Osta piparitaikinaa. Levitä se muutaman millin paksuiseksi (3mm) ja laita muotteja. Kun taikinaa jää yli sekoita se yhteen. Sitten teet uuden levyn. Toista kunnes syöt loput.Mistä ruskeat piparit jouluksi? Itse tehdystä taikinasta? Kaupasta ostettavasta valmiista taikinasta? Vai ostaako ruskeat piparit kaupasta kokonaan valmiina?
Minä nyt pohdin näitä kysymyksiä sillä on se viikonloppu kun pitäisi ruskeat piparit leipoa. Mutta itse en niistä niin paljoa edes välitä etteikö niitä voisi jopa ostaa kaupasta kokonaan valmiina. Muut pikkuleivät leivon sitten jouluksi itse ja muut on kyllä ruskeita pipareita selkeästi parempiakin. Muita leipomiani pipareita on Hannatädit, Ässät ja Herrasväen leivät.
Jos ostat ruskeat piparit valmiina kaupasta, niin onko sinulla suosikkia pipareiden valmistajissa? Tai suosikki valmispiparitaikinaa?