Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Sekalaisia kommentteja Mestiksestä

Viestiketju osiossa 'Mestis' , aloittajana Lätkä-Bongari Iso-E, 10.11.2011 klo 09.56.

 1. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Eikö sen piippuhyllyn lekimiehen voisi jo päästää lepäämään? Jos toimitus on kerran käynyt lukemassa piippuhyllyt ja nämä kommentit, niin jotain kai tarttis teherä? Noin yksisilmäistä analysointia mestisviikoista ei vaan voi tehdä.
   
 2. Toimitus Jäsen

  Lainaus:
  Minne lähetit sen? Kyllä asialliseen palautteeseen yleensä saa vastauksen.

  Viimeisin toimituksen sähköpostista löytyvät palaute piippuhyllystä on viime vuoden maaliskuulta.

  Antti Wennström
  Päätoimittaja
  antti.wennstrom@jatkoaika.com
   
 3. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Täytyy sen verran antaa kiitosta Lempäälän suuntaan, että en ihan heti muista milloin joku Mestikseen liittyvä juttu olisi kerännyt näin paljon kiinnostusta ja kommentteja. Sarjan tila vaan on niin heikko, että pari tarkoituksella provosoivaa kirjoitusta herättää tunteet ja ruokkii turhautumista sarjaan niin pitkälle, että ne purkautuvat.
   
 4. paraspelaaja Jäsen

  Joku heitti Mestis Weekly-ketjussa, että heti kun Mestiksen pitkäaikainen puheenjohtaja väistyi, niin alkoi tapahtua positiivisia. Mutta kyllä myös aivopierut näyttävät jatkuvan pj:n lähdön jälkeen. Nyt on kaikessa viisaudessa päätetty, että kotijoukkue tulee jäälle ensin, vierasjoukkue sitten ja tuomarit viimeiseksi. Järjestelyn (jota en sinälläänkään käsitä) vuoksi jokaisen ottelun alku viivästyy 5 minuuttia. Eli jos pelin alkamisajaksi on merkitty 18.30, peli alkaa 18.35. Viikonloppupelit alkaa 17.05.
   
 5. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Onko kenelläkään mitään hajua mikä tässä on ideana? Eikö kutakuinkin aina ole kotijoukkue tullut viimeisenä kentälle, kun tuomarit ja vierasjoukkue luistelevat ensin pimeässä hallissa? Ja jos jonkun mielestä on pakko näin toimia, niin miksi sen pitää vaikuttaa pelin alkamisaikaan? Eikö tätä sisääntuloa voisi aloittaa vaikka 5 minuuttia aikaisemmin jolloin peli taas voisi alkaa ajallaan?

  Ja kaiken tämän hässäkän keskellä siellä on viime viikon TOP-pelaaja Super-Laakso lyönyt LeKin johtoon Jukureita vastaan kauden avausmaalillaan! Hyvin osasi Seppä tämän jinxata :D
   
 6. Harppa-setä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Näinköhän tässä viiden minuutin venytyksessä on taustalla se, että viimeisetkin mattimyöhäiset ehtisivät ennen aloituskiekkoa peliin.
  Tässä meidän liigassa kun ollaan totuttu siihen, että "eihän sinne hallille tarvitse mennä kuin vasta viittä vaille"-asenteeseen.
   
 7. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  En tiedä kuka tämän Lempäälän matsin selostaja oli, mutta kyllä siihen malliin Super-Laaksoa hehkutti koko pelin, että pienet epäilykset herää....

  Tuota uutta sisääntulon marssijärjestystä en kyllä ymmärrä yhtään. Varmaan siihen joku todella hyvä syy ja peruste on, jota tälläinen tavallinen fanipoika ei osaa hahmottaa. Onko tuota missään muualla kuin Mestiksessä?
   
 8. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Tämäkin järjestely kuullostaisi melko höpsöltä, ajan mittaan tässä käy niin, että ihmiset alkavat tulla pelhin 18.40 ja niin edelleen..
   
 9. Vasen pakki #4 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Päätykatsomoiden kiekko-oraakkelit
  Lainaus:
  Syy, idea tai perimmäinen tarkoitus -kaksi sanaa: Pirkka Antila.
   
 10. kahvakiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hokki
  Kajaanissa näkyi, että katsojat tulevat katsomoon sen muutaman minuutin myöhemmin. Eli ihan yhtä tyhjän kanssa tuo ottelun viivästyttäminen. Kaikkeenhan tottuu, mutta miten tuo jäälle tulo järjestyksen muuttaminen tuo mestikseen näkyvyyttä ja kiinnostusta katsomoon?
   
 11. sorza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo,Jokerit,Tamminen,Harri Aholan lounaskaverit
  Lainaus:
  Ei pidä unohtaa, että hankki joukkueelleen AV:n ryntäyksestä, ja tämän AV:n aikana LeKi siirtyi 1-0 johtoon. Eli loistavasti raastettu, taklattu ja taisteltu.
   
 12. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Kupittaalla viime viikonloppuna ihmeteltiin, onko vierasjoukkue tullut myöhässä tai ovatko tuomarit kadoksissa, kun pelin alkamista viivytettiin.Ei tuo "uudistus" mitenkään ottelutapahtumaa paranna.
   
 13. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  En tiedä miten muualla, mutta nyt parissa pelissä pistänyt silmään tilastointi. SaPKo - Hokki pelissä Julius Valtonen sai jäähyn, jonka aikana Hokki teki maalin. Seurantaan ja tilastoihin jäi näkymään, että maalin tullessa Valtonen oli myös jäällä. Oli siis jäähyllä ja jäällä yhtä aikaa.
  Eilen sitten tilastojen mukaan Juuso Forströmmille 2min ja lyön pääni pantiksi, että jäähyn sai ja istui Kai Lehtinen. Kun jäähy jatkui seuraavassa erässä niin Forström oli keskipisteessä aloittajana. Sama tilasto tuolla näkyy edelleen.

  Eilen muuten hassu kohta joka periaatteessa meni ihan tyydyttävästi. Jyp-Akatemian jätkä veti sammakkohypyn josta keskialueen tuomari vihelsi SaPKolle jäähyn ja lähempi näytti että nouseppa ylös. Kun sitä jäähyä ei voinut toinen tuomari ilmeisesti kumota niin kävi Akatemian aitiosta hakemassa pelaajan ja antoi sille sukeltamisesta 2min. Eli ts. ei ollut rikettä, eikä ensin sukeltamistakaan, mutta sitten kun toinen näki rikkeen niin toinenkin näki sukeltamisen.
  Onko niin, että toisen jäähyä ei voi muka kumota, joka olisi mielestäni ollut kuitenkin loogisempi ratkaisu?
  Heti kun keskialueen tuomari vihelsi pilliin niin toinen luisteli sen luo ja kävi sanomassa, että vituiks män ja haki sen toisen kaverin toiseen boxiin.
   
  Viimeksi muokattu: 21.01.2016 klo 12.30
 14. Al Dente Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, Jokipojat, HIFK
  Nyt on tainnut Seppä saada palautetta, kun LeKi-hehkutus väheni. Paikkasi sitten tilannetta valkkaamalla viikon topiksi 0+0 tehot keränneen Teemu Suhosen Jukureista. Kaikki kunnia Suhille toki tähän asti kerätyistä pisteistä, mutta pitäisiköhän jonkun vielä opettaa Sepälle mitä eroa on viikolla ja alkukaudella? SaPKon 9/9p viikko maalierolla 14-1 ja Georgievin kaksi nollapeliä jäi piippuhyllyltä lähes huomaamatta.

  Vantaan kirjoittaja pitää K-Vantaan kotietua todennäköisenä, kun joukkue majailee tällä hetkellä viidentenä 7p perässä kotiedusta. Mahdollistahan se toki on, mutta todennäköisyydestä en uskaltaisi sanoa kun taitaa siellä muutkin noista paikoista vielä kisata.
   
 15. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tähän sama. Olisi sieltä Jukureista löytynyt sellainenkin kuin Oula Palve, joka teki kahteen peliin lilla tehot 4+3. Itse olisin puntaroinut viikon toppia juuri Palveen ja SaPKon välillä. Ehkä olisin jopa kallistunut Savonlinnan suuntaan, vaikka hurjat lukemat Oula pistikin. Komea viikko SaPKolta.
   
 16. Tuusa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Eniten pelaajia tähän mennessä on tällä kaudella käyttänyt.. yllätys yllätys se ei olekaan Tampere United, vaan Peliitat.

  Mestiksen tilastoista poimittuna pelaajamäärät:

  Peliitat 53
  LeKi 51
  KeuPa 49
  JYP-Akat. 45
  Hermes 42
  K-Vantaa 41
  Jokipojat 39
  TUTO 38
  RoKi 36
  Hokki 31
  SaPKo 30
  Jukurit 29

  Hokille on ilmeisesti huomenna tuohon tulossa lisäystä Kärppä-junnujen invaasion ansiosta. Vantaalla ei taida moniin vuosiin olla ollut noin pientä lukemaa, vai onko? Siinä lienee osasyy ainakin omasta mielestä ennakoitua paremmin sujuneeseen kauteen. Tampere Unitedilta odotan loppukiriä. Eihän ne tuota tilastoa voi hävitä, eihän?
   
 17. Makkeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Colorado Avalanche
  Ylempänä oli puhetta tuosta sisääntulemisjärjestyksen muutoksesta. Idean takanahan on siis idea, että mikäli kotijoukkue haluaa järjestää jonkunlaista alkushowta/fiilistelyjä niin se olisi helpompi toteuttaa siten, että kotijoukkue tulee ekana jäälle. Kyseinen idea taitaa olla melkoisen suora kopio Ruotsin mallista, jossa näin toimitaan.

  Toki siihen en sen enempää osaa ottaa kantaa, että onko millään joukkueella sen kummemmin minkäänlaista alkufiilistelyä ja vaikuttaako sisääntulojärjestys tähän sitten millään tasolla.
   
 18. NatKingCole Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Avoin kilpailu
  Piippuhyllyn kannattaisi katsoa ensin Mestis Weekly ja sen jälkeen vetää yhteenveto menneestä viikosta.
  Lainaus:
  Siellä on nyt päässy jo kaksi "sapkofania" eli Roivas ja Seppä vauhtiin. Kummaltakaan farmifanaatikolta ei heru itäsavolaisille ikinä huomiota, aivan sama miten joukkue suorittaa. Kannattaskohan tämän porukan odottaa maanantaihin ja katsoa se Mestis Weekly ja vasta sen jälkeen raapustella ne juttunsa. Onneksi on tuo MW, on sentään tolkun raportti menneestä viikosta.
   
 19. Lieminen Jäsen

  Lainaus:
  Ei tästä asiasta kyllä takapakkia saada millään. Antaa kuitenkin enemmän mahdollisuuksia kuin vie niitä. Ihme asioista sitä mieltä pahoitetaan tälläkin palstalla.
   
 20. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, Regal FC Barcelona, FC Barcelona
  Lainaus:
  Olisiko ollut liikaa vaadittu, että "uudistuksesta" olisi jotenkin tiedotettu, ettei yleisön olisi tarvinnut ihmetellä, mitä helvettiä nyt tapahtuu?
   
 21. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Minulle uudistuksessa ei ole muuten mitään väliä, kuten ei varmaan muillakaan, mutta aikataulutus pitäisi saada niin, että ottelu alkaa ilmoitettuun aikaan. Toinen vaihtoehto on ilmoittaa ottelun alkuajaksi 18:38 ja 17:08.
  Minullakin menee joka ilta loppusummerin jälkeen noin tunti ennen kuin olen kotona, ja aamulla töihin heräävänä nukkuisin mieluusti jokaisen liikenevän minuutin kun on kyse arki-illasta. Saan tietysi nukkua mieleni hyväksi jos en lähde peliin, mutta silloin tuo ottelun alun viivästyttäminen ei varmaan vastaa tarkoitustaan.
  Eli, sain takapakkia. En pidä yhtään missään olosuhteissa elämääni liittyvissä asioissa, kuten vaikkapa tapaamisissa, minuutinkaan myöhästymistä. Siksipä tuo ottelun alun viivästyminen alkoi kyrsiä ensimmäisestä kerrasta lähtien.
  Kun ottelun aloittaminen saadaan aikatauluun niin ihan se ja sama vaikka tulisivat jäälle sekasikiössä.
   
 22. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Mitenhän tuo nyt on, onko tästä tulojärjestyksen vaikutuksesta ottelun alkamisaikaan infottu mitään? Talvisalossa ottelukello näytti aikaa pelin alkuun tasan 25min tasan 18:10 eli näin laskien osaisin itse laskea ottelun alkavaksi 18:35
   
 23. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  "Viikon topiksi haluan nimetä Lempäälän jääkiekkoilun poikkeuksellisen huikeat olosuhteet, jotka mahdollistivat ottelun siirtämisen areenan puolelta harjoitusjäähallin puolelle, kun areenan puolella putket menivät solmuun ja jää ei mahdollistanut Mestis-ottelun pelaamista. Siinä missä muilla paikkakunnilla olisi jouduttu turvautumaan noloon, jopa skandaalimaiseen ottelusiirtoon, harjoitushalleja kun ei muualta päähallin yhteydestä löydy, jääkiekkokaupunki Lempäälässä siirrettiin vain joukkueet väliseinän toiselle puolelle ja peli saatiin pelattua".

  LeKi-Kiekko-Vantaa kahden erän jälkeen tilanteessa 0-6.

  "En jaksa uskoa, että LeKi joutuu karsimaan".
   
 24. Lieminen Jäsen

  Onhan sitä Suomen maassa ihmisellä oikeus pahoittaa mielensä. :D
  Lainaus:
  Tarkkana miehenä lasket varmaan myös arvion aikalisistä, pitkistä ja muista torikokouksista rautaisella kokemuksella, niin että herkkä yöuni ei myöhästy minuuttiakaan suunnitellusta aikataulusta.

  Tietysti matkan liikennevalot, ruuhkat ja muut muuttujatkin pitää ottaa huomioon elämää suunnitellessa.

  Ehkä Mestis reagoi tähän ja muuttaa alkamisaikaa protokollan mukaiseksi, niin saadaan taas järjestys ja aikataulu asioihin. Nykyinen hullunmylly on kyllä sietämätön tilanne kaikille.

  Niin joo ja se piti vielä lisätä, että kyllä ennen vanhaan, vanhoina hyvinä aikoina oli kaikki paremmin.
   
 25. Murkula Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jääkiekko!
  Lainaus:
  Lieminenhän hauska mies on, uskomaton humoristisen ironian kylväjä. No ei vaan, hauskuuskin on taitolaji. Eikä tuo sinun tekstisi ollut ihan alusta aamenen aika selkeä provokaatio? Vai oliko siinä jotain asiaakin?

  Mutta, jos tuo ottelun alkamisaika on muutettu niin eikö sitä voi ilmoittaa?
  Esimerkiksi MM-junnupelit alkoivat kaikki 8min yli. Tosin NHL-pelit alkavat samalla tapaa tuon jonkun minuuttimäärän yli vaikka ilmoitettu aika on aina tasan tai puoli.