Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Sebastian Aho – professori

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana adolf, 23.10.2016 klo 11.02.

 1. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Mahtaako olla typonaattori käynyt näppäimistölläsi? Omalla äärimmäisen lyhyellä matematiikalla tuo ero on kuitenkin 26 %.
   
 2. Sixbladeknife Jäsen

  Lainaus:
  Olet aivan oikeassa. Carolinan osuus hyökkäyspään aloituksista on varmaankin siellä 55 % tienoilla, joten jos Ahon hyökkäyspään vaihtojen osuus olisi tasan 50 %, se tarkoittaisi tuossa joukkueessa puolustavamman roolin peluutusta. Tarkoitukseni ei ollut antaa kuvaa, että Ahoa erityisesti suojeltaisiin puolustusvastuulta, mutta joka tapauksessa suuremmasta hyökkäyspään vaihtojen osuudesta on hyötyä laukaisumäärien ja maalipaikkojen keruussa.


  Lainaus:
  Tiedotteen kommentti oli huonosti muotoiltu, mutta hän luultavasti tarkoitti, että Carolinan osuus vedoista on 56 prosenttia.

  2122 / (2122+1680) = 0,558 = 56 %

  Yleensä näistä tilastoista puhuttaessa käytetään juuri noita osuuksia kokonaisuudesta.
   
  Viimeksi muokattu: 21.02.2019 klo 11.07
  Ishmael tykkää tästä.
 3. sampio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Menestyvin, sympatiat muille hyville.
  Lainaus:
  En enää muista ensimmäisiä kausia, mutta vertasin lähinnä parin vuoden takaiseen. Meni niin rasittavaksi kikkailuksi, että alkoi olla vaikea jo seurata sitä.
   
 4. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Lainaus:
  Aho (ja Teräväinen) on Carolainan alivoimapelaamisen kulmakiviä. Musta sille laitetaan liikaa puolustusvastuuta...toki niiden alivoimapelaamisen lukemat parani huomattavasti tuon kaksikon myötä!
   
  Sixbladeknife tykkää tästä.
 5. Sixbladeknife Jäsen

  Lainaus:
  Jep, nämä tilastot koskivatkin pelkästään 5vs5-peliä. Voisihan sitä tehdä vaikka ylivoima- ja alivoimapelistä samanlaiset analyysit, jos jaksaa!
   
 6. Frostbite Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, АЦ Оулу
  Pitää nostaa Ahon ketjua ihan vaan periaatteen vuoksi, kun tuolla Laineen ketjussa itketään kaverin tehottomuutta
  ja siinä sivussa Ahon poika iskee pisteitä illasta toiseen. Viime yönäkin 1+1.
   
 7. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  @Frostbite
  Vertaile Laineen ja Ahon +- saraketta, Aho vie sen aika selkeästi. Ei ole Lainetta kohtaan kovin reilua, kun vertaillaan yhden tempun ponia ja kokonaisvaltaista pelaajaa.
   
  Frostbite tykkää tästä.
 8. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Normipäivä toimistolla 1+1. Otti tyhmän jäähyn 2016 keväällä, josta Laine pääsi yv:llä tasoittamaan loppusekunneilla. Tappara vei sen ottelun ja lopulta koko sarjan. Sen jälkeen Aho sisuuntui eikä ole juuri virheitä tehnyt sen koommin. Ilman Lainetta tuskin siis Aho olisi nyt noin hyvässä vireessä.
   
  Hockey Puck, Lico, Ränse ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 9. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Pate jos olisi tehnyt samalla tavalla nämä Sebun 1+1 niin niitä ei edes laskettaisi tällä foorumilla pisteiksi
   
 10. Eddie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät & kaikki karsintasarjat
  Ppg tahtia loppurunkosarja ja se ois 90p. Sais nyt proffa heittää pitkästä aikaa kunnon multipoint pelin niin 100p vois vielä unelmoida. Teukka Terävä on viime aikoina hurjastellut enemmän.
   
 11. Jan Koller Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät ♠, Montreal Canadiens
  Lainaus:
  Ei kyllä nyky Laineelta olisi onnistunut tuossa maalinteko... Mikä sua nyt Ahossa risoo?
   
 12. metsuri1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Lainaus:
  Vaikka tuota saraketta kritisoidaan niin onhan tuo aika näyttävää kun Sebu ja Turbo kaksikko on koko liigan jaetulla kolmossijalla hyökkääjien osalta.
   
 13. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Minä olen katsonut lähes jokaisen Ahon pelin Carolinassa ja pidän häntä helvetin upeana pelaajana. Mun viestini oli lähinnä vastaus siihen, kun parin nimimerkin toimesta Patrikin päälle paskominen saatiin tähänkin ketjuun tuotua.
   
  Pewros, Ippenator & Alamummo tykkäävät tästä.
 14. Larionov #8 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Ahon alivoimamaali viime yöltä oli taas kaunis. Nopea tilanteen tunnistaminen ja jalat töihin.
  Oli hieno aloittaa aamu taas highlighteilla.
   
  teppana ja Patasydän2013 tykkäävät tästä.
 15. Ishmael Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Vancouver Canucks
  Lainaus:
  Noin niinkuin yleisesti ottaen väittäisin, että jos haluaa pitää kyseisen kaltaisen keskustelun poissa jostain ketjusta, niin sitä ei ehkä ehdoin tahdoin kannata itse pitää yllä tuollaisilla viesteillä. Parempi keino lukukelpoisuuden palauttamiseksi on heittää pahimmat plusmiinusrunkkarit esim. kuukaudeksi ignoreen. Itsehän olen vähän huono esimerkki saarnaamaan provosoimisesta, mutta silti väitän, että varmin tapa pitää heikkoa tasoa keskustelussa yllä on alentua siihen myös itse.
  This being said, toivoisin itsekin että jo kauan sitten menetetty Laine-ketju toimisi jatkossakin kyseisen sössötyksen kaatopaikkana ja vastaava rutto ei leviäisi muualle.
   
  Jan Koller ja teppana tykkäävät tästä.
 16. Jonisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis blues, KalPa
  Aho vaikuttaa pelaajalta, joka voisi tarvittaessa siirtyä toiseen lajiin ja menestyä myös siellä. Esim. mäkimaajoukkue voisi kysyä Ahoa rinkiin, saattais alkaa voittoja sielläkin suunnalla tulemaan vuosien tauon jälkeen. Sebulla on voittajan ominaisuudet. Ne mentaalisen puolen erot jolla rivimiehet erotellaan tähdistä, löytyy Sebulta.

  Onhan professorin pelaaminen niin silmiä hivelevää, ettei tästä voi olla pitämättä. Supertähti.
   
  lainelaser, Gust, teppana ja yksi muu tykkäävät tästä.
 17. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Tässä on hieno lainaus HFCanes foorumilta:

  Lainaus:
  Jotenkin tuo "he just won't be denied in big moments" on omaan korvaan hienon kuuloinen sanonta. Ei mitään väliä mikä se tilanne on, kun ratkaisu pitää saada, Aho sen tekee. Ei väliä onko edessä 100 metrin kivimuuri vai valtameri. Se ratkaisu tulee.
   
  Jonisti tykkää tästä.
 18. Jan Koller Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät ♠, Montreal Canadiens
  Lainaus:
  Viime yö taas tämän osoitti. Näytti olevan jo hapoilla, kun joutui Barkovin kanssa vääntämään, mutta niin vaan polki ratkaisemaan pelin toiseen päähän. Uskomaton kaveri.
   
  teppana tykkää tästä.
 19. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Hitto ku tuo peli jäi väliin. Täytyypä katella highlightsit. Mutta erittäin Ahomaiselta tuo kuulostaa. Sebulta tuntuu aina löytyvän se vaadittava pieni extra joka erottaa hänet vastustajasta. Joskus se on potku, joskus maila, joskus vääntö ja joskus joku muu. Mutta noiden kaikkien kuvailuna varmaan voidaan käyttää yhtä sanaa: Tahto
   
 20. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Yhden Mrazekin torjunnan päässä siitä, etteikö oltaisi hissukseen tässäkin ketjussa. Jos ihan ilman värilaseja katsotaan. Aika kaamea syöttö ja menetys ennen maalia.
   
  Leon tykkää tästä.
 21. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Pistepörssissä sijalla 15. eikä ole pykälääkään liian korkealla. Voisiko Aho olla jopa Hart Trophy keskusteluissa mukana? Pyttyä tuskin saa ainakaan vielä, mutta kyllähän hän niin kirkkaasti tuon joukkueen paras pelaaja on, että harvassa jengissä on vastaavaa tilannetta.

  Tietysti sitten pisteiden ulkopuolella se kaikki tekeminen on vielä niin huippua, että tässä on ihan A-korin supertähti moniksi vuosiksi eteenpäin.
   
 22. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Lainaus:
  Aho teki virheen 2016 keväällä ja nyt heti perään toisen. Tällä kertaa ottelu ei onnekkaasti siihen kuitenkaan ratkennut.
   
 23. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Virheitä tulee kyllä, varsinkin, kun pelaa yhtä opportunistisesti kuin mitä Aho pelaa. Pointti lähinnä se,että matka zerosta heroon on aika pieni. Taas kerran.
   
  adolf, Kesan & bebeto tykkäävät tästä.
 24. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Jos esitykset on samanlaisia, niin näkisin Ahon saavan ihan kunnon huomiota äänestyksessä. Ehkä jopa koputtelee top-5 sijaa. Noh, se on varmaan yliammuttua. Mutta hyvää sijoitusta Hart äänestyksessä voi povata. Jos Canesit menee pleijareihin siis.
   
 25. steierwrass Jäsen

  Lainaus:
  Mrazek tosiaan kahdesti siinä pelasti ennen maalia. Eka ei toki mitenkään Ahon virheestä. Jos siitä Ahon virheen jälkeen ei olisi Mrazek pelastanut, niin voisimme olla toisen suomalaisen ketjussa kehumassa syötönkatkotaitoa.
   
  adolf, Rambokala & teppana tykkäävät tästä.