historiaa "noutajana". Ottelun kannalta pieni paini oli hyvä ratkaisu Siimiltä ja tuo pelikielto vaikuttaa vähän turhalta. Toisaalta kyseessä on onneksi vain yhden pelin panna .
   
 20. stroh80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Henk.koht. olen sitä mieltä, että tuomio on ihan hyvin linjassa aikaisempiin tappelutuomioihin. Tässä oli selvä "hakija", ja sillä tavalla kyseessä ei ollut "spontaani" tappelu, että jo pitkän matkan päästä huomasi miten Siim haki tanssikaveria.

  Ja useampi peukku pystyyn Siimille. Lisää näitä. En tiedä miten SM-Liigassa näistä rokotetaan rahallisesti, mutta jos sanktiota tulee niin joukkuekaverit ovat kyllä velvoitettuja keräämään vastaavan summan kolehtina.
   
 21. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Mä en löytänyt lauantaina, enkä tähänkään hätään löydä yhtään mitään negatiivista Siimin toiminnasta. Venäläinen on aina ollut vastenmielinen rotta. Nouto sytytti HIFK:n ja nostan hattua Järventielle, joka sanoi sen ääneen Hesarissa: "Liivikin tappelu nostatti meidän henkeä". Lostedtin lähdön myötä meiltä hävisi vakituinen noutopalvelu, toivottavasti palvelu on on jälleen aktiivinen.

  Liivik pelaa mainiota kautta muutenkin. Töykkälän ketju tekee hienosti oman duuninsa ja joskus ennustinkin, että vielä nähdään matseja, joissa nämäkin telaketjuheebot tulevat tekemään ne ratkaisumaalit. Lahdessa nähtiin. Nybana väsäisin Liivikille äkkiä jatkoa. Niin kauan kuin meillä on omasta takaa näitä jätkiä, ei korvikkeita tarvitse roudata maailmalta.
   
 22. msg Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sopimustekninen verovelka
  Lainaus:
  Ehdottomasti peukkua Liivikille tuosta herättelystä, jolla kotijoukkue ansaitsi yhden pisteen ja varmasti antoi paikalla tulleelle porukalle enemmän vastinetta rahalla. Ilman tuota tuloksena olisi ollut vain nolo monen maalin tappio, jolla taas olisi ollut vaikutusta halukkuuteen tulla uudelleen katsomaan.
  Tuosta taparikollisuudesta johtuvia korotettuja sanktioitahan kyllä on kovasti kritisoitu HIFK:lle tuomittujen rahasakkojen kohdalla.
   
 23. tant gredulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kyllähän tätä kuumotusta oli toisen erän lopussa molemmin puolin, teillä oli vaan kiire bisselle :) Nokkapokka oli lähellä ja dumarit joutuivat hätistelemään pelaajia kentältä.
   
 24. stroh80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Guilty as charged! Mutta muuten olisikin saattanut jäädä se varsinainen tanssi näkemättä.
   
 25. Analyytikko_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, QPR, ManU, Hertha BSC
  Lainaus:
  Mä tarjoaisin myös jatkosopimusta Liivikille. Tämän jälkeen laittaisin miehen:

  a) Jerry Ahtolan luistelukouluun, jotta Siim saa parannettua liikettään ja tämän jälkeen

  b) Sami Heleniuksen nyrkkeilykouluun, jotta mies oppii tappelemaan jäällä vielä vähän paremmin. Näiden kahden kurssin jälkeen meillä olisi rosterissa hyvin liikkuva voimalaituri, joka osaisi tapella ja suojella omia pelaajia vastustajan koiruuksilta.

  Eihän Simo maailman taitavin mies ole, muttei myöskään täysin kädetön.

  Lisätään vielä sen verran, että kyllä Liivik sytytti HIFK:n pelaamaan aivan uudella tavalla myös ensimmäisessä Lukko-pelissä Raumalla. Miehekkäästi Simo otti mittaa Anssi Rantasesta. Harmi vain, että Niemisellä ja Clarkella ei juuri sinä iltana sattunut olemaan käyttöä SM-liigapisteille.