Tässä kohti pitää tietenkin sanoa (kieli poskessa) että tekee itse. Pastataikina on helppo tehdä, munia, (durum)jauhoja ja öljyä. Täytteeksi voi sekoittaa vaikka mascarponea ja yrttejä tai ihan mikä itseä sattuu huvittamaan. Sitä en vaan tiedä että jos laskee aineet ja oman vaivan niin tuleeko siitä kovin halpaa hupia. Itse olen pari kertaa viitsinyt tehdä ravioleja. Ei se ihan helppoa ole että saa taikinasta sopivaa, täytteen koostumuksen oikeaksi ja täytteen pysymään sisällä keitettäessä.Mistä kaupasta löytyisi Ravioleja vähän isommissa määrin, kelpaa vaikka säilyketölkissä. Hiton hyviä mutta ärsyttää maksaa 3e muutamasta kappaleesta.
Jos nyt vakavissaan vastaan niin en tiedä. Lildlissä voisi olla jotain isoja säilyketölkkejä jotain ravioleja mutta en oikeasti tiedä.