Ilmoitukset

Nimimerkki Nahkizz paljastui heti palstauransa aluksi trolliksi, joten passitimme hänet saman tien ulkoruokintaan.

Nimimerkin killswitch tuotanto ei ollut tarpeeksi hyvällä tasolla ja hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Nimimerkki sporttipappa on laitettu viikoksi katsomon puolelle rauhoittumaan Jokerit-osioon kirjoitetun henkilökohtaisen hyökkäyksen jäljiltä.

Nimimerkki Cobol kuittasi itselleen viikon pelikiellon turhasta ja provosoivasta ketjunavauksestaan Jokerit-osiossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BlackWolf on viikon ajan poissa muonavahvuudesta kirjoitettuaan henkilökohtaisen hyökkäyksen "Liigan yleisömäärät kaudella 2018-2019"-ketjuun.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin g0447u on saanut pysyvän pelikiellon. Olimme huomauttaneet häntä sekä heikosta sisällöstä että huonosta kieliasusta, ja edellisyön todennäköisesti humalatilassa kirjoitetut turhat viestit olivat meille viimeinen pisara.

Sulje ilmoitus

Nimimerkit Huikko ja KooJii_#1 kirjoittivat hyvän maun vastaisen viestin, ja tämän vuoksi he ovat seuraavan viikon ajan kokoonpanon ulkopuolella.

Nimimerkkiä Ippenator ei puolestaan nimetä pelaavaan kokoonpanoon seuraavan kahden viikon aikana offtopicin ja itsemoderoinnin vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti päätökseemme.

Sulje ilmoitus

Torstain otteluseuranta tuotti lukuisia pelikieltoja.

Nimimerkit Mensonge ja Eric Rooslind saivat viikon pelikiellon henkilökohtaisista hyökkäyksistään.

Nimimerkki Tifosi puolestaan sai viikon pelikiellon mauttomasta ja hyvän maun vastaisesta viestistä.

Nimimerkki Roger Moore huilaa viikon ajan provosointiensa ja turhailujensa vuoksi.

Lisäksi nimimerkki Äksönn kuittasi itselleen viikon pelikiellon provosoituaan Mika Pyörälän loukkaantumisella sekä otteluseurannassa että otteluketjussa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Päätykiekko opettelee seuraavat kolme kuukautta käytöstapoja katsomon puolella, sillä hänen antinsa Pelicans-osiossa oli silkkaa flametusta ja pään aukomista. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen.

Nimimerkki Katajanokan spanieli saa miettiä seuraavan viikon ajan, pitäisikö myös otteluseurannassa kirjoittaa asiallisesti.

Nimimerkki Mike on saanut viikon pelikiellon hyvän maun vastaisesta viestistä SKA Pietari - Jokerit -ketjussa.

Nimimerkki Finlandi_36 hakee seuraavan viikon ajan sisältöä viesteihinsä vaihtopenkiltä.

Nimimerkin Fernando viime aikojen tuotanto on ollut silkkaa provosointia ja pään aukomista, viimeisimpänä esimerkkinä hänen viestinsä Jesse Puljujärven ketjuun. Mittavan rikehistorian vuoksi palkitsimme hänet urakastaan kuukauden huilitauolla.

Sulje ilmoitus

Sebastian Aho – professori

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana adolf, 23.10.2016 klo 11.02.

 1. metsuri1 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carolina Hurricanes
  Lainaus:
  En ole katsonut Floridan pelejä eli en ole nähnyt Barkovia omassa päässä. Olen nähnyt vain nämä numerot. Mutta kun katsoo noita Selke senttereitä niin kyllä ne nyt suunnilleen siellä oman joukkueen parhaimmistossa on teholukemissa. Ja Barkov on joukkueensa viimeisenä. Jos raataa puolustuspäässä niin kai sen pitäisi näkyäkin. Ja tämän ei ole tarkoitus olla mitään Barkovin dissausta ja ymmärrän kyllä että pelaajamateriaalikin vaikuttaa.
   
 2. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Asia on juurikin noin kuin @Rambokala kirjoittaa, Aho pelaa omalla puolustusalueella kuin laituri eikä todellakaan ole suojelemassa sitä keskustaa. Juuri siksi hän on niin usein läpiajoissa. Uskon että valmennus haluaa hänen pelaavan noin koska ei ole riittävän vahva vääntämään oman maalin edessä. Kannattaa tsekata Barkovin syötönkatkot ja kiekonriistot omalla puolustusalueella ennenkuin kirjoittelee höpöjä tänne.
   
  Binisteri tykkää tästä.
 3. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  Onhan tuossa toki ideaa, mutta Hurricanesin ykkösketju kaipaisi kyllä jotain muuta kuin 40 pisteen Puljujärven Ahon rinnalle. Kyllä siinä voi olla yhtä hyvin 50 pisteen Niederreiter tai Ferland. Toki, jos Ahon ansiosta Pulju tekisi vaikkapa kakkosessa tai kolmosessa nuo samat pisteet, niin asia olisi aivan eri.

  Ja tiedän toki, että Niederreiter ja Ferland eivät tällä kaudella välttämättä pääse kyseisiin lukemiin, eikä Ferlandilla ole edes sopimusta ensi kaudeksi (tuskin jää Hurricanesiin).

  Miten olisi Ehlers? Vähän jotain pakkia toiseen suuntaan ja saataisiin vähän luistelu- ja maalintekovoimaa tilalle. En tosia tiedä onko kaveri vähän liian kova kiekon kuskailija Ahon laituriksi. Ehkä.
   
  Viimeksi muokattu: 05.02.2019 klo 07.01
 4. Goljat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Hokki, Puolangan Ryhti, Sebastian Aho
  Lainaus:
  Mitäs höpöjä @metsuri1 kirjoitteli?

  Piti itekki vilkaista Barkovin tehotilasto, niin onhan se ihan helvetin huono.
   
  Ippenator tykkää tästä.
 5. JJ#36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Tässä kohtaa Carolinan kannattaa katsoa jo ensi tai sitä seuraavaan kauteen, siinä ajassa Aho saa Jessen jo opetettua talon tavoille ja yhteistyö voisi olla varsin tehokasta.

  Treidin idea Carolinan kannalta olisi juuri siinä että ei tarvitsisi antaa mitään valmista poispäin. Ensi vuoden draftin 2.kierroksen vuoro voi olla vasta kierroksen puolivälin jälkeen, kuinka todennäköistä on löytää toinen "Aho" noilla vuoroilla... Olisihan tuossa riskiäkin mutta yhtä lailla varaaminen on aina riskipeliä.
   
 6. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Metsuri kirjoitti että Barkovin raataminen puolustuspäässä pitäisi näkyä jossain eli ilmeisesti plus-miinus-sarakkeessa jota sinä sekä Metsuri tuijottelette. Se on kuitenkin joukkuetilasto toisin kuin omalla alueella tapahtuvat kiekonriistot ja syötönkatkot joissa Barkov on aivan liigan eliittiä. Plus-miinus tilastoon vaikuttaa kaikki kentällä olevat pelaajat, noihin mainitsemiini henk.koht. taas ainoastaan oma suorittaminen.
   
  Binisteri tykkää tästä.
 7. Ogilthorpe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins
  Lainaus:
  Varmasti katkoo syöttöjä ja riistää kiekkoja jne, mutta ei se varmasti lohduta ketään siltikään, kun itse on 30 maalin osallisena, mutta vastustaja tekee Floridan verkkoon 48 maalia samalla. Ei tuota tehotilasto voi puolustella millään ja kun samalla myös corsi on vajonnut todella huonoksi. Väärä ketju joten se barkovista.
   
  Ippenator tykkää tästä.
 8. Mattiops Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers
  Lainaus:
  Vaikuttaa myös se, kuinka paljon aikaa puolustusalueella vietetään. Jos pelaajan ollessa kentällä peli pyörii aina omassa päädyssä, silloin tulee myös enemmän mahdollisuuksia omalla alueella tehtäviin kiekonriistoihin ja syötönkatkoihin.
   
  Jääkoneenkuljettaja ja Ippenator tykkäävät tästä.
 9. Bunder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Coyotes, Thrashers
  Lainaus:
  Miksi ihmeessä Oilers suostuisi kauppamaan Puljun johonkin hemmetin kakkospickiin? Uusi GM tuskin haluaa sentään ihan heti tulla potkituksi Chiarelin ja McTavishin tavoin. Chiarelli tosin tuskin olisi mitään pickejä suostunut ottamaan vastaan vaan treidannut Puljun johonkin "lupaavaan" puolustajaan, josta ei taas parin kauden jälkeen kuultaisi enään mitään.
  Olisihan se hienoa nähdä Pulju Carolinassa Ahon vierellä, mutta kyllä Oilersin kannattaisi vielä ainakin kauden loppuun asti katsoa kortit ja mikäli pleijaripaikka karkaa ulottumattomiin niin antaa Puljulle oikeasti vastuuta ja katsoa mihin miehestä on.
   
 10. adolf Jäsen

  Mielenkiintoista nähdä minkälaisen lapun Aho allekirjoittaa. Jos Marner on saamassa sen kympin pahvin, niin kyllähän Aholla pitäisi olla kaikki perusteet olemassa saada hyvin lähelle yhtä paljon.
   
  Vislami tykkää tästä.
 11. Binisteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Minnesota Wild, Real Madrid C.F.
  Lainaus:
  On teoriassa tilastojen puolesta ja onnistuneen sentterisiirron myötä osakkeet ovat nousussa, mutta sanoisin että Sepen soppari on siellä 8M korvilla.
   
 12. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Kyllä minä ottaisin Eichelin sopparin verrokiksi ja sanoisin, että Ahon arvo on 10 milliä jos 8 vuoden sopparin tekee. About yhtä kova pelaaja kyseessä ja merkitys joukkueelle yhtä suuri. Se, suostuuko Carolina tuollaiseen onkin sitten ihan eri tarina...
   
  Binisteri tykkää tästä.
 13. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Teukan pisteet taisi tipahtaa. Se tarvitsee maalintekijää ketjuun, kun on niin syöttämiseen suuntautunut. Siin hyvän sellaisen, ei Puljua.

  Aho saa aikaan pelikemian vaikka puhelinkopin kanssa, tekee muista parempia.
   
  Patasydän2013, jalperi, Leon ja yksi muu tykkäävät tästä.
 14. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Katsellut tuota Ahon ketjun hyökkäyspeliä ilman Teuvoa...miltäköhän Ahosta mahtaa tuntua se, että tietää kiekosta luopuessaan ettei sitä tule enään kavereilta takaisin saamaan? Pappa -Williams ei kyllä kuulu tuohon ykköseen.
   
  Matala ja Patasydän2013 tykkäävät tästä.
 15. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Jyyd, Ippenator & Goljat tykkäävät tästä.
 16. Hokipedia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Underdog
  Lainaus:
  Mihinköhän tilastoon Teukan tehojen putoaminen perustuu? Niederreiterin tulon jälkeen 9 ottelua, joissa Teräväisellä tehot 5+6. Melkoinen droppi, kun on nostanut PPG:tä :D
   
  Ippenator tykkää tästä.
 17. Mattiops Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oilers
  Lainaus:
  Kovien nimien edellä Aho pistepörssissä, kun samasta divisioonasta löytyvät mm. Crosby, Malkin ja Ovechkin. No, kaikki edellämainitut ovat nähneet jo parhaat päivänsä hyökkäystehoissa mitaten, mutta en ihan heti olisi uskonut, jos pari vuotta sitten olisi sanottu, että tällä päivämäärällä useampi kuin yksi suomalainen on heidän edellään.
   
 18. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Mutuun tietysti.
   
  Ippenator tykkää tästä.
 19. Lecavalier Jäsen

  Mielenkiintoiseksi menee myös, kykeneekö Aho vielä ohittamaan Rantasen pistepörssissä ja kairaamaan suomalaisten sisäisen pörssivoiton. Ahon trendi on jyrkästi ylöspäin, kun taas Rantanen ilmeisesti pelaa lievästi loukkaantuneena ja tehot ovat piipussa. Sata pistettä on mahdollista puhkaista.
   
  Alamummo tykkää tästä.
 20. Jukisto Jäsen

  On tuo Sebastian kyllä aika maaginen pelaaja. Valtaosa Carolinan peleistä tullut tällä kaudella katsottua ja tuntuu että ainakin 90% ratkaisuista kiekollisena ovat oikeita tai peliä edistäviä. Ei juuri virheitä tee. Ilo katsella!
   
  Jyyd ja Gust tykkäävät tästä.
 21. Naamavelli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jets & Jellonat
  Lainaus:
  3-1 maalissakin voisi sanoa, että mitä teet Connor McDavid? (Linkki vie kyseiseen maalin nhl.com sivulle)
   
  Jukisto tykkää tästä.
 22. rpeez Jäsen

  Lainaus:
  McDavid näytti olevan puhki ettei jaksanut sen takia, ennemminkin tuosta kannattaa huomata Ahon hieno kiekon kaivuu/haltuunotto.

  Isolta osin Aho järkkäsi voiton Carolinalle, molemmat esityöt Riedereitereiden maaleihin oli maailmanluokkaa. Lisääkin olisi voinut tulla mutta Ninolta lipsahti yksi avopaikka. Aho - Niederreiter linkki toimii. Jälleen kerran todettava että superkauppa oli tuon Ninon hankinta, oikea täsmälääke Carolinalle.

  Ärsyttävä muuten tuo Carolinan selostajan matsista toiseen toistelema "Hey hey, what you say!".
   
 23. Virveliä kainaloon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ken-André Olimb, Zoul Armiia
  Lainaus:
  Mitä mieltä "that's hockey, baby":stä? Helposti ärsyttävin selostaja NHL:ssa, Floridan kaiffari sitten seuraavana.

  Ihan komeita passeja joo.
   
 24. adolf Jäsen

  Lainaus:
  Tuntuu että monen suomalaisen joukkueeseen on sattunut juuri nämä helvetin ärsyttävän selostajat. Tai sitten niitä vaan sattuneesta syystä kuulee enemmän. Minnesotan huutaja on myös ihan kamala minusta.
   
 25. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Jännä, itse pidän John Forslundia yhtenä parhaista selostajista. Carolinan selostustiimi on muutenkin aika sympaattinen. Ymmärrän, että nuo kornit fraasit voi särähtää korvaan jos ei katso Carolinaa säännöllisesti, mutta itse pidän nykyään niistäkin. Hauskanpitoa ne vaan on.
   
  Viimeksi muokattu: 16.02.2019 klo 11.29
  Pewros, Myrkky, olkikuukkeli ja 6 muuta tykkäävät tästä.