Kun oikein mietin, niin tuon sirkulaattorin arvasin, mutta en kyllä vieläkään tiedä mikä se on ja google palauttaa tyhjää.
Lainataan suoraan Chef Mariuksen sivuilta:
Sirkulaattorin avulla teet b-luokan lihastakin mureaa herkkua!
Idea on hyvin yksinkertainen; vakumoit haluamasi tuotteen mausteineen tiukkaan vakuumipussiin ja asetat sen sen vesihauteeseen, jossa sirkulaattori kypsentää sen kauttaaltaan haluamassasi lämpötilassa.
Sen jälkeen voit vaikkapa paahtopaistin pintaan paistaa kauniin ruskean värin joko polttimella tai pikaisesti tulikuumalla paistinpannulla.
Tuloksena on täydellisen rose paahtopaisti kauttaaltaan joka ei ole ylikypsä eikä kuivunut ja tämän kaiken teet vaikkapa töissä ollessasi. Sirkulaattori kun pyörittää vettä ja pitää sen koko ajan tarkassa lämpötilassa, jolloin tuotteista tulee aina oikean kypsyisiä ja ei ole huolta että tuotteesi ei kypsy liikaa.