Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 10.11.2011 klo 09.56.

 1. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Puhe oli Liiga-paikasta.
   
 2. Peluuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat-
  Lainaus:
  No nuo ovat kieltämättä isoja maaleja. Vielä sen verran "voittomaaleista", että usein ns. voittomaalia ennen tehdyt maalit ovat voiton kannalta tärkeämpiä kuin tämä perusteetta ylistetty voittomaali. Se on esim. reilummissa voitoissa usein jo pelin ratkettua syntynyt maali, joka jää lopulta voittomaaliksi hävinneen joukkueen tehdessä matsin loppupuolella kavennusosumia.
   
 3. Emryt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lieksan Hurtat
  Lainaus:
  Onhan tämä teorian tasolla mahdollinen skenaario siinä vaiheessa, jos Liiga laajennetaan 12+12 joukkueen "A- ja B-sarjaksi" joita molempia kutsutaan Liiga-nimellä, ja Keuruulle on noussut tämän vuosituhannen standardit täyttävä jäähalli nykyisen teurastamon pakastinhuoneen tilalle.
   
 4. Sergei Fedorov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  James Harden, Tyson Fury
  Maajoukkuetauon aikana useampi Mestis-pelaaja pääsee viikon ajaksi Liigaympyröihin. Jatkoajan uutisen mukaan Samuel Jukuri sekä Jesse Koskenkorva Hermes -> Kärpät paikkaamaan mj-komennuksella/loukkaantuneena olevia. RoKista Kärpät nostaa Liigaan (heidän omat sopimuspelaajat) Joona Huttulan sekä Julius Hermosen.

  TPS:n molemmat maalivahdit puolestaan lähti mj-komennukselle, joten TPS nappasi TUTOsta Julius Pohjanoksan lainalle, jota huhut ovat muutenkin vieneet ensi kaudeksi TPS:n paitaan.

  Näistähän ei Mestis-joukkueille haittaa ole, kun tauko on tosissaan päällä. Tiedä sitten kuinka väsyneitä pelaajat ovat, mutta eiköhän tuosta vaan saa lisäbuustia kun pääsevät Liigaympyröissä piipahtamaan. Toivottavasti kaikille siunaantuu myös peliaikaa Liigassa.
   
 5. ktmike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Koovee
  Erik Ahopelto kooveesta paikkaa Ilveksen keskushyökkääjä vajetta tällä viikolla
   
 6. Emryt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lieksan Hurtat
  Lainaus:
  Mukavaa, että Ahopelto saa näytön paikan. Esiintynyt mielestäni mukavan pirteästi mestistasolla, joten ehkä liigaympyröissäkin alkutuntuman jälkeen saa hyviä asioita aikaiseksi.
   
 7. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Lisäksi Atte Mäkinen TuTo -> TPS

  Ville Järvinen siirtyy puolestaan KooKoosta loppukaudeksi KooVeeseen.
   
 8. Dynamo_FIN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ketterä
  Lainaus:
  No se oli nopea visiitti "kotiseurassa" Imatran komennuksen jälkeen.
  KooVee:n pakistoon saattaa olla ihan ok apukin, aika näyttää. (liekkö veri veti hämeeseen)
   
 9. Lieminen Jäsen

  Lainaus:
  Ahopeltohan poikkesi jo aiemmin Ilveksessä ja Karri Kivi kehui vuolaasti esityksiä revanssissa Jypiä vastaan.

  Jaaha ja heti iski maalinkin toiseen peliinsä.
   
 10. Punamusta_peto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Asiasta on varmaan ollut puhetta, mutta mikähän järki Mestiksen on pitää maaottelutaukoa, kun ei muutkaan sarjat pidä?
   
 11. Musta Nuoli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
  Lainaus:
  Jotta Mestis-joukkueista voidaan kupata avainpelaajia SM-liigajoukkueiden käyttöön pelaamaan rutiininomaisia runkosarjaotteluita silläkin uhalla, että nämä avainpelaajat saattaisivat loukkaantua merkitykseltään vähäarvoisissa matseissa jolloin Mestis-joukkueiden loppukauden sijoitukset vaarantuisivat.

  Pelkkä lihareservihän ja farmihan Mestis pääosin on. Farmipelaajat voidaan kutsua täydentämään maajoukkuepelaajien jättämiä aukkoja liigaan ja rengit tottelevat kun vain isännän käsky käy.

  TuTonkin tärkein yksittäinen sopimuspelaaja, ykkösmaalivahti Julius Pohjanoksa päätyi täksi viikoksi SM-liigaan Tepsin paitaan pelaamaan jonkun random-matsin HPK:ta vastaan, vaikka hänen olisi ollut edustusseuransa ja itsensä kannalta järkevintä levätä ja harjoitella tämä viikko hyvin. Hyvällä tuurilla Pohjanoksa ei loukkaantunut, mutta jos olisi sattunut loukkaantumaan turhassa tusinamatsissa niin se olisi tarkoittanut käytännössä TuTon kauden hyvin varhaista loppua.

  Mitään järkeä tilapäissiirrossa ei ollut, mutta eipä ole koko nyky-Mestiksessäkään jossa ei ole juuri millään seuralla aidosti omia tavoitteita eikä sen vertaa itsenäisyyttä tai seuraylpeyttä, ettei tanssisi täysin liigaseurojen pillin mukaan.

  Mutta tämä siis on todellinen syy Mestiksen maaottelutaukoon - virallinen selitys voi tietysti olla jokin muu, mutta sellaiset selitykset ovat hevonpaskaa, koska Mestiksestä ei A-maajoukkueisiin enää ponnisteta toisin kuin aikoinaan ykkösdivarista silloin kun liiga oli vielä auki, joten Mestis-pelejä voisi ihan hyvin pelata maaottelutauolla jotta kauden aikainen ottelutahti olisi vähemmän rasittava.
   
 12. Pecinjsh Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat, Latvia
  Onko Mestis-paikkakunnilla mediakuutioita? Rovaniemellä taitaa olla?
   
 13. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  On joo, ja minusta yllättävän hyvin se on saatu hyötykäyttöön. Luo se vain viihdearvoa peleihin, joka paikastahan sitä ei tarkkaan näe mutta ei sitä näe NHL:ssäkään joten siitä on turha vinkua, myös taustavalo sais kuvassa olla hieman kirkkaampi.