Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 10.11.2011 klo 09.56.

 1. Lieminen Jäsen

  Järki käteen. Itse asia on merkittävyydeltään sitä luokkaa, että sen takia ei kannata merkkejä tuhlata. Ei näinkään paljon, eikä ainakaan yhtään enempää.
   
 2. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  KeuPan Petri Pitkäselle ei ole kirjattu ainuttakaan torjuntaa Jukurit-KeuPa -pelin kolmannessa erässä. Mielenkiintoinen tilastopoiminta ja melko harvinainen. Tai ainakaan itse en muista milloin vastaavaan olisin törmännyt. Vai onko siellä Mikkelissä tilastomies ollut jo vapaalla kolmannessa erässä?
   
 3. Viheltämätön Paitsio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sarja-tulokas Etelä-Savosta
  Pisti tuossa miettimään eilisen Jukurit-Keupa -pelin jälkeen mestiksen pelillistä tasoa kuluvalla kaudella. Pitkässä sarjassa tulee toki keinahtelua kauden aikana, MUTTA :
  Jukureiden otteet viime peleissä on olleet melkoisen sekavat ja siitä huolimatta joukkue napsii kolmen pisteen voittoja lähes illasta toiseen.
  Vaikka joukkueen rosteri on aavistuksen muita kovempi, ei eron pitäisi olla noin kova, että toiselle riittää voittoon vajaan ketjun hyvä suoritus!
   
 4. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Kyllä näitä "höntsäpelejä" seuratessa Kalevankankaalla on aika ikävä niitä aikoja kun pelissä oli tunnetta niin kentällä kuin katsomossakin. Muistelee esim. kohtaamisia vaikka Sportin kanssa kun vielä Jämsä ja kumppanit pelasi. Kauaksi on niistä ajoista tultu.
  Monen asian summana ei kyllä Mestispeleistä juurikaan kiksejä saa.
   
 5. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Lainaus:
  Itsellä parhaiten muistissa runkosarjakohtaamisista tämä peli. Muistan hallilta lähtiessä miten katsojat hymy korvissa keskenään puhuivat että täytyy tulla uudestaan ja hehkuttivat muutenkin peliä.
   
 6. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Oli kyllä huikea matsi! Tuli katseltua paikan päältä tuokin. Ei puuttunut tunnelmaa hallista silloin. Hienoja kiekkomiehien nimiä vilahteli paidoissa tuossa koosteessa.
   
 7. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Osuipas tuossa silmiini äsken, että kolmen Mestis-joukkueen omaan osioon täällä Jatkoajassa ei ole ihan äskettäin kirjoiteltu. Yhdeksän muun joukkueen osioon on kirjoitettu edellisen kerran eilen tai tänään, mutta nämä kolme muuta ovat olleet varsin hiljaisia.

  LeKin puolelle edellinen kirjoitus reilu viikko sitten, 22.1.2016.

  Kiekko-Vantaan osio on ollut yllättävänkin hiljainen, koska peli on kuitenkin aika monen vaisun kauden jälkeen kulkenut taas mallikkaasti. Ei edes vakiokirjoittaja TKR-69 ole tuonut ajatuksiaan ilmi pitkään aikaan. Edellinen kirjoitus lohi cornerissa joulukuun alussa, 5.12.2015.

  Ja se kolmas. JYP-Akatemia. Kyllä, edellinen kirjoitus 11.5.2015. Neljä kuukautta ennen kauden alkua. Sen jälkeen, nothing.

  Kuha. Kuhan kirjoitin.
   
 8. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  K-Vantaan foorumiin ei ole kirjoittajia tarpeeksi koska kirjoitusoikeudet evätään jatkuvasti ja niitä ei jakseta edes enään hakea! Syytä tähän ei tiedetä joten olkoon hiljaisena!
   
 9. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Eikös Jypin liigapuolen ketjussa enemmän akatemiaakin käydä läpi? Sinällään Mestispuolella tuo koko ketju on aika turha sen takia.
   
 10. Lieminen Jäsen

  Lainaus:
  Jos ei siitä eväämisilmoituksesta osaa lukea niitä syitä, voivat ne bännit perustua ihan tosiseikkoihinkin :)
   
 11. juurihoito Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Piippuhyllyllä jatkaa valitsemallaan tiellä. Vakiokirjoittaja Seppä : "Topiksi nimeän LeKin piskuisen kannattajaryhmän". Ei hemmetti, kyllä tää on jäätävä kaveri :) Jukurit sen sijaan sai tyytyä floppi osastolle, koska dominoi pelejä.
   
 12. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Lainaus:
  Aikuisten oikeasti ja käsi sydämellä. En edes tiennyt, että LeKillä on kannattajaryhmä : )
   
 13. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  No nyt naurahdin jo ääneen! :D En tiennyt mitä odottaa, kun avasin tämän viikon Piippuhyllyn, mutta eihän Seppä pettänyt taaskaan vaan onnistui jopa ylittämään odotukseni. Vai, että ihan LeKin kannattajaryhmä viikon toppina. Joku olisi voinut laittaa vaikka topiksi Jukurien ylivoimaisuuden ja flopiksi LeKin vähäiset kannattajajoukot, mutta tällä kertaa näin päin. Ihan oikeasti: Tietääköhän Seppä, että LeKi ei ole Mestiksen ainoa joukkue? Nyt kun sarjasijoituskin on valahtanut jumboksi niin pitää jostain muutaman ihmisen kannattajajoukosta kaivaa viikon PARAS Mestis-suorittaja.

  Muutama viikko sitten Seppä satuili näin: "Viikon onnistujaksi nimeän LeKi-puolustaja Mitterdorferin. Kolmeen ensimmäiseen Mestis-otteluunsa tehot 1+1 merkkauttanut itävaltalainen on ollut herra ja hidalgo omassa kenttäpäädyssä ja pystyy sulavalla luistelullaan auttamaan joukkuetta nopeissa hyökkäyksiinlähdöissä. Mitterdorfer tulee olemaan Lempäälään iso apu, mikäli pysyy kanaalin rannalla koko kauden."

  Noh, tuon jälkeen Mitterdorfer ei ole onnistunut saamaa yhtään ainutta tehopistettä, tehotilasto on valahtanut viisi maalia pakkaselle ja LeKi tippunut sarjassa viimeiseksi. Kukaan ei ole seppä syntyessään, mutta tämä Seppä painii kyllä jo aivan omassa kastissaan. Saapahan ainakin viikottaisen huumoripläjäyksen Piippuhyllystä joka sunnuntai, kun Kummeliakaan ei enää TV:stä tule.
   
 14. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Kerenny jo tottua tuohon viikon toppiin ni ei ees häiritse enää...:)

  Samaa mieltä Sepän kanssa tuosta viikon flopista. On se vähä häirihtevää että on yks tuollanen joukkue joka voittaa puolivaloillaki muut joukkueet. Ja en meinaa että Jukurit on floppi, vaan tämä tilanne että muut ehkä haastaa muttei siltikään voita.
   
 15. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Voisiko joku kajaanilainen vielä kertoa, että mitenkähän isosta kannattajaryhmästä oli oikeasti kyse ja oliko itse toimittajakin mahdollisesti yksi heistä? Tämä Seppä on nyt ottanut asiakseen tehdä lekistä jonkun legendaarisen mestisjoukkueen hehkuttamalla piippuhyllyllä jokaista pikkujuttua seuraan liittyen. Ensi viikon toppina varmaan Lempäälän jäähallissa myytävä aivan huikea kahvi ja kärkkäri.
   
 16. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Lainaus:
  Ei jumaleissön, nyt tuli kuukauden floppi. Olihan se ihan topin arvoista nähdä lappi areenalla neljä siis kyllä (4) Lekin paitaan pukeutunutta keski-ikäistä ihmistä ja olivat ottaneet "läpyttimet" mukaan. Ei siinä mitään, mukava nähdä muidenkin joukkojen kannattajia mutta on niitä näkynyt kyllä pitkin kautta samanlaisina ryppäinä ja ymmärtäisin tämä topin jos vaikka Kokkolalaiset tulisivat muutamalla bussilla tänne mekastamaan mutta että tälläinen toiminta topiksi. On tuo kyllä jäätävä artisti tämä Seppä, nimensä veroinen.
   
 17. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Ne alkaa ne LeKin ilonaiheet olla aika vähissä tällä kaudella, niin ilo löytyy pienistä asioista... Toivottavasti tuolta Suomi-sarjasta saataisiin jotain uutta verta tilalle. Vaikka ei kai se siitä paljon muutu jos joku Pyry tulisi tilalle. Toivottavasti nuo Jukurit lopettaisi tuo floppaamisen pian niin olisi muillakin mahiksia taas flopata.
   
 18. Linnankundi Jäsen

  Alan kallistua sille kannalle, että tää Seppä on humoristinen vedättäjä, joka katsoo miten kansa reagoi mitä ihmeellisimpiin vedätyksiin. Eihän kukaan tuollaisia kirjoittele vakavissaan. Kummelikin on Tampereen seudulta ja heidän huumori liippaa aika läheltä Sepän tarinoita. (vrt Ladojen kokoontumisajo).
   
  Viimeksi muokattu: 08.02.2016 klo 10.51
 19. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Ei kukaan ole seppä syntyessään paitsi Lassi Seppä oli mutta sitten kirjoitusten tultua ei enää ollutkaan.
   
 20. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Nyt varmaan tuli Sepälle säkin pohja vastaan kun piippuhyllyä ei ole ilmestynyt :)
   
 21. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Jos olisi ilmestynyt, niin viikon seppätoppi olisi LeKi. Se ei hävinnyt yhtään peliä viime viikolla.
   
 22. dexter__35 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Anaheim Ducks, sekä paikalliset.
  Lainaus:
  Jep! Nojoo aika turha tuo omakin viesti. Odotin kyllä että vaikkei pelejä ollutkaan niin jotain olisi ilmestynyt. Ainakin Lekistä
   
 23. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
 24. paraspelaaja Jäsen

  Hyvä että piippuhylly kirjaimellisesti hyllytettiin, kun kerran ei tekijätkään ottaneet hommaa vakavasti. Olihan nuo tekstit aivan järkyttävää kuraa, mitä niitä välillä selasin.
   
 25. Mazaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Karsinnat
  Lainaus:
  Hyllytettiin?

  Joko et ole Mestistä seurannut hetkeen tai sitten et vain huomannut, että viime viikolla ei ollut ollenkaan Mestis-pelejä.

  En ole huomannut missään tietoa Pippuhyllyn hyllytyksestä, mutta jos näin tosiaan on, niin laitas tänne jotain linkkiä aiheeseen liittyen. Eli eiköhän se Seppä sieltä vielä tule. Arvaan näin lonkalta, että LeKin tämänpäiväinen veskari Rakoviina on tämän viikon ykköstähti.