Tom Nybondas HIFK:n urheilutoimenjohtajan tehtävässä

  • 1 461 857
  • 5 037

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuitenkin, Haverinen on kiistatta oman ikäluokkansa (vm. -87) kärkiosaajia, mistä osoituksena sekä U18 että U20 MM -kisoissa.

Nyt puhutaan ikäluokasta, josta Suomesta on tullut tasan yksi kansainvälisestikin varteenotettava puolustajalahjakkuus eli Teemu Laakso. Kukaan ei varmastikaan tosissaan näe, että Haverisesta olisi jonakin päivänä pelaamaan NHL:ssä. Itseäni huolestuttaa se, että viime kausina IFK:n junnumyllyn läpi tulleita nuoria puolustajia -Holmberg, Haverinen ja Melart- yhdistää erittäin huono ja hidas luistelu ja etenkin Holmberg ja Haverinen käyttävät huolestuttavan paljon mailaansa puolustuspään kamppailutilanteissa sen sijaan, että he liikkuisivat aktiivisesti vastustajan iholla. Tämän lisäksi Haverinen on kokoisekseen melko pehmeä oman maalin edustalla. Ilari Melart taas oli valehtelematta yksi tämän vuoden U20 MM -kisojen huonoimmista puolustajista, jos kazakit ja muut höpöhöpö-kiekkokansat jätetään ulos laskuista.
Tosin kyseessä ei ole vain IFK:n ongelma vaan koko kiekkoilevan Suomen.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
On se kyllä kiva kun muut seurat ilmoittelevat pelaajien jatkosopimuksista ja meillä on hiljaista kuten kauden mittaan ollaan totuttu. Voi olla että Nybarilla käy vielä kylmät näiden sopimusten kanssa kun tällä hetkellä on ruhtinaalliset 7 sopimusta ensi kaudeksi, maalivahti*2, puolustaja ja hyökkääjä*4. Mun mielestä tän tammikuun aikana pitäisi tehdä jatkosopimukset kaikkien niiden ns. laatupelaajien kanssa jotka aiotaan pitää myös ensi kauden joukkueessa.

En usko Lennun lähtemiseen rapakon taakse, koska ei ole pelannut tällä kaudella mitenkään erikoisesti ja saman tyylisiä pelaajia on siellä jo omasta takaa aivan riittävästi. Ja jos se sinne lähtee, niin Laakson tapaan NHL:ään ei ole mitään asiaa. Sama pätee myös Hirsoa ja Heikkistä, he ovat hyviä sm-liiga pelaajia, mutta ei lähelläkään NHL-tasoa.
 

VT

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
On se kyllä kiva kun muut seurat ilmoittelevat pelaajien jatkosopimuksista ja meillä on hiljaista kuten kauden mittaan ollaan totuttu. Voi olla että Nybarilla käy vielä kylmät näiden sopimusten kanssa kun tällä hetkellä on ruhtinaalliset 7 sopimusta ensi kaudeksi
Jos olet seurannut IFK:n otteita vuodesta 1993, tiedät varmaan myös sen, että IFK ei ole yhtenäkään vuonna julkaissut jatkosopimuksia kesken kauden. Nyt keskitytään tähän kauteen ja on täysin selvää, että esim. mahdollisissa sponsori- ja yhteistyöneuvotteluissa yritykset ja muut sidosryhmät saavat tietoa myös ensi kauden joukkueen osalta. Fanien oletetaan keskittyvän tähän kauteen ja malttavan mielensä kevääseen asti, vaikka ainakin täällä moni lyö hanskat tiskiin jo lokakuussa ja alkaa kasata seuraavan kauden fantasiaketjujaan. Erikoinen tapa kannattaa joukkuetta.

Jokaiselle pitäisi myös olla selvää, että tällä hetkellä sopimuksia on kasassa enemmän kuin 7.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Jos olet seurannut IFK:n otteita vuodesta 1993, tiedät varmaan myös sen, että IFK ei ole yhtenäkään vuonna julkaissut jatkosopimuksia kesken kauden. Nyt keskitytään tähän kauteen ja on täysin selvää, että esim. mahdollisissa sponsori- ja yhteistyöneuvotteluissa yritykset ja muut sidosryhmät saavat tietoa myös ensi kauden joukkueen osalta. Fanien oletetaan keskittyvän tähän kauteen ja malttavan mielensä kevääseen asti, vaikka ainakin täällä moni lyö hanskat tiskiin jo lokakuussa ja alkaa kasata seuraavan kauden fantasiaketjujaan. Erikoinen tapa kannattaa joukkuetta.

Jokaiselle pitäisi myös olla selvää, että tällä hetkellä sopimuksia on kasassa enemmän kuin 7.

Olen seurannut HIFKiä vuodesta 1969 ja tunnen kyllä seuran tavat tiedottaa. Tapa on kivikaudelta ja sitä pitäisi muuttaa. Miksi esim. JYP kykenee tiedottamaan omien pelaajien jatkosopimuksista tammikuun alussa, mutta HIFK:n pitää odotella laivaristeilyä huhtikuussa. Keskittyykö Nybondas neuvotteluihin firmojen kanssa....no se selittää paljon.

Ihan järjetöntä väheksyä kannattajia sidosryhmänä tiedottamisessa. Ymmärrätkö, että kohta meille pitäisi myydä playoff-kausikortit ja niistä rahoista siirtyy osa kauden 09-10 lippujen maksamiseen aivan varmasti. Meille myydään sikaa säkissä. Mitähän tähän sanoisi kuluttajavirasto, että myydään tuote ilman tuoteselostetta, kuten HIFK tekee nyt myydessään meille kausikortteja helmikuussa. Pitäisiköhän tehdä valitus ja ottaa selvää asiasta. HIFK:lle pitäisi ilmeisesti määrätä uhkasakko, jos se myy tuotetta nimeltä "kausikortti" ilman riittäviä tietoja tuotteen sisällöstä.

Tuokaa se tiedottaminen 2000-luvulle HIFK tai voihan sitä aina "skaffata jonkin toisen tsetin", eikö vaan.

Edit. Kyllä sitä tietoa pelaajahankinnoista vuotaa edelleen, mutta onko tässä tavassa toimia mitään järkeä, että tietolähde on aina HTT.*

* hevosmiesten tietotoimisto
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mun mielestä tän tammikuun aikana pitäisi tehdä jatkosopimukset kaikkien niiden ns. laatupelaajien kanssa jotka aiotaan pitää myös ensi kauden joukkueessa.
Tässähän alkaa jo pieni toivo heräämään, että joukkueeseen todella tehdään tarvittavaa "puhdistusta" ensi kauden osalta, kun nykyisten nimenomaan ns. laatupelaajien kanssa ei ole vielä jatkosopimuksia, tai ainakaan niistä ei ole tiedotettu.

Hyökkäyksen runkopelaajista ainoastaan Pikkarainen ja Liivik on sellaisia, joille tarjoaisin jatkoa - muut menköön. Pakistosta puolestaan Melartilla on käsittääkseni jo sopimus ensi kaudelle (ei löytynyt Jatkoajan pelaajalistasta). Muista pelaajista pitäisin tietyin varauksin mukana Haverisen, Holmbergin, Turusen ja Honkasen "syvyyspuolustajina", mutta tuskin kaikki edes haluavat jäädä, kun ensi kaudella kentälle pääsee aina vain 6 pakkia, jolloin esim. Honkasen tarpeellisuus tulee kyseenalaiseksi.

Summa summarum - jos hiljaisuus jatkosopimusten tiedottamisessa johtuu siitä, että nykyisten pelaajien kanssa niitä ei ole tehty, niin en näe sitä välttämättä huonona asiana, jos korvaajia on tulossa ulkopuolelta. Niistä sopimuksista ei sitten HIFKn taholta voi virallista tiedotetta edes antaa, joten ainoaksi lähteeksi jää HTT, kuten esim. Haatajasta ja Söderholmista huhuilu.
 

fiftyeight

Jäsen
Suosikkijoukkue
Iddrott Förskott Puukädet
... Koska muutoin on vaikeaa ymmärtää tätä "ymmärtävää otetta". - - -

Kiva kun viestejä ei lueta loppuun asti, kun jo sormia polttaa ja sylki lentää. Laitoin lopuksi mm. näin "Sitä en sano, etteikö tälle kaudelle olisi voinut tehdä asioita toisin."

En ymmärrä mitä nyt hyödyttää se, että otetaan joku yksittäinen henkilö sylkykupiksi kun koko organisaatio on levällään kuin ellun kana. Palikoita on joo, mutta tuntuu siltä että legolandia on vielä alkuvaiheissaan.

Tilanne on pitkälti sama kuin silloin kun Keklu tuli utj:ksi. Eikä siitä nyt ihan 50 vuotta ole. Organisaatioon uudistuksia, uusi valmentaja ja uusia pelaajia. Se on vähän sama kuin heiluttaisi päätään ja yrittäisi saada ne kaksi hernettä osumaan toisiinsa.

Isojen muutosten aiheuttaman palikkaleikin osasten saaminen kohdalleen vaatii vaan oman aikansa. Siksi "ymmärtäväinen ote". Enkä oo nybari.
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
HIFK:n uusi hallitus Tuohimaa/Everi/Lindholm aloitti toimintansa 15.9.2007. Tom Nybondas Utj:n tehtävissä 1.2.2008 ja Jukka Valtanen Tj:n hommissa 1.5.2008. Näistä uusi hallitus ja Valtanen hoitavat sellaisia tehtäviä HIFK:lle, joita on pakko valmistella kaikessa rauhassa ja tulla esiin sitten, kun on jotain oikeaa kerrottavaa, kuten esim. "uusi halli rakennetaan" tai "osakeanti jatkuu menestyksekkäästi". Nybondaksen sen sijaan täytyy toimia nyt tammikuun aikana korjatakseen kauden 08-09 joukkueen kelvolliseksi ja samalla hänen täytyy rakentaa HIFK:lle oikeasti hyvä joukkue ja muu organisaatio kaudeksi 09-10. Nybondas ei ole yksittäinen sylkykuppi. Hänen työnsä on sellainen, jossa pitää reagoida nopeasti ja siis tehdä myös oikeaan osuneita päätöksiä, nopeasti. Hän on ottanut vastaan sellaisen työn, jossa täytyy kestää pientä hiostamista, jos homma ei etene oikeaan suuntaan. HIFK:n joukkueessa pelailee edelleen Walsh ja Hacker, meille ei ole hankittu uusia puolustajia, vaikka rosteri suorastaan huutaa niitä ja mv-tilanne on enintään tyydyttävällä tasolla, valmennus koomailee pelien aikana ja lausunnoissaan otteluiden jälkeen. Urheilupuolesta kauden 08-09 osalta vastaa Tom Nybondas, ei kukaan muu, siksi kriittisyys. Ei Nybondasin tehtäviä hoitavalle henkilölle voi antaa ns. aikaa, ilman että ilma on täynnä kritiikkiä työtehtävien hoitamisesta.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
Keklu todellakin sääti ihan vitusti ekalla kaudella. Tälläkin kaudella on kaikki mennyt päin vittua ja se syö äijää samoin kuin silloin ennen. Olen sitä mieltä, että tällä kaudella tiedottaminen on epäonnistunut aivan yhtä pahasti kuin joukkueen kokoaminen. Tämä ei ole jatkoa ajatellen todellakaan hyvä asia, joukkuetta ei vahvisteta, eikä mitään tiedoteta. Miten vitussa organisaatio aikoo jatkossa myydä uusia kausareita kannattajilleen?!?

Aivan käsittämättömän kädetöntä toimintaa! Keklun aikana tiedotus pelasi edes välttävästi ja vahvistuksia hankittiin (liikaakin!) kesken kauden. Tiedän, tiedän, rahat on kuulema finaalissa, mutta tuo joukkue HUUTAA niitä paria saatanan pakkia! Muut joukkueet ovat vahvistaneet rostereitaan kesken kauden, mutta meillä ei ole tapahtunut yhtään mitään! Tämän pistän vain ja ainoastaan Nybarin syyksi. Äijä leikkii näkymätöntä miestä, kun pitäisi tehdä duunua.

Paska äijä!!!
 

Johannes

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, jääkiekko.
Huomenta Tom Nybondas, uusi viikko uudet kujeet.

Toivoisin, että luopuisit Penan kivikautisesta tyylistä tiedottaa HIFK:n asioista. Jos HIFK on tehnyt nykyisten pelaajien kanssa jatkosopimuksia, voi niistä ihan hyvin tiedottaa jo nyt, eikä jollain ihmeellisellä kauden päätösristeilyllä, josta ne on totutusti valuneet pullopostin nopeudella rantaan kesken laivamatkan.

Jos taas joku kilpailevan joukkueen pelaaja tai valmentaja on palkattu ensi kaudeksi HIFK:hon, niin sellaista et tietenkään voi tiedottaa kesken kauden, elleivät kaikki osapuolet, joihin kuuluu siirtyjän nykyinen seura, suostu tiedottamiseen jo nyt.

Siirrä Tom Nybondas HIFK:n tiedottaminen vuoden 2008 vaatimusten tasolle, kiitos.

Kirjoitin muuten näin 11.2.2008 tähän ketjuun, kun Nybondas oli ollut Utj n. viikon.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Tilanne on pitkälti sama kuin silloin kun Keklu tuli utj:ksi. Eikä siitä nyt ihan 50 vuotta ole.

Ei se ole juurikaan sama. Keklu hankki jo ensimmäisellä kaudella tukun huippupelaajia joukkueeseen. OJ, Rudy, Linna yms. Nybari ei ole hankkinut yhtään huippupelaajaa tällä kaudella. Mitään löytöjä ei ole tullut. Nybari ja Keklu ovat kuin eri planeetalta.
 
Suosikkijoukkue
Chelsea FC
Ja tähän voidaan vielä lisätä Kekäläisen loistavat suhteet rapakon taakse ja muualle Eurooppaan. Nybarilla ei ole todistettavasti suhteita mihinkään muualle kiekkopiireissä kuin junnupelaajien vanhempiin, yritäppä siinä sitten rakentaa joukkuetta. :)
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ja tähän voidaan vielä lisätä Kekäläisen loistavat suhteet rapakon taakse ja muualle Eurooppaan. Nybarilla ei ole todistettavasti suhteita mihinkään muualle kiekkopiireissä kuin junnupelaajien vanhempiin, yritäppä siinä sitten rakentaa joukkuetta. :)

Tietääkseni Nybondaksen poikkeuksellisten suhteiden takia Jani Honkanen pelaa tällä kaudella HIFK:ssa, eikä esim. sarjakärki JYPin riveissä. Ei pidä aliarvioida noviisi-Nyyperin kykyjä.

P.S. Minkälainen suhde Kekäläisellä on IFK-organisaatioon ja onko hänen asemaansa kiekkopiireissä ja IFK-taustaa hyödynnetty millään tavalla pelaajia/hankintoja kartoitettaessa?
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei se ole juurikaan sama. Keklu hankki jo ensimmäisellä kaudella tukun huippupelaajia joukkueeseen. OJ, Rudy, Linna yms. Nybari ei ole hankkinut yhtään huippupelaajaa tällä kaudella. Mitään löytöjä ei ole tullut. Nybari ja Keklu ovat kuin eri planeetalta.
Noo.. onhan tuonne kuitenkin tullut esim. Liivik ja Kankaanperä, jotka liigan tasoon suhteutettuna menee aika yksi yhteen Rudyn ja Linnan kanssa. Ketä nuo "yms." sitten noissa Keklun huippuhankinnoissa on?

Virheitä on tehty, mutta niin niitä tehtiin myös Keklun ensimmäisellä kaudella. Ensi kausi on se, milloin tosissaan mitataan uuden organisaation iskukyky ja ei pelkästään Nybondaksen osalta.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Virheitä on tehty, mutta niin niitä tehtiin myös Keklun ensimmäisellä kaudella. Ensi kausi on se, milloin tosissaan mitataan uuden organisaation iskukyky ja ei pelkästään Nybondaksen osalta.

Kyllä niitä ongelmia pitää jo nyt ratkoa, sillä Nybondas/IFK on sitonut itsensä myös ensi kaudeksi katastrofiin nimeltä Juha Pitkämäki. Täysin valmennusjohdon ja skouttaustiimin itse aiheuttama ongelma ja sen vuoksi ykkösmaalivahdin palkkaa maksetaan 3.maalivahdille.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Noo.. onhan tuonne kuitenkin tullut esim. Liivik ja Kankaanperä, jotka liigan tasoon suhteutettuna menee aika yksi yhteen Rudyn ja Linnan kanssa. Ketä nuo "yms." sitten noissa Keklun huippuhankinnoissa on?


Vertaatko Liivikiä Rudyyn?
996-97 HIFK Helsinki FNL 48 11 10 21 155

Ja yms on yms.
 

Dennis

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Vertaatko Liivikiä Rudyyn?
996-97 HIFK Helsinki FNL 48 11 10 21 155
Vertaan. Heinoa, että osasit käyttää eurohockey.net :tiä! Kyllä Liivikissä on hyvää potentiaalia nousta uudeksi "jakkeruutu" -tyyppiseksi pelaajaksi, eikä se ole edes mikään Jatkoajassa keksitty väite, vaan Siimin otteisiin on kyllä kiinnitetty huomiota myös HIFKn ulkopuolella. Parin kauden sisään sitten nähdään, nouseeko Siim tuollaiseksi "10+10" pistemieheksi SM -liigassa vai ei. Oli itse asiassa hyvässä vauhdissa siihen jo tällä kaudella, mutta on nyt käsittämättömästi pudonnut mm. Hackerin taakse pelaavassa kokoonpanossa, eikä se nyt pelkästään Hackerin hyvyyttä / Siimin huonoutta ole.

Ja yms on yms.
No sitähän minäkin. :D Hyvin mixumainen tapa perustella omia mielipiteitään.
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Ulkomaalaiset eivät hyvin onnistuneet 96-97 mutta olivat kuitenkin täysin eri tasoa kuin Hacker ja Walsh. Älkää nyt hyvät ihmiset yrittäkö väkisin verrata Keklua ja Nybaria kun siitä ei mitään tule.
 

aquanqua

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ulkomaalaiset eivät hyvin onnistuneet 96-97 mutta olivat kuitenkin täysin eri tasoa kuin Hacker ja Walsh. Älkää nyt hyvät ihmiset yrittäkö väkisin verrata Keklua ja Nybaria kun siitä ei mitään tule.

Ei todellakaan kannata, sillä se on epäreilua Nybondasta kohtaan. Jos lähdetään vertaamaan Kekäläiseen, niin ensi kaudeksi Nybondaksen tulisi kasata yksi kaikkien aikojen kovimmista SM-liigajoukkueista. Mielestäni asetelma ja tuon vertauksen aiheuttamat odotukset eivät ole reiluja.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Ulkomaalaiset eivät hyvin onnistuneet 96-97 mutta olivat kuitenkin täysin eri tasoa kuin Hacker ja Walsh. Älkää nyt hyvät ihmiset yrittäkö väkisin verrata Keklua ja Nybaria kun siitä ei mitään tule.
Osaatko suhteuttaa SM-liigan yleisen tason kausilla 96-97 ja 08-09? Ovatko pelaajahankinnat täysin vertailukelpoisia nyt ja silloin, 12 vuotta sitten? Mielestäni on aivan perkeleen se ja sama, mikä on hankinnan oletusarvoinen taso, jos kyseinen pelaaja epäonnistuu IFK-paidassa. Hankitaan sitten paskaa tai kultaa, sen pitää hyödyttää joukkuetta ja tienata liksansa. Vielä yksi kysymys mixulle: osaatko kirjoittaa kahta riviä pidempiä viestejä?
 

ultrar

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal
Olen seurannut HIFKiä vuodesta 1969 ja tunnen kyllä seuran tavat tiedottaa. Tapa on kivikaudelta ja sitä pitäisi muuttaa. Miksi esim. JYP kykenee tiedottamaan omien pelaajien jatkosopimuksista tammikuun alussa, mutta HIFK:n pitää odotella laivaristeilyä huhtikuussa. Keskittyykö Nybondas neuvotteluihin firmojen kanssa....no se selittää paljon.

Tästä ei voisi olla enempää samaa mieltä. Seuraan suurella mielenkiinnolla Valioliigan pelejä ja luen muidenkin, kuin suosikkijoukkueeni tiedottamista ja me hävitään niille enemmän, kuin se kuuluisa 100-0, me otetaan turpaa 1 000 000-0 kaikkeen tiedottamiseen liittyvässä. Ymmärrän hyvin, etteivät edes resurssit riitä lähellekään samaan tiedottamiseen ja on onhan näiden Arsenalien ym. tiedottamisessa paljon pelkkää sanahelinää, mutta löytyy sieltä myös paljon asiaa.

Ei HIFK:ssa ole jämähdetty ainoina kivikaudelle, mutta ehkä me olemme se heikoista heikoin. Näin pelikaudella luulisi päivittäin löytyvän jotain HIFK:n nettisivuilla tiedottamisen arvoista, kuten arvioita seuraavasta pelistä, valmentajien kommentit edellisestä pelistä ( siis kunnon analyysit), loukkaantumistilanteesta tiedottaminen, yhteistyökuvioista tiedottamista, myös mahdollisesta pelaajaliikenteestä kertomista, seuraavan kauden sopimuksista informoimista jne., silti jokainen meistä ymmärtää, ettei voida kertoa, että olemme tehneet sopimustarjouksen Pelle Viltoselle ja nyt odotamme nostattaako Jokerit hintaa. Kyllä faneja kiinnostaa tietää asioista ja hyvä tiedottaminen lisää taas faneja pitkässä juoksussa. Tämä Pohjois-Korean malli on nyt nähty ja ainakaan tämän avulla emme ole saaneet niitä huippupelaajia tai lisättyä fanien kiinnostusta. Toisaalta Tomppa on omalla tahollaan jatkanut suuresti ihaillun Penan mallia, joten ehkä kansa on sittenkin väärässä?
 

mixu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hifk
Osaatko suhteuttaa SM-liigan yleisen tason kausilla 96-97 ja 08-09? Ovatko pelaajahankinnat täysin vertailukelpoisia nyt ja silloin, 12 vuotta sitten? Mielestäni on aivan perkeleen se ja sama, mikä on hankinnan oletusarvoinen taso, jos kyseinen pelaaja epäonnistuu IFK-paidassa. Hankitaan sitten paskaa tai kultaa, sen pitää hyödyttää joukkuetta ja tienata liksansa. Vielä yksi kysymys mixulle: osaatko kirjoittaa kahta riviä pidempiä viestejä?

Epäonnistumisia on niin monenlaisia. Esimerkiksi Erikson teki 9 maalia joka on 9 maalia enemmän kuin Hacker. Mutta jos Nybari on mielestäsi Keklun veroinen niin se on sitten sinun mielipiteesi. Ja huomasitko? Tuli yli kaksi riviä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Epäonnistumisia on niin monenlaisia. Esimerkiksi Erikson teki 9 maalia joka on 9 maalia enemmän kuin Hacker. Mutta jos Nybari on mielestäsi Keklun veroinen niin se on sitten sinun mielipiteesi. Ja huomasitko? Tuli yli kaksi riviä.
Nybari EI ole Keklun veroinen, siitä yksinkertaisesta syystä, ettei Nybarilla ole ollut aikaa yrittää todistaa olevansa jonkun veroinen. Siksi onkin sinänsä hölmöä verrata näitä kahta herraa toisiinsa, koska ensin pitäisi nähdä, mitä Nybondas saa aikaan ensi kaudella. Toistaiseksi Tompan näytöt ovat ohuenlaiset, tietenkin. Mitä noihin ulkomaalaishankintoihin tulee, ovat Hacker ja Walsh epäonnistuneet aivan selkeästi. Se ei kuitenkaan lämmitä mieltä yhtään, että Keklu on onnistunut hommaamaan 12 vuotta sitten oletusarvoisesti kovempia nimiä, koska tulos oli perseestä. Silloin kukaan ei varmaankaan osannut odottaa niin huonoa tulosta, mutta sama pätee kuluvaan kauteen. Edes äp-siipi ei yksinkertaisesti voinut tietää, millaisia paskakasoja IFK:lla on maalissa ja puolustuksessa.

Ja ei, en huomannut kahta riviä enempää, sorry vaan.
 

BOL

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Suurin yksittäinen virhe, minkä Nybondas on tehnyt, on Rem Murrayn päästäminen muualle. Pakkeja huutaa joo, mutta uskallan väittää, että Murrayn pitämisellä joukkue olisi välttänyt muutaman katastrofimatsin ja näin ollen säilyttänyt osan kadonneesta itseluottamuksesta. Lisäksi Remppu olisi omalla esimerkillään ja johtajuudellaan aivan 100% varmasti ratkaissut pelejä henkilökohtaisestikin meidän eduksemme.

Huhujen mukaan Jalonen ei nähnyt Murraylle käyttöä, joten siksipä herralle ei jatkoa tarjottu. Ihan sama mikä on oikea syy, UTJ saa käyttää myös omaa järkeään ja hänen tehtävänään on myös minimoida mahdollisten heikkouksien aiheuttamat uhat jo hankintavaiheessa. Vilkaisu pelaajaluetteloon olisi saattanut kertoa myös Nybondakselle, ettei joukkueessa ei ole yhtään johtajaa, suurta johtajaa. Lisäksi Murrayn ollessa kyseessä, olen aivan 100% varma myös siitä, että Jalonen ei olisi missään nimessä jättänyt Remin vahvuuksia hyödyntämättä. Ja hankittiinhan tänne Brennankin, vaikka suuri osa tietää, että se tuskin oli Jalosen hankintalistalla ihan ensimmäisenä.

Tästä kaikkein pisin miinus Nybondakselle mun mustaan kirjaani. Tulee oikein tippa linssiin, kun muistelenkin Remiä. Sniif.

Pentti "Pena" Matikainen muuten julkaisi Guollan ja Murrayn jatkosopparit kaksi vuotta sitten jo ennen risteilyä kauden ollessa käynnissä ja ennen pleijareita. Aluksihan kansa tykkäsi, mutta pelien edetessä ja tehojen kadotessa osa, muistaakseni aika suurikin, oli sitä mieltä, että jo tiedotettu jatkosoppari heikensi pelaajien motivaatiota.

Mulle on se ja sama, koska tiedotetaan, kunhan kassakaapissa on jotain, mistä sitten joskus voi tiedottaa. Muuten Nybarin toiminnasta sitä mieltä, että voisihan tuo jotain ääntä työstään ja itsestään pitää. Toisaalta, en nyt välttämättä halua kuulla mitään jargoniakaan, jos ei ole oikeaa asiaa. Se, miksi mitään tiedotettavaa ei ole, onkin toinen, joskin mielenkiintoinen juttu. Veikkaan, että kuka tahansa pakinpuolikas ei kelpaa ja muita ei juuri ole tarjolla. Näillä mennään, sanon mä.
 
Suosikkijoukkue
HIFK, Philadelphia Flyers
Pentti "Pena" Matikainen muuten julkaisi Guollan ja Murrayn jatkosopparit kaksi vuotta sitten jo ennen risteilyä kauden ollessa käynnissä ja ennen pleijareita. Aluksihan kansa tykkäsi, mutta pelien edetessä ja tehojen kadotessa osa, muistaakseni aika suurikin, oli sitä mieltä, että jo tiedotettu jatkosoppari heikensi pelaajien motivaatiota.

Muistan ehkä väärin, mutta eikös tässä ollut myös taustalle se, että alkuvuodesta levisi huhu Guollan ja/tai Murrayn siirtymisestä Jokereihin? Pena joutui muuttamaan perinteistä tiedotustapaa ja näin myös haluttiin taata työrauha joukkueelle.

Itse aiheeseen - on se kumma mikäli kukaan uusista henkilöistä (Valtanen, Everi, Lindholm) kokee, että IFK:n tiedottaminen tai ulosanti Penan muodossa on ollut millään tasolla sidosryhmiä palvelevaa. Näistä maksavat katsojat ovat merkittävin; otaksuisin Valtasen tämän ymmärtävän ja luonnollinen tulema tästä olisi, että hän myös "neuvoisi" Nybondasta asiallisen tiedottamisen tiimoilta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös