Jep kyllä se hiukan taitoa vaatii.Pete2004 kirjoitti:Kiitos kaikille jotka vastasivat tuohon mun lettukysymykseen. Sain paljon hyödyllisiä vinkkejä.
Itse kun olin jo monta vuotta miettinyt että joku päivä pitäisi tehdä lettuja. Niiden tekeminen kun on suht halpaa, ne maistuvat hyvältä, ja vaikkakaan niissä ei taida paljoa ravintoarvoa olla, on ne kuitenkin suht ruokaisia ja täyttäviä, ja niiden päälle voi laittaa mitä keksiikään. Kuvittelin että lettujen tekeminen olisi hieman helpompaa, mutta ehkä ensi kerralla onnistun paremmin kun nyt olen hyviä vinkkejä ja yhtä kokemusta rikkaampi.
Tuohon ravintoarvoon.. teen ensin tavallisia/tai siis syön ihan hillon/jäätelön ym kanssa ja paistan tosi ison pinon. Seuraavana päivänä niistä syömättömistä on hyvä tehdä krepsejä. Eli paistaa vaikka jauhelihaa, mausteita sekaan, herne maissi paprikaa ym käärii rullalle ja mozzarella raastetta päälle ja lyhyt käyttö kuumassa uunissa. On muuten hyvää.